Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

ο αντρας σου τι λεει?8 δικλινα θα τα πληρωσουν αυτοι?μακαρι...και σιγουρ αθα ερθουν τα 16 ατομ αυατ αγια να ξε ςγια το τραπεζι?μη σε απασχολει,βαλτους ολους μαζι σε ενα τραπεζι η αμην ασχοληθεις καθολου,ο αντρας σου τι λεει?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εσυ μπαπακι μου τι εγινε γιατι αφηνει ςνα σου χαλανε υατη την περιοδο για να σου γαμησουν και τη μερα μετα????κουκλα πατ αποδι,γινε κακια και βαλτους στη θεση τους,αλλιως μια ζωη θα σε πατανε....

τι να κανω ρε κισακι μου???...προσπαθω να κρατησω τις ισορροπιες για τον καλο μου...αλλα ετσι οπως παει.....δεν θα το καταφερω......ειλικρινα μου ερχεται να καβαλησω το αυτοκινητο και να παω εκει και να αρχισω να ουρλιαζω μεσα στα αυτια τους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:twisted::twisted::twisted:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

ο αντρας σου τι λεει?8 δικλινα θα τα πληρωσουν αυτοι?μακαρι...και σιγουρ αθα ερθουν τα 16 ατομ αυατ αγια να ξε ςγια το τραπεζι?μη σε απασχολει,βαλτους ολους μαζι σε ενα τραπεζι η αμην ασχοληθεις καθολου,ο αντρας σου τι λεει?

ναι 16 ατομα....και δεν ξερω ποσους αλλους ακομα εχουν καλεσει τηλεφωνικα

εγω πρεπει να δωσω λιστα με τα ονοματα και τις θεσεις στο ξενοδοχειο....τι θα πω...οποιος δεν ειναι στη λιστα βαλτε τον σε αυτο το τραπεζι????....ρομπα θα γινω.........

τι να πει και ο καλος μου....εξαλλος εγινε και πηγε μια βολτα να ηρεμησει.....

το μονο που μου ειπε ειναι : ''παει...τη χασαμε τη μπαλλα...''

ααα ας τους βαλει στη θεση τους κουκλα οπμως...η φυγη δνεειναι λυση...ας του ςπαρει να τους πει.ναι οσι δενειναι στη λιστα βαλτους σε εκινοτ ο τραπεζι και στειλε το λογαριασμο εκεινων στ απεθερικα!κσι τελος!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ααα ας τους βαλει στη θεση τους κουκλα οπμως...η φυγη δνεειναι λυση...ας του ςπαρει να τους πει.ναι οσι δενειναι στη λιστα βαλτους σε εκινοτ ο τραπεζι και στειλε το λογαριασμο εκεινων στ απεθερικα!κσι τελος!

σιγουρα θα τους μιλησει....δεν λεω....αλλα έχουν παρει θαρρος απο μονοι τους και κανουν οτι γουσταρουν ....και εχει χαθει η μπαλλα Κισα μου.....ο Θεος ξερει ποσους ακομα εχουν καλεσει.....εδω μας ειπε δωστε μας προσκλητηρια και θα τα στειλουμε εμεις οπου θελουμε....και του λεει ο δικος μου μα καλα πως θα δωσεις αλλου αφου θα γραφουν αλλωνων ονοματα και μας ειπε μεσα στα μουτρα μας ...οτι θα βγαλει τους φακελους και θα παρει αλλους φακελους και θα γραψει οτι θελει εκεινος.......μιλαμε για χοντρο μ****κα !!!!

δεν παει αλλο απο αυριο αναλαμβανω δραση και θα δουν αλλο Μαρακι.....ΤΕΛΟΣ!!!!!

αχ σε ζαλιζω με τις βλακειες....

σε αφηνω Κισακι μου γιατι ηρθε ο καλος μου....

Καληνυχτα...φιλακια πολλα και να προσεχεις ναι????!!!!

φιλια σε ολες !....και σορρυ που σας ζαλισα με τα χαζα....

δε μας ζαλισε ςακθολου οτι θες εδω!και να μην το ξαναπεις ...χαζοβιολα ακου ς εκει μας ζαλισες...!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μαρακι τι εγινε?εγω ειχα νοσηλευετι με συσπασεις...και παιρνω φαρμακα,σημερ απηγα στο γιατρο παλι ειχα μια...μου αυξησε τη δοση και μου αυξησε και το αντιβιωτικο για την ουρολοιμωξη που ισως ευθυνεται για συσπασεις....μαριαεφη...δε φταινε τ αμουσαφιρια γιαμενα φταιει πιο πολυ ο αντρας σου...συγνωμη κιολας

ετσι ειναι δεν ηθελε να τους χαλασει το χατηρι....!!!

τωρα βεβαια ειναι αργα υπομονη μεχχρι τις 22....

στις 30 θα παω για την β επιπεδου.

εσυ να προσεχεις!πας δουλεια?ποτε θα σταματησεις?

σιγουρα θα τους μιλησει....δεν λεω....αλλα έχουν παρει θαρρος απο μονοι τους και κανουν οτι γουσταρουν ....και εχει χαθει η μπαλλα Κισα μου.....ο Θεος ξερει ποσους ακομα εχουν καλεσει.....εδω μας ειπε δωστε μας προσκλητηρια και θα τα στειλουμε εμεις οπου θελουμε....και του λεει ο δικος μου μα καλα πως θα δωσεις αλλου αφου θα γραφουν αλλωνων ονοματα και μας ειπε μεσα στα μουτρα μας ...οτι θα βγαλει τους φακελους και θα παρει αλλους φακελους και θα γραψει οτι θελει εκεινος.......μιλαμε για χοντρο μ****κα !!!!

δεν παει αλλο απο αυριο αναλαμβανω δραση και θα δουν αλλο Μαρακι.....ΤΕΛΟΣ!!!!!

αχ σε ζαλιζω με τις βλακειες....

νομιζω οτι πρεπει να κατσει ο καλος σου να τους τα πει ενα χερακι και στην τελιηκ οποιος δεν ειναι στην λιστα λυπομαστε πολυ αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι!!αντε γιατι μου φαινετε οτι η πολυ ζεστη τους εκανε ολους παλαβους!!!!!!να μην πω ...μλκ!

Διαφημίσεις

δε μας ζαλισε ςακθολου οτι θες εδω!και να μην το ξαναπεις ...χαζοβιολα ακου ς εκει μας ζαλισες...!

αχ καλο μου Κισακιιιιιιιιιιιιι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τι κανεις σημερα αγαπακι μου?....καλυτερα με τις συσπασεις?

νομιζω οτι πρεπει να κατσει ο καλος σου να τους τα πει ενα χερακι και στην τελιηκ οποιος δεν ειναι στην λιστα λυπομαστε πολυ αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι!!αντε γιατι μου φαινετε οτι η πολυ ζεστη τους εκανε ολους παλαβους!!!!!!να μην πω ...μλκ!

Μαρακι μου ασε μπλεξαμε.....

χθες ο καλος μου μου ειπε αντε μην παρω τηλ. και τους πω οτι ακυρωνω το γαμο και παθουν τα εγκεφαλικα τους ετσι να στρωσουν.....αχχχχχχχχχ....ΤΙ αμαρτιες πληρωνω δεν ξερωωωωωωωωωωωωωωω.....

εσυ πως εισαι καλο μου?

με το καλο και η β' επιπεδου !!!!!....ΟΛΑ ΣΟΥΠΕΡ θα ειναι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ελα μαρακι μου,καλυτερα αν και τωρα μεεπιασαν πονακαι καιπου καιπου σφιγγει .6,30 εχωραντεβουμε το γιατρο ,απλα ειμα ι αυπνη ξυπνητηρι ανα παιρνω το χαπι ανα 3ωρο,στις 12 το βραδυ στις 3 τοπρωι στις 6 το πραωι,και ενδιαμεσα σιδηρο ,μαγνησιο και αντιβιωση....δεν πειραζει καλα λεμε ολα!παω να κανω το γοφαρακιμου,ταλεμε το πρωι κουκλιτσα!!!πολλα φιλια!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ελα μαρακι μου,καλυτερα αν και τωρα μεεπιασαν πονακαι καιπου καιπου σφιγγει .6,30 εχωραντεβουμε το γιατρο ,απλα ειμα ι αυπνη ξυπνητηρι ανα παιρνω το χαπι ανα 3ωρο,στις 12 το βραδυ στις 3 τοπρωι στις 6 το πραωι,και ενδιαμεσα σιδηρο ,μαγνησιο και αντιβιωση....δεν πειραζει καλα λεμε ολα!παω να κανω το γοφαρακιμου,ταλεμε το πρωι κουκλιτσα!!!πολλα φιλια!

αυριο περιμενω νεα απο το γιατρο ναι?????!!!!!

και ας μην ειμαι on line μπες και γραψε να το δω οταν μπω !!!! :cool:

ολα καλα θα πανε αγαπακι μου τρελοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μουτς στα μουτρα σου και στην κοιλιτσα σουυυυυυυυυ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κοριτσακια μου καλημερα τι κανετε???? βλεπω πραγματα και θαυματα ρε για συνελθετε λιγο!!!! Μπαπακι μου βαλε λιγο την φωνη χρειαζεται!!!!! Κισακι μου ξεκουρασου γιατι θα βαλω τις φωνες!!!! Μαρια αντε μην τα παρω η αλλαζουν τροπο συμπεριφορας στο σπιτι σου η ας πανε σε κανενα ξενοδοχειο!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Κοριτσακια μου καλημερα τι κανετε???? βλεπω πραγματα και θαυματα ρε για συνελθετε λιγο!!!! Μπαπακι μου βαλε λιγο την φωνη χρειαζεται!!!!! Κισακι μου ξεκουρασου γιατι θα βαλω τις φωνες!!!! Μαρια αντε μην τα παρω η αλλαζουν τροπο συμπεριφορας στο σπιτι σου η ας πανε σε κανενα ξενοδοχειο!!!!!

Μινακιιιιιιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυυυυυυ καλημεραααααααααααααα !!!!

βρε παιδί να σε μπερδέψω !!!! χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα......και δεν μπορουσα να σου μιλησω και ανετα εκεινη τη στιγμη ρε γμτ ....ευχαριστωωωωωωωωω πολυ παντως αγαπακι μου που με θυμηθηκες :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μινακι μου ασε μπλεξαμε.....χθες ο καλος μου πηγε σπιτι των γονιων του και δεν ηταν εκει.....και τους αφησε καποια προσκλητηρια γραμμενα....μαζι με ενα γράμμα....που στο τελος τους εγραφε :

''...........ευχαριστώ πολύ για τη συμπεριφορά σας...σας αφηνω καποια προσκλητηρια για να μην βριστουμε αφου εσας δεν σας ενδιαφερει ΤΙΠΟΤΑ!!!.....ευχαριστώ πολυ που μας καταστρεφετε την πιο ωραια στιγμη μας....τα λέμε στο γαμο''

Εσυ Μινακι μου τι κανεις?....αδεια δεν πηρες καθολου???

ασε κ εγω μονο 3 μπανακια εχω κανει :cry:

η μικρη σου?????????

Καλημερα και στις υπολοιπες τσουπρες!!!:mrgreen:

Κισαααααααααααααααααα ????...μαρηηηηηηηηηηη Κισααααααααααααααααααααα

τι εγινε με το γιατρο?...πως εισαι???

Μαρακι μου τι κανεις????...πως εισαι σημερα?

φιλια πολλα σε όλες και να ξερετε σας αγαπω & ειλικρινα σας ευχαριστω για τη στηριξη ;)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...