Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

ΜΠΑΠΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ρε κοπελια δεν πειραζει το καταλαβα οτι δεν μπορουσες να μιλησεις!!!! ρε συ βαλτε καμια φωνη δεν αξιζει να σας καταστρεψουν την πιο ομορφη στιγμη σας αμα θελουν αμα δεν θελουν στο καλο και η παναγια μαζι τους!!!!

Εμεις μια χαρα ειμαστε και η μικρη καλα και εγω ακομα πιο καλα αφου αποφασισα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να κανω αλλο παιδι οχι γιατι δεν μπορω αλλα τελικα δεν θελω!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΠΑΠΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ρε κοπελια δεν πειραζει το καταλαβα οτι δεν μπορουσες να μιλησεις!!!! ρε συ βαλτε καμια φωνη δεν αξιζει να σας καταστρεψουν την πιο ομορφη στιγμη σας αμα θελουν αμα δεν θελουν στο καλο και η παναγια μαζι τους!!!!

Εμεις μια χαρα ειμαστε και η μικρη καλα και εγω ακομα πιο καλα αφου αποφασισα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να κανω αλλο παιδι οχι γιατι δεν μπορω αλλα τελικα δεν θελω!!!!

αχ μικρο μου δεν εχεις καταλαβει....ουτε απο φωνες παιρνουν ...ουτε απο τιποτα...το μονο που μετραει για αυτους ειναι να περασει το δικο τους....να επιβληθουν.....δεν τους νοιαζει καν που στεναχωρουν το παιδι τους ρε συ....τι να λεμε τωρα?....ΟΚ πες χεστηκαν πατοκορφα για μενα....αλλα για το παιδι τους????.....ασε και ξερω εγω τι τους χρειαζεται,.....στο γαμο ενα γεια θα πω και τπτ παραπανω....ουτε μια φωτο δεν θα βγαλω μαζι τους....ουτε ενα λεπτο δεν θα κατσω στο ιδιο τραπεζι.....κατσε και θα δεις.....αυτα ειναι που θελουν να ζησουν στο γαμο ....αλλα ΔΕΝ προκειται !!!!

αυτοι περιμενουν οτι θα με γυριζουν απο τραπεζι σε τραπεζι αγκαλια για να τους δινουν ευχες οι δικοι τους καλεσμενοι......εεεεε....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση.....εκει θα καταλαβουν τι εστι Μαρια.....

Να μου φιλησεις τη μικρη σουυυυυυυυυυυυυυυυυ....και να σου πω και κατι αγαπακι μου....ΟΠΩΣ νιωθεις εσυ καλυτερα.... και δεν θα πω τιποτα παραπανω γιατι ξερω πως για να το λες......ξερεις τι θελεις και αυτο ειναι το σημαντικοτερο πραγμα στη ζωη μας !:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

για πες μαρηηηηηηηη δεν πηρες αδεια????

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλημερα κουκλες!

συγνωμη που πεταγομαι σαν τη σφινα για να μη πω κατι αλλο χαχαχα

μπαπακι, κουκλα μου, μη δινεις σημασια, απολαυσε οσο περισσοτερο μπορεις την μερα του γαμου σου!να εισαι σιγουρη πως εκεινη τη μερα δεν θα βλεπεις τιποτε περα απτον καλο σου!ασε τους αλλους να κουρευονται, αυτοι θα χασουν!

να σου ευχηθω η ωρα η καλη και ολα τα καλα να μπουν στο σπιτικο σας!δηλαδη πολλα γερα μωρακια!!!

μινακι μουυυυυυυυυυυυυ, τι κανεις αγαπουλα? η μικρη? εμεις πηγαμε για πλατσα πλουτσα εχθες, ηταν τελεια και η χαρα μου απεραντη, λες και εκανα κατι τρομερο χαχαχα

τα υπολοιπα θα τα πουμε τηλεφωνικως

σας φιλω, καλο μεσημερι!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλώς το κοριτσι μας :mrgreen:

τι κανεις???

διακοπουλες???

προσπαθω αλλα δεν ειναι ευκολο να μη με αγγιζουν ολα αυτα....ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον ;)

Διαφημίσεις

καλώς το κοριτσι μας :mrgreen:

τι κανεις???

διακοπουλες???

προσπαθω αλλα δεν ειναι ευκολο να μη με αγγιζουν ολα αυτα....ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον ;)

διακοπουλες στην αθηνα χαχαχα

ξεκουραζομαι μεχρι να ερθει στον κοσμο το δελφινακι μου!

οσο μπορεις αγνοησε τους και στον γαμο με το καλο τυπικα ευχαριστεις τον κοσμο που σε τιμησε με την παρουσια του και κοιτα να ευχαριστηθεις οσο το δυνατον περισσοτερο και ασε τα πεθερικα σου να σκασουν

η αδιαφορια ειναι η καλυτερη εκδικηση

εχεις με το μερος σου τον καλο σου και αυτο φτανει και περισσευει!

οι υπολοιποι εξω απτην πορτα!ουστ

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλημεραααααααααααααααααα :mrgreen:

τι κάνετε ?

Κίσακι τι κανεις?????...τι εγινε με ο γιατρο?

Μαρακι μας τι κανεις πως εισαι ?

εφυγαν τα γαιδουρια???????????/

καλημεραααααααααααααααααα :mrgreen:

τι κάνετε ?

Κίσακι τι κανεις?????...τι εγινε με ο γιατρο?

Μαρακι μας τι κανεις πως εισαι ?

εφυγαν τα γαιδουρια???????????/

μεχρι τις 22 θα ειναι εδω.....

εχω ακομη λιγες μερες!!

εχω λιωσει στην ζεστη αλλα καλα...χτες την εβγαλα στην θαλασσα μεχρι τις 1 το πρωι ηταν πολυ καλα ειχαξαπλαρει στην ξαπλωστρα και ακουγα το κυμα μια χαρα!!

εχσσεις ειχατε κανα νεο μετα την επιστολη??

μεχρι τις 22 θα ειναι εδω.....

εχω ακομη λιγες μερες!!

εχω λιωσει στην ζεστη αλλα καλα...χτες την εβγαλα στην θαλασσα μεχρι τις 1 το πρωι ηταν πολυ καλα ειχαξαπλαρει στην ξαπλωστρα και ακουγα το κυμα μια χαρα!!

εχσσεις ειχατε κανα νεο μετα την επιστολη??

αντε να ξεκουμπηστουν...αι σιχτηρια ....εχω θυμωσει πολυ !!!

πωωωωωωωωωω.....τι ωραια?!!! μπραβο Μαρακι...αυτο χρειαζεται χαλαρωση και ξεκουρασηηηηηηηηηηη :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

με πηρε χθες η μανα του τηλ. να δει τι κανουμε....και της μιλουσα οπως θα μιλουσα στον Οσαμα Μπιν Λαντεν λιγες μερες μετα το τρομοκρατικο χτυπημα :twisted::twisted::twisted: :twisted::twisted::twisted: :twisted::twisted::twisted:

ΠΟΛΥ το ευχαριστηθηκααααααααααααααααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αντε να ξεκουμπηστουν...αι σιχτηρια ....εχω θυμωσει πολυ !!!

πωωωωωωωωωω.....τι ωραια?!!! μπραβο Μαρακι...αυτο χρειαζεται χαλαρωση και ξεκουρασηηηηηηηηηηη :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

με πηρε χθες η μανα του τηλ. να δει τι κανουμε....και της μιλουσα οπως θα μιλουσα στον Οσαμα Μπιν Λαντεν λιγες μερες μετα το τρομοκρατικο χτυπημα :twisted::twisted::twisted: :twisted::twisted::twisted: :twisted::twisted::twisted:

ΠΟΛΥ το ευχαριστηθηκααααααααααααααααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

και αυτη τι ελεγε τρεις λαλουν και δυο χορευουν να φανταστω!!???

Διαφημίσεις

και αυτη τι ελεγε τρεις λαλουν και δυο χορευουν να φανταστω!!???

ναι περι ανεμων και υδατων....αλλα με την πρωτη κουβεντα που ειπα και καταλαβε οτι το υφος μου μονο φιλικο δεν ηταν...μαζευτικε και μιλαγε λες κα εκλαιγε....αϊ σιχτηρια με το θεατρο της....εγω που κλαιω τοσες μερες???...το παιδι της δεν την νοιαζει????....αι σιχτηρια:evil::evil::evil:

κοριτσι ακαλημερ ακαι 1000 συγνωμη που δενευχηθηκ αονομαστικα συις μαριες μου γιατο 15αυγουστο,κοριτσια 1000 συγνωμη και παλι ,ειμαι ασυγχωρητη!!!!ελειπα και μετ αξεχαστηκα!!!!χρονια πολλα μευγεια και οτι επιθυμειτε,μαρια εφη μ ετο καλο το δευτερο και να χαιρεσαι τηνοικογενεια σου,μαρακι μου με το καλο ο γαμος και συντομα το μπεμπε!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

λοιπον,οι συσπασει ςειναι απο την ουρολοιμωξη ,μου εδωσε υπερδοσοσλογια αντιβιωσης για να το καταπολεμησουμε και αυριο σταματαω,δευτερα ξανακανω καλλιεργεια και βλεπουμε!παντω ς εχω ηρεμησει πολυ!το μωρακι ειναι 1400γρμ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κοριτσι ακαλημερ ακαι 1000 συγνωμη που δενευχηθηκ αονομαστικα συις μαριες μου γιατο 15αυγουστο,κοριτσια 1000 συγνωμη και παλι ,ειμαι ασυγχωρητη!!!!ελειπα και μετ αξεχαστηκα!!!!χρονια πολλα μευγεια και οτι επιθυμειτε,μαρια εφη μ ετο καλο το δευτερο και να χαιρεσαι τηνοικογενεια σου,μαρακι μου με το καλο ο γαμος και συντομα το μπεμπε!!!

καλως την !!! ευχαριστουμε για τις ευχες.....μπλα μπλα μπλα....

λεγε μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηη τι εγινε με το γιατρο και ασε τα ευχολογια !!!!!!!!!!1 :tongue::tongue::tongue:.......λεγεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

τα εγραψα μαρακι μου....το μωρακιμι αχαρα ,μεγαλωσε!ισως χρειαστει να κανω προληπτικα ενεσεις ινσοπυλινης προκειμενου ν α ωριμασουν οι πνευμονες του μωρου σ επεριπτωση προωρου τοκετου...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...