Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

καλημερα ομορφες!!!!!μια χαρα ολα καοριτσια απλα το μωροειναι παραπολυ ζωηροκουνιεται και κλωτσαει συνεχεια....μα συνεχεια το ειχα συνηθισει απο τοαπογευμα μεχρι ξημερωματα,τωρα ειναι ολη τη μερα ετσι!!!!αχ τοπουλακιμου!χτες δεν κρατηθηκα πηγα τζαμπο και με ειδε η μαναμου που γλυκοκοιτουσα κατι φορμακια και πηρα 2 φορμακια και 2 εσωρουχα....ειναι πολυ μικρα!ουδετερα εννοειται να μην κινησουμε υποψιες,το ενα εσωρουχο εχειμια καμηλοπαρδαλη καιλεει i am special,mummy told me so!αχχαχα αλλα ολα ροζκαι μπλε γανιασα να βρω κατιουδετερο αμαν πια!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας...σας διαβάζω τακτικά απλά δεν έχω χρόνο να γράφω.....Εγκυούλες μια χαρά βλέπω τα μπεμπε σας έ;;; κίσσα προσέχεις την νύφη μου έτσι;;;;

Μαρία ευτυχώς σταμάτησαν οι εμετοί και ηρέμησες.....

Μαράκι πως πάνε οι ετοιμασίες του γάμου;;;

Γεωργία φιλιά πολλά μεγαλώνετε και η μπουμπού σου.....Αχ πότε πέρασε ο καιρός και σε λίγο θα έχουμε και γεννητούρια....

ξανθουλα!!!

πηζεις στην δουλεια?

αδεια?

σταματησαν οι εμετοι αν και οχι οι ανακατωσουρες...

Μαρία δεν είναι μόνο ότι γίνεται χαμός στη δουλειά αλλά άνοιξα και στο σπίτι δουλειές και γίνεται χαμός έλειπε και ο άντρας μου 40 μέρες από 20 Ιουνίου μέχρι 29 Ιουλίου και γενικά έφαγα πακέτο φέτος....Αύριο θα φύγει ο μικρός με τον άντρα μου για το χωριό και εγώ από το άλλο Σάββατο(14/08 ) άδεια μέχρι 6 Σεπτεμβρίου πρώτα ο θεός...Απλά περιμένω μέχρι το Σάββατο να τελειώσουν και οι μάστορες να καθαρίσω να ηρεμήσω...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

να ξαναπώ μια ''ανθρωπινη'' καλημερααααααααααααααααα και όχι στα γρήγορα!!!

Μαράκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ πολύ χαιρομαι που είσαι καλα και ξεμπερδεψες επιτελους με τους εμετους !!!! ΑΠΟΛΑΥΣΕ την εγκυμοσυνη σου τωραααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

του χρόνου πρωτάκι η μικρή σου???? χαχαχαχαχαχα ΣΟΥΠΕΡ !!!!!!!!!!!!!....μην αγχώνεσαι απο τώρα όμως....όλα καλα θα πάνε και θα βρειτε το ρυθμο σας και με το μωρο και με το σχολειο!!!! ;)

Κισααααααααααααααααα?????!!!!!!!!!!!! Ολα καλα θα πανε με τις εξετάσεις μην μου αγχωνεσαι ναι???

ξεκίνησαν τα ψωνια βλεπω για την γκαρνταρομπα της Κισοκόρης εεε????!!!! αχ τι ωραιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γιωργια???? τι κανεις κοριτσι? πως πας???? φιλακια πολλα

ΠΟυ εισαι βρε Ξανθουλα μας????...σε χασαμε !

τι κανει ο μικρος σου?....θα πατε διακοπουλες???

Τα δικα μου νέα ειναι πολλα και διάφορα.

Οι περισσοτερες δουλειες εχουν τελειωσει...το μονο που μου μενει ειναι να κλεισω το φωτογραφο και μακιγιαζ γιατι η κοπελα μια μερα πριν το δοκιμαστικο μου το ακυρωσε και ψαχνω φτου ξανα απο την αρχη :evil:

Το πεθερικόν μου έχει σπασει τα νευρα......ειλικρινα δεν ξερω ποσο θα αντεξω και δεν θα ριξω κανα καντηλι ετσι για να στρωσουν....:evil:

Η περιοδος μου ηρθε 8 μερες νωριτερα.....:evil::evil::evil:

αυτααααααααααααααααααα

οι υπολοιπες? Αγγελικουλα??? Τονια ?...Μαρκγοτ? Τζουλη? Ριτακι? ( το Μινακι ξερω ...).....που ειστε ολες καλεεεεεεεεεεεεεεεε????

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Μαρία δεν είναι μόνο ότι γίνεται χαμός στη δουλειά αλλά άνοιξα και στο σπίτι δουλειές και γίνεται χαμός έλειπε και ο άντρας μου 40 μέρες από 20 Ιουνίου μέχρι 29 Ιουλίου και γενικά έφαγα πακέτο φέτος....Αύριο θα φύγει ο μικρός με τον άντρα μου για το χωριό και εγώ από το άλλο Σάββατο(14/08 ) άδεια μέχρι 6 Σεπτεμβρίου πρώτα ο θεός...Απλά περιμένω μέχρι το Σάββατο να τελειώσουν και οι μάστορες να καθαρίσω να ηρεμήσω...

ωχ καταλαβα!!

αντε καλο μου να ηρεμησεις!!

το χρειαζεσαι κιολας!

και ευτυχως δεν θα τους εχεις μεσα στα "ποδια" σου γιατι αυτες οι δουλειες ειναι δυσκολες το ξερω!

Διαφημίσεις

να ξαναπώ μια ''ανθρωπινη'' καλημερααααααααααααααααα και όχι στα γρήγορα!!!

Μαράκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ πολύ χαιρομαι που είσαι καλα και ξεμπερδεψες επιτελους με τους εμετους !!!! ΑΠΟΛΑΥΣΕ την εγκυμοσυνη σου τωραααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

του χρόνου πρωτάκι η μικρή σου???? χαχαχαχαχαχα ΣΟΥΠΕΡ !!!!!!!!!!!!!....μην αγχώνεσαι απο τώρα όμως....όλα καλα θα πάνε και θα βρειτε το ρυθμο σας και με το μωρο και με το σχολειο!!!! ;)

Κισααααααααααααααααα?????!!!!!!!!!!!! Ολα καλα θα πανε με τις εξετάσεις μην μου αγχωνεσαι ναι???

ξεκίνησαν τα ψωνια βλεπω για την γκαρνταρομπα της Κισοκόρης εεε????!!!! αχ τι ωραιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γιωργια???? τι κανεις κοριτσι? πως πας???? φιλακια πολλα

ΠΟυ εισαι βρε Ξανθουλα μας????...σε χασαμε !

τι κανει ο μικρος σου?....θα πατε διακοπουλες???

Τα δικα μου νέα ειναι πολλα και διάφορα.

Οι περισσοτερες δουλειες εχουν τελειωσει...το μονο που μου μενει ειναι να κλεισω το φωτογραφο και μακιγιαζ γιατι η κοπελα μια μερα πριν το δοκιμαστικο μου το ακυρωσε και ψαχνω φτου ξανα απο την αρχη :evil:

Το πεθερικόν μου έχει σπασει τα νευρα......ειλικρινα δεν ξερω ποσο θα αντεξω και δεν θα ριξω κανα καντηλι ετσι για να στρωσουν....:evil:

Η περιοδος μου ηρθε 8 μερες νωριτερα.....:evil::evil::evil:

αυτααααααααααααααααααα

οι υπολοιπες? Αγγελικουλα??? Τονια ?...Μαρκγοτ? Τζουλη? Ριτακι? ( το Μινακι ξερω ...).....που ειστε ολες καλεεεεεεεεεεεεεεεε????

τουλαχιστον δεν θα εισαι αδιαθετη στο γαμο σωστα??

κανε υπομονη αυτες οι μερες ειναι οι "κρισιμες" θυμαμαι κατι τσακωμους βαρβατους μεταξυ των συμπεθεριων αλλο πραγμα!!χιχι!!

Εσυ στο υψος σου!ΚΥΡΙΑ!!

μαρακιμου τι να πω ρε συ....χεστος βριστους δε θα σ επαρεξηγησεικανενας,ειναι για τη μερα σου....!ολα καλα,ναμου προσεχεις!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

τουλαχιστον δεν θα εισαι αδιαθετη στο γαμο σωστα??

κανε υπομονη αυτες οι μερες ειναι οι "κρισιμες" θυμαμαι κατι τσακωμους βαρβατους μεταξυ των συμπεθεριων αλλο πραγμα!!χιχι!!

Εσυ στο υψος σου!ΚΥΡΙΑ!!

ναι δεν θα ημουν ετσι κ αλλιως αδιαθετη ετσι οπως πηγαινε το προγραμμα...το ειχα υπολογισει οταν αποφασιζαμε για την ημερομηνια ;)

ασε ρε Μαρακι μου.....προσπαθω ...ένα θα σου πώ παραλαβαμε τις βερες και τους τις δειξαμε....και πιανει η πεθερα και μου λεει για βαλτη...τη βαζω.....και μετα την βαζει στο δαχτυλο της :twisted::twisted::twisted: και μου λεει....'''εεεε εμενα μου παει καλυτερα....αν και μου ειναι μικρη....πολυ μικρη ειναι βρε παιδι μου σιγουρα σου κανει?''....ναι της λεω μου κανει εχω πολυ λεπτα δαχτυλα....απαντηση : εεε...κ εγω εχω....χαχαχαχ εμενα μου παει πιο πολυ ''.....:twisted::twisted::twisted: :twisted::twisted::twisted:

μετα με τη λιστα των καλεσμενων θελουν να καλεσουν τηνΑρτα και τα Γιαννενα....και λεμε δεν γινεται....και τι απαντανε???..ΟΚ καντε οτι θελέτε εμεις θα καλεσουμε ολους αυτους που θελουμε και μετα το γαμο δεν θα ερθουμε στο τραπεζι...θα κλεισουμε αλλου με τους δικους μας καλεσμενους.....:evil::evil::evil:

μαρακιμου τι να πω ρε συ....χεστος βριστους δε θα σ επαρεξηγησεικανενας,ειναι για τη μερα σου....!ολα καλα,ναμου προσεχεις!

πειτε μου ρε κοριτσια ειναι δυνατον να μην τα παιρνω????....και τοσα αλλά που αν σας τα πω θα μου παρει κανα μηνα να γραφω....

πες της...μητερα καντε οτι θελετε,εεσεις θα παρεξηγηθειτε οχι εμεις!αχαχαχα αστη ρε τη βρομα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

πες της...μητερα καντε οτι θελετε,εεσεις θα παρεξηγηθειτε οχι εμεις!αχαχαχα αστη ρε τη βρομα!

καλα μητερα δεν την λεω με τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κυρια Μαρια την λεω και τελος !!!!.....απαπαπαπαπαπαααααααα

ασε με τα εχω παρει γενικως....κακκη επιλογη κουμπαρας....κακη επιλογη πεθερικων :tongue:

η κουμπαρα χθες μου ειπε οτι βρηκε και θα παρει ενα ασπρο φορεμα να βαλει και μου λεει σε πειραζει?????????????....βαλε οτι θελεις της ειπα....θελω να ειμαι εκθαμβωτικη μου λεει πιο πολυ και απο τη νυφη .... :roll::roll::roll: χαχαχαχχα....ασε που ολες τις δουλειες που επρεπε να κανει-πληρωσει εκεινη και ο αντρας της τα εκανα -πληρωσα εγω και ο καλος μου.....

τι να πω???

Διαφημίσεις

Άλλαξε κουμπάρους τώρα προλαβαίνεις τα έχεις και αγορασμένα οπότε δεν θα επιβαρύνεις κανέναν και θα έχεις κάποιον άνθρωπο που θα σε σεβαστεί...άκου η κουμπάρα καλύτερη από την νύφη...δική σου μέρα είναι όχι δική της...πες της ποιος χέστηκε για την κουμπάρα στον γάμο όλοι την νύφη κοιτάνε....

Επίσης την κυράτσα Μαρία(πεθερά) την αφήνω ασχολίαστη....

(έχω νεύρα φαίνεται έτσι;;; )

ααααααα πολυωραια!η κουμπαρα δε φοραει ασπρα.....επρεπε αν τ απαρει ςκαι να τη σειλεις το λογαριασμο.........τι ετσι?ο αντας σου τι λεει?το μητερα ηταν ειρωνικο,εννοειται!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

συμφωνω με συμπεθερα!η ξανθη εχει δικιο!!!!οσο ειναικαιρος τους θες να σου βαφτισουν και το μωρο?σκεψου το ετσι

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλώς την emi καλά είσαστε;;; συμπεθέρα πες της και εσύ , θα της βαφτίσουν και το παιδί και θα τσιγκουνεύονται τα δώρα;;; Δεν το λέω από άποψη τιμής αλλά από άποψη κίνησης προς το παιδί....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...