Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!! :-P

Την κάναμε κ εμείς χθες το βράδυ την Β-επιπέδου και δόξα το θεό όλα μα όλα ειναι πολύ πολύ καλά είπε ο γιατρός. Ο μπεμπούλης μου αισιώς εφτασε τα 540 γρ.!!! Μέτρησε τον εγκεφαλό του, ανάμεσα στα δακτυλάκια του τις φάλαγγες μια προς μια για να αποκλείσει οποιαδηποτε πιθανότητα για συνδρομο down, τις αρτηρίες του ομφάλιου λώρου που ειναι 3 απ'οτι κατάλαβα, την κοιλίτσα του που ειναι σούπερ, τα πατουσίνια του που ειναι τεράστια καθώς επισης κ τα πόδια του!! Μου ειπε οτι θα γινει μπασκετμπολίστας στάνταρντ!!! Αλλά άν σκεφτείτε οτι ο μπαμπάς του είναι 1.89 τι περιμέναμε? Γενικά οτι έβλεπε έλεγε οτι ειναι όλα πολύ πολύ φυσιολογικά κ χάρηκα για το παιδάκι μου βρε κορίτσια οτι ειναι φυσιολογικό! Το αμνιακό υγρό φυσιολογικό (που φοβόμουν μηπως εχει επηρεαστει απο τις οριακες τιμες ζαχαρου) ο τράχηλος μου λεει πολύ καλος το μήκος ειναι 36μμ κ οι πιθανότητες για πρόωρο τοκετό πριν τις 33 εβδ ειναι 0,72% αυτό σημαίνει λεει οτι αποκλείεται να γεννήσω πρόωρα!!! Ο πλακούντας μου ειναι πρόσθιος ψηλός οπότε όλα σούπερ δοξα το θεο!!!

Η ατρακτιον της βραδιάς όμως ήταν οτι αντι να μας δειξει την φατσούλα του να βγαλουμε καμια φωτο ο πιτσιρίκος μας ειχε γυρίσει την πλάτη κ κοιμόταν..το τι χτύπημα του έριξε ο γιατρός δεν λεγεται αλλά αυτός παιδί μου τπτ...δεν πας να χτυπάς του έλεγε? εγω θα κοιμηθώ!! τελικά αφου τον μετρησε κ ολα οκ μας ειπε οτι κρατούσε το πουλάκι του!!!! Ε εκει λιώσαμε στο γελιο!!!!!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχχα ααγγελικουλαααααααααααα!το πρωι σε σκεφτομουν ρε!μπραβο κοριτσακι μου μοπραβο!!!!!αχχααπο μικρο στα κολπα το μωρο....!!!μπραβο ρ εκοριτσι πολυ χαρηκαααααααααααααααααααααααααααααα!να σαι καλα μικρη μου και να τον προσεχει ςτο γιοκα σου!αχ τι καλα νεα!αντε κοριτσια,περιμενουμε και απο τις υπολοιπες τ ακαλυτερα νεα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

αχχα ααγγελικουλαααααααααααα!το πρωι σε σκεφτομουν ρε!μπραβο κοριτσακι μου μοπραβο!!!!!αχχααπο μικρο στα κολπα το μωρο....!!!μπραβο ρ εκοριτσι πολυ χαρηκαααααααααααααααααααααααααααααα!να σαι καλα μικρη μου και να τον προσεχει ςτο γιοκα σου!αχ τι καλα νεα!αντε κοριτσια,περιμενουμε και απο τις υπολοιπες τ ακαλυτερα νεα

Καλημέρα Κισσάκι μου όμορφο!!! Να χαιρόμαστε τα αγγελούδια μας!!! Μήπως να το σκεφτόμασταν κ για συμπεθεριο? ΧΑχΑχαΧΑ το ξέρω μωρό μου πως χάρηκες γι αυτό ήθελα να μοιραστώ τα νέα μου μαζί σας!! Να μου προσέχεις κ εσύ την κουκλάρα σου!!

Καλημέρα....Μπράβο αγγελικούλα μου άντε πάντα τέτοια...Αχ μπράβο κορίτσια βλέπω ότι πλησιάζετε και πολύ χαίρομαι....

Γεια σου Ξανθούλα μου :) Δοξα το θεό ολα καλά απο δώ κ πέρα!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Λουκουμά άσε την νύφη μου ήσυχη........Και μη κάνεις προτάσεις στη συμπεθέρα μου το έχουμε κλείσει έτσι;;;; :) :)

Ααααααααααα χαχαχα συγνώμμη καλέ δεν το ήξερα!!! Κάνω πίσω δεν το συζητώ Κισσάκι αφου εχει κλείσει τα συμπεθεριά lol :-D:grin:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!! :-P

Την κάναμε κ εμείς χθες το βράδυ την Β-επιπέδου και δόξα το θεό όλα μα όλα ειναι πολύ πολύ καλά είπε ο γιατρός. Ο μπεμπούλης μου αισιώς εφτασε τα 540 γρ.!!! Μέτρησε τον εγκεφαλό του, ανάμεσα στα δακτυλάκια του τις φάλαγγες μια προς μια για να αποκλείσει οποιαδηποτε πιθανότητα για συνδρομο down, τις αρτηρίες του ομφάλιου λώρου που ειναι 3 απ'οτι κατάλαβα, την κοιλίτσα του που ειναι σούπερ, τα πατουσίνια του που ειναι τεράστια καθώς επισης κ τα πόδια του!! Μου ειπε οτι θα γινει μπασκετμπολίστας στάνταρντ!!! Αλλά άν σκεφτείτε οτι ο μπαμπάς του είναι 1.89 τι περιμέναμε? Γενικά οτι έβλεπε έλεγε οτι ειναι όλα πολύ πολύ φυσιολογικά κ χάρηκα για το παιδάκι μου βρε κορίτσια οτι ειναι φυσιολογικό! Το αμνιακό υγρό φυσιολογικό (που φοβόμουν μηπως εχει επηρεαστει απο τις οριακες τιμες ζαχαρου) ο τράχηλος μου λεει πολύ καλος το μήκος ειναι 36μμ κ οι πιθανότητες για πρόωρο τοκετό πριν τις 33 εβδ ειναι 0,72% αυτό σημαίνει λεει οτι αποκλείεται να γεννήσω πρόωρα!!! Ο πλακούντας μου ειναι πρόσθιος ψηλός οπότε όλα σούπερ δοξα το θεο!!!

Η ατρακτιον της βραδιάς όμως ήταν οτι αντι να μας δειξει την φατσούλα του να βγαλουμε καμια φωτο ο πιτσιρίκος μας ειχε γυρίσει την πλάτη κ κοιμόταν..το τι χτύπημα του έριξε ο γιατρός δεν λεγεται αλλά αυτός παιδί μου τπτ...δεν πας να χτυπάς του έλεγε? εγω θα κοιμηθώ!! τελικά αφου τον μετρησε κ ολα οκ μας ειπε οτι κρατούσε το πουλάκι του!!!! Ε εκει λιώσαμε στο γελιο!!!!!!!!

Καλημεραααααααααααααααααααααααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ρε ΛΟΥΚΟΥΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......σουπερ γλύκα το λουκουμαδακι σου ε?????.....Αχ μαρηηηηηηηηηηη παλι κλαιω πρωι-πρωι !!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δε με λες.....καμα σουτρα του διαβαζεις του παιδιου αντι για παραμυθια????....με το που θα βγει ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ !!!!...δεν θα αφησει γκομενακι για γκομενακι χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

Μπονζουριαααααααααααααα Κισαααααααααααααααααα :mrgreen:

τι κανεις μαρη????

απο μενα μην περιμενεις τιποτα ...αδιαθετησα μια εβδομαδα νωριτερα :?.....

Καλημέρα....Μπράβο αγγελικούλα μου άντε πάντα τέτοια...Αχ μπράβο κορίτσια βλέπω ότι πλησιάζετε και πολύ χαίρομαι....

καλημερα Ξανθουλααααααααααααααααααααααααααααα :mrgreen:

τι κανεις?....ο σουπερ μικρος σου?

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Καλημεραααααααααααααααααααααααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ρε ΛΟΥΚΟΥΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......σουπερ γλύκα το λουκουμαδακι σου ε?????.....Αχ μαρηηηηηηηηηηη παλι κλαιω πρωι-πρωι !!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δε με λες.....καμα σουτρα του διαβαζεις του παιδιου αντι για παραμυθια????....με το που θα βγει ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ !!!!...δεν θα αφησει γκομενακι για γκομενακι χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

ΧΑχαχαχΑ Καλημέρα μωρό μου!!! Μα πες μου εσύ πως εχει βγεί έτσι αυτό το παιδί? Απο ποιον έμοιασε :oops:

Απο την άλλη σκέφτομαι το εξής... ¨Η τον φτιάχνουμε τον άντρα ή όχι!! Ετσι για να ξέρουμε τι γίνεται χΑΧαχΑΧ

p2mPp2.png

BMqPp2.png

ΧΑχαχαχΑ Καλημέρα μωρό μου!!! Μα πες μου εσύ πως εχει βγεί έτσι αυτό το παιδί? Απο ποιον έμοιασε :oops:

Απο την άλλη σκέφτομαι το εξής... ¨Η τον φτιάχνουμε τον άντρα ή όχι!! Ετσι για να ξέρουμε τι γίνεται χΑΧαχΑΧ

χαχαχχαχαχαχαχα.....ετσι ειναι ...για βαλτον να δουλεψει και λιγο....η δουλεια κανει τους αντρες λα λα λα λα λα λααααααααααααααα που λεει και το ασμα :tongue::tongue::tongue:

με εχει πιαει η μλκια μου πως καταλαβαινεις.....αχ αχ αχ αχ .....πλανταξα μαρηηηηηηη με την περιγραφη σου :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Καλά είναι Μαρία μου σήμερα γιορτάζει το καμάρι μου και μου λείπει πολύ...Έφυγαν χθες με τον μπαμπά του για το χωριό και εγώ θα πάω το άλλο Σάββατο..

Μπράβο αγγελική βλέπω συνετίστηκες γρήγορα ;)

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχχαχαχαχαχα.....ετσι ειναι ...για βαλτον να δουλεψει και λιγο....η δουλεια κανει τους αντρες λα λα λα λα λα λααααααααααααααα που λεει και το ασμα :tongue::tongue::tongue:

με εχει πιαει η μλκια μου πως καταλαβαινεις.....αχ αχ αχ αχ .....πλανταξα μαρηηηηηηη με την περιγραφη σου :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΧαχαχαχαΧαχΑΧαΧ γιατι εμένα δεν με εχει πιάσει νομίζεις????

αι μαρήηηηηηηηηηηηηη

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλά είναι Μαρία μου σήμερα γιορτάζει το καμάρι μου και μου λείπει πολύ...Έφυγαν χθες με τον μπαμπά του για το χωριό και εγώ θα πάω το άλλο Σάββατο..

Μπράβο αγγελική βλέπω συνετίστηκες γρήγορα ;)

Να τον χαίρεσαι βρε!!!!!!!!!!! Πάντα γερός, δυνατός κ ευτυχισμένος να είναι!!!!

Εννοειται εγώ δεν χαλάω σπίτια χαχΑΧΑχΑΧΑ (άλλωστε με τέτοια προσόντα θα έχουμε προσφορές ουυυυυυυυ) :P:p:p:p

p2mPp2.png

BMqPp2.png

να τον χαιρεσιακουκλα μου!!!κι εγω πηγα προσκυνησα χτες,περιμενα και γιατηνπεριφορα αλλα την εκεναν πολυ νωριτερα.........

κοριτσια πειραζει να το εχουμ εδιπορτο?εκτος αν κανω και δευτερη κορη μη σασ χαλασω την καρδιαααααααααααααα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημερ αμαρακιμου!!!ξερω ειχαμεπειοτιαδιαθετησες...με το γαμο και τα συμπεθερια κανενα νεο?πως πας?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...