Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

και δεν της απαντησες???..''ωχ δεν επρεπε να παω ουτε για αερόμπικ?...ουτε για μπαντζι τζαμπινγκ???????....πωωωω μ@λ@κια εκανα??? '' χαχααχαχαχ

ουτ=στττττττττττττττ που λεει και το Μινακι :tongue::tongue::tongue:

ΧΑχαΧΑχαΧαχΑχα χαχαΧαχΑχαΧΑχαΧαα εισαι απιστευτη!!!!!!

ρε ουσττττττττττττττττττ δεν λες τιποτα χαχαχααχα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωχχχχ...πεθερόπληκτη Μινακι?

αστα θες να ακουσεις ενα θεικο?????????

Την ημερα που καναμε τον θρησκευτικο ειχαμε κανει πολιτικο γαμο πριν τσακωνομουνα με την ξαδερφη μου και γυρναει και λεει....... περιμενες να παντρευτεις για να μας δειξεις το πραγματικο σου προσωπο? ΕΛΕΟΣ δηλαδη και την μικρη ανυπαντρη την εκανα δηλ????????

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

χαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχχα....εγώ έκανα πλάκα με τις φιλες μου γιατι ειχαμε αποφασισει απο το Σεπτεμβριο να παντρευτουμε ...και ε ρωταγαν μα καλα ακμα δεν το ειπατε για το γαμο?....και τους απαντουσα...οχι μωρε αφου θα τους στειλουμε προσκλητηριο...θα το μαθουν :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχα και εμείς κάπως έτσι πρώτα οι κουμπάροι το έμαθαν και μετα οι γονείς μας.... ξυπνήσαμε μια κυριακή και λέμε δεν παμε να ρωτήσουμε τι χρειάζεται να το κανουμε και αυτό να ξεμπερδεύουμε; σχεδόν μέσα Απριλίου που το αποφασήσαμε και 5/8 παντρευτήκαμε.

χαχαχα και εμείς κάπως έτσι πρώτα οι κουμπάροι το έμαθαν και μετα οι γονείς μας.... ξυπνήσαμε μια κυριακή και λέμε δεν παμε να ρωτήσουμε τι χρειάζεται να το κανουμε και αυτό να ξεμπερδεύουμε; σχεδόν μέσα Απριλίου που το αποφασήσαμε και 5/8 παντρευτήκαμε.

μιααααααααααααα χαρα!!!!

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

λοιπον θα σας πω ενα σκηνικο να γεκασετε εχω μια φιλη 5 χρονια πιο μεγαλη απο μενα λοιπον τα πεθερικα μεναν απο κατω αυτη δεν δουλευε και ο αντρας της επιανε δουλεια πολυ πρωι! τα πεθερικα και τα δυο ομως καθε πρωι ανοιγαν την πορτα γιατι ειχαν και κλειδι τα πουλακια μου και αρχιζαν να ηρθαμε να σου κανουμε πΑρεα μπαιναν στην κρεβατοκαμαρα και την ξυπνουσαν και αλλα πολλα αυτη ειχε παθει την πλακα της οσπου ενα πρωι απο την αγανακτηση σηκωνετε με το που φευγει ο αντρας της γδεινετε φτιαχνει καφε και παει στο σαλονι και καθετε με τα ποδια ανοιχτα μετα απο λιγο τσουπ ανοιγει η πορτα ερχοντε τα πουλακια μου!!!!!!!!! αυτη αταραχη!!!!! οι λλοι παγωσανε μετα αρχιζαν και φοναζανε και λεγαν τα δικα τους η κοπελα αταραχη τους λεει αχ ηρθατε???????????????? που να το φανταστω μολις εκανα σεξ με τον γιο σας και καθησα λιγο να ηρεμησω!!!!!!!!!!!!!!!!!! να μην πολυλογω απο την επομενη μερα περναν τηλ χριστινα εισαι σπιτι να ερθουμε???????????????????????????????? χαχαχαχαχαχα και ο αγιος φοβερα θελει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Την ημερα που καναμε τον θρησκευτικο ειχαμε κανει πολιτικο γαμο πριν τσακωνομουνα με την ξαδερφη μου και γυρναει και λεει....... περιμενες να παντρευτεις για να μας δειξεις το πραγματικο σου προσωπο? ΕΛΕΟΣ δηλαδη και την μικρη ανυπαντρη την εκανα δηλ????????

χαχαχαχχαχαχαχαχα....άστε ρε Μινακι....αφου εκρυβες ποια ησουν πραγματικα....:tongue::tongue::tongue:....

πωωωω κοριτσια εγω πρεπει να γραψω βιβλιο με τις ατακες της...δεν ειναι κακκη...αλλα δεν ξερω γιατι τα πεταει...ειλικρινα....

ακουστε σκηνικο :tongue:

είχε γεννέθλια ο καλός μου και ήρθαν να μας πούν τα χρόνια πολλά ...με δώρο ένα χαλί.....ο καλος μου ελλειπε και μου λεει δεν θα τους αφήσεις να το στρώσουν , θα έρθω εγώ και θα αναλάβω ΟΚ?...οκ....

μια παρένθεση για το στυλ του σπιτιου (μινιμάλ με δερματινους καναπέδες πολυ σκουρο χρώμα και γενικα ολα τα επιπλα venge...και ενα δερματινο χαλί στο χρώμα του παγου μπροστα απο το τζακι)

φέρνουν το χαλί...μπουχάρα ένα Χάλι το χαλί μπορδοροδοκοκκινοκαφεκιτρινοπορτοκαλοσκ@τι χαχαχαχαχα

με το που μπαινουν αρχιζουν να τραβανε τα επιπλα ...λέω ''μην το κάνετε δεν θέλει ο Χρ. ...αφηστε οταν έρθει να σας βοηθήσει'''....

και μου σκάει απάντηση με την εξής ΑΤΑΚΑ : Μαρία ΔΕΝ ειναι δικό σου το σπίτι !!!!

κόντεψα να πάθω εγκεφαλικα απανωτα και με μεγαλη διάρκεια...νομίζω στραβωσε το στόμα μου....ΟΚ απαντάω και καθομαι στον καναπε....ουτε νερο ,ουτε καφε εφτιαξα...τπτ....

με ρωτανε πώς σου φαινεται? σου αρεσει?....απανταω λοιπον κ εγω ''όμορφο ειναι αλλά πως σας ήρθε να το πάρετε?...καμια σχεση με το σπιτι ΜΑΣ !!!!!!

ερχεται ο καλος μου και βλεπει το σπιτι ανω κατω και το χαλι στρωμενο...του γυρισε το μυαλο....τους τα έχωσε και μετα εμειναν μιση ωρα και πήραν τα κουβαδάκια τους για άλλη παραλια

και βέβαια του ειπα και την ατακα τους και εγινε εξαλλος....μου ζητησε εκ μερους τους συγγνωμη....πφφφφ...

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

ε ναι ελεοςςςςςςς!!!!!!!! τι ειναι αυτα ρε???

xpcZp2.png

λοιπον θα σας πω ενα σκηνικο να γεκασετε εχω μια φιλη 5 χρονια πιο μεγαλη απο μενα λοιπον τα πεθερικα μεναν απο κατω αυτη δεν δουλευε και ο αντρας της επιανε δουλεια πολυ πρωι! τα πεθερικα και τα δυο ομως καθε πρωι ανοιγαν την πορτα γιατι ειχαν και κλειδι τα πουλακια μου και αρχιζαν να ηρθαμε να σου κανουμε πΑρεα μπαιναν στην κρεβατοκαμαρα και την ξυπνουσαν και αλλα πολλα αυτη ειχε παθει την πλακα της οσπου ενα πρωι απο την αγανακτηση σηκωνετε με το που φευγει ο αντρας της γδεινετε φτιαχνει καφε και παει στο σαλονι και καθετε με τα ποδια ανοιχτα μετα απο λιγο τσουπ ανοιγει η πορτα ερχοντε τα πουλακια μου!!!!!!!!! αυτη αταραχη!!!!! οι λλοι παγωσανε μετα αρχιζαν και φοναζανε και λεγαν τα δικα τους η κοπελα αταραχη τους λεει αχ ηρθατε???????????????? που να το φανταστω μολις εκανα σεξ με τον γιο σας και καθησα λιγο να ηρεμησω!!!!!!!!!!!!!!!!!! να μην πολυλογω απο την επομενη μερα περναν τηλ χριστινα εισαι σπιτι να ερθουμε???????????????????????????????? χαχαχαχαχαχα και ο αγιος φοβερα θελει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχχαχαχαχα τελειοοοοοοοοοοοοο

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχχαχαχαχαχα....άστε ρε Μινακι....αφου εκρυβες ποια ησουν πραγματικα....:tongue::tongue::tongue:....

πωωωω κοριτσια εγω πρεπει να γραψω βιβλιο με τις ατακες της...δεν ειναι κακκη...αλλα δεν ξερω γιατι τα πεταει...ειλικρινα....

είχε γεννέθλια ο καλός μου και ήρθαν να μας πούν τα χρόνια πολλά ...με δώρο ένα χαλί.....ο καλος μου ελλειπε και μου λεει δεν θα τους αφήσεις να το στρώσουν , θα έρθω εγώ και θα αναλάβω ΟΚ?...οκ....

μια παρένθεση για το στυλ του σπιτιου (μινιμάλ με δερματινους καναπέδες πολυ σκουρο χρώμα και γενικα ολα τα επιπλα venge...και ενα δερματινο χαλί στο χρώμα του παγου μπροστα απο το τζακι)

φέρνουν το χαλί...μπουχάρα ένα Χάλι το χαλί μπορδοροδοκοκκινοκαφεκιτρινοπορτοκαλοσκ@τι χαχαχαχαχα

με το που μπαινουν αρχιζουν να τραβανε τα επιπλα ...λέω ''μην το κάνετε δεν θέλει ο Χρ. ...αφηστε οταν έρθει να σας βοηθήσει'''....

και μου σκάει απάντηση με την εξής ΑΤΑΚΑ : Μαρία ΔΕΝ ειναι δικό σου το σπίτι !!!!

κόντεψα να πάθω εγκεφαλικα απανωτα και με μεγαλη διάρκεια...νομίζω στραβωσε το στόμα μου....ΟΚ απαντάω και καθομαι στον καναπε....ουτε νερο ,ουτε καφε εφτιαξα...τπτ....

με ρωτανε πώς σου φαινεται? σου αρεσει?....απανταω λοιπον κ εγω ''όμορφο ειναι αλλά πως σας ήρθε να το πάρετε?...καμια σχεση με το σπιτι ΜΑΣ !!!!!!

ερχεται ο καλος μου και βλεπει το σπιτι ανω κατω και το χαλι στρωμενο...του γυρισε το μυαλο....τους τα έχωσε και μετα εμειναν μιση ωρα και πήραν τα κουβαδάκια τους για άλλη παραλια

και βέβαια του ειπα και την ατακα τους και εγινε εξαλλος....μου ζητησε εκ μερους τους συγγνωμη....πφφφφ...

ε καλα η δικη σου δεν παιζετε..αλλα και τι να πεις...ειναι και γονεις του!!!!απλα δεν τους δινεις σημασια και εχεις τα τυπικα!!

xpcZp2.png

ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χειροτερα τα πραγματα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

χαχαχα και παρολα αυτα δηλαδη συνεχισαν να πηγαινουν???εγω θα αλλαζα κλειδαρια!!!!

xpcZp2.png

ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χειροτερα τα πραγματα

χαχαχαχαχχα...μετα απο 2-3 τετοιες κοτσανες που πετανε...στην αρχη νευριαζα....τώρα το διασκεδάζω :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...