Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Αγγελικουλα μου τι τελεια νεα,αντε κοπελα μου με το καλο να γεννηθει ο γιοκας.

Ξανθη να τον χαιρεσαι κι εσυ τον μικρουλη να ειναι παντα γερος κι ευτυχισμενος,σου ευχομαι.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να τον χαιρεσιακουκλα μου!!!κι εγω πηγα προσκυνησα χτες,περιμενα και γιατηνπεριφορα αλλα την εκεναν πολυ νωριτερα.........

κοριτσια πειραζει να το εχουμ εδιπορτο?εκτος αν κανω και δευτερη κορη μη σασ χαλασω την καρδιαααααααααααααα

ΧΑαΧΑΧΑ πάντως αυτά τα δυο παιδιά θα ταίριαζαν!!! Ο ένας Loverboy κ η άλλη σέξυ!! :-D:grin:

Ευχαριστώ πολύ Μανουλίτα μου εύχομαι κ στα δικά σου! Βέβαια μας βγήκε λίγο loverboy αλλά οκ τι να γίνει? ΧαχχαχχΑχΑΧαΑαα :-D:grin:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

αχαχαχ!ας τη δουμε πρωτα....οταν ειπα στονμπαμπα της οτι αν ειναι κοριτσακαι θα της παιρνω στρινγκ μαγιο....με αγριοκοιταξε και λεει ν αμημιλησω γιατιθα μπινελικωσω...γιατι αραγε/χαχαχα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλά είναι Μαρία μου σήμερα γιορτάζει το καμάρι μου και μου λείπει πολύ...Έφυγαν χθες με τον μπαμπά του για το χωριό και εγώ θα πάω το άλλο Σάββατο..

Μπράβο αγγελική βλέπω συνετίστηκες γρήγορα ;)

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....να τον χαιρεσαι!!!!!!!!!

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ , παντα γερος και ευτυχισμενος να ειναι το πουλακι μου!!!! :mrgreen:....δωστου τα χρονια πολλα και ενα μεγαλο φιλι απο τη ''θεια '' mpap :mrgreen:

ΧαχαχαχαΧαχΑΧαΧ γιατι εμένα δεν με εχει πιάσει νομίζεις????

αι μαρήηηηηηηηηηηηηη

αααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ......πολυ χαιρομαι που ειμαστε χαζοχαρουμεναααααααααααααααααααααααα.....ντου μπι ντου μπι ντουυυυυυυυυ :tongue::tongue::tongue:

Να τον χαίρεσαι βρε!!!!!!!!!!! Πάντα γερός, δυνατός κ ευτυχισμένος να είναι!!!!

Εννοειται εγώ δεν χαλάω σπίτια χαχΑΧΑχΑΧΑ (άλλωστε με τέτοια προσόντα θα έχουμε προσφορές ουυυυυυυυ) :P:p:p:p

πες του να περιμενει αμα κανω κορη.....εκλεισε το συμπεθεριο....χαχαχχαχαχαχα......ελπιζω να μην περιμενει πολυ ομως και μου τον φαει τον γαμπρο καμια αλλη :tongue::tongue::tongue:

να τον χαιρεσιακουκλα μου!!!κι εγω πηγα προσκυνησα χτες,περιμενα και γιατηνπεριφορα αλλα την εκεναν πολυ νωριτερα.........

κοριτσια πειραζει να το εχουμ εδιπορτο?εκτος αν κανω και δευτερη κορη μη σασ χαλασω την καρδιαααααααααααααα

μπραβο καλο μου !!!!

διπορτο????....μαρηηηηηηηη κ εσυ αντι για παραμυθια το καμα σουτρα της διαβαζεις???:tongue::tongue::tongue:

καλημερ αμαρακιμου!!!ξερω ειχαμεπειοτιαδιαθετησες...με το γαμο και τα συμπεθερια κανενα νεο?πως πας?

αχ ασε Κισα μου....εαν ακουσετε ενα ΜΠΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ.....δεν ειναι τρομοκρατικη επιθεση....εγω θα ειμαι που θα σκαωωωωω :tongue::tongue::tongue:

Ξανθη να τον χαιρεσαι κι εσυ τον μικρουλη να ειναι παντα γερος κι ευτυχισμενος,σου ευχομαι.

καλημερααααααααααα κοριτσι!!! :mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

εγω δνε της διαβαζω απλα την επαιδευω α[ο τωρα στην πρακτικη...!αχαχαχχχχχχχχχ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

εγω δνε της διαβαζω απλα την επαιδευω α[ο τωρα στην πρακτικη...!αχαχαχχχχχχχχχ

χαχαχαχαχχαχαχαχα....εχεις να φας μπινελικωμα απο τον δικο σου οταν μαθει οτι ειναι κορη και της μαθαινεις τετοια πραγματααααα......ουυυουουουουου χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα.............:tongue::tongue::tongue:

μαακι βαλε τον αντρα σου να παριε θεση,δενειναικατασταση αυτη!

μωρε παιρνει....τους τα χωνει !!!...αλλα αυτοι ακαθεκτοι !!!

αχ Χριστε μου αντε να περασει και ο γαμος να βρω την ηρεμια μου.....αντε μη μου τη δωσει και τα ακυρωσω ολα και ''χτυπησω'' εναν πολιτικο γαμο να ΜΗΝ ξερουν απο τπου τους ηρθε :tongue::tongue::tongue:....ειναι μη μου τη βαρεσει...καλη -καλη....αλλα αμα μου γυρισει....αλλος ανθρωπος :twisted: χαχαχαχχααχαχα

[quote

πες του να περιμενει αμα κανω κορη.....εκλεισε το συμπεθεριο....χαχαχχαχαχαχα......ελπιζω να μην περιμενει πολυ ομως και μου τον φαει τον γαμπρο καμια αλλη :tongue::tongue::tongue:

Ανετααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!! Για πάρτη σου μωρό μου περιμένουμε οσο θές!!! :P:p:p

αχ ασε Κισα μου....εαν ακουσετε ενα ΜΠΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ.....δεν ειναι τρομοκρατικη επιθεση....εγω θα ειμαι που θα σκαωωωωω :tongue::tongue::tongue:

Τι σου κάνουν ρε γμτ παλι αυτοι οι άνθρωποι έλεος πια.......

/QUOTE]

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

ασε ρε λουκουμα.....μην αρχισω να σας τα λεω....ειστε και εγκυες ..θα εκνεριστουν και τα μωρα σας και εχετε να φατε κλωτσια που θα παει συννεφο :tongue::tongue::tongue:.......

ασε ρε λουκουμα.....μην αρχισω να σας τα λεω....ειστε και εγκυες ..θα εκνεριστουν και τα μωρα σας και εχετε να φατε κλωτσια που θα παει συννεφο :tongue::tongue::tongue:.......

Παιδί μου πες εσύ να ξεσπάσεις μην σε νοίαζει για μας ε κ σιγά αν φάμε μια κλωτσιά παραπάνω τι έγινε?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

μαρακι κουλ νταουν.....μην αγχωνεσαικουκλιτσα καιμην αφηνειςκανενα γιακανενα λογο ν ασου χαλαει τημερα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Παιδί μου πες εσύ να ξεσπάσεις μην σε νοίαζει για μας ε κ σιγά αν φάμε μια κλωτσιά παραπάνω τι έγινε?

αχ απο που να πρωοταρχισωωωωωωωωωωωωωω

* πηραμε τις βερες....τις βλεπει το πεθερικον....τη δοκιμαζει και πεταει το εξης τουβλο ατακα '' ααα....καλη ειναι....εμενα μου παει πιο πολυ απο οτι εσενα''....χαχαχαχαχαχαχα

* θελουν να καλεσουν το συμπαν στο γαμο....ειπαμε οχι .....ειπανε οτι εκεινοι θα τους καλεσουν και δεν θα ερθουν στο τραπεζι μας ....θα πανε αλλου με τους δικους τους καλεσμενους.....χαχαχαχααχαχα

* με ρωτησε τι ρουχα πηρε η μητερα μου....της λεω......και μετα απο 2 μερες μου λεει η κορη της πηγε και ψωνησε απο το ιδιο μαγαζι με την μητερα μου....στα ιδια ακριβως χρωματα !!!! :roll::roll: χαχαχαχχαχα

μετα σειρα εχει η κουμπαρα .....:evil:

* με πηρε τηλ. να μου αναοικνωσει οτι πηρε λευκο φορεμα και αν με πειραζει.....της ειπα βαλε οτι θες.....μου ειπε ΟΚ εεε....να μην λαμπω κ εγω οσο η νυφη?!!! :roll::roll::roll:.....χαχαχαχαχχαχαχαχα....η αδερφη μου παντως μου ειπε οτι αν το βαλει θα της πει ''να ζησεις κ εσυ και βιον ανθοσπαρτον'' χαχαχαχαχαχχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

* δεν εχει κουνησει το μικρο της δαχτυλακι οσον αφορα με τις υποχρεωσεις της κουμπαρας....ΤΙΠΟΤΑ ομως!!!!!....ολα τα ανελαβα-πληρωσα εγω χαχαχαχχαχαχα

*της ειχα πει οτι θα κανω μακιγιαζ mac.....με πηρε πριν να μου πει οτι βρηκε κοπελα να της κανει Mac χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα

και ποσαααααααααααα άλλα ωραιαααααααααααααααααα.....βαρεθηκα να γραφω χαχαχαχαχαχχαχα

φτια ςπου τα λες ,πες θα δειτε ολα θα ειναι εκπληξη ..αχ ρε κοριτσακι..........μην το ανογιεις το χαριτωμενο σου

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...