Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχαχα μαρακι κανονιζα τοπρογραμμα μου για αυριο!εχω γιατρο στι ε8,20,αλλα η δουλει αμου ειναι 30 χλ, αρα πρπεει ν ασηκωθω -ουτως η αλλως 6, φευγω 6,30 ειμαι 7 στη δουλεια,τιμολογω,8 παρα φευγω ιανα ειμαι 8,20 ξανα καλαμαρια...........και μετα κατα τις 10 ξανα στη δουλεια!ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αυτα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

αχαχα μαρακι κανονιζα τοπρογραμμα μου για αυριο!εχω γιατρο στι ε8,20,αλλα η δουλει αμου ειναι 30 χλ, αρα πρπεει ν ασηκωθω -ουτως η αλλως 6, φευγω 6,30 ειμαι 7 στη δουλεια,τιμολογω,8 παρα φευγω ιανα ειμαι 8,20 ξανα καλαμαρια...........και μετα κατα τις 10 ξανα στη δουλεια!ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αυτα!

καλημερα μπουμπουκακι μου!!!

αχ τι τραβας κ εσυ η μάνα!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

καλημερα Ξανθουλααααααααααααααααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

ναι δνε επιραζει,λειπει ο συναδελφο ςμε αδει ακαι τρεχω'χτε γυρισα 9 το βραδυ...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε που ειστε?????????:?

ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!

Kishaaaaaaaaaaaaaa ειδες την κορη???

μουτς μουτς στα μουτρακια σας :mrgreen:

Διαφημίσεις

ασε το βραδυ εσκασα απο τη ζεστη με ανεμιστηρα,μεχρι τις 3,30 ταλαιπωρηθηκα,κατα τις 3,30 πηγα σαλονι αναψα αιρκοντισιον αλλαζ ακαναπεδες παλιμουσκεμα σηκωθηκα 6,ηρθα στη δουλεια αρον αρον να τιμολογησω -η δουκλει απαεχει απο το σπιτι 30 χλμ και μετα επρπεπε 8,10 ν αειμαι στο ικα για εξετασεις,ε ξαναπηγα πισω εκανα εξετασεις ,μετα ξαναανεβηκα στηδουλρι και αι νιωθω κομματια,ειμαικαι μονημου,οι δικοι μου δνε ηρθαν καθολου στη δουλεια,δενεχουν διαθεση,κλεινει ενα ςπαο τους μεγαλυτερους προμηθευτες μαε και ειμαστ ελιγο πριν το εγκεφαλικο!παντως ο μαλακας δουλευει!αααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ασε το βραδυ εσκασα απο τη ζεστη με ανεμιστηρα,μεχρι τις 3,30 ταλαιπωρηθηκα,κατα τις 3,30 πηγα σαλονι αναψα αιρκοντισιον αλλαζ ακαναπεδες παλιμουσκεμα σηκωθηκα 6,ηρθα στη δουλεια αρον αρον να τιμολογησω -η δουκλει απαεχει απο το σπιτι 30 χλμ και μετα επρπεπε 8,10 ν αειμαι στο ικα για εξετασεις,ε ξαναπηγα πισω εκανα εξετασεις ,μετα ξαναανεβηκα στηδουλρι και αι νιωθω κομματια,ειμαικαι μονημου,οι δικοι μου δνε ηρθαν καθολου στη δουλεια,δενεχουν διαθεση,κλεινει ενα ςπαο τους μεγαλυτερους προμηθευτες μαε και ειμαστ ελιγο πριν το εγκεφαλικο!παντως ο μαλακας δουλευει!αααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ

ρε Κισαααααααααααα....θες να βαλω τις φωνες τωρα???...αντι να μην πας εσυ σημερα στη δουλεια με τοση ταλαιπωρια...οι αλλοι δεν ηρθαν επειδη δεν ειχαν διαθεση??????????????????????????????????????? :?

ποτε παιρνεις τα αποτελεσματα των σημερινων εξετασεων???

καλο σ/κ σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μουτςς μουτςςςςς

τριτη.ο συναδελφος ειναι σ εαδεια,η μανα μου μολι ς ηρθε....ασε μαρακι δε βλεπω την ωρ ανα παω σπιτι!να ξεραθω!καλο σαβ-κο!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου

Τι κανετε ???

Εμεις δοξα το θεο ολα καλα χθες καναμε και την β επιπεδου και ολα καλα ειμαστε 420 γρ. γυναικες και ο ντοκτορ ειπε ολα μια χαρα !

Εσεις τι κανετε ξεκινησαν οι διακοπουλλες σας? Εμεις σε 2 βδομαδες θα παμε.

Μπαμπακι, Κισακι, Μαρακι, Αγγελικουλλα, Τονια, Ξανθη, Εμακι, Μινακι, Μαρκοτ πολλα φιλακια !!!!!

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

μπραβο ρε γεωργιτσααααααααααααα

1σουπερ το γκομενακι!!!φτου φτου!μ ετο καλο κοπελα μου,εγω αυτοτ ο σαββατο για μια βδομαδουλα θα λειψω!πολλα φιλακιααααααααααααααα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλημερα,

κοριτσιαααααα που ειστε? Φυγατε ολες διακοπες?

Kαλημερααααααααααααααααααα οο7 οβερρρρρρρρρρ :mrgreen:

διακοπές???/....τσουκου....εδω ακόμα και μαλλον δεν προβλεπονται διακοπς φέτος....αντε κανα-δυο 3μερα ....

τι κανεις????....ΧΑΘΗΚΕς ΠΑΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....ποτε φευγεις διακοπες οεο?

Καλημερα κοριτσακια μου

Τι κανετε ???

Εμεις δοξα το θεο ολα καλα χθες καναμε και την β επιπεδου και ολα καλα ειμαστε 420 γρ. γυναικες και ο ντοκτορ ειπε ολα μια χαρα !

Εσεις τι κανετε ξεκινησαν οι διακοπουλλες σας? Εμεις σε 2 βδομαδες θα παμε.

Μπαμπακι, Κισακι, Μαρακι, Αγγελικουλλα, Τονια, Ξανθη, Εμακι, Μινακι, Μαρκοτ πολλα φιλακια !!!!!

Καλημερα Γιωργια μου!!!!!

ΤΙ ωραια νεα?!!!!!....ΜΠΡΑΒΟ καλό μου!!! ολα καλα!!!...420γρ.....μοντελοοοοοοοοο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μπραβο ρε γεωργιτσααααααααααααα

1σουπερ το γκομενακι!!!φτου φτου!μ ετο καλο κοπελα μου,εγω αυτοτ ο σαββατο για μια βδομαδουλα θα λειψω!πολλα φιλακιααααααααααααααα

καλημεραααααααααααααααααααααααααααα Κισαααααααααααααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τι κανεις μαρη?????.....αντε να φυγεις να ξεκουραστεις ....γιατι ετσι οπως περιγραφεις τη δουλεια σου και ολα τα τρεξιματα.....θα σε δειρω :tongue::tongue::tongue:

ασε μαρακι νομιζω αρχσισ ανα εχω συσπασεις,σημερ αθ απαω ντοκτορ ν αρωτησω κιολας τιπαιζει και απο σαββατο διακοπες!τι εγινε με το γαμο?κατσεμου ναοιξες την ορεξηγια ροδακινοκαι νεκταρινι μισο!ερχομαι

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...