Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

χαχαχαχχαχαχαχαχα....κ εγω ξανθια ειμαι....καταλαβαινω χαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

το θεμα ειναι γιατι δεν μπορεις να γραψεις στο wall Μου ομως????????????:roll:

Τις είδα στο προφιλ σου κ σχολίασα!!! :D

Έλα μου ντέ..γιατι δεν μπορώ? κ ειναι σοβαρό πλήγμα αυτό...να μην μπορώ να σχολιάσω? απαπα θα σκάσω χαχααΑΧαχ

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μουυυυυυυυυυυυ!τελειος ο μπεμπαροςςςςςςςςςς!και η κοιλια σουπερ!!!τι καλα!περιμενουμε νεα παο το γιατρο!!!το ενιωσες αγγελικη μου το μωρακι?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μουυυυυυυυυυυυ!τελειος ο μπεμπαροςςςςςςςςςς!και η κοιλια σουπερ!!!τι καλα!περιμενουμε νεα παο το γιατρο!!!το ενιωσες αγγελικη μου το μωρακι?

Κισουλίνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :D:D Αν μου βγάλουν καμία φωτογραφία της προκοπής θα την σκανάρω να το δείτε κ εσεις !!!

Αχ..το ενιωσα πριν απο μια εβδομάδα περίπου ίσως κ παραπάνω σαν να πετάει το μάτι μου ένιωσα, μόνο που ήταν στην κοιλιά μου αυτό το ένιωσα 2 φορές την ίδια μέρα και μετά τπτ :( αλλά εχω κ μεγάλη κοιλιά κ ίσως γι αυτό να μην το εχω νιωσει περισσότερο

p2mPp2.png

BMqPp2.png

μπορει καλο μου,οτανεισαι ξαπλωμενηκαι χαλαρηθα τονιωσεις,εμενα φαινεταικαιι πανω αοτο ρουχο πω πεταειη κοιλια,κλωτσαειπολυ δυνατα...χαζογελαωμονη οπολλε ςφορες με ξαφνιαζει!αχ ρε αγγελικουλα τικαλα,παει ο εφιλατης...ολα περασαν τωρα απολαυσε την εγκυμοσυνη σου

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μπορει καλο μου,οτανεισαι ξαπλωμενηκαι χαλαρηθα τονιωσεις,εμενα φαινεταικαιι πανω αοτο ρουχο πω πεταειη κοιλια,κλωτσαειπολυ δυνατα...χαζογελαωμονη οπολλε ςφορες με ξαφνιαζει!αχ ρε αγγελικουλα τικαλα,παει ο εφιλατης...ολα περασαν τωρα απολαυσε την εγκυμοσυνη σου

Ελα ρε σύ..φαίνεται κ κάτω απο την μπλούζα?? Ε οκ εγώ εχω κανά μήνα καιρό για να το νιώσω αυτό αλλά μόνο κ μόνο με την ιδέα τρελαίνομαιιιιι!!!

Ναι αγάπη μου..πάει ο εφιάλτης πέρασε! Είμαι ευτυχισμένη ειλικρινά σου μιλάω!! :P:p:p

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

καλεεεεεεεεεεεεεεεεε σας διαβαζω και εχω πλανταξει!!!!!

φτου δφτου φτου σας αγαπακια μου!!!!!!!!!!!!!!!1

οι 2 αδυναμιες μου περιμενουν μωραααααααααααααααααααααααααααααααααα !!!

κοιτατε τις κοιλιτσες σας τωρα για κλωτσιες....σε λιγο καιρο θα τις νιωθετε για τα καλα .....και απο κοντα....τε α τετ χαχαχαχαχχα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

λοιπον σας αφηνω προς το παρων...επεσε παλι δουλιτσα !!!

φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!....και στις παρουσες και στις απουσες!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αγγελικουλα,πανω κι απο την κολλητη μπλουζ αφαινεται...ασε αργοτερα θα διαγραφεται χερακι ποδαρακι...εκεινα δεις!μπαπακι ερχεται η σεια σου κουκλαμου!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

λοιπον σας αφηνω προς το παρων...επεσε παλι δουλιτσα !!!

φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!....και στις παρουσες και στις απουσες!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Φιλάκια μικρή μου!!! Καλή δουλίτσα ! Θα τα πούμε tomorrowwww :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

αγγελικουλα,πανω κι απο την κολλητη μπλουζ αφαινεται...ασε αργοτερα θα διαγραφεται χερακι ποδαρακι...εκεινα δεις!μπαπακι ερχεται η σεια σου κουκλαμου!!!

Μα είναι απίστευτο δεν είναι??:)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

ειναι ρε αγγελικουλα,κι αν το διες 4διαστατο το προσωπακι θ απαιθεις πλακααααααααααααααααααααααααααλεμεεεεεεε!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ειναι ρε αγγελικουλα,κι αν το διες 4διαστατο το προσωπακι θ απαιθεις πλακααααααααααααααααααααααααααλεμεεεεεεε!

χιχιχιχι δηλαδή απο τρελλή που είμαι μετά θα είμαι θεοπάλαβη έ? ΧαχααΑ

δεν μου λες αληθεια..αν φάω σοκολάτα πριν τον υπέρηχο θα κουνιέται περισσότερο?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

ναι σοκολατα,καφε,ανθρακικο....ιδιως σοκολατα..παθαινει αμοκ!εγω το ακουσα 16 εβδ+3 ημε υστερα απο ενα κουτι μπισκοτα γεμιστ απαπαδοπουλου..........

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ναι σοκολατα,καφε,ανθρακικο....ιδιως σοκολατα..παθαινει αμοκ!εγω το ακουσα 16 εβδ+3 ημε υστερα απο ενα κουτι μπισκοτα γεμιστ απαπαδοπουλου..........

Ok!! done!! θα φάω σοκολατίτσα πριν για να μου κάνει ακροβατικά το μωρό μου!! ΧΑχααχα Θα σε ενημερώσω αύριο για το αποτέλεσμα! :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Ok!! done!! θα φάω σοκολατίτσα πριν για να μου κάνει ακροβατικά το μωρό μου!! ΧΑχααχα Θα σε ενημερώσω αύριο για το αποτέλεσμα! :P

ειστε ΘΕΟμουρλεςςςςςςςςςςςςς χαχαχαχαχχαααχα :tongue:

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...