Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!

αντε και καλο χειμωνα ριτακι και εμακι!!

εμι μην σε ακουω απογοητευμενη καλε!!

θα ερθει το μωρο εχω προαισθημα εγω!!!

ριτακι καλη αρχη στην δουλιτσα σου!με το καλο!

χτες πηγαμε εκδρομουλα στα Χανια πηρα μια ανασα διακοπων!πηγαμε Φαλασαρνα μα τι ωραια θαλασσα εβλεπες τον βυθο ρε κοριτσια!και η αμμος γυαλιζε!

κισακι μιλησες με τον ντοκτορ?

μαρακι ολα καλα??εκλεισες τον φωτογραφο?

γεια σου μαριαεφη... δεν ξερω τι με εχει πιασει.. μου την εχει βαρεσει γενικά.. τον τελευταίο καιρό έχω ενα πολύ ασχημο προαισθημα..φοβαμαι πως θα ζήσω τα ιδια για 3η φορα...και δεν θα το αντεξω..

εκδρομούλα ε.. ωραία!!ζηλευω...

καλημερα!!

καλημερααααααααααα Εμακι μας!!!!

τι κανεις καλο μου???

ο μικρος κουκλος σου????:mrgreen:

καλημερα!!

αντε και καλο χειμωνα ριτακι και εμακι!!

εμι μην σε ακουω απογοητευμενη καλε!!

θα ερθει το μωρο εχω προαισθημα εγω!!!

ριτακι καλη αρχη στην δουλιτσα σου!με το καλο!

χτες πηγαμε εκδρομουλα στα Χανια πηρα μια ανασα διακοπων!πηγαμε Φαλασαρνα μα τι ωραια θαλασσα εβλεπες τον βυθο ρε κοριτσια!και η αμμος γυαλιζε!

κισακι μιλησες με τον ντοκτορ?

μαρακι ολα καλα??εκλεισες τον φωτογραφο?

καλημεραααααααααααααααααα Μαρακι μουυυυυυυυυυυ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αχχχχχχχ Φαλασαρνααααααααααααααααααααααααααααα....ζηλευωωωωωωωωωω

τα τελευταια 8 χρονια εκει πηγαινω διακοπες!!!!!!...εκτος απο φετος και μου ελλειψαν πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ......εκανες καμια βουτια και για μενα ρεεε συ????....περασε ο κυριος με τους λουκουμαδες που φβναζει .....ΝΤΟΟΟΟΟΝΤΑΤΣΣΣΣΣΣ !!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:....μου τρεχουν τα σαλιααααααααααααα.....με το που εσκαγε μυτη στην παραλια ετρεχαν τα παιδακια...ετρεχα κ εγω η γαϊδαρα :tongue::tongue::tongue:

ναι κλεισαμε φωτογραφο ;).....αλλα ειμαι χαλια κοριτσια...χαλια ...χαλια ...χαλιαααααααααααααααααααααααααααααααα

χθες ο δικος μου πηγε να δει τους γονεις του....και εφυγε στο 10λεπτο....ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!! :roll::roll::roll: .....τον έχουν κανει χαλια....χθες πρωτη φορα τον ειδα να κλαιει ρε κοριτσια.....ειλικρινα δεν ξερω ποσο θα κρατηθω......μας εχουν καταστρεψει ολη τη χαρα μας....και ξερω θα μου πειτε να μην δινω σημασια...αλλα πως να το κανω αυτο???...ΠΩΣ????

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλημερααααααααααα Εμακι μας!!!!

τι κανεις καλο μου???

ο μικρος κουκλος σου????:mrgreen:

καλημεραααααααααααααααααα Μαρακι μουυυυυυυυυυυ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αχχχχχχχ Φαλασαρνααααααααααααααααααααααααααααα....ζηλευωωωωωωωωωω

τα τελευταια 8 χρονια εκει πηγαινω διακοπες!!!!!!...εκτος απο φετος και μου ελλειψαν πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ......εκανες καμια βουτια και για μενα ρεεε συ????....περασε ο κυριος με τους λουκουμαδες που φβναζει .....ΝΤΟΟΟΟΟΝΤΑΤΣΣΣΣΣΣ !!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:....μου τρεχουν τα σαλιααααααααααααα.....με το που εσκαγε μυτη στην παραλια ετρεχαν τα παιδακια...ετρεχα κ εγω η γαϊδαρα :tongue::tongue::tongue:

ναι κλεισαμε φωτογραφο ;).....αλλα ειμαι χαλια κοριτσια...χαλια ...χαλια ...χαλιαααααααααααααααααααααααααααααααα

χθες ο δικος μου πηγε να δει τους γονεις του....και εφυγε στο 10λεπτο....ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!! :roll::roll::roll: .....τον έχουν κανει χαλια....χθες πρωτη φορα τον ειδα να κλαιει ρε κοριτσια.....ειλικρινα δεν ξερω ποσο θα κρατηθω......μας εχουν καταστρεψει ολη τη χαρα μας....και ξερω θα μου πειτε να μην δινω σημασια...αλλα πως να το κανω αυτο???...ΠΩΣ????

βουτιες δεν κανω αλλα η κορη μου εδωσε ρεστα οποτε οκ την εκανες την βουτια!!

ο κος ντονατς δεν περασε τι κριμα!

αλλα ειδαμε την δυση του ηλιου εκει και ηταν μαγευτικα!

αχχχχ!!!

ο καλος σου εχει στεναχωρηθει πολυ απο οτι φαινετε !

ποτε ειναι ο γαμος?

Διαφημίσεις

γεια σου μπαπακι μου. καλά είναι ο μικρός.. εχουμε κανει μεγάλη προοδο με το γιογιο και καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι! χαχαχα. τωρα η γλώσσα του τρέχει!! λεει τα παντα, ρωτάει για τα παντα..

αχχ ρε μαρία τι να πω μ αυτά που σασ συμβαίνουν...?πραγματικά απορώ πως υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι!! υπομονή τι άλλο.. κλείστε ματια και αυτιά όσο γίνεται .. κριμα παντως τετοια μιζέρια αυτοί οι άνθρωποι.. συναισθήματα δεν εχουν??

μπραβο βρε το αντρακι !!!

εμας προχτες μας ρωτησε τι ειναι σεξ!!

αχ λεω παει το χανω το παιδακι μου!

κοριτσακια βγαινω να φαω κατι και να μαζεψω και τιποτα γιατι τα εχω παρατησει....

βουτιες δεν κανω αλλα η κορη μου εδωσε ρεστα οποτε οκ την εκανες την βουτια!!

ο κος ντονατς δεν περασε τι κριμα!

αλλα ειδαμε την δυση του ηλιου εκει και ηταν μαγευτικα!

αχχχχ!!!

ο καλος σου εχει στεναχωρηθει πολυ απο οτι φαινετε !

ποτε ειναι ο γαμος?

μπραβοοοο το Εφακιιιιιιιιι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ααα...πηγατε απογευματακι γι αυτο δεν περασε.....ειναι πρωΙνος τυπος :tongue:

αχ ασε Μαρακι μου και εχει σταναχωρηθει....και πολλα νευρα εχει.....ολα πανω μου ξεσπανε........

γεια σου μπαπακι μου. καλά είναι ο μικρός.. εχουμε κανει μεγάλη προοδο με το γιογιο και καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι! χαχαχα. τωρα η γλώσσα του τρέχει!! λεει τα παντα, ρωτάει για τα παντα..

αχχ ρε μαρία τι να πω μ αυτά που σασ συμβαίνουν...?πραγματικά απορώ πως υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι!! υπομονή τι άλλο.. κλείστε ματια και αυτιά όσο γίνεται .. κριμα παντως τετοια μιζέρια αυτοί οι άνθρωποι.. συναισθήματα δεν εχουν??

ελα ρε συυυυυυυυυυυ.....κανετε στο γιογιο???!!!! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :mrgreen:.....άρχισε να τρεχει και η γλωσσιτσα του εε???....αχ τωρα ειναι τα καλυτερα Εμακι μου!!!!....θα σε κουφανει με τις απιστευτες ερωτησεις που θα σου κανει χαχαχαχαχχαχχαχαχ

τι να πεις????...τι να πω????....ασε.....χθες μου ελεγε ''μωρε καλα ελεγε ο πατερας σου να παμε Ν.Υορκη και να παντρευτουμε μονοι μας..''.....ετσι ειχε πει ο μπαμπας ...:cool:

μπραβο βρε το αντρακι !!!

εμας προχτες μας ρωτησε τι ειναι σεξ!!

αχ λεω παει το χανω το παιδακι μου!

κοριτσακια βγαινω να φαω κατι και να μαζεψω και τιποτα γιατι τα εχω παρατησει....

χαχαχαχχααχχααχχαχα.....στον αντρα σου το ειπες τι σε ρωτησε???....χαχαχαχαχαχχαχαχαχα.....:tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

κοριτσια πηγα σε διαβητολογο,μου ειπε οτι τ αγιουτοππαρ ανεβαζουν το σακχαρο και ισως οφειλεται εκει,μου εδωσε διαιτα και μηχανακι να μετριεμαι και τ αξαναλεμε σε 2 εβδομαδες,πολυ πειθναρ εσεις ,αυτη δενειναι διαιτα σκετη τρελα ειναι!!!ειπαμε, να γεννησω θελω οχι ν αγιν ωμοντελο.!!!!μπαπακι μου,,,,κοριτσακι μου μη στγεναχωριεσαι ατιους μη ν αφηνεις ν αστο χαλανε ,δε θ απερασει το δικο τους,μην υποχωριες γιατγιποτ αγιατι και το δικο του ς θ αγινει και εσας θα γαμ,,,σουν!κρατησου στο υψος σου και χεστους ολους!εινμαι η μερα σας και θα την κανετ εοπως θελετε,προκειται για τη ζωη σας!φιλια μαρακι και εμη!!!!συγχαρητρια γιατο γιογιο!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

κι εγω ειμαι σιγουρη μαριαεφημου!!!!ολα θ απανε καλα!

εννοειτε!

α ο αντρας μου παει Μεγαρα να μπει στην πιστα με την μηχανη...

θα ειμαι μονη μου μεχρι την Δευτερα

αχαχαχ τρέλα σαν του δικού μου με το γκάζι έρωτας. Λατρεύει ότι έχει μηχανή και ρόδα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

αχαχαχ τρέλα σαν του δικού μου με το γκάζι έρωτας. Λατρεύει ότι έχει μηχανή και ρόδα

επειδη με καταλαβαινεις στο ειπα κιολας!!χιχιχι!!

ασε 2 μερες τωρα συνεχεια ειχε αγχος για το τι θα παρει μαζι και πως!!

χαχαχα!

θα βαλω φωτο οταν θα γυρισει να δεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...