Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσιαααααααααααααααααααααααααααααα!

Μετα απο πολλές πολλές μέρες μπήκα κι εγω λίγο γιατι σας σκεφτόμουν!! Δυστυχώς έχω διάφορα θεματα αυτόν τον καιρό και ειμαι κάπως...........................

Θέλω να πω στο κισάκι και την αγγελικούλα να χαίρεστε τα λουλούδια σας! Και στη μαρίαεφη κουράγιο με τους εμετούς (τα εχω περασει και σε νιώθω), και στο mpapaki η ώρα η καλή κούκλα μου (κούκλα είσαι με το νυφικό)!!

Ειλικρινά σας σκέφτομαι πολύ και οποτε μπορώ μπαινω να διαβαζω τα νεα σας!!

Μινάκι, τόνια, έμι, ξανθή, γεωργία και σε οοοοοοοοοολεεεεεεεες πολλα πολλά φιλιά!!!!

καλημερ ακοριτσακιαμου!!!κλαηεμρα μαργκοτακι,,,κουραγιο κοπελα μου ευχομαι να περασουν ολα γρηγορα!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα αγάπες μου!!!!! :P Τα νέα μας είναι πολύ καλά!! Πρώτα απ'όλα είμαστε λέει ενα πολύ πολύ καλό μωράκι, που εχει και πουλάκι ;) αχααχαχα

Τρώει λέει η μαμά (αυτό φαίνεται κιολας φρικάρισε ο άνθρωπος με τα κιλά χιχιχιχι) αλλάαααααα ...τρώει και το μπεμπίνι όμως!!! Είναι πολύ σωστό για την ηλικία του, τα χεράκια του, τα ποδαράκια του, η κοιλίτσα του, όλα του!!! Δόξα το θεό!!! :D:D:D:D

Σας έβαλα και φωτό μήπως δείτε τπτ!!! ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΤΡΕΛΛΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΑΝΑ!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

p2mPp2.png

BMqPp2.png

μπραβο κουκλαααα....μπραβο στο γιο με το πουλακι τουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

ΧαχΑχαχΑα ναι αυτά τα δυο πάνε πακέτο..:lol::lol::lol:

Με κόβω θανάσιμη πεθερά πάντως!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:χαχαχαχα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

αααααααααααα δε σε θελω συμπεθερα........τοτε!αχαχα

Καλέ μην μασάς εσύ είσαι γνωστή!!! χαχαχαχααχα

Να το σκεφτούμε το συμπεθεριό κοπελιά! Τρελλή πεθερά εσύ τρελλή εγώ θα δέσει το γλυκό!!! ΑχαχΑχαχα:P:p:p

p2mPp2.png

BMqPp2.png

μηπως ειναι μικρο?εγω 21+5 ηταν μικρο....και πηγα 22+5

Ωχ μην μου λες τέτοια...Αφού όμως πήρα το "ΈΜΒΡΥΟ" εκει θα την κάνω κ τους είπα να μου κανονίσουν πότε είναι σωστό να πάω κ μου είπαν τότε..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα αγάπες μου!!!!! :P Τα νέα μας είναι πολύ καλά!! Πρώτα απ'όλα είμαστε λέει ενα πολύ πολύ καλό μωράκι, που εχει και πουλάκι ;) αχααχαχα

Τρώει λέει η μαμά (αυτό φαίνεται κιολας φρικάρισε ο άνθρωπος με τα κιλά χιχιχιχι) αλλάαααααα ...τρώει και το μπεμπίνι όμως!!! Είναι πολύ σωστό για την ηλικία του, τα χεράκια του, τα ποδαράκια του, η κοιλίτσα του, όλα του!!! Δόξα το θεό!!! :D

Σας έβαλα και φωτό μήπως δείτε τπτ!!! ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΤΡΕΛΛΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΑΝΑ!!!! :D:D

Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh !!!!!!!!!!!!

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ΛΟΥΚΟΥΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ !!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλημεραααααααααααααααααααααα όμορφες!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε???...καλα τον λουκουμα δεν τον ρωταω.....καταλαβα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κισααααααααακι καλημερα...ολαΟΚ με την κισοκορη???

Μινακι και Μαργκοττακι ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια...αλλα υπερβαλετε ;):tongue:

Μαργκοττακι οτι χρειαστεις εδω ειμαι.....φιλια πολλα :mrgreen:

Πηζωωωωωωωωω σημερααααααααααααααααα :?

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...