Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

καλημερα τσουπρες!!

τι κανετε?!

γεωργια πολυ καλα τα νεα σου!!

κισακι δεν παιρνεις καμμια αδεια να ξεκουραστεις βρε?!

μαρακι μου αντε σχεδον ετοιμα ειναι απο οτι διαβαζω τα πιο πολλα!αντε κουκλα μου η ωρα η καλη!

και να μην δωσεις σημασια σε κανεναν και τιποτα!!!

οι αλλες κουκλες το ριξανε στις βουτιες??

εγω ενιωσα το μωρακι μουκοριτσια αλλα δεν το εχω πει σε κανεναν συγγενη!

ολοι με ρωτανε με ρωτανε μου σπανε τα νευρα καθε μερα!

μετα αν τους πω ναι θα αρχισουν και πως το νιωθεις και οι μισοι λενε ειναι κοριτσι ή αλλοι μισοι οχι ειναι αγορι(για την ακριβεια οτι θελει ο καθενας) και εγω τους απαντω οτι δεν με νοιαζει και οτι δεν θα μαθω!!

επιλογη μοπυ δεν ειναι αλλωστε??

τεσπα την αλλη βδομαδα θα ερθουν οι πρωτοι επισκεπτες μας(καθε χρονο βρισκουν ευκαιρια και ερχονται διακοπες) ο θειος μου με την γυναικα του και μετα στις 9 ο κολλητος του αντρα μου οικογενειακως,,,,

τι θα πρωτομαγειρευω δεν ξερω...........

γιατι και για να βγεις εξω θες ενα καρο λεφτα...

αυτα τα νεα μου κουκλες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω το εγραψα ρεεεεεεεεεεεε!αχαχαχαχ!φιλια θ απροδπαθησω ν αμπω το πρωι να στειλω!φιλια καλο κουραγιο

χαχαχαχαχαχχαχαχα....γειά σου βρε Κισα ''συγγραφ'εα'' !!!!:tongue::tongue::tongue:

πολλες καλημερες!

καλως το κοριτσι μας !!!! :mrgreen:

τι κάνεις κουκλάκι μου????

καλημερα τσουπρες!!

τι κανετε?!

γεωργια πολυ καλα τα νεα σου!!

κισακι δεν παιρνεις καμμια αδεια να ξεκουραστεις βρε?!

μαρακι μου αντε σχεδον ετοιμα ειναι απο οτι διαβαζω τα πιο πολλα!αντε κουκλα μου η ωρα η καλη!

και να μην δωσεις σημασια σε κανεναν και τιποτα!!!

οι αλλες κουκλες το ριξανε στις βουτιες??

εγω ενιωσα το μωρακι μουκοριτσια αλλα δεν το εχω πει σε κανεναν συγγενη!

ολοι με ρωτανε με ρωτανε μου σπανε τα νευρα καθε μερα!

μετα αν τους πω ναι θα αρχισουν και πως το νιωθεις και οι μισοι λενε ειναι κοριτσι ή αλλοι μισοι οχι ειναι αγορι(για την ακριβεια οτι θελει ο καθενας) και εγω τους απαντω οτι δεν με νοιαζει και οτι δεν θα μαθω!!

επιλογη μοπυ δεν ειναι αλλωστε??

τεσπα την αλλη βδομαδα θα ερθουν οι πρωτοι επισκεπτες μας(καθε χρονο βρισκουν ευκαιρια και ερχονται διακοπες) ο θειος μου με την γυναικα του και μετα στις 9 ο κολλητος του αντρα μου οικογενειακως,,,,

τι θα πρωτομαγειρευω δεν ξερω...........

γιατι και για να βγεις εξω θες ενα καρο λεφτα...

αυτα τα νεα μου κουκλες!

Μαρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ακολουθησε τη συμβουλη που μου έδωσες...''και να μην δωσεις σημασια σε κανεναν και τιποτα!!!...'' ;););)

ελα ρεεεεεεεεεεεε....εριξέ κλωτσια το μπεμπε???....θα τρελαθωωωωωωωωωωωω :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

και να σου πώ?...όλοι αυτοι που θα ερθουν δεν ξερουν οτι εισαι εγκυος????.....θέλω να πιστευω οτι οι γυναικες θα σε βοηθανε στο μαγειρεμα ...και γενικα ;)

χαιρομαι ΠΟΛΥ που είσαι καλα....φιλια στη μικρη σου και κανε και ενα χαδακι απο μενα στην κοιλιτσα σου ...στο μπεμπε :mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

ναι το ξερουν ρε Μαρακι μου αλλα σιγα μην κατσουν να κανουν τετοια στις διακοπες τους!

το μωρο δεν εριξε ακριβως κλωτσια αλλα σαν χαδι κατι εσωτερικο και το νιωθω και οταν γυριζει γιατι απο κοιλια τι να πω τοσοδουλικη!

5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ υπομονη να το δω κιολας και αν ειναι θα προσπαθησω να την βαλω την φωτο να την δειτε!!

χιχιχ!

Κοριτσακια μου γεια σας και απο εμας !!!!!

Εμεις ειμαστε μια χαρα δοξα το Θεο , μεγαλωνουμε κλωτσαμε δν κοιμομαστε τα βραδυα , ολα καλα !!!!!!!!

Καιρος διακοπων και ξεκουρασης και βλεπω οτι χαθηκαμε δεν πειραζει καλα να ειμαστε και θα τα πουμε παλι και οι διακοπουλλες χρειαζονται !!!!!

Φιλακια πολλα σε ολες και πολυ πολυ καλα να περνατε !!!!!!

Μπαμπακι Κισακι Μαρακι Αγγελικουλλα Εμακι Μινακι Τονια Ξανθη Μαρκοτ πολλα φιλακια τσουπρες !!!!!!

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

ναι το ξερουν ρε Μαρακι μου αλλα σιγα μην κατσουν να κανουν τετοια στις διακοπες τους!

το μωρο δεν εριξε ακριβως κλωτσια αλλα σαν χαδι κατι εσωτερικο και το νιωθω και οταν γυριζει γιατι απο κοιλια τι να πω τοσοδουλικη!

5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ υπομονη να το δω κιολας και αν ειναι θα προσπαθησω να την βαλω την φωτο να την δειτε!!

χιχιχ!

καλημεραααααααααααααααααααααααααααα !!!

δε μου λές ίντα θες τώρα ....να κατεβω κατω και να στις βρέξω???:tongue:

αχ αχ αχ αχχχχχχχχχχχχχχχχχ......σου κάνει χαδάκιαααααααααααααα.....λιωνωωωωωωωωωωωωωω :mrgreen:

μακαρι να μπορεσεις για τη φωτο....αντε να πλανταξουμε στο κλαμα απο χαραααααααα !!!!! :mrgreen:

Κοριτσακια μου γεια σας και απο εμας !!!!!

Εμεις ειμαστε μια χαρα δοξα το Θεο , μεγαλωνουμε κλωτσαμε δν κοιμομαστε τα βραδυα , ολα καλα !!!!!!!!

Καιρος διακοπων και ξεκουρασης και βλεπω οτι χαθηκαμε δεν πειραζει καλα να ειμαστε και θα τα πουμε παλι και οι διακοπουλλες χρειαζονται !!!!!

Φιλακια πολλα σε ολες και πολυ πολυ καλα να περνατε !!!!!!

Μπαμπακι Κισακι Μαρακι Αγγελικουλλα Εμακι Μινακι Τονια Ξανθη Μαρκοτ πολλα φιλακια τσουπρες !!!!!!

καλως το κοριτσι μας....και για την ακριβεια καλως τα κοριτσια μας αφου ειστε 2 :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κλωτσαει η μικρη εεε???....δυναμικη τη βρισκω....ε ρε Γιωργίααααααααααααα ΠΟΛΥ χαιρομαι !!!!

φιλια σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

ε καλοκαιρι τωρα πανε θαλασσα διακοπες νησια...!!

μπραβο που ειστε καλα!

ειδες τελικα περναει ο καιρος εε??

το εκανες το β επιπεδου εε??

εγω μεσα Αυγουστου πρωτα ο Θεος θα το κανω....

ζεστη ομως και λιωνω!

Μαρακι μην με μαλωνεις δεν εχω αλλη επιλογη!κλαψ!!

καλημεραααααααααααααααααα κοριτσακια μου !!!

ΟΚ το ξερω μόνη μου μιλαώ...ολες λειπετε!

καλα να περασετε οσες ειστε διακοπες.....και φιλια σε όλες....πιο πολλα στις εγκυουλες μας !!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλημεραααααααααααααααααα κοριτσακια μου !!!

ΟΚ το ξερω μόνη μου μιλαώ...ολες λειπετε!

καλα να περασετε οσες ειστε διακοπες.....και φιλια σε όλες....πιο πολλα στις εγκυουλες μας !!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ειδες λειπουν και εμεις εδω....!!!!!!χαψαψαψαψα!!!

Γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε ????

Πολλες πολλες απουσιες κανουμε βλεπω μαλλον οι διακοπουλλες φταινε....

Καλα να περνατε τσουπρες μου οπου και να ειστε και καλη ξεκουραση !!!!

Μπαμπακι Κισακι Μαρακι Αγγελικουλλα Εμακι Μινακι Τονια Ξανθη Μαρκοτ φιλακια σε ολες!!!!!!

SummerHappygif.gif

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

γεια σου ρε γεωργιτσαααααααααα!γεια σας κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!ελπιζω ολα καλα!εγω περιμενω να δω το μωρακι 17αυγουστου...εχω ν ακανω και καμπυλη σακχαρου...και επαναληπτικη τοξοπλασμα...γυρισα απο διακοπες ανανεωμενη και τομωρο ειναι τοσο πολυ ανησυχοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!ολο κουνιεται και κλωτσσαει ησυχια δενεχει σαν τημανα του!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

γεια σου ρε γεωργιτσαααααααααα!γεια σας κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!ελπιζω ολα καλα!εγω περιμενω να δω το μωρακι 17αυγουστου...εχω ν ακανω και καμπυλη σακχαρου...και επαναληπτικη τοξοπλασμα...γυρισα απο διακοπες ανανεωμενη και τομωρο ειναι τοσο πολυ ανησυχοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!ολο κουνιεται και κλωτσσαει ησυχια δενεχει σαν τημανα του!!!!

κουκλα μου καλως ορισατε!!!!μανα και κορη σε εξαλλους ρυθμους καλοκαιρινους!!!!

χαχα!!

αντε να κανεις την καμπυλη και νομιζω οτι μετα τελειωνεις με τις εξετασεις ή κανω λαθος?

νομίζω ναι μαρία μου τέλος μετά. Να δούμε και τις επαναληπτικές του θυροειδη πως πάμε και όλα καλά.εσυ όλα καλά; η εφουλα το νινι εσυ-

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

νομίζω ναι μαρία μου τέλος μετά. Να δούμε και τις επαναληπτικές του θυροειδη πως πάμε και όλα καλά.εσυ όλα καλά; η εφουλα το νινι εσυ-

μπραβο!ε μετα θα μπεις τελικη ευθεια που λενε!!!

ο συζυγος πεταει απο χαρα?!

εμεις καλα με εχει λιωσει η ζεστη και οι πονοι στα υσχια αλλα κανω υπομονη.Η Εφη τρελαμενη με το μπεμπε αλλα και γενικοτερα....να δω πως θα παει α δημοτικου φετος...και καταλαβαινεις.θα εχουμε και το μωρο...

bonjourrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr αγαπες μου!!!!!!!!!!!!!!

αχ τι κανετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???????????????

Κισαααααααααααααααααααααααααααα πως περασατε????????????

Μαρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ ????!!!! τι κανεις γλυκα μου????

αχ μου εχετε λειψει τσαπερδονες :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλημέρα σας...σας διαβάζω τακτικά απλά δεν έχω χρόνο να γράφω.....Εγκυούλες μια χαρά βλέπω τα μπεμπε σας έ;;; κίσσα προσέχεις την νύφη μου έτσι;;;;

Μαρία ευτυχώς σταμάτησαν οι εμετοί και ηρέμησες.....

Μαράκι πως πάνε οι ετοιμασίες του γάμου;;;

Γεωργία φιλιά πολλά μεγαλώνετε και η μπουμπού σου.....Αχ πότε πέρασε ο καιρός και σε λίγο θα έχουμε και γεννητούρια....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...