Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

μιααααααααααααα χαρα!!!!

πάντως είναι απίστευτες όταν θέλουν να χωθούν το κάνουν.... η δικιά μου τι έκανε και κάποιες φορές το κάνει.... παει να ψωνίσει supermarket-λαική και μου στέλνει ότι θέλει να τρωμε :evil::evil::evil: τυριά με χαμηλά λιπαρα μπισκότα με φυτικές ίνες μακαρόνια και κάθε φορα φασόλια πότε μικρα(φασολάδα) πότε γίγαντες.... και ότι άλλο της έρθει....

και όταν λέω γιατί το κάνεις αυτό δεν ξερω εγώ να ψωνίζω; μου λέει δεν είπα κατι τέτοιο αλλα να για να μην τρέχεις.... μας έχει πίξει στο φασόλι σας λέω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα φροντιζε να μ'ενημερωνει για τις πρωην του καλου με το ν και με το σ. καποια στιγμη του το πα..... δεν μ'ενδιαφερει.... και μ'ενοχλει..

της το κοψε...

εγω της κοβω τον αερα κι οτι μου λεει του το λεω για να ειμαστε ενταξει...

πάντως είναι απίστευτες όταν θέλουν να χωθούν το κάνουν.... η δικιά μου τι έκανε και κάποιες φορές το κάνει.... παει να ψωνίσει supermarket-λαική και μου στέλνει ότι θέλει να τρωμε :evil::evil::evil: τυριά με χαμηλά λιπαρα μπισκότα με φυτικές ίνες μακαρόνια και κάθε φορα φασόλια πότε μικρα(φασολάδα) πότε γίγαντες.... και ότι άλλο της έρθει....

και όταν λέω γιατί το κάνεις αυτό δεν ξερω εγώ να ψωνίζω; μου λέει δεν είπα κατι τέτοιο αλλα να για να μην τρέχεις.... μας έχει πίξει στο φασόλι σας λέω

ψωνια κι εμενα ενα σωρο....

της το κοψα κι αυτο....

τα πεταγα,μενανε μερες.... πλεον δεν παιρνει τιποτα και ειμαι ησυχη!

εμενα φροντιζε να μ'ενημερωνει για τις πρωην του καλου με το ν και με το σ. καποια στιγμη του το πα..... δεν μ'ενδιαφερει.... και μ'ενοχλει..

της το κοψε...

ε ναι ρε λογικο ειναι....δικοι του γονεις ειναι ας τους βαλει στην θεση τους!!!

xpcZp2.png

της το κοψε...

Εγω εχω κοψει τα πολλα παρε δωσε ετσι κι αλλιως οταν εμαθε οτι ειμαι εγγυος και οτι ειναι κοριτσι στραβομουτσουνιασε οποτε ειπα κι εγω στον αντρα μου κομενα τα πολλα σουρταφερτα!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Ξέρεις τι λέω...Να της τα φτίαξεις όλα αυτα που σας έστειλε και να της τα στείλεις πεσκέσι!!!!! Να την τρελανεις στο φασόλι να δούμε της αρέσει??//χαχαχα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

εμενα μας πρηζει ολο του το σοι...

του το πα. φτανει. δεν υπαρχει λογος ουτε να αγχωνομαστε ουτε να γκρινιαζουμε.

τωρα,οποιος του λεει κατι, γιατι τωρα τα λενε σαυτον περισσοτερο,τους κοβει τον αερα.

χαχχαχαχαχαχαχχααχχαχαχαχα......πώωωωωωωωω !!!

καλα κ εμας ερχονται κρεατα με τον τοννο....γιατι εγω δεν ξερω και καλα....χαχαχαχαχχαχαχαχ....και μια φορα το μηνα κανω εκαθαριση στο ψυγειο και τα στελνω πισω :tongue::tongue::tongue:...μα καλα δεν τρωτε βρε παιδακι μου κρέας?....και απαντω....ουτε οι βικινγκς δεν ετρωγαν τοσο....:tongue::tongue::tongue:...

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Ξέρεις τι λέω...Να της τα φτίαξεις όλα αυτα που σας έστειλε και να της τα στείλεις πεσκέσι!!!!! Να την τρελανεις στο φασόλι να δούμε της αρέσει??//χαχαχα

καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο χαχαχα

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

της το κοψε...

χαχαχααχχαχαχαχ bitch !!!:tongue::tongue::tongue:...πω ρε συ δηλαδη...:rolleyes:

Εγω εχω κοψει τα πολλα παρε δωσε ετσι κι αλλιως οταν εμαθε οτι ειμαι εγγυος και οτι ειναι κοριτσι στραβομουτσουνιασε οποτε ειπα κι εγω στον αντρα μου κομενα τα πολλα σουρταφερτα!!!!!

Τώρα που λες κ αυτό... Οταν ειμουν έγκυος μου έλεγε συνέχεια ελπίζω να είναι αγόρι!! Εγώ πάλι της έλεγα εγώ ελπίζω να είναι κορίτσι αλλα ότι κ να ειναι θα το θέλω τρελλά.. εκείνη επέμενε εεεε αν δεν ειναι αγόρι...τι να λεμε τώρα?? μα πάνε καλά ρε συ?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

και φαντάσου να τα φάει όλα :lol::lol::lol: δεν θα πλησιάζεις σε απόσταση 5 χλμ. απο το σπίτι της

sori koritsia alla genika den eimai k toso kala autes ths meres xerete twra olo prospatheia k tiganita tpt. mari m na se kala to peira to minima sou k sas euxaristw oles sas apla eimai ligo stridi genika den anigome eukola distixos alla etsi eimai ok twra omws malwn pistevw ok tha deixei parakatw

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

Τώρα που λες κ αυτό... Οταν ειμουν έγκυος μου έλεγε συνέχεια ελπίζω να είναι αγόρι!! Εγώ πάλι της έλεγα εγώ ελπίζω να είναι κορίτσι αλλα ότι κ να ειναι θα το θέλω τρελλά.. εκείνη επέμενε εεεε αν δεν ειναι αγόρι...τι να λεμε τώρα?? μα πάνε καλά ρε συ?

χαχαχαχχαχα...τι λές ρε συ???

ειλικρινα δεν ξερω τι τους πιανει...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ τετοιες συμπερφορες..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...