Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

το μωρο μια χαρα ειναι,καρδουλα,ολ ασουπερ...και οτραηλος ηταν 3,2 την προηγουμενη εβδομαδ ακαι 3 αυτη....καλα λεει ο γιατρος και δνε τον βλεπω αγχωμνεο,εκανακαι ενεσεις κορτιζονης αυτητην εβδομαδα 2 φορεςκαι θ ακανω και την αλλη...να δουμε!

Καλημερα κοριτσακι μου!!!

Κισάκι μου μην αγχώνεσαι αφου ο ντοκτορ ειναι ''χαλαρος'' ;)

να σου πω κατι που σίγουρα πρεπει να στο ειπε και ο γιατρος σου....τρα με την κορτιζόνη κομμενο το αλατι και η ζαχαρη γλυκο μου ναι???!!!!....να μην κανεις κατακρατηση και πρηστεις....δεν αξιζει τον κόπο για λιγο καιρο....

Μαρακι μου εσυ τι κανεις????

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρακι μου ειπε η μαιαα οτι ειναι καλη η κοριζονη και δνε πρηζεσαι και δεμου ειπε κατι ν απροσεξω οταν τη ρωτησα....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

παρε τον γιατρο τηλ!!!

α και τελειες οι φωτογραφιες!!!!!!κατσε να βαλω και να δειτε την φαλαινα

εεεεεπππππ εεεεπππ ποιες φωτογραφιες????????????????????.

ΟΚ ΤΙΣ ΕΙΔΑ !!!!!!

Διαφημίσεις

μαρακι μου ειπε η μαιαα οτι ειναι καλη η κοριζονη και δνε πρηζεσαι και δεμου ειπε κατι ν απροσεξω οταν τη ρωτησα....

ααα ΟΚ !!! δεν ηξερα οτι υπαρχει και τετοια κορτιζονη ;)

σημερα πως εισαι ????

να σαι καλα μαρακι μου!σε υαχαριστω ια το σχολιο

νομιζω οτι εχεις δικιο γιατι αλλωστε ενεσεις ειναι που εκανες ειναι για μια φορα δεν ειναι για καιρο..

οι φωτο μπηκαν

Καλημέρα κοριτσάκια, τι κάνετε; πως πάνε οι εγκυούλες μας; Τι νέα έχουμε;

Μου λείψατε πάάάάάρα πολύ.

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω πολλές σελίδες γι’αυτό μη με μαλώσετε αλλά έχω χάσει τη μπάλα. :oops::oops::oops:

Έχουμε καμία άλλη που περιμένει τον πελαργό;

Θέλω να τα μάθω όλα τα νέα αλλά έχετε γράψει τόοοοσα πολλά που μου είναι αδύνατον να τα διαβάσω όλα. Ενημερώστε με please…

kalhmera κοριτσακιαμου!ριτακι κανενα νεο απο καινουριες εγκυουλες....εσυ πωβς εισαι?περασες καλα?μαριαεφη καιμπαπακιμου τικανετε?απο αγγελικη κανενα νεο?χτες ελειπαν γιατρος και μαια λογω τοκετου και θ αμου πουν σημερα το παογευμα...θα δειξει!εγω ηρθα στη δουλει αγατι ο συναδελφος δ εσκεφτηκε καν ναμε ενημερωσει οτι δ εθα ερθει!καλο ε?μονιμως το κανει!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε?εγώ αδιαθέτησα στην ώρα μου :( .. τεσ-πα εμείς να μαστε καλά ίσως την επόμενη φορά.. η την μεθεπόμενη.. δεν ξέρω.. το μόνο που φοβάμαι είναι να μην δω ξανά την ιστορία να επαναλαμβάνεται..

η αδελφή μου είναι εγκυος στο τρίτο και παρόλο που είμαι πολύ χαρούμενη για αυτήν πάντα σκέφτομαι και τα δικά μου..Μα πως εχω καταντησει ετσι?? δεν μπορώ πια να χαρώ? ώς ποτε θα με βασανίζει το παρελθον??.. θελω πολύ να τα ξεχάσω όλα και όσο και αν παριστάνω ότι τα έχω αφήσει πισω μου δυστυχως δεν είναι αλήθεια... ακόμα τα βλέπω στον υπνο μου και ακόμα κλαίω όταν τα σκέφτομαι..

αλλα ..Αρκετά σας μαύρισα πρωί πρωί.. σας ζητώ συγνώμη απλά ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας.. για αυτό δεν είναι οι φίλες?

κισα τι τέλειες φώτο!!!! είσαι μια κούκλα εγκυούλα.. μαριαέφηηη θέλω και γω να δω τις δικές σου!

κατα τα άλλα τι κάνετε.. εγω πήζω στη δουλειά αλλά μου κάνει καλό..

Ομορφες γεια σας και απο μας !!!!!

Επιτελους επιστρεψαμε στην βαση μας σπιτακι μας !!!!!!!

Πηγαμε στον ντοκτορ χθες ολα καλα λεει ειμαστε 38 ποντους και 1100 σχεδον , αλλα πολυ κλωτσια μιλαμε το παιδι μου και ειδικα το βραδυ.....

Εσεις κουκλες???

Μαρακι ολα καλα με το μπεμπουλινι? Το Εφακι??

Κισακι εμενα δεν μου ειπε τιποτα για καμπυλη ζαχαρου αντιθετα μου ειπε να τρωω σοκολατες !!!!!

Μπαμπακι ολα καλα με τις ετοιμασιες κοπελλα μου ???

Εμακι μου θα ερθει και η σειρα σου συντομα κοπελλα μου θα δεις ...εχε πιστη και οαν θελει ο Θεο ολα γινοντε.....

Τα υπολοιπα κοριτσοπουλλα τι κανουν ??? Αγγελικουλλα Τονια Μινακι Ξανθουλλα Μρκοτακι που ειστε καλε .....

Φιλακια

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια, τι κάνετε; πως πάνε οι εγκυούλες μας; Τι νέα έχουμε;

Μου λείψατε πάάάάάρα πολύ.

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω πολλές σελίδες γιʼαυτό μη με μαλώσετε αλλά έχω χάσει τη μπάλα. :oops::oops::oops:

Έχουμε καμία άλλη που περιμένει τον πελαργό;

Θέλω να τα μάθω όλα τα νέα αλλά έχετε γράψει τόοοοσα πολλά που μου είναι αδύνατον να τα διαβάσω όλα. Ενημερώστε με please…

βρεεεεεεεεεεεεεεεε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε καλως το κοριτσι μας !!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

πως περασες καλο μου???????

το ξερεις οτι εχεις παρει απουσιες??? :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχα

φιλακια πολλα

kalhmera κοριτσακιαμου!ριτακι κανενα νεο απο καινουριες εγκυουλες....εσυ πωβς εισαι?περασες καλα?μαριαεφη καιμπαπακιμου τικανετε?απο αγγελικη κανενα νεο?χτες ελειπαν γιατρος και μαια λογω τοκετου και θ αμου πουν σημερα το παογευμα...θα δειξει!εγω ηρθα στη δουλει αγατι ο συναδελφος δ εσκεφτηκε καν ναμε ενημερωσει οτι δ εθα ερθει!καλο ε?μονιμως το κανει!

καλημερα αγαπακι μου!!!!!

αντε να δουμε τι θα πει και ο ντοκτορ!!!....πως εισαι σημερα?????

καλα πες στο συναδερφο σου οτι θα ανεβω πάνω...και θα του μπιπππππππππππππππππππππππππππππππππ :evil::evil::evil:

καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε?εγώ αδιαθέτησα στην ώρα μου :( .. τεσ-πα εμείς να μαστε καλά ίσως την επόμενη φορά.. η την μεθεπόμενη.. δεν ξέρω.. το μόνο που φοβάμαι είναι να μην δω ξανά την ιστορία να επαναλαμβάνεται..

η αδελφή μου είναι εγκυος στο τρίτο και παρόλο που είμαι πολύ χαρούμενη για αυτήν πάντα σκέφτομαι και τα δικά μου..Μα πως εχω καταντησει ετσι?? δεν μπορώ πια να χαρώ? ώς ποτε θα με βασανίζει το παρελθον??.. θελω πολύ να τα ξεχάσω όλα και όσο και αν παριστάνω ότι τα έχω αφήσει πισω μου δυστυχως δεν είναι αλήθεια... ακόμα τα βλέπω στον υπνο μου και ακόμα κλαίω όταν τα σκέφτομαι..

αλλα ..Αρκετά σας μαύρισα πρωί πρωί.. σας ζητώ συγνώμη απλά ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας.. για αυτό δεν είναι οι φίλες?

κισα τι τέλειες φώτο!!!! είσαι μια κούκλα εγκυούλα.. μαριαέφηηη θέλω και γω να δω τις δικές σου!

κατα τα άλλα τι κάνετε.. εγω πήζω στη δουλειά αλλά μου κάνει καλό..

καλως το κοριτσι μας !!!

μη μου πεφτεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....ολα θα γινουν στην ωρα τους!!!!....

κοιτα να χαιρεσαι το παιδακι σου και τον αντρα σου ....και φυσικα να μας λες οτι νιωθεις....γι αυτο ειμαστε εδω !!!!

Ομορφες γεια σας και απο μας !!!!!

Επιτελους επιστρεψαμε στην βαση μας σπιτακι μας !!!!!!!

Πηγαμε στον ντοκτορ χθες ολα καλα λεει ειμαστε 38 ποντους και 1100 σχεδον , αλλα πολυ κλωτσια μιλαμε το παιδι μου και ειδικα το βραδυ.....

Εσεις κουκλες???

Μαρακι ολα καλα με το μπεμπουλινι? Το Εφακι??

Κισακι εμενα δεν μου ειπε τιποτα για καμπυλη ζαχαρου αντιθετα μου ειπε να τρωω σοκολατες !!!!!

Μπαμπακι ολα καλα με τις ετοιμασιες κοπελλα μου ???

Εμακι μου θα ερθει και η σειρα σου συντομα κοπελλα μου θα δεις ...εχε πιστη και οαν θελει ο Θεο ολα γινοντε.....

Τα υπολοιπα κοριτσοπουλλα τι κανουν ??? Αγγελικουλλα Τονια Μινακι Ξανθουλλα Μρκοτακι που ειστε καλε .....

Φιλακια

καλως τη Γιωργια μας :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

38 ποντους?????????????????????????.....ε ρε μονδελοοοοοοοοοο θα ειναι !!!!! χαχαχχααχχααχα

αχ μπραβο Γιωργια μου ολα καλα!!!!

φιλακια σε ολες :mrgreen::mrgreen::mrgreen:...και στις απουσες ;)

Όχι κισσακι μου δεν είμαι

Το έχω πάρει απόφαση πως θα δυσκολευτώ πολύ, για να πω την αλήθεια νομίζω πως δεν θα έρθει ποτέ.:(

Anyway, το καλοκαίρι που μας πέρασε θα έλεγα πως πέρασα πολύ καλά, άλλαξα δουλειά (πρωινή), πήγα 5 μερούλες Ζάκυνθο και έχω κάνει αρκετά μπανάκια .

Όλα καλά, το καλύτερο από όλα ήταν η αλλαγή της δουλειάς εν μέσω κρίσης βρήκα σούπερ δουλειά και είμαι πολύ χαρούμενη.:D:D

Μαράκι πως πάνε οι ετοιμασίες σου? Θύμισέ μου ποτε είναι ο γάμος, πλησιάζει πάντως έτσι δεν είναι?

ριτακιμου σιδεροκεφαλη καληαρχη!!!μπραβο κοριτσιμου!!!εμακι μου μη σε παιρνει απο κατω....ολα θ αγινουν οπως πρεπει!μολις γυρισα πσιτι εχω τρεμουλο και ταχυκαρδια μαλλον απο τα χαπια θ ατην πεσω και θα περιμενω τηλ απο τογιατρουλη...γεωργιτσα πιο αργα γινεται η καμπυλη σακχαρου,,,,σε 2 εβδομαδες νομιζω θ ατην κανει ςκι εσυ. εμενα ειαι 1480 το παιδακιμου,ειδες ποσοσ γρηγορα μεγαλωνουν??????κιεγω πολυ κλωτσια και ποναω κιολας δυναμωσε πολυτο μωροοοοοο.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...