Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

καλημερα Εμακι μας!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τι κανεις???????????????????

εγω στην ωορρυξια ποναω και πρηζομαι 3-4 μερες και βλεπω πολλα υγρα

υπαρχουν κοπελες που δεν την καταλαβαινουν....επισης υπαρχει και η καθυστερημενη ωορρυξια απο οτι υπολογιζουμε και γι αυτο ισως να πονας 2-3 μερες μετα.

παντως βουρρρρρρρρρρρρρρ για σεξξξξξξξ και μην μετρας ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!....μην αγχωθεις...ατο χαλαρα κοριτσακι μου!!!!!!!!!

καλά είμαι μαράκι μου.. δουλεύω για εναν αρχιτεκτονικο διαγωνισμό.. και παρόλο που εχει πολυυυυ δουλειά μου αρεσει πολύ...

κοιτα γενικά δεν μετράω ..ξερω περίπου ποτε είναι οπότε βουρρρρρ.. απλά σκέφτομαι να τον αφησω να παρει καμιά ανάσα τον ανθρωπο.. αλλά απο την άλλη δεν θελω να χασω καμια μερα χαχαχχα1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά είμαι μαράκι μου.. δουλεύω για εναν αρχιτεκτονικο διαγωνισμό.. και παρόλο που εχει πολυυυυ δουλειά μου αρεσει πολύ...

κοιτα γενικά δεν μετράω ..ξερω περίπου ποτε είναι οπότε βουρρρρρ.. απλά σκέφτομαι να τον αφησω να παρει καμιά ανάσα τον ανθρωπο.. αλλά απο την άλλη δεν θελω να χασω καμια μερα χαχαχχα1

μπραβο κοριτσακι μου !!! καλη επιτυχια για τη δουλεια!!!!

καλεεεεεεεεεεεεε τι ανασα να παρει????....ουτε μία!!!!!....αν θελει ανασες ας πάρει μασκα οξυγονου :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: χαχααχχααχα

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

μπραβο κοριτσακι μου !!! καλη επιτυχια για τη δουλεια!!!!

καλεεεεεεεεεεεεε τι ανασα να παρει????....ουτε μία!!!!!....αν θελει ανασες ας πάρει μασκα οξυγονου :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: χαχααχχααχα

χαχαχαχαχα!! no mercy!!

χαχαχαχαχα!! no mercy!!

ετσι σε θελωωωωωωωωωωωωωωωωω χαχαχαχαχχααχχα....στριμωξε τον ΑΛΥΠΗΤΑ !!!!! :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: χαχαχαχαχχα

ετσι σε θελωωωωωωωωωωωωωωωωω χαχαχαχαχχααχχα....στριμωξε τον ΑΛΥΠΗΤΑ !!!!! :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: χαχαχαχαχχα

χαχαχαχα!η γυναικα αραχνη!!. εγω το καθήκον μου θα το κανω και απο κει και περα ο θεος βοηθός..

τι μου κανεις εσυ? συνεχίζουν να σε βασανίζουν οι κουμπαροσυμπεθέροι κλπ?

Διαφημίσεις

χαχαχαχα!η γυναικα αραχνη!!. εγω το καθήκον μου θα το κανω και απο κει και περα ο θεος βοηθός..

τι μου κανεις εσυ? συνεχίζουν να σε βασανίζουν οι κουμπαροσυμπεθέροι κλπ?

αχαχαχαχχαχαχαχαχα....αραχνη !!! :tongue:

εχω καλο ενστικτο κουκλακι μου για σενα ....μακαρι !!!! ΟΛΑ καλα θα πανε ;)

δεν τους δινω καμια σημασια πλεον.....:twisted::tongue::tongue::tongue:

εμακι μη σε παρω στο λαιμομου εγω βαρουσα βουρ αλυπητα!ακου,νομιζω οτι ειναι τημερ απου πονας και την επομενη οι επικινδυνες....καλη επιτυχια στο διαγωνισμοοοοοοοοοοοο!καλημερα και στο μαρακι μουυυυυυυυ!δενεχειαλλες δικαοπε ς οκαλος μου μονομια εβδομαδα παιρνει αδεια καλοκαιρι λογω επαγγελματος!δνε πειραζει θ απαρει 2 εβδομαδες μετα τηγεννα καιθα τον εχω μαζιμου!2 μωρ ανα φροντιζω!χιχιχι!μαρακι γαλατακι ειναι πηρα τη μαια,μου λεει θα εχει ςτωρ ακαιμου ειπε μια κρεμουλα ν αβαζω 3 φορες τημερα γιανα προετοιμαστω για θηλασμο...οσο για τις συσπασεις ν αμηνκουραζομαιακια ναμη σηκωνω βαρις ισως ειναι λογικο και προεορτιο για πονακι απουθα αακολουθησουν αν ξανασυμβει ομως τοσο τακτικα να της το πω μαλλον για να αρχισουμε μαγνησιοοοοοοοο

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερα κισακι! πρωτογαλα απο τωρα? μπραβο καλό αυτό θα τα πας πολύ καλά με το θηλασμο!

εγω ειχα εντονα πονακια προχτες και πιο απαλά χτες. εκμεταλλευτικα φυσικά και τις δυο μερες όμως δεν βλέπω τα γνωσττά υγρά και η θερμοκρασία είναιστους 36,6-8.. οπότε λέω μηπως δεν είναι ακόμα οι γόνιμες??/ εχω μπερδευτεί.. οπότε νομίζω πως θα συνεχίσω τον ξεζουμίζω.. αλλωστε το τερπνον μετα του ωφελιμου...

εμακι μη σε παρω στο λαιμομου εγω βαρουσα βουρ αλυπητα!ακου,νομιζω οτι ειναι τημερ απου πονας και την επομενη οι επικινδυνες....καλη επιτυχια στο διαγωνισμοοοοοοοοοοοο!καλημερα και στο μαρακι μουυυυυυυυ!δενεχειαλλες δικαοπε ς οκαλος μου μονομια εβδομαδα παιρνει αδεια καλοκαιρι λογω επαγγελματος!δνε πειραζει θ απαρει 2 εβδομαδες μετα τηγεννα καιθα τον εχω μαζιμου!2 μωρ ανα φροντιζω!χιχιχι!μαρακι γαλατακι ειναι πηρα τη μαια,μου λεει θα εχει ςτωρ ακαιμου ειπε μια κρεμουλα ν αβαζω 3 φορες τημερα γιανα προετοιμαστω για θηλασμο...οσο για τις συσπασεις ν αμηνκουραζομαιακια ναμη σηκωνω βαρις ισως ειναι λογικο και προεορτιο για πονακι απουθα αακολουθησουν αν ξανασυμβει ομως τοσο τακτικα να της το πω μαλλον για να αρχισουμε μαγνησιοοοοοοοο

χαχαχα....α ρε Κισααααααααααα!!!! θα εχεις 2 μωρα!!! χαχαχαχαχα:tongue:

προσεχε ρε συ μην κουραζεσαι και να μην σηκωνεις βαρη.....αντε δε σε προσεχουν στη δουλεια μου φαινεται και θα ανηφορισω κατα πανω :cool:

Διαφημίσεις

ελ αμαρακι μου αν ειανιανα ερθεις και αρση βαρων θ ακανωωωωωωωωωωω!αρασε,ζετε...οτι γουσταρεις;!εμακι,,,,καλα εκανε ςκαι εκμεταλλευτηκες και τις 2 μερες εγωσπανια ειχα υγρα στην ωορρηξια...δενειναι αναγκη να εχιε η να τα δεις...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ελ αμαρακι μου αν ειανιανα ερθεις και αρση βαρων θ ακανωωωωωωωωωωω!αρασε,ζετε...οτι γουσταρεις;!εμακι,,,,γραφω και το σβηνω πανω σε προσωπικη στιγμη....πανω στο σεξ τελςο παντων...το ειδαααααααααα ν αφευγειιιιιιιιιι...αχαχα διαβασε το να το σβησω οκ?καλα εκανε ςκαι εκμεταλλευτηκες και τις 2 μερες εγωσπανια ειχα υγρα στην ωορρηξια...δενειναι αναγκη να εχιε η να τα δεις...

απαπααααααααααααααααααα....ακους εκει αρασε!!!!!!!!....:tongue::tongue::tongue:

το νου σου στην κισοκορηηηηηηηηηηηηηηηηη :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εμακι θα ηθελα μακαρι να τ ακαταφερω....θα δουμε!τις συσπασει ςφοβαμαι..δεν ξερω αν και σε τι συχνοτηττ απρεπει να τις εχω,την αλλη τριτη παωγιατρο!εχω πολλα να τον ρωτησω!ουφ!αχαχα τοσο καιρο ειμαια πιστευτα χαλαρη,καιαμζευω αποριες και οταν παω στο γιατρο και βλεπω το μωρο...δεθυμαμαι τιποτα μετα!αχ ρ εκοριτσια να το ζησετε συντομααααααααααααααααααααααααααααααα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κισα μου να τα γραφεις σε χαρτάκι και να πηγαινεις με τις σημειώσεις σου στον γιατρό!!

τις συσπασεις όντως πρεπει να τις προσεχεις. ΞΕ-ΚΟΥ-ΡΑ-ΣΗ!!!!!!αν και καθε οργανισμος διαφερει εγω δεν θυμαμαι να ειχα καθόλου συσπάσεις μεχρι την στιγμη που αρχισαν οι πονοι γεννας.. ξεκυράσου οσο περισσότερο μπορεις. ενταξει? γιατί μου φαίνεται πως δεν θα ερθει μόνη της η μπαπ !!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...