Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το Σαββάτο το πρωί θα κάνω και την καμπύλη γλυκόζης την μεγάλη νωρίτερα επειδή εχω πάρει κάποια κιλάκια και κυριώς γιατί συμφωνα με αυτά που τρώω δεν θα έπρεπε να ήταν τόσα τα κιλά! Εχω λίγο αγωνία δεν σας το κρύβω και κυριώς γιατί στο παρελθόν όταν την είχα ξανακάνει είχα αντοχή στην ινσουλίνη οπότε πολύ φοβάμαι οτι παίζει κ διαβήτης κύησης..θα δέιξει

Καλημερα ΛΟΥΚΟΥΜΑδακι μουυυυυυυυυυυυυ !!!:mrgreen:

Μην ανησυχεις ΟΛΑ σουπερ θα πανε!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα....αυτές τις μέρες δεν προλάβαινα ούτε τουαλέτα να πάω...είμαστε καλά διάβασα γρήγορα νέα σας και στέλνω φιλιά σε όλες....

Βρε καλως την Ξανθουλα μας !!!

τι κανεις κοριτσακι???....πηζεις εε????....υπομονηηηηηηη....ποτε φευγετε για διακοπουλες?

Καλημερα!!!

Τι κάνετε?

Εμεις καλά, ηρεμα, Σ/κο τίποτε το ιδιαίτερο, δουλεια λίγο πιο ήρεμα αυταααα

Φιλια πολλά σε ολες

Καλημερααααααααααααααααααααααα 007 οβερρρρρρρρρ :cool:

που χαθηκες παλι οεο??????????????

καλημερααααααααααα Κισαααααααααααααααα

κοριτσακια εβαλα κ αλλες φωτο εδω στο προφιλ μου :mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλημέρααααααααααααααααααααααααααααααααα κοριτσακια !!!!:mrgreen:

τι κάνετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ???

Μαριαεφη μας πηγες στο γιατρο?????

Λουκουμα??????????????....τι κανεις????....ο παιδαρος???:cool:

Κισαααααααααααααααααα?????....μαρηηηηηηηηη Κισαααααα?????...που ειστε μανα και κορη???? :mrgreen:

Μινακι???????????????

Γιωργια μας ???? τι κανει η μπεμπα σου?

Τονια??????????.....φφφφφ.....οβερρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

τι κανει ο μικρος?

Τζουληηηηηηηηηηηηηηηηηη?????????????......μετακομησες????

Μαργκοττακι μας????....ελπιζω να περασν τα δυσκολα και να εισαι καλα :wink:

Ξανθουλααααααααααααααααα ου ου ουυυυυυυυυυυυυυυυ :tongue:

καλημερουδι αμαρακιμουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!τι κανει ς?πως εισαι καλομου?ρε συ ωραια παιδια οι μι-ρο,κριμα που παντρευτηκαααααααααααααα!αχαχαχαχαχα!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλημερουδι αμαρακιμουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!τι κανει ς?πως εισαι καλομου?ρε συ ωραια παιδια οι μι-ρο,κριμα που παντρευτηκαααααααααααααα!αχαχαχαχαχα!!!!

χαχαχαχχαχαχαχχα....καλεεεεε μονο ωραιοι?????....ΚΟΥΚΛΟΙΙΙΙΙΙΙ....ξερολουκουμαααααααααααααααααα :tongue::tongue::tongue:.....και ΥΠΕΡΟΧΑ πλασματα!!!!.....παρα πολυ καλοιιιιιιιιιι και δέσαμε και σαν παρέαααααααααααααα.....χθες με πηραν τηλ. να μου πουν οτι τους λειπω χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχα......αχ τους ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

έφτιαξαν και το νυφικο της Καλομοιρας....προχθες μαζι ειχαμε προβα .....πολυ ωραιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο το νυφικο της :wink:

αχ άσε......βεβαια καλα εκανες και παντρευτηκες γιατι απ οτι εχω καταλαβει προτιμουν το αλλο φυλλο ;):tongue::tongue::tongue:

εσυ τι κανεις?

ΑΧ ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,τοση ομορφι απαει χαμενηηηηηηη ρε παιδι!!!!αμαν πιαααααααααααααααα!ρ επου παμε ρε,που παμε ρε!!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλα ειμαικουκλιτσα,μια χαρα δοξα τω Θεο! ανυπομονω να ξαναδω το μπουμπουκι μου!22/7 εχουμε γυμνη φωτογραφιση..................!χιιχ sexy for nitro!ειδ ακαι το πωπουδακι!ειχ πααει παιδοκαρδιολογο-ηταν στην τιμη με το β' επιπεδου και μου λεει πωπω εχει μεγαλο στομαχι εφαγε πολυ σημερα!και το υ λεω ναι ,σημερα δεν εφαγα φαγητο,τομεσημεριανομου ηταν παγωτο!!!λαχταριστο και μεγαλο!!!και τ ο μωρο το τιμησε!!!!και η κυστη του γεματη ηταν!ααχαχα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Γεια σας κούκλες...πολύ ωραίες οι φώτο με το νυφικό σου....η ώρα η καλή....!!!!Εντάξει από χθες είμαστε λίγο πιο χαλαροί θα περάσει και αυτό που θα πάει....Κισσάκι τι κάνει η νύφη μου;;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μενα ομορφες !!!

Τι κανετε??

ΕΜΕΙς μια χαρα τωρα αλλα περασα δυσκολα με το φρομηνιτη μου που αποφασισε να με πονεσει τωρα μετα απο 3 μερες που εκανα να κοιμηθω πηρα τον ντοκτορ μου και μου ειπε οτι μπορω να τον βγαλω και ετσι πηγα χθες και εκανα εξαγωγη του τελευαιου (ευτηχως ) φρονιμητη αλλα με ταλαιπωρησε παρα πολυ !

Κατ αλλα μια χαρα ειμαστε δοξα τον Θεο

Φιλακια πολλα

Μπαμακι Κισακι, Μαρακι, Αγγελικουλλα, Τονια, Εμακι, Μινακι, Τονια, Ξανθη, Μαρκοτ hello pretty girls !!!!!

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

ΑΧ ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,τοση ομορφι απαει χαμενηηηηηηη ρε παιδι!!!!αμαν πιαααααααααααααααα!ρ επου παμε ρε,που παμε ρε!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :mrgreen:

αχ άσε Κισα μου......πάντως όπως και να έχει είναι ΠΟΛΥ σουπερ παιδιά :mrgreen:

καλα ειμαικουκλιτσα,μια χαρα δοξα τω Θεο! ανυπομονω να ξαναδω το μπουμπουκι μου!22/7 εχουμε γυμνη φωτογραφιση..................!χιιχ sexy for nitro!ειδ ακαι το πωπουδακι!ειχ πααει παιδοκαρδιολογο-ηταν στην τιμη με το β' επιπεδου και μου λεει πωπω εχει μεγαλο στομαχι εφαγε πολυ σημερα!και το υ λεω ναι ,σημερα δεν εφαγα φαγητο,τομεσημεριανομου ηταν παγωτο!!!λαχταριστο και μεγαλο!!!και τ ο μωρο το τιμησε!!!!και η κυστη του γεματη ηταν!ααχαχα

Πωωωωωωωωωωωωωω......πρίν απο την κούνια η Κισοκόρη κανει καριέρα μοντέλουυυυυυυυυυυυ :tongue:

μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.....μην τρώς πολλα παγωτααααααα θα κανει κυτταριτιδα και θα φαινεται στις φωτο :tongue::tongue::tongue: χαχαχαχαχχαχα

αντ ε,μη βαλω στηνυπογραφη οτι η γκαυλιτσ αμου εχει σεξυπωπουδακιιιιιιιιιι!!!

άσε μην το βαλλεις γιατι θα πλακώσουν οι γαμπροι απο τώρα ....και δεν τον ''βλεπω'' καλά τον αντρα σου χαχαχαχαχα

Γεια σας κούκλες...πολύ ωραίες οι φώτο με το νυφικό σου....η ώρα η καλή....!!!!Εντάξει από χθες είμαστε λίγο πιο χαλαροί θα περάσει και αυτό που θα πάει....Κισσάκι τι κάνει η νύφη μου;;;;

Καλως το κοριτσι μας!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστω πολυ Ξανθουλα μου.....αντε και στου μικρου σου ;)

Γεια σας και απο μενα ομορφες !!!

Τι κανετε??

ΕΜΕΙς μια χαρα τωρα αλλα περασα δυσκολα με το φρομηνιτη μου που αποφασισε να με πονεσει τωρα μετα απο 3 μερες που εκανα να κοιμηθω πηρα τον ντοκτορ μου και μου ειπε οτι μπορω να τον βγαλω και ετσι πηγα χθες και εκανα εξαγωγη του τελευαιου (ευτηχως ) φρονιμητη αλλα με ταλαιπωρησε παρα πολυ !

Κατ αλλα μια χαρα ειμαστε δοξα τον Θεο

Φιλακια πολλα

Μπαμακι Κισακι, Μαρακι, Αγγελικουλλα, Τονια, Εμακι, Μινακι, Τονια, Ξανθη, Μαρκοτ hello pretty girls !!!!!

Καλημερα Γιωργία μου !!!

έλα πάει πέρασε ....μην το σκεφτεσαι....γκαντεμια να σε πιασει τωρα.....αλλα περασε ;)

Καλημεραααααα

Τι κάνετε κουκλες?

φφφφφφ......007 οβερρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ.....καλημεραααααααα!!! :mrgreen:

καλά ειμαστε....εσυ τι κανεις?????...πάλι σε εχασα ρε γμτ....φιλακια πολλα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...