Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Ellidr είπε:

Μπράβο κορίτσια εγώ έχω πλακωθει σε βιταμίνες και προβιοτικα και το χω ρίξει στο σεχ μπας και .....

Λέμε τώρα.

Αλλιώς από αρχές του χρόνου θα πάρω πάλι αγκαζε τον γιατρουλη μου και όπου πάμε 

Χαχα

Λοιπόν χωρίς πλάκα τώρα, το σεξ μην το υποτιμάς... υπάρχει κοπέλα που είχε κάνει 4 εμβρυομεταφορες με κουλούρα χοριακη και πριν την 5η εμβρυομεταφορα έμεινε μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 παρακαλώ! Είναι και η τύχη στη μέση. Στο εύχομαι να μη χρειαστείς το γιατρό πάρα μόνο για οδηγίες εγκυμοσύνης! 

Κορίτσια ερώτηση. Είναι κάποια κοπέλα που είναι έγκυος και δουλεύει στο δημόσιο να μου πει τι κάνει με την άδεια?.... τα χω ξεχάσει.... προς το παρόν πήρα 3 ημέρες αναρρωτικη μέχρι να κάνω και τη 2η χοριακη γιατί δε θέλω ακόμη να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

συμφωνω με συμπεθερα!η ξανθη εχει δικιο!!!!οσο ειναικαιρος τους θες να σου βαφτισουν και το μωρο?σκεψου το ετσι

μαρακι ακου και εμας τις παντρεμενες κουκλα μου αλλαξε κουμπαρους ακομα και τελευταια στιγμη !δεν ειναι μονο μια ωρα ή μια μερα αυτους θα εχεις για παντα!!!συμφωνω με κισακι και ξανθουλα!!!

οσο για το πεθερικο βαλε τον καλο σου να τους πει δυο κουβεντουλες και αν θελουν να γινουν αυτοι ρεζιλοι ας γινουν!σκασιλα σου!!

εμακι καλως ορισατε!!!ξεκουραστηκατε γεμισατε μπαταριες και αυτο εχει σημασια!!!

κισακι η πητ αλλαζει αρκετες φορες μην σε αγχωνει αυτο ,απο την ωρα που μπεις στο μηνα σου μπορεις και να γεννησεις!

μην ανυσηχεις καθολου!

τοτε ειναι που θα εξεταζει και απο κατω να δει για διαστολη...

πας φυσιολογικα εε?

αντε βρε με ενα πονο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παωγια φυσιολογικ ακι αν εντεξω χωρι ςεπισκληριδιο....αλλα θα την εχω ετοιμη τη βελονιτσα............αχαχαχα!μαχιμη!θ αδειξειε μακαρι ολαν απανε καλα,τζαμπα αχειρουργειο ρεσ υ?για ποιο λογο?αχ αλλαζει τι ωραια ν αβγει ζυγος!αχχαχα το χαβα μου εγω!εσυ ολ ασουπερ,η μικρη?τα σκυλακια?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

παωγια φυσιολογικ ακι αν εντεξω χωρι ςεπισκληριδιο....αλλα θα την εχω ετοιμη τη βελονιτσα............αχαχαχα!μαχιμη!θ αδειξειε μακαρι ολαν απανε καλα,τζαμπα αχειρουργειο ρεσ υ?για ποιο λογο?αχ αλλαζει τι ωραια ν αβγει ζυγος!αχχαχα το χαβα μου εγω!εσυ ολ ασουπερ,η μικρη?τα σκυλακια?

θα σου πω κατι και μην σοκαριστεις αλλα η γεννα χωρις επισκληριδιο μπορει να ειναι τοσο επωδυνη οσο να σου ακρωτηριαζουν ενα μελος του σωματος σου(ειχα και εγω την ιδια ακριβως αντιδραση με εσενα φυσιολογικα χωρις επισκληριδιο)!!

ας μην υποβαλλουμε το εαυτο μας σε τετοια δοκιμασια!με το μωρο μας ειμαστε ετσι και αλλιως δεμενοι(κριμα δεν ειναι να ταλαιπωρηθει και αυτο???!).εγω τελικα μπηκα καισαρικη και νωριτερα 38 εβδ χωρις να το εχω κανει συζητησει με τον γιατρο γιατι ημουν καθετι απο την αρχη οτι θα κανω φυσιολογικη γεννα....ηταν ομως μια χαρα η καισαρικη το παιδι δεν ταλαιπωρηθηκε καθολου ηταν και 2 φορες λουροδεμενη στο λαιμο εγω ειχα τις αισθησεις μου κανονικα και ολα πηγαν περιφημα..λιγο ζοριστηκα μετα που δεν μπορουσα να γελασω να βηξω αλλα και τι εγινε!

αν με ρωτουσε καποια πως θα ητνα καλυτερο να γεννησει νομιζω οτι θα της προτεινα την καισαρικη!

η Εφη καλα και τα σκυλακια μας καλα τα εχουμε σε διαιτα λογω ζεστης μην παθουν τιποτα!

ξερεις λογω βαρους το μαστινο φοβομαστε για την καρδια του...

σαας αφηνω κοριτσια να ριξω ενα γρηγορα σκουπισμα και σφουγγαρισμα γιατι τελικα 5 μιση η ωρα ερχονται οι πρωτοι μουσαφιραιοι..........

φιλακια σε όλες!!!

κισακι ελπιζω να μην με παρεξηγησες την εμπειρια μου και την γνωμη μου ειπα ναι??εσυ θα αποφασισεις και ολα θα πανε σουπερ!

μαρακι σε θελω τσαμπουκα μην αφησεις κανεναν να σου χαλασει την ημερα του γαμου!

μαρακι μην ανησυχεις!ευχαριστω για την εμπειρια σου!!!!οτι εινια να γινει θα γινει!!!κι εσυ με το καλο κουκλαμου!!!να χαιρεσαι και την κοριτσαρα σου!αχ κιεμενα παχυνε ο σκυλακος και παιρνεικαι χαπια για θυροειδη....ο ενας.αχαχα!μπαπακι συμφωνω ειναιη μερα σου!ειπαμε:ζησε το τωρα, ξεχνα το χτες γ..α τους ολου ς και κανε οτιθες!το μοτο λεμε της κισας!!!!μη μασας,διεκδικησε τωρα...μην υποκυπτεις παντα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

μαρακι μην ανησυχεις!ευχαριστω για την εμπειρια σου!!!!οτι εινια να γινει θα γινει!!!κι εσυ με το καλο κουκλαμου!!!να χαιρεσαι και την κοριτσαρα σου!αχ κιεμενα παχυνε ο σκυλακος και παιρνεικαι χαπια για θυροειδη....ο ενας.αχαχα!μπαπακι συμφωνω ειναιη μερα σου!ειπαμε:ζησε το τωρα, ξεχνα το χτες γ..α τους ολου ς και κανε οτιθες!το μοτο λεμε της κισας!!!!μη μασας,διεκδικησε τωρα...μην υποκυπτεις παντα!

ετσι μπραβο!!!!!!!ακου Μαρακι την κισα!το εχει φιλοσοφησει πολυ σωστα!!!!!

καλα ε με ρημαξε το καλο μου!κιεγω τοπειραζβω το βραδυ τοπλακωνω καμια φορα στοπλαι και εκει ν αδειτε...δεν μπορω ανασκελα ρε σεις,πιανομαι!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

εσυ δουλευεις τωρ αμαριαεφη????η εχει ςαδεια?

αδεια κισακι μου...δεν θα ξαναπαω.........

δεν με αφηνει ο γιατρος συν οτι και αυτος δεν με πληρωνε οποτε...καλυτερα τα 600 του ΙΚΑ...

καλα ε με ρημαξε το καλο μου!κιεγω τοπειραζβω το βραδυ τοπλακωνω καμια φορα στοπλαι και εκει ν αδειτε...δεν μπορω ανασκελα ρε σεις,πιανομαι!

που να δεις στην συνεχεια τουλαχιστον δεν θα κανει ζεστη τοτε...!!μεγαλη υποθεση!

απο κιλα πως πας?

Διαφημίσεις

μια χαρά η άδειουλα κι εγώ σκέφτομαι πως θα λείψω από τη δουλειά.... Το μυαλό μου εκεί θα ειναι....ειναι και δίκη μας δουλειά και δυσκολεύουν τα πραγματα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Kisha μην ακούς τίποτα και φυσιολογικά μπορείς και χωρίς επισκληρίδιο μπορείς δεν είναι τόσο τραγικά που τα περιγράφει η Μαρία....Εγώ γέννησα φυσιολογικά χωρίς επισκληρίδιο και μια χαρά εμπειρία ήταν.Εντάξει πονάς δεν λέω αλλά όχι και τόσο υπερβολικά...Άσε που το μωρό βγαίνει αργά και έχει τον χρόνο του να εναρμονιστεί αμέσως με το περιβάλλον και όχι το απότομο της καισαρικής που μπαμ και έξω...Και το κυριότερο περπατάς αμέσως χωρίς κανένα πόνο μετά λες και ποτέ δεν γέννησες....Δεν υπάρχει καλύτερο.Άσε που το μωρό δεν έχει επιβαρυνθεί από τα φάρμακα..Να το παλέψεις όσο μπορέσεις και αν δεν μπορέσεις τουλάχιστον θα προσπαθήσεις....

Με τα κιλά πας μια χαρά απλά έχε στο νου σου ότι τους τελευταίους μήνες μπαίνουν τα κιλά και να προσέχεις....Εγώ τα 3 από τα 10.800 τα πήρα από 36 εβδομάδα εώς 38+2 που γέννησα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερα ξανθουλα καλημερα κοριτσια,ξανθουλα μου καθεμια εχει την εμπειρια της....πως θα σου κατσει ειναι!!!!τωρα οντως πρεπει ν απρεοσεξω γιατι με τραβαν πολυ τα γλυκα και ειναι να μη γινει η αρχη!αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Κοριτσια καλημεραααααααα,ειδα εμπειριες απο γεννες και τσιμπησα.Εγω κισακι μου στα εχω πει τη μικρη τη γεννησα φυσιολογικα,χωρις επισκληριδιο,κι ειχα παρει και μια μερα παραπανω,δηλαδη τον ειχα φαει οοοοοοοοολο το γαιδαρο.Το κοριτσακι μου ηταν 4,050,δεν θα σου πω οτι δεν πονεσα,αλλα δεν ηταν κατι δραματικο,μπορω να σου πω,οτι τωρα με τις ημικρανιες πιο πολυ ποναω..............Το προβλημα μου μετα ηταν οτι 40 μερες,δεν μπορουσα ουτε να καθησω,λεμεεεεεεεεεε.Ειναι ομως κατι εντελως προσωπικο για την καθεμια κι αναλογως την περισταση.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...