Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

φτια ςπου τα λες ,πες θα δειτε ολα θα ειναι εκπληξη ..αχ ρε κοριτσακι..........μην το ανογιεις το χαριτωμενο σου

χαχαχαχχαχαχαχαχχχαχα...μα που να φανταστω ρε συ Κισα...τοση κατινια???!!! χαχαχχαχαχαχαχαχα....δεν πειραζει.....παλι καλα που δεν τους εχω πει πως θα κανω τα μαλλια μου...να μου εμφανιστουν ολες καρμπον χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχχααχχαχααχχα :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ απο που να πρωοταρχισωωωωωωωωωωωωωω

* πηραμε τις βερες....τις βλεπει το πεθερικον....τη δοκιμαζει και πεταει το εξης τουβλο ατακα '' ααα....καλη ειναι....εμενα μου παει πιο πολυ απο οτι εσενα''....χαχαχαχαχαχαχα

Ε δεν πάνε καλά μου φαίνεται...

* θελουν να καλεσουν το συμπαν στο γαμο....ειπαμε οχι .....ειπανε οτι εκεινοι θα τους καλεσουν και δεν θα ερθουν στο τραπεζι μας ....θα πανε αλλου με τους δικους τους καλεσμενους.....χαχαχαχααχαχα

Δεν έχω λόγια ειλικρινά..... Να τους πεις να ντυθούνε κ ως νύφη κ γαμπρός αφου κάνουν σαν να παντρευονται ξανά οι ίδιοι..

* με ρωτησε τι ρουχα πηρε η μητερα μου....της λεω......και μετα απο 2 μερες μου λεει η κορη της πηγε και ψωνησε απο το ιδιο μαγαζι με την μητερα μου....στα ιδια ακριβως χρωματα !!!! :roll::roll: χαχαχαχχαχα

Κάποια ζουλέυει?????

μετα σειρα εχει η κουμπαρα .....:evil:

* με πηρε τηλ. να μου αναοικνωσει οτι πηρε λευκο φορεμα και αν με πειραζει.....της ειπα βαλε οτι θες.....μου ειπε ΟΚ εεε....να μην λαμπω κ εγω οσο η νυφη?!!! :roll::roll::roll:.....χαχαχαχαχχαχαχαχα....η αδερφη μου παντως μου ειπε οτι αν το βαλει θα της πει ''να ζησεις κ εσυ και βιον ανθοσπαρτον'' χαχαχαχαχαχχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

Μα καλά πόσες κομπλεξικές χωράνε στην ίδια παρέα?

* δεν εχει κουνησει το μικρο της δαχτυλακι οσον αφορα με τις υποχρεωσεις της κουμπαρας....ΤΙΠΟΤΑ ομως!!!!!....ολα τα ανελαβα-πληρωσα εγω χαχαχαχχαχαχα

Να της πληρώσεις κ το "νυφικό" μην ξεχάσεις.. αφού ειναι άσπρο άσπρο .. Ε Λ Ε Ο Σ

*της ειχα πει οτι θα κανω μακιγιαζ mac.....με πηρε πριν να μου πει οτι βρηκε κοπελα να της κανει Mac χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα

Να τανε η ζήλια ψώρα..

και ποσαααααααααααα άλλα ωραιαααααααααααααααααα.....βαρεθηκα να γραφω χαχαχαχαχαχχαχα

Πραγματικά σαν το κλουβί με τις τρελλές μου ακούγεται ρε συ Μαπάκι..τι να πω

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Πραγματικά σαν το κλουβί με τις τρελλές μου ακούγεται ρε συ Μαπάκι..τι να πω

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ.....κοιτα τωρα γελαω...αλλα τη στιγμη που λενε ολα αυτα....ειμαι ....να μπηξω τα κλαματα...συγκρατουμαι....τα λεω σε εσας και στην αδερφη μου και ξαλαφρωνω χαχαχαχαχα

τα ελεγα και στην Τονια μας χθες και ειχε φρικαρει κ εκεινη :tongue::tongue::tongue:

τελος παντων....δοξαζω το Θεο που ο καλος μου καμια σχεση δεν εχει...και ειναι υπεροχος ανθρωπος ....αυτο μου φτανει :cool:

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ.....κοιτα τωρα γελαω...αλλα τη στιγμη που λενε ολα αυτα....ειμαι ....να μπηξω τα κλαματα...συγκρατουμαι....τα λεω σε εσας και στην αδερφη μου και ξαλαφρωνω χαχαχαχαχα

τα ελεγα και στην Τονια μας χθες και ειχε φρικαρει κ εκεινη :tongue::tongue::tongue:

τελος παντων....δοξαζω το Θεο που ο καλος μου καμια σχεση δεν εχει...και ειναι υπεροχος ανθρωπος ....αυτο μου φτανει :cool:

Ειλικρινά έχεις απόλυτο δίκιο κ σε θαυμάζω που μπορείς κ κρατάς τα νευρα σου εκείνη την ώρα για εναν κ μόνο λόγο¨. Ο ΚΑΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ κ δεν φταεί σε τπτ! Μην αφήσεις τπτ να μπει αναμεσά σας ένα ειναι το σίγουρο ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΟΥ ΘΑ ΛΑΜΠΕΙΣ Κ ΘΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ..οτι κ να κανουν ολες μαζι για να σε αντιγράψουν απλά θα είναι κακά αντίγραφα που θα σχολιαστούν κ απο τους καλεσμένους..αυτά που σου λεω να τα θυμάσαι γιατι θα γίνουν!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

μπαπακι θ αεισια μαικουκλα κοριτσι μου συμφωνω με αγγελικη!!!!κι αποδω καιπερα οτι σε ρωταν θ αλες δνεεχω αποφασισει ακομη!και τελος!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Ειλικρινά έχεις απόλυτο δίκιο κ σε θαυμάζω που μπορείς κ κρατάς τα νευρα σου εκείνη την ώρα για εναν κ μόνο λόγο¨. Ο ΚΑΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ κ δεν φταεί σε τπτ! Μην αφήσεις τπτ να μπει αναμεσά σας ένα ειναι το σίγουρο ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΟΥ ΘΑ ΛΑΜΠΕΙΣ Κ ΘΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ..οτι κ να κανουν ολες μαζι για να σε αντιγράψουν απλά θα είναι κακά αντίγραφα που θα σχολιαστούν κ απο τους καλεσμένους..αυτά που σου λεω να τα θυμάσαι γιατι θα γίνουν!

έλεγα και στην Τονια μας χθές...οτι δεν εχω τη ματαιοδοξια να ειμαι νυφη Θεά....ουτε μοντελο ειμαι , ουτε ο σκοπος μου ειναι να κοιτανε ολοι εμενα....θα πάω οπως ειμαι στην καθημερινοτητα μου...απλη και φυσικη ;)

απλα για ακομα μια φορα διαπιστωνω ποσο λαθος εκανα στην επιλογη της κουμπαρας....και δεν ειναι για το οτι θελει να βαλει λευκο φορεμα κτλ....αλλα για τον τροπο που τα λεει...στεναχωριεμαι....τελος παντων προς γνωση και συμορφωση να μου γινουν τα παθηματα....μαθηματα ;)

σιγουρα αυτο που με στεναχωρει περισσοτερο ειναι η συμπεριφορα των πεθερικων...και οχι για μενα....αλλα για τον καλο μου που προσπαθει να κρατησει ισορροπιες και μου τον στεναχωρουν....

τελος παντων μη σας ζαλιζω αλλο :mrgreen:

εσυ για πες...τι γινεται στη δουλεια?....θα παρεις καμια αδεια τελικα?

Μαράκι στο ξανάπα...άλλαξε κουμπάρα προλαβαίνεις...βρες κάποια/ον που πραγματικά σε αγαπάει....Δεν έχει νόημα γλυκιά μου να την κάνεις κουμπάρα για τους τύπους...Με την κουμπάρα μου είμαστε αυτοκόλλητες και φαντάσου δεν την ήξερα πριν γνωρίσω τον άντρα μου..Αυτό όμως δεν μας εμπόδισε να αναπτύξουμε ισχυρή σχέση και μάλιστα καλύτερη από παλιές "φίλες" μου...Και χαίρομαι που έχω έναν άνθρωπο τόσο κοντά, που αγαπάμε και οι δυο τα παιδιά η μιας της άλλης που είμαστε στο ίδιο μήκος και δεν υπάρχει αντιζηλία!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ψηφιζω ξανθη!και σκεψου και το μωρο αργοτερα!εγω εχω καταπληκτικη σχεση με τη οναμουκαι θλεω και τοπαιδι μου ετσικαι με αυτο το κριτηριο θ ακανω κουμπαρους....θ απροσπαθησω τουλαχιστον...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!! :-P

Την κάναμε κ εμείς χθες το βράδυ την Β-επιπέδου και δόξα το θεό όλα μα όλα ειναι πολύ πολύ καλά είπε ο γιατρός. Ο μπεμπούλης μου αισιώς εφτασε τα 540 γρ.!!! Μέτρησε τον εγκεφαλό του, ανάμεσα στα δακτυλάκια του τις φάλαγγες μια προς μια για να αποκλείσει οποιαδηποτε πιθανότητα για συνδρομο down, τις αρτηρίες του ομφάλιου λώρου που ειναι 3 απ'οτι κατάλαβα, την κοιλίτσα του που ειναι σούπερ, τα πατουσίνια του που ειναι τεράστια καθώς επισης κ τα πόδια του!! Μου ειπε οτι θα γινει μπασκετμπολίστας στάνταρντ!!! Αλλά άν σκεφτείτε οτι ο μπαμπάς του είναι 1.89 τι περιμέναμε? Γενικά οτι έβλεπε έλεγε οτι ειναι όλα πολύ πολύ φυσιολογικά κ χάρηκα για το παιδάκι μου βρε κορίτσια οτι ειναι φυσιολογικό! Το αμνιακό υγρό φυσιολογικό (που φοβόμουν μηπως εχει επηρεαστει απο τις οριακες τιμες ζαχαρου) ο τράχηλος μου λεει πολύ καλος το μήκος ειναι 36μμ κ οι πιθανότητες για πρόωρο τοκετό πριν τις 33 εβδ ειναι 0,72% αυτό σημαίνει λεει οτι αποκλείεται να γεννήσω πρόωρα!!! Ο πλακούντας μου ειναι πρόσθιος ψηλός οπότε όλα σούπερ δοξα το θεο!!!

Η ατρακτιον της βραδιάς όμως ήταν οτι αντι να μας δειξει την φατσούλα του να βγαλουμε καμια φωτο ο πιτσιρίκος μας ειχε γυρίσει την πλάτη κ κοιμόταν..το τι χτύπημα του έριξε ο γιατρός δεν λεγεται αλλά αυτός παιδί μου τπτ...δεν πας να χτυπάς του έλεγε? εγω θα κοιμηθώ!! τελικά αφου τον μετρησε κ ολα οκ μας ειπε οτι κρατούσε το πουλάκι του!!!! Ε εκει λιώσαμε στο γελιο!!!!!!!!

μπραβοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1αντε τωρα νΑ ηρεμησεις!!!!!!!!τελειος ο γιος!λες να βγει ο νεος μπΑσκετμπολισταςςςςς????????????!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες και απο εμας !!!!!

Τι κανετε ολα καλα ???

Ευχομαι να περνατε καλα και να ξεκουραζεστε οσο πιο πολυ γινετε!!!!!!

Εμεις δοξα το θεο ειμαστε μια χαρα πηγαμε και στον ντοκτορ ψηλωσαμε μεγαλωσαμε γιναμε 700 γραμμαρια γυναικαρες χα χα !!!! και την Τεταρτη πεταμε για Λουτρακι.

Θα παρω το laptop μαζι μου και ευχομαι να μπορω να μπενω να διαβαζω τα νεα σας..

Σας φιλω και θα τα πουμε

Μπαμπακι μου μην μασας σε τιποτα δικος σου ειναι ο γαμος κανε οτι γουσταρεις και κοιτα να τον απολαυσεις οσο πιο ολυ μπορεις !!!!!

Κισακι, Μαρακι, Αγγελικουλλα πολλα πολλα φιλακια στα σπορακια σας και στο Εφακι σου Μαρακι μου !!!!!

Εμακι Μινακι Ξανθουλλα, Μαρκοτ Τονια φιλακια στα παιδακια σας και καλα να περνατε !!!!!!!!

:P:tongue::tongue::P:tongue::tongue::P:tongue::tongue::P

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

καλημερ ακαλη εβδομαδα!!!καλε γεωργιτσα ολοκληρε ςγυναικε ςγινατε!!!!!αχαχ!κοριτσια εγω χτες ειχ αγαλατακι πρωτηη φορα,,,,μαλλον πρωτογαλα ηταν!επαθα πλακα,οπως οταν ενιωσα το μωρομουπρωτη φορα ενιωσα....μετα πο 3 ωρες ειχα ταχυκαρδιε ςκαι συσπασεις....

γεωργιτσα μου καλα να περνας !φιλακαι πολλα!ασε το λαπιτοπι και να χαρις τη θαλασσα και την ξενοιασια μας περιμενουν δυσκολα με τα απαιτητικα κοριτσι αμας!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλημερα κουκλες και απο εμας !!!!!

Τι κανετε ολα καλα ???

Ευχομαι να περνατε καλα και να ξεκουραζεστε οσο πιο πολυ γινετε!!!!!!

Εμεις δοξα το θεο ειμαστε μια χαρα πηγαμε και στον ντοκτορ ψηλωσαμε μεγαλωσαμε γιναμε 700 γραμμαρια γυναικαρες χα χα !!!! και την Τεταρτη πεταμε για Λουτρακι.

Θα παρω το laptop μαζι μου και ευχομαι να μπορω να μπενω να διαβαζω τα νεα σας..

Σας φιλω και θα τα πουμε

Μπαμπακι μου μην μασας σε τιποτα δικος σου ειναι ο γαμος κανε οτι γουσταρεις και κοιτα να τον απολαυσεις οσο πιο ολυ μπορεις !!!!!

Κισακι, Μαρακι, Αγγελικουλλα πολλα πολλα φιλακια στα σπορακια σας και στο Εφακι σου Μαρακι μου !!!!!

Εμακι Μινακι Ξανθουλλα, Μαρκοτ Τονια φιλακια στα παιδακια σας και καλα να περνατε !!!!!!!!

:P:tongue::tongue::P:tongue::tongue::P:tongue::tongue::P

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!

700 γρ?!!!!!!!!!!!!!!!!.....έ ρε τι κορη βγαζει η Γιωργία μας???!!!!!!.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

φιλακια πολλα κοριτσι και να περάσεις καλα !!!!

Μαράκι στο ξανάπα...άλλαξε κουμπάρα προλαβαίνεις...βρες κάποια/ον που πραγματικά σε αγαπάει....Δεν έχει νόημα γλυκιά μου να την κάνεις κουμπάρα για τους τύπους...Με την κουμπάρα μου είμαστε αυτοκόλλητες και φαντάσου δεν την ήξερα πριν γνωρίσω τον άντρα μου..Αυτό όμως δεν μας εμπόδισε να αναπτύξουμε ισχυρή σχέση και μάλιστα καλύτερη από παλιές "φίλες" μου...Και χαίρομαι που έχω έναν άνθρωπο τόσο κοντά, που αγαπάμε και οι δυο τα παιδιά η μιας της άλλης που είμαστε στο ίδιο μήκος και δεν υπάρχει αντιζηλία!!!

Καλημεραααααααααααααααα Ξανθουλα μου :mrgreen:

έχεις απολυτο δίκιο...αλλα πλέον δεν αλλάζει κάτι....

μου περασαν και τα ''νευρα'' που μου δημιουργησε η σταση της ....και πλεον δεν δίνω καμια σημασία.....απλα κανεμε λαθος επιλογή....δεν πειραζει τα παθηματα ας μας γινουν μαθηματα ;)

ακομα εδω εισαι εσυ???...ποτε φευγετε???

ψηφιζω ξανθη!και σκεψου και το μωρο αργοτερα!εγω εχω καταπληκτικη σχεση με τη οναμουκαι θλεω και τοπαιδι μου ετσικαι με αυτο το κριτηριο θ ακανω κουμπαρους....θ απροσπαθησω τουλαχιστον...

καλημεραααααααααααα Κισακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυ :mrgreen:

δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να βαφτισει εκεινη το παιδακι μας ...οταν και αν ερθει με το καλο ;)

καλημερ ακαλη εβδομαδα!!!καλε γεωργιτσα ολοκληρε ςγυναικε ςγινατε!!!!!αχαχ!κοριτσια εγω χτες ειχ αγαλατακι πρωτηη φορα,,,,μαλλον πρωτογαλα ηταν!επαθα πλακα,οπως οταν ενιωσα το μωρομουπρωτη φορα ενιωσα....μετα πο 3 ωρες ειχα ταχυκαρδιε ςκαι συσπασεις....

γεωργιτσα μου καλα να περνας !φιλακαι πολλα!ασε το λαπιτοπι και να χαρις τη θαλασσα και την ξενοιασια μας περιμενουν δυσκολα με τα απαιτητικα κοριτσι αμας!

κισαααααααααααααααα????....ειδες γαλατακι????...τοσο νωρίς??? .....ειμαι ασχετη απο αυτα....για πες το και στον ντοκτορ ;)

εσυ δεν θα φυγεις αλλες διακοπουλες???

Μαριαεφηηηηηηηηηηηηηηηηηηη????!!!!! τι κανεις κουκλακι μου?

kalhmera κοριτσια τι κανετε? εγώ δουλίτσα.. ρε κορίτσια να ρωτήσω κατι? τελικά πότε γίνεται η ωορρηξία? συνδέεται πάντα με τουε πόνους ή μπορεί να είναι και 2-3 μερες μετά απο αυτούς? δυστυχως εχω μπει παλι στο τριπακι να υπολογίζω και να μετράω..τι να κανω, αδιόρθωτη απλά θελω πολύ να γίνει κατι συντομα!!;)..

kalhmera κοριτσια τι κανετε? εγώ δουλίτσα.. ρε κορίτσια να ρωτήσω κατι? τελικά πότε γίνεται η ωορρηξία? συνδέεται πάντα με τουε πόνους ή μπορεί να είναι και 2-3 μερες μετά απο αυτούς? δυστυχως εχω μπει παλι στο τριπακι να υπολογίζω και να μετράω..τι να κανω, αδιόρθωτη απλά θελω πολύ να γίνει κατι συντομα!!;)..

καλημερα Εμακι μας!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τι κανεις???????????????????

εγω στην ωορρυξια ποναω και πρηζομαι 3-4 μερες και βλεπω πολλα υγρα

υπαρχουν κοπελες που δεν την καταλαβαινουν....επισης υπαρχει και η καθυστερημενη ωορρυξια απο οτι υπολογιζουμε και γι αυτο ισως να πονας 2-3 μερες μετα.

παντως βουρρρρρρρρρρρρρρ για σεξξξξξξξ και μην μετρας ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!....μην αγχωθεις...ατο χαλαρα κοριτσακι μου!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...