Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Ellidr είπε:

Μπράβο κορίτσια εγώ έχω πλακωθει σε βιταμίνες και προβιοτικα και το χω ρίξει στο σεχ μπας και .....

Λέμε τώρα.

Αλλιώς από αρχές του χρόνου θα πάρω πάλι αγκαζε τον γιατρουλη μου και όπου πάμε 

Χαχα

Λοιπόν χωρίς πλάκα τώρα, το σεξ μην το υποτιμάς... υπάρχει κοπέλα που είχε κάνει 4 εμβρυομεταφορες με κουλούρα χοριακη και πριν την 5η εμβρυομεταφορα έμεινε μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 παρακαλώ! Είναι και η τύχη στη μέση. Στο εύχομαι να μη χρειαστείς το γιατρό πάρα μόνο για οδηγίες εγκυμοσύνης! 

Κορίτσια ερώτηση. Είναι κάποια κοπέλα που είναι έγκυος και δουλεύει στο δημόσιο να μου πει τι κάνει με την άδεια?.... τα χω ξεχάσει.... προς το παρόν πήρα 3 ημέρες αναρρωτικη μέχρι να κάνω και τη 2η χοριακη γιατί δε θέλω ακόμη να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Άλλαξε κουμπάρους τώρα προλαβαίνεις τα έχεις και αγορασμένα οπότε δεν θα επιβαρύνεις κανέναν και θα έχεις κάποιον άνθρωπο που θα σε σεβαστεί...άκου η κουμπάρα καλύτερη από την νύφη...δική σου μέρα είναι όχι δική της...πες της ποιος χέστηκε για την κουμπάρα στον γάμο όλοι την νύφη κοιτάνε....

Επίσης την κυράτσα Μαρία(πεθερά) την αφήνω ασχολίαστη....

(έχω νεύρα φαίνεται έτσι;;; )

αχ Ξανθη μου δεν γινεται να τους αλλαξουμε τωρα...μια μερα ειναι θα περασει...

καλα χεστηκα για το αν θα ειμαι η καλυτερη εκεινη τη μερα....ειλικρινα δεν με νοιαζει....απλα ρε γμτ μου λιγο τακτ δεν εβλαψε ποτε κανεναν και λιγη αξιοπρεπεια !!! :cool:

ααααααα πολυωραια!η κουμπαρα δε φοραει ασπρα.....επρεπε αν τ απαρει ςκαι να τη σειλεις το λογαριασμο.........τι ετσι?ο αντας σου τι λεει?το μητερα ηταν ειρωνικο,εννοειται!

ασε ρε Κισακι ...τα αυτονοητα εαν τα πεις χανουν την αξια τους ....αν μι πιανς??? ;)

χαχαχαχχχαχαχα....ΟΚ νομιζα οτι το ελεγες κανονικα και οχι ειρωνικα χαχαχαχχα :tongue::tongue::tongue:

kalhmera koritsakia!!!!!

Καλημερααααααααααααααααααααααααααααα !!! ΠΟΥ εισαι?????????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τι κανεις???....ο κουκλος σου????

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά μια χαρά!!

..βλέπω έχει φουντώσει η συζήτηση...

μαράκι υπομονή. μην αφήνεις τον καθε **** να σου χαλάει τη διάθεση.. συμφωνώ πως κουπμάρα στην κοσμάρα της. ίσως πρέπει πραγματικά να το ξανασκεφτείς βρες ένα άτομο που να σε υπολογίζει και όχι να θέλει να κάνει μόνο τη φιγούρα της.... οσο για πεθερά.. απο άλλο πλανήτη??

δνε πειραζειεμακι λιγο και καλο κιεμεο ςμια εβδομαδα....οαλ καλα αλλοι δνε πανε καθολου!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

δνε πειραζειεμακι λιγο και καλο κιεμεο ςμια εβδομαδα....οαλ καλα αλλοι δνε πανε καθολου!

πραγματικά.. πάντως περάσαμε τοσο ομορφα που παρόλο που ήταν 2 εβδομάδες ξεκουράστηκα σαν να ήταν 1 μηνας..

εσυ κισάκι βλέπω επικοινωνείς καθημερινά με την κορη ε? ζωηρούλα η μικρή.... απο που να πηρε αραγε? πότε έχεις πητ?

Διαφημίσεις

καλά μια χαρά!!

..βλέπω έχει φουντώσει η συζήτηση...

μαράκι υπομονή. μην αφήνεις τον καθε **** να σου χαλάει τη διάθεση.. συμφωνώ πως κουπμάρα στην κοσμάρα της. ίσως πρέπει πραγματικά να το ξανασκεφτείς βρες ένα άτομο που να σε υπολογίζει και όχι να θέλει να κάνει μόνο τη φιγούρα της.... οσο για πεθερά.. απο άλλο πλανήτη??

χααχχαχαχαχαχχα....εγω τη φουντωσα :tongue::tongue::tongue:....απαπαππαααααα

σορρυ βρε κοριτσια σας ζαλιζω με τα χαζα...

επισπτρέψαμε απο διακοπές εδώ και 2 εβδομάδες. ο μικρός πήρε χρωματάκι.. περάσαμε τελειαααααα! αλλά τώρα μεσα τα κεφάλια.. δεν εχει άλλο φέτος.. :(

αντε και του χρονου με το καλο!!!

ελα μη στεναχωριεσαι....ο Αυγουστος ειναι ο καλυτερος μηνας να βρισκεσαι στην Αθηνα

όπου άλλοι....βλέπε εμενα !!! ΚΑΘΟΛΟΥ !!!:(

εσυ θ απας μετα τογαμο!εμακι....ναι πολυ ζωηρο,με τογαιτρομου πητ 3/11,με εναν αλλοτου ικα 5/11 ,με το σαιτ 4/11,με τον υπερηχο 1/11.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

χααχχαχαχαχαχχα....εγω τη φουντωσα :tongue::tongue::tongue:....απαπαππαααααα

σορρυ βρε κοριτσια σας ζαλιζω με τα χαζα...

αντε και του χρονου με το καλο!!!

ελα μη στεναχωριεσαι....ο Αυγουστος ειναι ο καλυτερος μηνας να βρισκεσαι στην Αθηνα

όπου άλλοι....βλέπε εμενα !!! ΚΑΘΟΛΟΥ !!!:(

δε θα πατε κανενα ταξιδάκι μετά το γαμο?

εσυ θ απας μετα τογαμο!εμακι....ναι πολυ ζωηρο,με τογαιτρομου πητ 3/11,με εναν αλλοτου ικα 5/11 ,με το σαιτ 4/11,με τον υπερηχο 1/11.

πωωωω!!! . δηλ οκτωβριο μπαίνεις στο μηνα σου ε? ρε πως περναει ετσι ο καιρός!!!! με το καλό και με 1 πόνο (που λένε, γιατί στην πραξη...)

Διαφημίσεις

ΟΚ απο 1/11 εως 5/11 θα ειμαστε υπ ατμον !!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δε θα πατε κανενα ταξιδάκι μετά το γαμο?

μπααααααααααα ταξιδακι δεν προβλεπεται για Σεπτεμβριο λογω δουλειας....τα Χριστουγεννα .....δλδ σε 143 μερες :roll::roll::roll::tongue:

να σαι καλα κοπελα μου!!!αχχχχχχχχχχχ ανυπομονωωωωωωωω!να δω ποσο ομορφη,γλυκι ακι εξυπνη θα ειναι αφου μοιαζει τη μανα της!αχαχαχα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αχχα μαρακι βαλε τικερ με τις διακοπες σου να μετραειαντιστροφα!γιατι βρε ασχημα ειναι!!!πανε στηνοεθερα σου να ξεκουραστεις και ν αχαλαρωσει ςμετα τ ο γαμο!μπουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αχχα μαρακι βαλε τικερ με τις διακοπες σου να μετραειαντιστροφα!γιατι βρε ασχημα ειναι!!!πανε στηνοεθερα σου να ξεκουραστεις και ν αχαλαρωσει ςμετα τ ο γαμο!μπουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

χαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα.......εισαι θεομουρληηηηηηηηηηηηηηηη :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...