Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

αχ προσοχή στα τρέλα μυαλα τους.... Να βάλεις ναι-χιχι-παρέα με το κοριτσάκι και το μωρακι θα είσαι είδατε φύλο η δε θέλετε;

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι παρεα ειμαστε και με φιλαει η καλη μου για να της βαλω παιχνιδι να παιξει!ειναι μαλαγανα!

και το μωρακι κανει αισθητη την παρουσια του!φυλο δεν θα δουμε ειναι εκπληξη!

σημερα παραγγειλαμε και τα μπουμπουνερακια (εδω οταν γεννας δινεις κουφετακια 2 σε στυλ μικρης μπουμπουνιερας) 100 τμχ 120 ευρω!αλλα φανταστικα και οχι τα συνηθισμενα αλλα μαγνητακια αεροπλανακια με πιλοτους ζωακια -αγελαδιτσες,γατακια,σκυλακια,παπακια- πολυχρωμα πολυ ωραια.

άντε ρε συ ωραία έθιμα! Αχ γερά να ειναι όλα τα μωρακια και με το καλό να τα δεχτούμε.η μικρή πως το πήρε;

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αχ το καλο μου...αντε θ απεριμενω τις φωτο!!!καλημερ ακουκλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

κοριτσια πηγα σε διαβητολογο,μου ειπε οτι τ αγιουτοππαρ ανεβαζουν το σακχαρο και ισως οφειλεται εκει,μου εδωσε διαιτα και μηχανακι να μετριεμαι και τ αξαναλεμε σε 2 εβδομαδες,πολυ πειθναρ εσεις ,αυτη δενειναι διαιτα σκετη τρελα ειναι!!!ειπαμε, να γεννησω θελω οχι ν αγιν ωμοντελο.!!!!μπαπακι μου,,,,κοριτσακι μου μη στγεναχωριεσαι ατιους μη ν αφηνεις ν αστο χαλανε ,δε θ απερασει το δικο τους,μην υποχωριες γιατγιποτ αγιατι και το δικο του ς θ αγινει και εσας θα γαμ,,,σουν!κρατησου στο υψος σου και χεστους ολους!εινμαι η μερα σας και θα την κανετ εοπως θελετε,προκειται για τη ζωη σας!φιλια μαρακι και εμη!!!!συγχαρητρια γιατο γιογιο!!!

καλημερα κοριτσακια μου !!!

Κισακι μου ...ολα θα πανε καλα...κανε τη διατροφουλα που εδωσε ο ντοκτορ !!!

Μαρακι μου τι κανεις????...θα δεις το μπεμπε???? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γιωργια ????? ολα καλα κοριτσακι?

Εμυ μου??? καλημερααααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

φιλια πολλα σε ολες !!!!

και στις απουσες :cool:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

γεια σας φιλεναδες μου!!

λοιπον κουκλες τα νεα απο την β επιπεδου: ολα καλα!!!

411 γρμ το μωρο μου και το ειδαμε πολυ καλα ολο χορπηδουσε το καλο μου!χαχα!

κοριτσια οι μετρησεις ειναι απιστευτες η καρδια φαινετε ολοκαθαρα και οσο για το στομαχι κανουν κανονικη τομη.Ειδαμε νεφρα και αμνιακο υγρο ολα καλα.Μονο η θεση του πλακουντα ειναι περιεργη και πρεπει να το παρακολουθουμε.

ο αντρας μου βομβαρδισε τον γιατρο σε ερωτησεις και ετσι μαθαμε πολλα πραγματα!

και για ομφαλιο λωρο και για τα αγγεια ολα! φαινοντουσαν τα παντα!

φυσικα το φυλο δεν το μαθαμε!κιντερ εκπληξη ειπαμε!

χαχα! ειμαι μια χαζομαμα!

πηρα και 2 κιλακια...!!

σε 20 μερες παλι θα παω και τοτε θα κανονισουμε την καμπυλη ζαχαρου.Επισης ρωτησα για την εξεταση που καποιοι λενε υπέρηχο γ επιπεδου οτι δεν υπαρχει τετοια εξεταση αλλα αυτο που υπαρχει ειναι υπερηχος καρδιας! και γινεται μονο αν υπαρχει κατι στην β επιπεδου που να δειχνει οτι πρεπει να γινει!!! κανει 190 ευρω και δεν υπαρχει λεει λογος να την κανω! αυτα μου τα ειπε ο γιατρος που εκανε το β επιπεδου (και την αυχενικη ο ιδιος μου την εκανε) τον πιστευω στην τελικη οι περισσοτεροι θα θελαν να τα παρουν τα παραπανω λεφτα!

μπραβο κορτιτσαρ αμου!!!μια χαρ α το μπεμπε!!!!!ευγε!!!μαρακι απο το πεθερικον τι νεα?εγω καλα,εχασα 2 κιλα σε 3 μερες συνολο 3 κιλα παο τηνπροηγουμενη δευτερα πουμ εειδε ο γιατρος,του ειπα οτιπειναω,λεει κανε μι αυπομονη ναξαναπας στη διαβητολογο,το μωρο δεν πηρε βαρος παο την προηγουμενη δευτερα.....αλλα το ειδε μια χαρ ακι εμενα επισης!!!!μακαρι,τωρα παω μεθαυριο ιπποκρατειο για μαθηματα ανωδυνου και παρσκευη στο ιατρειο για μαθηματα-δενηξερα οτιθ αμας κανει και η μαια,και δευτερ απαλι στο γιατρο!μου μειωσε και το χαπι για συσπασει ςκιαν εχω το παραμικρο κλεινω ναμε δει νωριτερα.....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

γεια σας φιλεναδες μου!!

λοιπον κουκλες τα νεα απο την β επιπεδου: ολα καλα!!!

411 γρμ το μωρο μου και το ειδαμε πολυ καλα ολο χορπηδουσε το καλο μου!χαχα!

κοριτσια οι μετρησεις ειναι απιστευτες η καρδια φαινετε ολοκαθαρα και οσο για το στομαχι κανουν κανονικη τομη.Ειδαμε νεφρα και αμνιακο υγρο ολα καλα.Μονο η θεση του πλακουντα ειναι περιεργη και πρεπει να το παρακολουθουμε.

ο αντρας μου βομβαρδισε τον γιατρο σε ερωτησεις και ετσι μαθαμε πολλα πραγματα!

και για ομφαλιο λωρο και για τα αγγεια ολα! φαινοντουσαν τα παντα!

φυσικα το φυλο δεν το μαθαμε!κιντερ εκπληξη ειπαμε!

χαχα! ειμαι μια χαζομαμα!

πηρα και 2 κιλακια...!!

σε 20 μερες παλι θα παω και τοτε θα κανονισουμε την καμπυλη ζαχαρου.Επισης ρωτησα για την εξεταση που καποιοι λενε υπέρηχο γ επιπεδου οτι δεν υπαρχει τετοια εξεταση αλλα αυτο που υπαρχει ειναι υπερηχος καρδιας! και γινεται μονο αν υπαρχει κατι στην β επιπεδου που να δειχνει οτι πρεπει να γινει!!! κανει 190 ευρω και δεν υπαρχει λεει λογος να την κανω! αυτα μου τα ειπε ο γιατρος που εκανε το β επιπεδου (και την αυχενικη ο ιδιος μου την εκανε) τον πιστευω στην τελικη οι περισσοτεροι θα θελαν να τα παρουν τα παραπανω λεφτα!

Καλημεραααααααααααααααααααααα Μαρακι !!!!!!!!!!! :D:D:D

411γρ και χοροπηδουσε?????!!!!!....ΟΚ να τος αλλός ενας χορευτης...ή αλλη μια χορευτριαααααααααααα :D:D:D.....περιττο να σου πω οτι ήδη το παιδι σου εχει ξεκινησει μια ΛΑΜΠΡΗ καριερααααααααααααααααα :tongue::tongue::tongue:

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Μαρακι μου...ολα καλα όλα τελειαααααααααααα :D

μπραβο κορτιτσαρ αμου!!!μια χαρ α το μπεμπε!!!!!ευγε!!!μαρακι απο το πεθερικον τι νεα?εγω καλα,εχασα 2 κιλα σε 3 μερες συνολο 3 κιλα παο τηνπροηγουμενη δευτερα πουμ εειδε ο γιατρος,του ειπα οτιπειναω,λεει κανε μι αυπομονη ναξαναπας στη διαβητολογο,το μωρο δεν πηρε βαρος παο την προηγουμενη δευτερα.....αλλα το ειδε μια χαρ ακι εμενα επισης!!!!μακαρι,τωρα παω μεθαυριο ιπποκρατειο για μαθηματα ανωδυνου και παρσκευη στο ιατρειο για μαθηματα-δενηξερα οτιθ αμας κανει και η μαια,και δευτερ απαλι στο γιατρο!μου μειωσε και το χαπι για συσπασει ςκιαν εχω το παραμικρο κλεινω ναμε δει νωριτερα.....

καλημεαρα αγαπακι μουυυυυυυυυυυυυυυυ :D

2 κιλα σε 3 μερες????...βρε θηριο!!!! :tongue:....όλα καλα θα πανε....ακουλουθησε κατα γραμμα οτι λεει ο ντοκτορ και θα ειστε μια χαρα μανουλα και κορη :D:D:D

μαθηματα ανωδυνου εεε???!!! ΣΟΥΠΕΡ!!!!!!!!!!!!!!....περιττο να σου πω οτι μετα το πρωτο μαθημα περιμενω εντυπωσεις!!!!

φιλακια σε ολες σας και στις κοιλιτσες σας :D:D:D

Διαφημίσεις

μαρακι ολα ετοιμα για το μεγαλο γεγονος??!

φωτογραφιες μπολικες θελω εε???!

αν κρινω απο την Εφη που χορευει συνεχεια!!! α θα την στειλω συγχρονισμενη κολυμβηση!

μαρακι ολα ετοιμα για το μεγαλο γεγονος??!

φωτογραφιες μπολικες θελω εε???!

αν κρινω απο την Εφη που χορευει συνεχεια!!! α θα την στειλω συγχρονισμενη κολυμβηση!

σχεδον ολα Μαρακι μου..ενα κολλημα με το ανθοπωλειο ...που μου κανει ''νερα''...αλλα ελπιζω να μην εχω προβλημα ;)

ΝΑΙ ΡΕ ΣΥ ΘΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ !!!

εσυ τι κανεις???

μωρε θα στα κανω εγω και τα 2 Νουρεγιεφ λεμεεεεεεεεεεε χαχαχαχχααχα

by the way συγχρονισμενη κολυμβηση το καλυτερο αθλημα !!!!....γενικα η κολυμβηση ειναι οτι καλυτερο για την αναπτυξη του σωματος των παιδιων ;)....μακαρι να τη στειλεις!!!!!!

σχεδον ολα Μαρακι μου..ενα κολλημα με το ανθοπωλειο ...που μου κανει ''νερα''...αλλα ελπιζω να μην εχω προβλημα ;)

ΝΑΙ ΡΕ ΣΥ ΘΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ !!!

εσυ τι κανεις???

μωρε θα στα κανω εγω και τα 2 Νουρεγιεφ λεμεεεεεεεεεεε χαχαχαχχααχα

by the way συγχρονισμενη κολυμβηση το καλυτερο αθλημα !!!!....γενικα η κολυμβηση ειναι οτι καλυτερο για την αναπτυξη του σωματος των παιδιων ;)....μακαρι να τη στειλεις!!!!!!

μωρε δςεν ξερω αν θα της αρεσει για αυτο θα την στειλω δοκιμαστικα και βλεπουμε...

Μαρακι θυμισε μου ημερομηνια?

καλα ειμαι σε γενικες γραμμες κανω που και που κανα εμετο αλλα οχι οπως πριν αφου πηρα και 2 κιλα (εφτασα τα κιλα που ημουν πριν μεινω εγκυος).

μωρε δςεν ξερω αν θα της αρεσει για αυτο θα την στειλω δοκιμαστικα και βλεπουμε...

Μαρακι θυμισε μου ημερομηνια?

καλα ειμαι σε γενικες γραμμες κανω που και που κανα εμετο αλλα οχι οπως πριν αφου πηρα και 2 κιλα (εφτασα τα κιλα που ημουν πριν μεινω εγκυος).

στειλτη δοκιμαστικα και χωρις πιεση....και αν της αρεσει είναι ενα πολυ ομορφο και δημιουργικο αθλημα :D

11/9....οχι αυτο το Σαββατο...το επόμενοοοοοο :D:D:D

μια χαρα εισαι ...στα κιλα σου....μην αγχωνεσαι...θα τα χασεις μετα....τωρα απολαυσε την εγκυμοσυνη σου :D:D

KORITSAKIA ου ηρθα δουλεια!!!ειμαι μια χαρα, οκ μετριεμαι,σπαζομαι μ ετο φαι και το μετρημα,τα δαχτυλακια μου δενεχουν πια αιμα....κλαψ!χτε ςοηγα στο γιατρο,εχασα σε 2 μερες 2 κιλα και αποτα χαρτι ατου απο την προηγουμενη εβδομαδα εχω χασει 3,τομωρο πηρε μονο 20 γρμ αλλα ειναι ια χαρα,ειναι 1500 τωρα. μου ειπε υπομονη κοριτσακιμου σε σεν αητνα να γινει....πηρα τη διαβητολογο λεει υγρα εχασες συνεχισε θ ασταθεροποιηθεις κου ειπε,ειναι λιγο γλυκοξινη αυτη κα ιδεν την πολυχωνευω,αλλα οκ προκεμειυ ν αγλυτωσω ινσουλινη...τελικαιπποκρατειο αυριο παω και θ ακανει και μαια μου τηνπαρασκευη 4,30 στοιατρειομαζιμε αλαλες 2 θα ειμια,θα σας πω να ξερετε!χιχι!ραντεβου στο γιατρο την αλλη δευτερα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...