Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

βρε κισακι γιατι να γεννησεις πρωωρα καλε?!!

και αλλες περνανε αντιβιωση! μην σκεφτεσε αρνητικα οκ κουκλα??

1400 πωπω κοπελα ολοκληρη!!

μαπακι κανε κανα μπανιο καλε πως θα πας στο γαμο??χαχαχα!!

λιωνω απο την ΖΕΣΤΗ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κουκλες και απο εμας !!!!!

Τι κανετε ολα καλα? Εμεις δοξα το Θεο μια χαρα ειμαστε πηγαμε 1 βδομαδα στο Λουτρακι ξεκουραστηκαμε περασαμε πολυ καλα και γυρισαμε... Απο βδομαδα θα ξαναπαμε στον ντοκτορ να δει πως ειμαστε παντως το μωρο μου νανε καλα με ταραξε στην κλωτσια και στην μπουνια αυτες τις μερες ...εβαλα και αλλα 2 κιλακια εφτασα εσιως στα 10 και εχουμε ακομη 3 μηνες !!!! να δω πως θα τα χασω μετα !!!!!

Μπαμπακι Κισακι Μαρακι Μινακι Εμακι Αγγελικουλλα Μαργοτ Ξανθουλλα πολλα πολλα φιλακια σε ολες εμεις θα συνεχισουμε τις διακοπουλλες μας στο βουνο ( θα παρουμε τα βουνα που λεμε χαχαχαχαχα)

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

Γεια σας κουκλες και απο εμας !!!!!

Τι κανετε ολα καλα? Εμεις δοξα το Θεο μια χαρα ειμαστε πηγαμε 1 βδομαδα στο Λουτρακι ξεκουραστηκαμε περασαμε πολυ καλα και γυρισαμε... Απο βδομαδα θα ξαναπαμε στον ντοκτορ να δει πως ειμαστε παντως το μωρο μου νανε καλα με ταραξε στην κλωτσια και στην μπουνια αυτες τις μερες ...εβαλα και αλλα 2 κιλακια εφτασα εσιως στα 10 και εχουμε ακομη 3 μηνες !!!! να δω πως θα τα χασω μετα !!!!!

Μπαμπακι Κισακι Μαρακι Μινακι Εμακι Αγγελικουλλα Μαργοτ Ξανθουλλα πολλα πολλα φιλακια σε ολες εμεις θα συνεχισουμε τις διακοπουλλες μας στο βουνο ( θα παρουμε τα βουνα που λεμε χαχαχαχαχα)

κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι τελεια νεα??πωπω πως περναει ο καιρος!!

να μην κουραζεσε ετσι?!

Γεια σου Μαρακι μου και εγω αυτο λεω οταν βλεπω τα τικερακια μας πω πω πως περναει ετσι ο καιρος !!!!

Εσυ αγαπη ολα καλα το Εφακι το μπεμπακι τι κανουν ολα καλα???

zpMsp2.png

Γεια σου Μαρακι μου και εγω αυτο λεω οταν βλεπω τα τικερακια μας πω πω πως περναει ετσι ο καιρος !!!!

Εσυ αγαπη ολα καλα το Εφακι το μπεμπακι τι κανουν ολα καλα???

το εφακι εχει ξεσαλωσει πολυ!!

ετοιμαζομαστε για 13 Σεπτμβρη για την Α δημοτικου!

εγω ειχα παθει αποκολληση 2,5 εκ εφαγα τρελη ηττα αλλα ευτυχως το ξεπερεσα αποιι οτι φαινετε!

στις 30 παω για την β επιπεδου.

εσυ εκανες την καμπυλη ζαχαρου?

Διαφημίσεις

το εφακι εχει ξεσαλωσει πολυ!!

ετοιμαζομαστε για 13 Σεπτμβρη για την Α δημοτικου!

εγω ειχα παθει αποκολληση 2,5 εκ εφαγα τρελη ηττα αλλα ευτυχως το ξεπερεσα αποιι οτι φαινετε!

στις 30 παω για την β επιπεδου.

εσυ εκανες την καμπυλη ζαχαρου?

Καλα κανει το παιδακι και ξεσαλωνει εξαλλου τι αναγκη εχουν τα παιδακια μονο νανε καλα εχει σημασια !!!!

Εσυ με την αποκοληση τι λεει ο ντοκτορ ολα καλα ??

Καμπυλη ζαχαρου δεν εχω κανει οχι ακομη μαλλον θα μου πει απο βδομαδα που θα παω...

zpMsp2.png

Βρε τρελοκύπρια εδω εισαι??????

Γειας σας κοριτσια sorry που μπουκαρα ετσι στο καφε αλλα ειδα το τρελοκόριτσο!

Που εισαι μαρη φιλεναδα τι κανεις ολα καλα οι ζουζουνοι τι κανουν ????

zpMsp2.png

Καλα κανει το παιδακι και ξεσαλωνει εξαλλου τι αναγκη εχουν τα παιδακια μονο νανε καλα εχει σημασια !!!!

Εσυ με την αποκοληση τι λεει ο ντοκτορ ολα καλα ??

Καμπυλη ζαχαρου δεν εχω κανει οχι ακομη μαλλον θα μου πει απο βδομαδα που θα παω...

ξαπλα και ξεκουραση και καθολου βαρος!!!

με την ζεστη εχω θεμα ομολογω τρελο...αντε να κανεις και την καμπυλη και ννα τελειωσεις με τις εξετασεις!

ξαπλα και ξεκουραση και καθολου βαρος!!!

με την ζεστη εχω θεμα ομολογω τρελο...αντε να κανεις και την καμπυλη και ννα τελειωσεις με τις εξετασεις!

Αντε να τελιωνουμε με τις εξετασεις σιγα σιγα ειναι ενα αγχος και αυτες μεγαλο τελικα !!!!

zpMsp2.png

Διαφημίσεις

ΛΟΓΩ ΣΥΣΠΑΣΕΩΝ ΙΣΩς ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΤΙ ςΚΑΝΟΥΝ ΜΑΡΑΚΙΜΟΥ,οι συσπασεις εδειχναν για προωρο...τωρα θα δουμε!ξεσαώσε η μικρη ε?φτου φτου το παιδακι πρωτη δημοτικου!γεωργιτσα μου κι εγω αυτη την εβδομαδ αθ ακανω καμπυλη μ επηγε πισω η οθρολοιμωξη....μη σκεφτεσαι τ ακιλα,θ αστρωσουμ εβρ εμερα...κι εγω 8 εβαλα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερα κοριτσακια μου !!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τι κανετε???

Κισαααααααααααααααα????....πως εισαι? ολα ΟΚ?????

Μαρακι??? ολα καλα?.....εφυγαν τα γαιδουρια?????

εμεις εχουμε αρχισει να μετραμε αντιστροφα.....:mrgreen:

το μονο που μας μενει ειναι να κλεισουμε φωτογραφο...εχουμε δει αρκετους ...αλλα βρε κοριτσια ΤΙ τιμες εχουν οι αθεοφοβοι???....απο 2000 ? ξεκινανε:roll::roll::roll:....τελος παντων αυτη τη βδομαδα θα κλεισουμε

απο το πεθερικον τα νεα ειναι οτι μας ειπε η αδερφη του δικου μου...οτι η μητερα του μολις διαβασε το σημειωμα εκλαιγε με λιγμους.....

τωρα εγω που δεν στεναχωρηθηκα καθολου (που εκλαιγε) ειμαι πολυ γαιδουρα????.....εχω παγωσει απιστευτα ...δεν θελω ουτε να τους ξαναδω στα ματια μου......

αυτα......

οι υπολοιπες που ειστε????...ακομα πλατσουριζετε??? :tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλημερα κοριτσακια μου !!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τι κανετε???

Κισαααααααααααααααα????....πως εισαι? ολα ΟΚ?????

Μαρακι??? ολα καλα?.....εφυγαν τα γαιδουρια?????

εμεις εχουμε αρχισει να μετραμε αντιστροφα.....:mrgreen:

το μονο που μας μενει ειναι να κλεισουμε φωτογραφο...εχουμε δει αρκετους ...αλλα βρε κοριτσια ΤΙ τιμες εχουν οι αθεοφοβοι???....απο 2000 ? ξεκινανε:roll::roll::roll:....τελος παντων αυτη τη βδομαδα θα κλεισουμε

απο το πεθερικον τα νεα ειναι οτι μας ειπε η αδερφη του δικου μου...οτι η μητερα του μολις διαβασε το σημειωμα εκλαιγε με λιγμους.....

τωρα εγω που δεν στεναχωρηθηκα καθολου (που εκλαιγε) ειμαι πολυ γαιδουρα????.....εχω παγωσει απιστευτα ...δεν θελω ουτε να τους ξαναδω στα ματια μου......

αυτα......

οι υπολοιπες που ειστε????...ακομα πλατσουριζετε??? :tongue:

σιγα που δεν θα ειχες παγωσει??!!

λογικοτατο!!!

κανε παιδι μου τα στραβα ματια που λενε ,κλεισε και τον φωτογραφο οντως ειναι ακριβοι εδω το ψηφιακο αλμπουμ εχει γυρω στα 1800 ευρω...οποτε σε καταλαβαινω!

και ναι εφυγαν και ειμαι χαλαρη! πηγα και ΙΚΑ σημερα και ενας κυριος σηκωθηκε για να κατσω δηλ η εγκυμοσυνη μου ειναι πια φανερη!!

σιγα που δεν θα ειχες παγωσει??!!

λογικοτατο!!!

κανε παιδι μου τα στραβα ματια που λενε ,κλεισε και τον φωτογραφο οντως ειναι ακριβοι εδω το ψηφιακο αλμπουμ εχει γυρω στα 1800 ευρω...οποτε σε καταλαβαινω!

και ναι εφυγαν και ειμαι χαλαρη! πηγα και ΙΚΑ σημερα και ενας κυριος σηκωθηκε για να κατσω δηλ η εγκυμοσυνη μου ειναι πια φανερη!!

ΦΟΥΣΚΩΣΕΣ????????????!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ελα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!

για πες πως εισαι?...ολα οκ με την αποκολληση????

αντε βρε Μαρακι μου....ποσο εισαι τωρα???...εχω χασει τη μπαλλα :tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...