Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια...εδω κ 2 μερες εχω κολισει με αυτη τη σελιδα..παρακολουθησα ολο το ιστορικο σας κ εφτασα στο σημερα επιτελους..δεν σασ κρυβω οτι συγκινιθικα πολυ με ολες σας..για το ενδιαφερον κ το κουραγιο που δινεται η μια στην αλλη..κ ειλικρινα χαρικα πολυ με τισ εγγυμοσινες σας..κ ειδικα με σενα Μαριαεφη μου χαρικα πολυ γιατι ενιωθα τον πονο σου..ευχομαι να σου πανε ολα καλα..να σας συστιθω,ειμαι η ελενη ειμαι 25 κ εχω ενα μικρο αγορακι 2 χρονων..υστερα 2 αποβολεσ που με ριξαν πολυ ψιχολογικα..αλλα τωρα ειμαι εντακσει..αρχεσ του μηνα θα κανω κατι τελευταιεσ εξετασεις που εχς κ μετα ελπιζω να υπαρχει και για μενα χωρος στην λιστα αναμονης σας..σορυ για το μεγαλο μηνυμα..σας κουρασα.. ΄-)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλως το κοριτσι!!!ν ασου ζησει το αγορακι οσυ και με τοκαλο και το δευτερο θ αερθει να εισαι σιγουρη!!!!σε ταλαιπωρησε αλλα θα ερθει!κι εσυ παο μικρη στα βασανα ε?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

KORITSAKIA ου ηρθα δουλεια!!!ειμαι μια χαρα, οκ μετριεμαι,σπαζομαι μ ετο φαι και το μετρημα,τα δαχτυλακια μου δενεχουν πια αιμα....κλαψ!χτε ςοηγα στο γιατρο,εχασα σε 2 μερες 2 κιλα και αποτα χαρτι ατου απο την προηγουμενη εβδομαδα εχω χασει 3,τομωρο πηρε μονο 20 γρμ αλλα ειναι ια χαρα,ειναι 1500 τωρα. μου ειπε υπομονη κοριτσακιμου σε σεν αητνα να γινει....πηρα τη διαβητολογο λεει υγρα εχασες συνεχισε θ ασταθεροποιηθεις κου ειπε,ειναι λιγο γλυκοξινη αυτη κα ιδεν την πολυχωνευω,αλλα οκ προκεμειυ ν αγλυτωσω ινσουλινη...τελικαιπποκρατειο αυριο παω και θ ακανει και μαια μου τηνπαρασκευη 4,30 στοιατρειομαζιμε αλαλες 2 θα ειμια,θα σας πω να ξερετε!χιχι!ραντεβου στο γιατρο την αλλη δευτερα!

αϊ μαρηηηη που δεν εχουν αιμα!!! :tongue::tongue::tongue:....

μια χαρα ολα Κισακι μου !!!!....να πινεις και μπολικο νερακι να σου κοβει την πεινα ....και γενικα κανει πολυ καλο το νερο!!!!

ειπαμε οτι πουν οι γιατροι θα κανεις....και οτι σου λεω εγω χαχαχαχαχχα :tongue::tongue::tongue:

αντε περιμενω με αγωνια την επομενη Δευτερααααααααααα ;)

Γεια σας κοριτσια...εδω κ 2 μερες εχω κολισει με αυτη τη σελιδα..παρακολουθησα ολο το ιστορικο σας κ εφτασα στο σημερα επιτελους..δεν σασ κρυβω οτι συγκινιθικα πολυ με ολες σας..για το ενδιαφερον κ το κουραγιο που δινεται η μια στην αλλη..κ ειλικρινα χαρικα πολυ με τισ εγγυμοσινες σας..κ ειδικα με σενα Μαριαεφη μου χαρικα πολυ γιατι ενιωθα τον πονο σου..ευχομαι να σου πανε ολα καλα..να σας συστιθω,ειμαι η ελενη ειμαι 25 κ εχω ενα μικρο αγορακι 2 χρονων..υστερα 2 αποβολεσ που με ριξαν πολυ ψιχολογικα..αλλα τωρα ειμαι εντακσει..αρχεσ του μηνα θα κανω κατι τελευταιεσ εξετασεις που εχς κ μετα ελπιζω να υπαρχει και για μενα χωρος στην λιστα αναμονης σας..σορυ για το μεγαλο μηνυμα..σας κουρασα.. ΄-)

Καλως ορισες στο παρεακι μας Ελενη !!!!! :D:D:D

και φυσκικα υπαρχει χορος!!!...και οχι μονο οταν θα ξεκινησεις τις προσπαθειες....θα χαρουμε ολες να ερχεσαι και να ''πινουμε καφαδακι'' οποτε θελέις!!!! :D

απο οτι διαβασα περασες δυσκολα....ευχομαι να εισαι καλα πρωτα απο ολα στην υγεια σου....και θα το ξεπερασεις !!!....και με το καλο να αποκτησεις σπορακι στην κοιλιτσα σου :D:D:D

οτι χρειαστεις μη διστασεις ..και εδω θα ειμαστε ολες ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλως το κοριτσι!!!ν ασου ζησει το αγορακι οσυ και με τοκαλο και το δευτερο θ αερθει να εισαι σιγουρη!!!!σε ταλαιπωρησε αλλα θα ερθει!κι εσυ παο μικρη στα βασανα ε?
ευχαριστω πολυ kisha μου...κ σε σενα ολα καλα να σοθ πανε κ να κρατισεισ συντομα στα χερια σου το αγγελουδακι σου..ποσο μηνων εισαι τωρα?το πρωτο σου?ναι κ γω απο μικρη στα γλυκα αυτα βασαν..οσο για το 2 μωρακι το θελω τοσο πολυ..ανυπομονω να ξεκινισω :D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ναι κουκλα τοπρωτο ειμαι 31 εβδομαδων....απο 3 οκτωβρημπαινω στομηνα μου....περιμενω πητ 3 νοεμβριου...γιανα δουμε!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

μια χαρα ολα Κισακι μου !!!!....να πινεις και μπολικο νερακι να σου κοβει την πεινα ....και γενικα κανει πολυ καλο το νερο!!!!

ειπαμε οτι πουν οι γιατροι θα κανεις....και οτι σου λεω εγω χαχαχαχαχχα :tongue::tongue::tongue:

και φυσκικα υπαρχει χορος!!!...και οχι μονο οταν θα ξεκινησεις τις προσπαθειες....θα χαρουμε ολες να ερχεσαι και να ''πινουμε καφαδακι'' οποτε θελέις!!!! :D

απο οτι διαβασα περασες δυσκολα....ευχομαι να εισαι καλα πρωτα απο ολα στην υγεια σου....και θα το ξεπερασεις !!!....και με το καλο να αποκτησεις σπορακι στην κοιλιτσα σου :D:D:D

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για το καλωσορισμα..χερομαι ποθ υπαρχει χωροσ κ για μενα εδω μεσα..προς το παρον ειμαι λιγο ασχετη εδω μεσα αλα σε λιιγο ποθ τη αρχισω προσπαθειες θα ειμαι πολυ σχετικηη..:Dναι ευχαριστως να πινω καφεδακι μαζι σας..ειστε καταπλικτικεσ ολεσ..κ ολα αυτα με τα σπορακια και τισ κουκιδεσ ειναι τοσο τελιαααααα..ανιπομονωωω..κ γω λοιπον με την σειρα μου ευχομαι σε οσες απομειναμε σπορακια στισ κοιλιτσεσ σας..:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ναι κουκλα τοπρωτο ειμαι 31 εβδομαδων....απο 3 οκτωβρημπαινω στομηνα μου....περιμενω πητ 3 νοεμβριου...γιανα δουμε!

χερομαι..θα εχεισ μια ορεα κοιλιτσα τωρα με ενα γλυκο ζουζουνακι μεσα φανταζομαι..τελιααα..ευχομαι να σου πανε ολα καλα κ με εναν πονο οσο "υποκριτικο"κ αν ακουγεται..αλα το ευχομαι κ ποτε δε κσερεις..να ναι καλα και η επισκληριδιος βεβαια..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εσυ mpap μου εχεισ παιδακια..η προσπαθεις τωρα για το πρωτο σου?ελπιζω να μην γινομαι αδιακριτη απλα θα θελα να σας γνωρισω καλυτερα..:)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

θα ηθελα να σας ρωτησω εχει τυχει σε καπια απο εδω μεσα να εχει δυο συνεχομενες αποβολες?με τον μικρουλη μου εκανα ενα χρονο να μεινω εγκυοσ(καθε μηνα επι εναν χρονο εκανα τεστ..δεν εχω σταθερο κυκλο και βασανιζομουν πολυ..ασε που σε καθε καθυστερηση ενιωθα εγκυοσ με συμπτωματα,ασε πολυ σπαστικο κ παντα μου ερχοταν..δεν μου εχει τυχει να μου βγει λαθοσ το τεστ).μετα τον μικρο εμεινα πολυ ευκολα αλα στη 7 βδομαδα ειχε σταματισει η εγκυμοσινη ασχετο ποθ το ανακαλυπσα την 11 βδομαδα που ειδα λιγο αιμα..μετα απο ενα χρονικο διαστημα μενω παλι εγκυοσ κ παλι στην 8 βδομαδα σταματισε η κυηση..και να φαντστειτε κ στισ δυο ειχα ακουσει καρδουλα..πολυ ψυχοφθωρο ολο αυτο..εκανα τις πρωτεσ μου εξετασεισ ολα καλα..τωρα παω για τις αιματολογικες..ελπιζω να βγουν καλες..:confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ΑΧΑΧΑ μεεναν πονο λεει!καλα δεν υπαρχειλεμε.....

αχαχχαχαχα..αντε 2 το πολυ 3 πονους βρε!:tongue:εγω παντωσ τραβηξα παραπανω..και χωρις επισκληριδιο μεχρι που πηγα για καισαρικη τελικα!!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΑΧΑΧΑΧΑ! δ εμου ετυχε ρ εσυ παντως ναι ειναι πολυ φυχοφθορ κααι η αναμονη αλλα καιν αακους καρδουλα ν αξεσηκωνεσαι,να τοανακοινωνει ςκαι να χανε το μωρακιμετα...δεν υπαρχει χειροτερο!βρηκες πιθανη αιτια αποβολων?ευχομαινα ηταν τυχαια γεγονοτα και συντομ α να μεινεις πανευκολα παλι!στις παλλινρομες κυησει ςεχει πολλε ςκοπελε ςπου ειναι στη φαση τη δικη σου,αλλα εγω στηθεση σου δε θα πηγαινα ν αξαναπερναω συνεχεια το χαμομου νομιζω....ετσι τοβλεπω εγω!οαμε γιατα συμπτωματα λοιπον,ποτε περιμενει ςη ποτε ξεκινα ςπαλι?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ΑΧΑΧΑΧΑ! δ εμου ετυχε ρ εσυ παντως ναι ειναι πολυ φυχοφθορ κααι η αναμονη αλλα καιν αακους καρδουλα ν αξεσηκωνεσαι,να τοανακοινωνει ςκαι να χανε το μωρακιμετα...δεν υπαρχει χειροτερο!βρηκες πιθανη αιτια αποβολων?ευχομαινα ηταν τυχαια γεγονοτα και συντομ α να μεινεις πανευκολα παλι!στις παλλινρομες κυησει ςεχει πολλε ςκοπελε ςπου ειναι στη φαση τη δικη σου,αλλα εγω στηθεση σου δε θα πηγαινα ν αξαναπερναω συνεχεια το χαμομου νομιζω....ετσι τοβλεπω εγω!οαμε γιατα συμπτωματα λοιπον,ποτε περιμενει ςη ποτε ξεκινα ςπαλι?[/ναι οταν ειχα αποβαλει πρωτη φορα ειχα μιλισει σε κεινη την ενοτητα κ ενιωσα καπωσ καλυτερα με την συμπρασταση των κοριτσιων..αλα δε θελω να μπω παλι σε αυτη τη διαδικασια θελα να ειμαι θετικη κ να προχορισω..οχι ακομη τιποτα δε βρηκα ολα καλα μεχρι τωρα..μοθ μειναν οι αιματολογικες..εκει μπορει να φανει κατι..που ελπιζω να μην ειναι τιποτα κ οπως ειπεσ απλα να ετυχε..τωρα περιμενω αρχεσ τοθ αλου μηνα να κανω τισ αιματολογικεσ κ υστερα ξεκιναω..θα περιμενω στης 22/9 την "κυρια¨";)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΕΝΑ ΜΗΝ ΑΑΚΟΜΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΗΛΑΔΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕΞ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗ ςΠΤΩΣΗς...ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΡΕΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!ΑΧΑΧΑΧΑΧ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...