Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

κισα μου να τα γραφεις σε χαρτάκι και να πηγαινεις με τις σημειώσεις σου στον γιατρό!!

τις συσπασεις όντως πρεπει να τις προσεχεις. ΞΕ-ΚΟΥ-ΡΑ-ΣΗ!!!!!!αν και καθε οργανισμος διαφερει εγω δεν θυμαμαι να ειχα καθόλου συσπάσεις μεχρι την στιγμη που αρχισαν οι πονοι γεννας.. ξεκυράσου οσο περισσότερο μπορεις. ενταξει? γιατί μου φαίνεται πως δεν θα ερθει μόνη της η μπαπ !!

χαχαχαχχαχαχαχαχα....πεστα Εμυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

λοιπον κοριτσακια μου

σημερα ειναι η τελευταια μερα στο γραφειο....δεν ξερω αν θα μπορεσω να μπω κ απο το σπιτι...οποτε σας χαιρετω !

λιγες μερες θα λειψω μονο απο τη δουλεια...οποτε θα τα ξαναπουμε συντομα :mrgreen:

φιλια πολλα σε ολες !!!!

να περασετε ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....και βουρρρρρρρρρρ στο ''ψητο'' οσες ξεκινουν προσπαθειες :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εγκυουλες μου γλυκες να προσεχετε και να περασετε καλα....περναει ο καιρος και συντομα θα εχετε στις αγκαλιες σας τα μωρακια σας :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μουτσ στα μουτρα σαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω αποκολληση 2,5 εκ γμτ!

Μαρακι μου !!!.....ηρέμησε και χαλάρωσε.....μείνει στο κρεβατακι για λιγο και κανε οτι σου πει ο γιατρος!!!! ΟΛΑ καλα θα πάνε ....μη μου αγχωνεσαι !!!!!

Οι υπολοιπες τι κανετε????....μαυριζετε???? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλα να περνατε κοριτσακια μου!!! :mrgreen:

Εμυ μου....μαλλον μονη μου ηρθα :tongue:...τον χασαμε τον μηνα...και αλλωστε πλεον δεν προσπαθουμε συστηματικα.... ;)

φιλια σε ολες !!!

Μαρακι μου !!!.....ηρέμησε και χαλάρωσε.....μείνει στο κρεβατακι για λιγο και κανε οτι σου πει ο γιατρος!!!! ΟΛΑ καλα θα πάνε ....μη μου αγχωνεσαι !!!!!

Οι υπολοιπες τι κανετε????....μαυριζετε???? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλα να περνατε κοριτσακια μου!!! :mrgreen:

Εμυ μου....μαλλον μονη μου ηρθα :tongue:...τον χασαμε τον μηνα...και αλλωστε πλεον δεν προσπαθουμε συστηματικα.... ;)

φιλια σε ολες !!!

εχω κατι νευρα!!

μου την εχουν σπασει οι επισκεπτες ...περπατανε ξυπολυτοι και μετα ξαπλωνουν στα σεντονια....περνουν τα μαξιλαρια του καναπε και βαζουν τα ποδια πανω....ασε αυτο με τα ρουχα τους αλλο το πρωι αλλο το μεσημερι αλλο το βραδυ και μετα Μαρια πρεπει να βαλουμε πλυντηριο....το βαζω το απλωνει αυτη τα μαζευω εγω γιατι αυτοι λειπουν και μετα να τα διπλωσω (δεν τα σιδερωνω) 1 βδομαδα εδω 4 πλυντηρια φιλεναδα...

ασε που θελανε να παρουν το παιδι να πανε για καφε....βρε λεω τα παιδια (ειδικα το δικο μου) τι να κανουν στην καφετερεια (χωρις παιδοτοπο) στον κοσμο τους αυτοι.δεν την αφησα εννοειτε καταρχην ουτε αυτη ηθελε τι να κανω μου λεει εκει...?και τσαντιστηκαν!

εντωμεταξυ το κοριτσακι (δεν ειναι η μαμα του η φιλη του μπαμπα) το βλεπεις οτι δεν το αγαπαει πραγματικα...ουτε να το ντυσει ουτε να το χτενισει..παει να της βαλει τα σκουλαρικια και ποναει και κλαιει..και οτι κανω στην κορη μου κανω και σε αυτο αχ μωρε τι φταινε αυτα....πολυ στεναχωριεμαι...σημερα της εβαλα τα σκουλαρικια την εντυσα της εφτιαξα τα μαλλια και μου ειπε ποσα ευχαριστω...

μαρακια!!!!μπαπακι ξεκουρασου,μαρακι ειναι ζωα ο αντρας σου δε ελει τιποτα ρε συ?να και η αποκολληση τωρα...τι να πω ρε συ ....μα τι θρασσος ερχονται σπιτι να σας τ ακανουν πουτ...να και πιο πολυ την ψυχολογι σου,πες οτι εχει ςαδεια απο το γιατρο,και πρεπει να μειςνιε ξαπλα,και ασε αυτους να ειναι νοικοκυρηδε ςκι εσυ επισκεπτης σπιτι σου η ας ξεκουημπιστουν ...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

μαρακια!!!!μπαπακι ξεκουρασου,μαρακι ειναι ζωα ο αντρας σου δε ελει τιποτα ρε συ?να και η αποκολληση τωρα...τι να πω ρε συ ....μα τι θρασσος ερχονται σπιτι να σας τ ακανουν πουτ...να και πιο πολυ την ψυχολογι σου,πες οτι εχει ςαδεια απο το γιατρο,και πρεπει να μειςνιε ξαπλα,και ασε αυτους να ειναι νοικοκυρηδε ςκι εσυ επισκεπτης σπιτι σου η ας ξεκουημπιστουν ...

κισακι με τον αντρα μου γιναμε μπιλιες και εκεινο το βραδυ επαθα ταχυκαρδιες με επιασαν τα κλαματα και καταλαβε οτι δεν την παλευω αλλο και αρχισε να περνει να το πω το μερος μου...μιλαμε δεν παλευονται!!

μια μερα δεν σηκωθηκε να μαγειρεψει ουτε καν να πει Μαρια μην μαγειρεψεις θα παραγγειλουμε!

μα το Θεο ρε Κισακι!

εχουμε και διαφορετικα γουστα και σε αλλα πραγματα αυτοι κοιμουντε ολη μερα και ξυπνανε στις 1 το μεσημερι ε δεν θα εχω μαγειρεψει τι θα φαει το παιδι μου?

τωρα πηγανε για καφε και εχει καυσωνα!

βρε Μαρακι μου....μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι :evil::evil::evil:

αν ειναι δυνατον???????????????????

κατσε στα αυγα σου...μαγειρευε για το παιδι σου και οταν ξυπνησουν οι αλλοι ας παραγγειλουν....

ποτε θα φυγουν????????

πλντηρια?????????????????....ελεοςςςςςςςςςς

να βαλει μονη της η γαιδουρα....αι σιχτηρια δλδ!!!!!!!!!!!!!

μην παιζεις με την υγεια σου.....αστους να κουρευονται...που σε εχουν για δουλαρα......

χαλαρωσε

ρε παρε το μωρο κι ελα εδω λεμε....προσεχε τις καχυκαρδιες,,,και τη συγχιση πες του οτι δενειναι σωστο,με την αποκολληση τι ειπε?εγω ειχα συσπασεις ΠΟΟ ΤΟ ΤΣΙΤΩΜΑ ΜΟΥ νοσηλκευτηκα και μια μερ ακι ειναιι με χαπια,μηνε χουμε τα ιδια κουκλα οκ?δεν τον φοβερισε η αποικολληση?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

βαζε πλυντηριο και αστη να το μαζευει και να το απλωνεικαι να το σιδερωνει αυτη....προσπαθησ εν αηρενμησεις ,χαλαρωσε,εμενα ο καλο ςμου μου ελεγε παβντ ανα προσεχω και με φροντιζε,με τις συσπασεις εχει χεστει πανω του....δε θελει να κανω τιποτα,μεχρι και στα ζωα ερχεται εμ βοηθαει....παραπονο δενεχω...με εκανε εισαγωγη μι αμερα στο νοσοκομειο και χεστηκ επανω του...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

αχ βρε κοριτσια και σκουπισε και σφουγγαρισε δεν μπορω να πω τωρα καταλαβαινει οταν πριν τα ελεγα να μην ερθουν ημουν κακια....

αλλα τωρα ειναι αργα...ασε που μετα θα πρεπει να παρω γυναικα να καθαρισει τα ασυμαζευτα...

κουραστηκα πιο πολυ ψυχολογικα.......

αχ βρε κοριτσια και σκουπισε και σφουγγαρισε δεν μπορω να πω τωρα καταλαβαινει οταν πριν τα ελεγα να μην ερθουν ημουν κακια....

αλλα τωρα ειναι αργα...ασε που μετα θα πρεπει να παρω γυναικα να καθαρισει τα ασυμαζευτα...

κουραστηκα πιο πολυ ψυχολογικα.......

Μαράκι μου η πολλη ευγενεια και οι καλοσυνες βλάπτουν !!!!

Να σου πω.....τα εχω πάρει αγρια με τη γαιδουρια τους......να εισαι εγκυος γυναικα να τους φιλοξενεις και να νομιζουν οτι μενουν σε ξενοδοχειο???????????? :twisted::twisted::twisted:

ΜΗΝ κανεις τιποτα!!!!!....μονο για το παιδακι σου.....και πες στη γαιδουρα ....δεν θα παθει η υγεια μου και του μωρου που κουβαλαω μεσα μου για τη δικη σου μαλακια τεμπελά!!!!!!....αι σιχτηρ δηλαδη......!!!!!!!!!

Μαρακι μονο τα παιδακια σου να κοιτας....ΤΙΠΟΤΑ αλλο.....αϊντε μην παρω το πρωτο πλοιο και γινει ...της μπιιιιιιιιιπππππππππππππππππ :cool:

μπαπακι μου τι νεα εσυ με το γαμο πως πατε?ρε σεις το μινακι που χαθηκε?

Κισαααααααααααααααααααααα αγαπακι μου σορρυ πριν ουτε γεια δεν προλαβα να σου πω !!!

τι κανεις????....γιατι πηγες νοσοκομειο???????????????????????....τι εγινε αγαπακι μου/?????????????? ....πως εισαι τωρα???????????????????

το Μινακι θα απεχει για λιγο ;)

εγω σκατε ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε........θα αρχισω να χωνω μπινελικια στοπεθερικον γιατι ΔΕΝ παει αλλο κοριτσια ....καθε μερα κλαιω απο τα νευρα μου ....δεν παει αλλο σας λεω......δεν αντεχω τοση μαλακια μαζεμενη !!!!!!.....εχει κλονιστει το νευρικο μου συστημα.....δεν ειμαι καλα....

μαρακι τι εγινε?εγω ειχα νοσηλευετι με συσπασεις...και παιρνω φαρμακα,σημερ απηγα στο γιατρο παλι ειχα μια...μου αυξησε τη δοση και μου αυξησε και το αντιβιωτικο για την ουρολοιμωξη που ισως ευθυνεται για συσπασεις....μαριαεφη...δε φταινε τ αμουσαφιρια γιαμενα φταιει πιο πολυ ο αντρας σου...συγνωμη κιολας

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

εσυ μπαπακι μου τι εγινε γιατι αφηνει ςνα σου χαλανε υατη την περιοδο για να σου γαμησουν και τη μερα μετα????κουκλα πατ αποδι,γινε κακια και βαλτους στη θεση τους,αλλιως μια ζωη θα σε πατανε....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μαρακι τι εγινε?εγω ειχα νοσηλευετι με συσπασεις...και παιρνω φαρμακα,σημερ απηγα στο γιατρο παλι ειχα μια...μου αυξησε τη δοση και μου αυξησε και το αντιβιωτικο για την ουρολοιμωξη που ισως ευθυνεται για συσπασεις....μαριαεφη...δε φταινε τ αμουσαφιρια γιαμενα φταιει πιο πολυ ο αντρας σου...συγνωμη κιολας

αχ αγαπακι μου...προσεχε καλο μου!!!!

ΟΛΑ καλα θα πανε !!!!....παρε μια μεγααααλη αγκαλια !!!!!

τι να γινει ρε συ?????...το πεθερικον.....εχει καλεσει κοσμο χωρις καν να δωσουμε εμεις προσκλητηρια....πηρα τωρα τηλ στο ξενοδοχειο που θα γινει ο γαμος και μου ειπαν οτι εχει κλεισει 8 δικλινα .....θα μου ερθει κολπος!!!!!!!!!!!!.....ουτε ξερω ποιους εχει καλεσει.....πως θα φτιαξω τα τραπεζια.....πως θα ξερω ποιος θα ερθει στο γαμο????...υποτιθεται οτι ο γαμος ειναι κλειστος και ειπα κ εγω στους γονεις μου μονο τους στενους συγγενεις θα καλεσουμε και οι αλλοι εχουν καλεσει τηλεφωνικα την αρτα και τα γιαννενα....δεν ξερω ποσο θα κρατηθω ακομα ...ή που θα αρχισω τα μπινελικια ....ή που θα ακυρωσω τα παντα και να μεινουν με τον π**** στο χερι ετσι να γουσταρουνε λιγο !!!

χθες μου εκαναν και παραπονα οτι κακως δεν τους πηραμε μαζι για να διαλεξω το νυφικο!!!:roll:....τα προσκλητηρια...τις μπομπονιερες κτλ.....

ειλικρινα δεν αντεχω αλλο......κλαιω απο τα νευρα μου....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...