Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Τώρα που λες κ αυτό... Οταν ειμουν έγκυος μου έλεγε συνέχεια ελπίζω να είναι αγόρι!! Εγώ πάλι της έλεγα εγώ ελπίζω να είναι κορίτσι αλλα ότι κ να ειναι θα το θέλω τρελλά.. εκείνη επέμενε εεεε αν δεν ειναι αγόρι...τι να λεμε τώρα?? μα πάνε καλά ρε συ?

αστα κολλημα χοντρο λεμε η γυναικα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

sori koritsia alla genika den eimai k toso kala autes ths meres xerete twra olo prospatheia k tiganita tpt. mari m na se kala to peira to minima sou k sas euxaristw oles sas apla eimai ligo stridi genika den anigome eukola distixos alla etsi eimai ok twra omws malwn pistevw ok tha deixei parakatw

ολα καλα θα πανε κοριτσακι θα δεις...εμεις εδω ειμαστε εξαλλου ειναι πιο ευκολο να ανοιγεσαι σε αγνωστους...δες το ετσι!!!!;););)

xpcZp2.png

και φαντάσου να τα φάει όλα :lol::lol::lol: δεν θα πλησιάζεις σε απόσταση 5 χλμ. απο το σπίτι της

Μα αυτό ειναι το σχέδιο ;) χαχαχαχαχαχαχα δικαιολογία να γλυτώσουμε κιολας

p2mPp2.png

BMqPp2.png

ολα καλα θα πανε κοριτσακι θα δεις...εμεις εδω ειμαστε εξαλλου ειναι πιο ευκολο να ανοιγεσαι σε αγνωστους...δες το ετσι!!!!;););)

na ste kala vre koritsia apla exw anxothei para poli phra k ena thl k auto htan teliotiko gia mena :confused::confused::confused::confused::confused:

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

sori koritsia alla genika den eimai k toso kala autes ths meres xerete twra olo prospatheia k tiganita tpt. mari m na se kala to peira to minima sou k sas euxaristw oles sas apla eimai ligo stridi genika den anigome eukola distixos alla etsi eimai ok twra omws malwn pistevw ok tha deixei parakatw

καλως την !!!!!!!! :D:D:D

σε νιωθω κουκλιτσα μου...κ εγω μια απο τα ιδια...ολο προσπαθειες και απο αποτελεσμα τιποτα....κ εγω απογητευτηκα και ειναι φυσιολογικο....;)

οπως νιωθεις...δεν ειναι απαραιτητο να ανοιχτεις αν δεν νιωθεις ανετα...απλα σου εστειλα το μηνυματακι γιατι εμας δεν μας νοιαζει να ''χαλιομαστε''...ειμαστε εδω για να ανεβαζουμε η μια την αλλη ;););)

ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ που λέει και το Μινακι μας...αυτο ειμαστε :tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

χαχχαχαχαχαχαχχααχχαχαχαχα......πώωωωωωωωω !!!

καλα κ εμας ερχονται κρεατα με τον τοννο....γιατι εγω δεν ξερω και καλα....χαχαχαχαχχαχαχαχ....και μια φορα το μηνα κανω εκαθαριση στο ψυγειο και τα στελνω πισω :tongue::tongue::tongue:...μα καλα δεν τρωτε βρε παιδακι μου κρέας?....και απαντω....ουτε οι βικινγκς δεν ετρωγαν τοσο....:tongue::tongue::tongue:...

την τελευταία φορά έβαλα τη φωνή στον άντρα μου, είχε πάει απο κεί και μου κουβαλησε 2 τσάντες. μόλις τον ρωτησα τι είναι αυτα η απάντηση ήταν δεν ξέρω.. μόλις ανοιξα τις τσάντες τρελάθηκα:evil: τυρια, κοτόπουλο, μπισκότα ,φουντουκια κα.... του λέω ΤΕΛΟΣ δεν ειμαι άχρηστη μπορώ και μόνη μου να πάω και να πάρω ότι γουστάρω έλεοςςςςςςςς

την τελευταία φορά έβαλα τη φωνή στον άντρα μου, είχε πάει απο κεί και μου κουβαλησε 2 τσάντες. μόλις τον ρωτησα τι είναι αυτα η απάντηση ήταν δεν ξέρω.. μόλις ανοιξα τις τσάντες τρελάθηκα:evil: τυρια, κοτόπουλο, μπισκότα ,φουντουκια κα.... του λέω ΤΕΛΟΣ δεν ειμαι άχρηστη μπορώ και μόνη μου να πάω και να πάρω ότι γουστάρω έλεοςςςςςςςς

ζούμε ακριβως το ιδιο !!!!!!!!!!!!!!;)

Διαφημίσεις

sa preizw k sas lipame para poli alla den antexa allo den mporousa eklega me ligmous eleos pia tha pw kakia alla vre koritsia katalavenw se ti karastash vriskomaste oles edw den ginete kapies na kanoune paidakia k na mhn ta theloune k na lene ektrosh k emeis palevoume k den erxete ai sixtir sthn telikh na mhn anoigoun ta podia sori alla den antexw allo eimai toso neuriasmenh k den mporw allo na ta krataw eleos piaaaaaaaaaaaaaaa

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

ρε μην το βλεπεις ετσι ας την να δινει αυτη νιωθωντας καλα και ας μην τα χρησιμοποιεις εσυ...αστην να νομιζει!!! εγω καμια φορα οταν πηγαινουμε και θελει να μας δωσει φαγητο μαζι μας κτλ την αφηνω και της λεω μαλιστα φυσικα θα το παρουμε εξαλλου σαν την μανα δεν εχει....;);) και αυτη χαιρεται και ουτε χωνεται ουτε τιποτα γιατι απλα δεν με βλεπει μαλλον ανταγωνιστηκα ποια θα κερδισει τον γιο της και καλα....

xpcZp2.png

na ste kala vre koritsia apla exw anxothei para poli phra k ena thl k auto htan teliotiko gia mena :confused::confused::confused::confused::confused:

δες μας οπως η μουμου σαν αδελφουλες σου ετσι αισθανομαστε η μια για την αλλη ενταξει ζουζουνα μου??

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

δεν αφηνουμε τις πεθερες?

τα πηρα....

χαχαχαχχααχχαχα ΟΚ

θες να πιασουμε τους πεθερούς?...μπατζανακιδες?...συνιφαδες?:tongue::tongue::tongue:

οτι θες :tongue::tongue::tongue:

ΟΚ με ανεβασατε .....το πρωι σας εγραφα κ ολη την ωρα σκουπιζα δακρυα και μυτη....τωρα με ΦΤΙΑΞΑΤΕ και ειμαι μια χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι θα εκανα χωρις εσας ???;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...