Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Πόσες μέρες αναρρωτική δικαιουσε;; αν δεν κάνω λάθος κάθε έτος προϋπηρεσίας προσθέτεις 1 μήνα επιπλέον αναρρωτική 

πρίν από 20 λεπτά , silvy22 είπε:

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

Ευχαριστώ!

Ναι έκανα κ βγήκε αρνητικό! Ο γιατρός μου είπε πως τι αρχικό οριακό θετικό θα οφειλόταν σε κάτι άλλο πχ ένα συνάχι, ένα κρύωμα με αποτέλεσμα να μπερδεύεται κ να δείχνει ψευδές θετικό. Εκεί θυμήθηκα ότι μέσα Σεπτέμβρη είχα πιάσει συνάχι κ μάλλον οφειλόταν εκεί. 

Ελπίζω κ εγω να τελειώσουν τελείως τα συμπτώματα να αρχίσω να ευχαριστιεμαι την εγκυμοσύνη!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

ασε μαρακι νομιζω αρχσισ ανα εχω συσπασεις,σημερ αθ απαω ντοκτορ ν αρωτησω κιολας τιπαιζει και απο σαββατο διακοπες!τι εγινε με το γαμο?κατσεμου ναοιξες την ορεξηγια ροδακινοκαι νεκταρινι μισο!ερχομαι

το νου σου!!!!!!!!!....θα ερθω πανω και θα σε πλακωσω.....χαλαρωσε και αστους ολους να κουρευονται !!!!....ακους????????????!!!!!!!!!!!!

και ειμαι σιγουρη οτι αν πεις στον ντοκτορ το πως τρεχεις περα δωθε....δεν θα χρειαστει να ανεβω.....θα στις βρεξει εκεινος :tongue::tongue::tongue:

τι να γινει Κισα μου???.....αχχχχχχχ....ολα του γαμου δυσκολα που λενε???....εεεε ΙΣΧΥΕΙ !!!!

• βερες ΟΚ
  • εκκλησια οκ
  • τραπεζι οκ
  • μακιγιαζ-μαλλια οκ
  • μπομπονιερες οκ
  • νυφικο-κουστουμι οκ
  • στεφανα- λαμπαδες οκ....η κουμπαρα στα @@@@....μονη μου τα πηρα
  • ανθοπωλειο οκ
  • προσκλητηρια......ακομα να μας τα παραδωσουν !!!!....εχουμε τελος Ιουλιου...ποτε θα τα δωσω στον κοσμο???....εχουμε καθυστερησει τραγικα....
  • dj....δεν εχω βρει
  • φωτογραφο....δεν εχω βρει

πφφφφφφφφφφ.....πολυ τρεξιμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.....εχω χασει τα 2 κιλα που πηρα ετσι για πλακα!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχαχαχα!ωραια η κουμπαρα,δνε πειραζει ψωνιζε οτι θες και στειλτης απλα το λογαριασμο!αχαχαχαχ!ναι ειμαιγια ξυλο ,σηκωνω και βραυ,ητανα τα ζωαμου χωρις νερο...προσεκτικα μεν το εκανα αλλα....οσο να ναι...αχαχκατσε γιατιξυπνησ ετομωρο

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

αχαχαχα!ωραια η κουμπαρα,δνε πειραζει ψωνιζε οτι θες και στειλτης απλα το λογαριασμο!αχαχαχαχ!ναι ειμαιγια ξυλο ,σηκωνω και βραυ,ητανα τα ζωαμου χωρις νερο...προσεκτικα μεν το εκανα αλλα....οσο να ναι...αχαχκατσε γιατιξυπνησ ετομωρο

κλωτσησε το μωρο?????????????????????????????????????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μαναρι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.......καντου ενα χαδακι στην κοιλιτσα σου απο μενααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα......αϊ μαρηηηηη παλι βουρκωσα...

χαχαχααχαχα....ουτε λογαριασμο θα ης στειλω ουτε τιποτα!!!

τα εχω παρει!!!!....εδω και η πιο ασχετη (η γκομενα ενος φιλου του δικου μου) μου ειπε Μαρακι οποια βοηθεια χρειαστεις παρε με τηλ.....και η κουμπαρα ουτε αυτο δεν ειπε....

το καλυτερο δεν στο ειπα....χθες με πηρανε απο Ζαρουχλα να μου πουν οτι μπορει να γινει ο γαμος στο εκκλησακι....μονο που δεν τους εβρισα....:evil:

για κει δεν κανονισες τελιακ ?αφου πηρες αδεια?ειναιπολυ ζωηρο μαρακιμου!θα το ζησεις συντομα ξε ςποτε?αμεσω ςμετα το γαμο θ αμεινεις το ξερω!!!!ξεκιναει απο τις 5,30 το πρωι κλωτσαει δυνατα,μετα ακτα τις 9,μετα 12 και μετ αποτις 5 το απογευμα μεχρι τος 2 τοπρωι δεν ησυχαζει πολυ δυντατα,κι αν τοπλακωσω μπρουμυτα στον υπνο εκει να δεις!αχαχαχα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

για κει δεν κανονισες τελιακ ?αφου πηρες αδεια?ειναιπολυ ζωηρο μαρακιμου!θα το ζησεις συντομα ξε ςποτε?αμεσω ςμετα το γαμο θ αμεινεις το ξερω!!!!ξεκιναει απο τις 5,30 το πρωι κλωτσαει δυνατα,μετα ακτα τις 9,μετα 12 και μετ αποτις 5 το απογευμα μεχρι τος 2 τοπρωι δεν ησυχαζει πολυ δυντατα,κι αν τοπλακωσω μπρουμυτα στον υπνο εκει να δεις!αχαχαχα

ναι εκει ηταν να γινει....και αδεια πηραμε απο τον δεσποτη....αλλα ο παππας και παλι δεν μας παντρευε....ασχετα που ο δεσποτης ειχε πει να γινει ο γαμος.....και τελικα θα γινει εδω Αθηαν στον Ν.Βουτζα (πολυ ωραιο μερος!)....και τρεχαμε να βρουμε τραπεζι...να κλεισουμε εκκλησια κτλ.....αχ....τα νευρα μου!!!!

χαχαχαχαχχαχαχα......αχου το!!!!! καλ σου κανει :tongue::tongue::tongue:....μπας και βαλεις τον πωπο σου και λιγο κατω να ξεκουραστει!!! :tongue::tongue::tongue::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ευχαριστω κισακι μου !!!!....μακαρι !!!!

ασχετο αλλα απο χθες παλι η μεταλλικη γευση με θυμηθηκε,.....τελικα στις 2 τελευταιες ωορρυξιες την εχω....τι να πω???:?

Διαφημίσεις

Ε ΤΟΤΕ ΒΑΡΑ ΣΤΟ ΨΗΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!βουρ λεμε 2 φορες τη μερα καινα μεινει ςλιγο μετ αξαπλωμεναη κανενα 20λεπτο!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Ε ΤΟΤΕ ΒΑΡΑ ΣΤΟ ΨΗΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!βουρ λεμε 2 φορες τη μερα καινα μεινει ςλιγο μετ αξαπλωμεναη κανενα 20λεπτο!!!

χαχαχαχαχαχχαχα !!!

ξαπλωμενη 20 λεπτο????????.....εγω σηκωνομαι αμεσω ςκαι παω για ντουζ :?

στις γονιμες απο δω κι εμπρος θα καθεσαι 20 λεπτα,ντουζ να κανει ςπριν το σεξ...μετα δε χρειαζεται,θα αφυδατωθεις!αχαχα θα μενεις τουλαχιστον 20 λεπτα,και για σπερματεγχυση να πας θα σε κρατησουν 20 λπετα ...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

στις γονιμες απο δω κι εμπρος θα καθεσαι 20 λεπτα,ντουζ να κανει ςπριν το σεξ...μετα δε χρειαζεται,θα αφυδατωθεις!αχαχα θα μενεις τουλαχιστον 20 λεπτα,και για σπερματεγχυση να πας θα σε κρατησουν 20 λπετα ...

Λες εεε?????....

λες να φταιει και αυτο τοσο καιρο δηλαδη?

αν δε φταιει,βοηθαει τουλαχιστον...........ναμενεις,ειναι και ο νομος της βαρυτητας.......

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

αν δε φταιει,βοηθαει τουλαχιστον...........ναμενεις,ειναι και ο νομος της βαρυτητας.......

ειναι γνωστο της παση οτι ημουν σκραπας στη φυσικη χαχαχαχχαχαχα

αυτη η παση δεν ξερει τι της γινεται!!!αχαχαχα!ελα λεμεεεεεεεεεεεεε ξεκουρασου μετα με ενα μαξιλαρακι στον πωπω ανασκελα για να βοηθησουμε λιγο ακομη και οι στασει ςειναι η ιεραποστολικη η τοπισ...το!να ξες....αντενδεικνυται η κοπελα απο πανω στη συλληψη...........

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αυτη η παση δεν ξερει τι της γινεται!!!αχαχαχα!ελα λεμεεεεεεεεεεεεε ξεκουρασου μετα με ενα μαξιλαρακι στον πωπω ανασκελα για να βοηθησουμε λιγο ακομη και οι στασει ςειναι η ιεραποστολικη η τοπισ...το!να ξες....αντενδεικνυται η κοπελα απο πανω στη συλληψη...........

χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα.....βλεπω το εχεις ξεκοκαλισει το καμα σουτρα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

αγαπακι μου εσυ!!!!

κισακι σε αφηνω για λιγο γιατι επεσε βουνο απο δουλεια

φιλακια πολλα!!!....και περιμενω νεα απο τον ντοκτορ

μουτς μουτςςςςςςςςςςςςςςςςςς :mrgreen:

εγω το εγραψα ρεεεεεεεεεεεε!αχαχαχαχ!φιλια θ απροδπαθησω ν αμπω το πρωι να στειλω!φιλια καλο κουραγιο

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...