Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

μαριαεφη τι ευχαρισητ εκπληξηηηηηηηη!!!χασαμε αγγελικουλα και μινακι!τικανεις,περα απο εμετους,ξερω σου ριχνει ολη την ψυχολογια.........κι εξω φοβασαι ν αβγεις μη σεπιασει στοδρομο........

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον,το μωρακι σουπερ...ζυγιζει 520 γρ ολ αφυσιολογικα,χερι αποδια δαχτυλα,αορτες,καρδουλα,νεφρα,ρινικο οστο,αυχενικη διαφανεια,μια χαρα,γεννητικα οργανα δεν εξεταστηκαν...απλα παλιειχε τα χερια στ αμουτρα,το ζορισαμε πολυ γιαμια φωτοπροφιλ καιμετα γυρισε τον κωλο του και ησυχασαμε!!!χαχαχα

στην τιμη ειναικαι ο παιδοκαρδιολογος μια και ο υπερηχος αυτος δινει 65 % πιθανοτητα οτι ολα σουπερ,τοσα μπορει να δειξεικαι 45%για την καρδια.καιθα ξανακανω γενικη αιματος καιουρων μια και μεγαλωνει και ισως μου απορροφα αρκετο σιδηρο!ολα τελεια!

Μπράβο Κισσάκι μου!!!!!!! :P:p:p:p:p Μα τι κοράκλα θα κάνεις μου λές? Απίστευτη η ζουζούνα σου!!!! Χαίρομαι τόσο μα τόσο πολύ για σας!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημερα κουκλες !!!!

Πηγαμε χθες στον ντοκτορ και ολα καλα δοξα το θεο,μεγαλωαμε ψιλωσαμε παχυναμε και θα παμε παλι σε 2 βδομαδεςγια την β επιπεδου,παρολο που ελεξαμε χθες χερακια ποδαρακια ρινικο οστο εγκεφαλο καρδουλλα νεφρα κτλ και ηταν ολα καλα θα τα ξαναδουμε σε 2 βδομαδες. Χθες στον υπερηχο ειχε το χερακι στο στομα της και βυζαινε το δακτυλο της και με το αλλο χερι κρατουσε τον λωρο !!! Ο αντρας μου τρελλαθηκε !

Αυτα τα νεα μας

Μπαμπακι μου κανενα νεοτερο ???

Κισακι εκανες τηνβ επιπεδου???

Αγγελικουλλα Μαρακι φιλακια στα σπορακια σας.

Τονια, Εμακι, Μινακι, Ξανθουλλα Μαρκοτακι φιλακια

Olivv welcome !!!!

Μα τι υπέροχα νέα βρε κορίτσια!! Πόσο χαίρομαι να μπαίνω μέσα κ να βλέπω οτι τα μπεμπάκια μας μεγαλώνουν τόσο!!!! Και που είσαι ακόμα Γεωργίτσα..θα τρελαθούμε εντελώς μου φαίνεται..είμασταν που είμασταν!! ΧαχΑχΑχα

Ευχομαι μέσα απο την ψυχή μου κ στα υπόλοιπα κοριτσάκια να ζήσουν αυτήν την εμπειρία της μητρότητας σύντομα!!!!!!!!!!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωω αγαπακι μου!!!!.....χαχαχαχαχχαχαχαχα....μαρηηηηηηηηη τσοντοβια εισαι??? απαπαπαπαπαπαπααααααααααααα......:tongue::tongue::tongue:

πως να τα παω????....

* ο πεθερος ακομα στο νοσοκομειο....καλυτερα ειναι θα τη σκαπουλαρει μαλλον ;)

*η αδερφη καλα

*ο ανηψιος-βαφτηστιρι .....πιο καλα δεν γινεται....διαολος χαχαχαχαχχχα

στο προφιλ μου εβαλα φωτο απο την προβα νυφικου....μπες να δεις αν και δεν ειναι τελειωμενο το νυφικο ακομα....αλλα μια ιδεα θα την παρεις :lol:

δες και πες μου !!! :mrgreen:

Βρε κουκλίτσα μου σε ματιάσανε? Έλεος πιά τι να πώ.. ελπίζω να μην τύχει τίποτα αλλο πια μεχρι τον γάμο! Αμαν! Η μάλλον..να τύχει κάτι....το μωράκι σου να σε τρελάνειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!:D

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Μα τι υπέροχα νέα βρε κορίτσια!! Πόσο χαίρομαι να μπαίνω μέσα κ να βλέπω οτι τα μπεμπάκια μας μεγαλώνουν τόσο!!!! Και που είσαι ακόμα Γεωργίτσα..θα τρελαθούμε εντελώς μου φαίνεται..είμασταν που είμασταν!! ΧαχΑχΑχα

Ευχομαι μέσα απο την ψυχή μου κ στα υπόλοιπα κοριτσάκια να ζήσουν αυτήν την εμπειρία της μητρότητας σύντομα!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστουμεεεεεεεεεεεε :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΛΟΥΚΟΥΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μου!!!!!!!!! που εισαι ??? μου εχεις λειψει!!!!

τι κανει το μπεμπε μας?????????????????????????

πως εισαι???????????????????????

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

ευχαριστουμεεεεεεεεεεεε :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΛΟΥΚΟΥΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μου!!!!!!!!! που εισαι ??? μου εχεις λειψει!!!!

τι κανει το μπεμπε μας?????????????????????????

πως εισαι???????????????????????

Αχ βρε πορτοκαλάκι μου γύρισα στην δουλειά την Παρασκευή κ προσπαθώ να μαζέψω τα αμάζευτα!!!! Σήμερα έχουμε ραντεβουδάκι με το νινί μας κ ανυπομονώωω!!! Εχουμε να το δούμε 1 ολόκληρο μήνα!!! Θα μπώ αυριο να σας πώ νεότερα. Κατα τα άλλα η αποκόλληση τέλος δόξα το θεό, η κοιλιά εχει μεγαλώσει πολύ!!! Όλοι μου λένε οτι θα κάνω πολύ μεγάλη κοιλιά πάντως.. και κατα τα άλλα είμαστε καλά και σας σκάμε πολλά πολλά φιλάκια στα μαγουλάκια!! :D

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αχ βρε πορτοκαλάκι μου γύρισα στην δουλειά την Παρασκευή κ προσπαθώ να μαζέψω τα αμάζευτα!!!! Σήμερα έχουμε ραντεβουδάκι με το νινί μας κ ανυπομονώωω!!! Εχουμε να το δούμε 1 ολόκληρο μήνα!!! Θα μπώ αυριο να σας πώ νεότερα. Κατα τα άλλα η αποκόλληση τέλος δόξα το θεό, η κοιλιά εχει μεγαλώσει πολύ!!! Όλοι μου λένε οτι θα κάνω πολύ μεγάλη κοιλιά πάντως.. και κατα τα άλλα είμαστε καλά και σας σκάμε πολλά πολλά φιλάκια στα μαγουλάκια!! :D

Ωχ καταλαβα...πηζεις ε???....υπομονη καρδουλα μου ....η δουλεια δεν τελειωνει ποτε!!!

Θα το δεις σημερα????!!!! ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....δωσε χαιρετισματα και φιλακια απο τη θεια μπαπ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εχεις φουσκωσει εεε????...φτου φτου φτου καρδουλα μου!!!!!!!!!

Ωχ καταλαβα...πηζεις ε???....υπομονη καρδουλα μου ....η δουλεια δεν τελειωνει ποτε!!!

Θα το δεις σημερα????!!!! ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....δωσε χαιρετισματα και φιλακια απο τη θεια μπαπ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εχεις φουσκωσει εεε????...φτου φτου φτου καρδουλα μου!!!!!!!!!

Αγαπάκι μου εχω γίνει μια μπάλα!!! Εχεις πολύ δουλειά μετά..αλλά παρόλο που σπάζομαι που έχω πάρει κιλά όταν χαζέυω την κοιλιά μου χαζογελάω.. και μετά χαιδεύω το μπεμπάκι μου και του λέω.. "Βρε που σε έφερε πάλι η τρελλή η μάνα σου? στην δουλειά? μα είναι δυνατόν να δουλευεις μια σταλιά άνθρωπος? και με πιάνουν τα γέλια χαχαχαα

Εννοείται οτι θα δώσω φιλιά κ χαιρετίσματα απο την θεία μαπ μας αν ειναι δυνατόν!!

Και μένα μου εχετε λείψει όλες πάρα πολύ κ η παρεούλα που κάναμε εδω μέσα όλο τον χειμώνα! Ελπίζω τώρα σιγά σιγά μωλις ηρεμήσω απο την πολύ δουλειά να τα λέμε καθημερινα!

Πως τα βλεπεις εσυ τα πραγματα? εχουμε ελπίδες? η μεταλλική γευση τι λέει?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αγαπάκι μου εχω γίνει μια μπάλα!!! Εχεις πολύ δουλειά μετά..αλλά παρόλο που σπάζομαι που έχω πάρει κιλά όταν χαζέυω την κοιλιά μου χαζογελάω.. και μετά χαιδεύω το μπεμπάκι μου και του λέω.. "Βρε που σε έφερε πάλι η τρελλή η μάνα σου? στην δουλειά? μα είναι δυνατόν να δουλευεις μια σταλιά άνθρωπος? και με πιάνουν τα γέλια χαχαχαα

Εννοείται οτι θα δώσω φιλιά κ χαιρετίσματα απο την θεία μαπ μας αν ειναι δυνατόν!!

Και μένα μου εχετε λείψει όλες πάρα πολύ κ η παρεούλα που κάναμε εδω μέσα όλο τον χειμώνα! Ελπίζω τώρα σιγά σιγά μωλις ηρεμήσω απο την πολύ δουλειά να τα λέμε καθημερινα!

Πως τα βλεπεις εσυ τα πραγματα? εχουμε ελπίδες? η μεταλλική γευση τι λέει?

Μη μου ανησυχεις....δε βλεπεις στο αλλο τοπικ???...τις εχω βαλλει ολες σε σειρα!!!!....αρχηγο και γκουρου με φωναζουν.....θα σε κανω εγω ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....ασε που εισαι ηδη δηλαδη....μια γλυκεια μανουλα με υπεροχη κοιλιτσα!!!!!!!!.....αχχχχχχχχχ λιωνωωωωωωωωωω :mrgreen:

χαχαχαχαχαχχαχα.....να του κολλας και ενσημα του παιδιου μπας και παρει καμια συνταξη της προκοπης :tongue::tongue::tongue:

η γευση ερχεται και φευγει...απο χθες με εχει εγκαταλειψει....παντως απο συμπτωματα μονο λιγο το στηθος ειναι πρησμενο....η κοιλια καθολου....κατι πονακια ειχα προχθες για λιγο και περασαν.....θα δειξει....ειμαι ψυχραιμη παντως ;)

ρε συ ειδες τις φωτο στο προφιλ μου????...αντε δες να μου πεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μη μου ανησυχεις....δε βλεπεις στο αλλο τοπικ???...τις εχω βαλλει ολες σε σειρα!!!!....αρχηγο και γκουρου με φωναζουν.....θα σε κανω εγω ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....ασε που εισαι ηδη δηλαδη....μια γλυκεια μανουλα με υπεροχη κοιλιτσα!!!!!!!!.....αχχχχχχχχχ λιωνωωωωωωωωωω :mrgreen:

χαχαχαχαχαχχαχα.....να του κολλας και ενσημα του παιδιου μπας και παρει καμια συνταξη της προκοπης :tongue::tongue::tongue:

η γευση ερχεται και φευγει...απο χθες με εχει εγκαταλειψει....παντως απο συμπτωματα μονο λιγο το στηθος ειναι πρησμενο....η κοιλια καθολου....κατι πονακια ειχα προχθες για λιγο και περασαν.....θα δειξει....ειμαι ψυχραιμη παντως ;)

ρε συ ειδες τις φωτο στο προφιλ μου????...αντε δες να μου πεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευτυχώς που έχουμε κ εσένα εδώ αλλιώς τα φαλαινοθυρικά θα είχαν τρελλές δουλείες!!! ΧΑχαΧαχαχα Σ'ευχαριστώ που με ανεβάζεις πορτοκαλάκι μου το εχω λιγουλάκι ανάγκη ;)

Χμ..η γευση πηγαινοερχετε ε? καλό ειναι αυτό δεν ειναι αλλωστε μόνιμο αυτο το συμπτωμα εδω που τα λεμε! Ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου να σου κάνει την έκπληξη !! και τι έκπληξη έ?

Καλε μπήκα στο προφιλ σου κ δεν μπορώ να δω αυτό που λες!! που ειναι?:confused:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Ευτυχώς που έχουμε κ εσένα εδώ αλλιώς τα φαλαινοθυρικά θα είχαν τρελλές δουλείες!!! ΧΑχαΧαχαχα Σ'ευχαριστώ που με ανεβάζεις πορτοκαλάκι μου το εχω λιγουλάκι ανάγκη ;)

Χμ..η γευση πηγαινοερχετε ε? καλό ειναι αυτό δεν ειναι αλλωστε μόνιμο αυτο το συμπτωμα εδω που τα λεμε! Ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου να σου κάνει την έκπληξη !! και τι έκπληξη έ?

Καλε μπήκα στο προφιλ σου κ δεν μπορώ να δω αυτό που λες!! που ειναι?:confused:

αϊ μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη.....ακους εκει φαλαινοθυρικα??? :twisted:

μια χαρα εισαι ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστω πολυ καρδια μου!!!!!!! :mrgreen:

στο προφιλ μου δεξια εκει που λεει αλμπουμς....εχει φωτο απο την προβα νυφικου που εκανα....δεν ειναι τελειωμενο βεβαια...μισο ειναι....αλλα μια ιδεα θα την παρεις!!! :mrgreen:

αϊ μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη.....ακους εκει φαλαινοθυρικα??? :twisted:

μια χαρα εισαι ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστω πολυ καρδια μου!!!!!!! :mrgreen:

στο προφιλ μου δεξια εκει που λεει αλμπουμς....εχει φωτο απο την προβα νυφικου που εκανα....δεν ειναι τελειωμενο βεβαια...μισο ειναι....αλλα μια ιδεα θα την παρεις!!! :mrgreen:

Δεν τις βλέπωωωωωω γκρρρρρρρρρρ , ούτε κ μπορώ να γράψω στο wall σου! Σε ποιο αλμπουμ ειναι μέσα?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Δεν τις βλέπωωωωωω γκρρρρρρρρρρ , ούτε κ μπορώ να γράψω στο wall σου! Σε ποιο αλμπουμ ειναι μέσα?

στο facebook κοιτας???

δεν τις εχω βαλει στο facebook.....εδω τις εχω στο Parentscafe sto profil μου!!!

ΟΥΠΣ...ειμαι ξανθιά οεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :P:p:p:p

χαχαχαχχαχαχαχαχα....κ εγω ξανθια ειμαι....καταλαβαινω χαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

το θεμα ειναι γιατι δεν μπορεις να γραψεις στο wall Μου ομως????????????:roll:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...