Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

μαρακι καθυστερεις ακομη...?για πες?μαριαεφη...μπραβοκοριτσακαι μου,ελπιζω να καθαρισε ςμε εμετους και να ηταν η αρχη αυτο!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπαπακι περαστικα στον πεθερο....ρ εμηπως επαθε καρδιακο γιατη ζαρουχλααααα???σορρυ μπλακ ηταν λιγο ετσι?το μωρο ειναιπολυ ζωηρο κοιμαται 2-3 κα ιξυπναει 5...χτυπαει ολο και πιο δυνατα,,,αλλα στο γιαρτρο μουγκα ακινητο!αχ....αγγελικουλι θ ατο νιωθειος πιο πολυ οταν καθεσαι η εισαι ξαπλωμενη...συγκεντρωσου και θ ατο νιωσεις...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μπονζουρρρρρρρ κισαααααααααααα !!!

μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη????????????.....8 χλμ?....καθαρισες μπαλκονι και τωρα γενικη??????????????????????......καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....κρατηστε με γιατι θα τη δειρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :tongue::tongue::tongue:

ε ψιιιιιιιιιιιιιι σημερα εχει ζεστη.....κατσε στο μπαλκονακι σου , μετα κανε ενα σκουπισμα -σφουγγαρισμα και καθαρησες !!!....καταλαβες????....αλλιως θα ερθω πανω να σε ''καθαρησω'' :tongue::tongue::tongue:

10/7 περιμενω κισακι....χθες το απογευμα ειχα κατι πονους χαμηλα....σημερα τιποτα ολα ΟΚ !!!....η γευση μου δεν ειναι τοσο εντονη μεταλλικη οπως χθες....οποτε ακυρο το SOS μαλλον ;)

ο πεθερος δεν θα βγει σημερα....αχ Παναγια μου κ Χριστε μου να δω τι αλλο θα μας βρει......

κουτουλαωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....χθες επεσα για υπνο στι 01,00 στις 02,00 χτυπησε τηλεφωνο να παμε νοσοκομειο....και απο το νοσοκομειο κατευθειαν για δουλεια.....:roll::roll::roll:

τα αποτελεσματα β'επιπεδου ποτε θα τα παρεις?????????

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Καλησπέρααααα

Κισακι καλη επιτυχια σήμερα, περιμενουμε νεα από την κορη!!!!!

Πορτοκαλάκι μου δεν εχω λόγια...

Μαρακι μου μπραβο.. αντε μακαρι να μην συνεχισουν να χαρεις την αναμονη για το μωρακι που τοσο πολυ ήθελες, η Εφη τι κάνει?

Μινακιιι ουου τι κάνεις? Η μικρή?

Λουκουμαααα έπηξες??

Σας φιλώ ολες , ξαναβγαινω γιατι έχω πήξει στην δουλεια. Θα σας διαβαζω όμως

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Καλησπέρααααα

Κισακι καλη επιτυχια σήμερα, περιμενουμε νεα από την κορη!!!!!

Πορτοκαλάκι μου δεν εχω λόγια...

Μαρακι μου μπραβο.. αντε μακαρι να μην συνεχισουν να χαρεις την αναμονη για το μωρακι που τοσο πολυ ήθελες, η Εφη τι κάνει?

Μινακιιι ουου τι κάνεις? Η μικρή?

Λουκουμαααα έπηξες??

Σας φιλώ ολες , ξαναβγαινω γιατι έχω πήξει στην δουλεια. Θα σας διαβαζω όμως

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσακι μου!!!

τι να πεις κ εσυ???....ειλικρινα δεν ξερω τι αμαρτιες πληρωνω????????.....μαλλον απο την προηγουμενη ζωη μου...πρεπει να ημουν πολυ κ@λοπαιδο :tongue:

φιλακια πολλα ΤΟνιααααααααααααααααααααααααααααααα :mrgreen:

Διαφημίσεις

μαρακι δνεξερω...επιτοπου δενβγαινουν?γιατι μετα θελει νΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΟΔΙΚΟςΜΟΥ....ΑΡΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙςΑΝ ΒΓΑΟΙΝΟΥΝ,ΕΚΤΟς ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΒΑ ΤΙΠΟΤΑ!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μαρακι δνεξερω...επιτοπου δενβγαινουν?γιατι μετα θελει νΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΟΔΙΚΟςΜΟΥ....ΑΡΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙςΑΝ ΒΓΑΟΙΝΟΥΝ,ΕΚΤΟς ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΒΑ ΤΙΠΟΤΑ!

μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη δεν ξερω αν βγαινουν επι τόπου....δεν εχω κανει και ποτε :tongue::tongue::tongue: χαχαχαχαχχαχαχαχχα....οταν κανω θα σου πω :tongue:

αχαχα σωστα...καλα μη δινει ςσημασια.....ειναι απο ελλειψη καφεινης μαλλον..!αχαχαχ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αχαχα σωστα...καλα μη δινει ςσημασια.....ειναι απο ελλειψη καφεινης μαλλον..!αχαχαχ

εγω παντα θα σου δινω σημασια αγαπακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αχ σας αφηνω επεσε δουλεια

φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ μαρηηηη κισααααααααααααααααααα ΜΗΝ τολμησεις και κανεις γενικη με αυτη τη ζεστη...θα σε καθαρησω !!!! ακους????????????????/.....γιατι το προσπερασες αυτο το ποστ μου.....:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

αυριο ηλεκτρικη και σφουγγαρισμα η το βραδυ γιατι θ ακανω σουφλε και θα πρεπει ναμαζευω κομματακι απο ψωμακι απο κατω,.....αρα τζαμπα κοπος,ξεσκονισμα εγινε παντως και μπανιο ετοιμο!!!μ'αρεσει η μυρωδια οτυ αζαξ του κιτρινουυυυυυυυ οπως και της χλωρινης...!καλα το μωρο εινα ιασταματητο φτου φτου...χιχι νευρικο σαν τη μανα του

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

λοιπον,το μωρακι σουπερ...ζυγιζει 520 γρ ολ αφυσιολογικα,χερι αποδια δαχτυλα,αορτες,καρδουλα,νεφρα,ρινικο οστο,αυχενικη διαφανεια,μια χαρα,γεννητικα οργανα δεν εξεταστηκαν...απλα παλιειχε τα χερια στ αμουτρα,το ζορισαμε πολυ γιαμια φωτοπροφιλ καιμετα γυρισε τον κωλο του και ησυχασαμε!!!χαχαχα

στην τιμη ειναικαι ο παιδοκαρδιολογος μια και ο υπερηχος αυτος δινει 65 % πιθανοτητα οτι ολα σουπερ,τοσα μπορει να δειξεικαι 45%για την καρδια.καιθα ξανακανω γενικη αιματος καιουρων μια και μεγαλωνει και ισως μου απορροφα αρκετο σιδηρο!ολα τελεια!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλημερα κουκλες !!!!

Πηγαμε χθες στον ντοκτορ και ολα καλα δοξα το θεο,μεγαλωαμε ψιλωσαμε παχυναμε και θα παμε παλι σε 2 βδομαδεςγια την β επιπεδου,παρολο που ελεξαμε χθες χερακια ποδαρακια ρινικο οστο εγκεφαλο καρδουλλα νεφρα κτλ και ηταν ολα καλα θα τα ξαναδουμε σε 2 βδομαδες. Χθες στον υπερηχο ειχε το χερακι στο στομα της και βυζαινε το δακτυλο της και με το αλλο χερι κρατουσε τον λωρο !!! Ο αντρας μου τρελλαθηκε !

Αυτα τα νεα μας

Μπαμπακι μου κανενα νεοτερο ???

Κισακι εκανες τηνβ επιπεδου???

Αγγελικουλλα Μαρακι φιλακια στα σπορακια σας.

Τονια, Εμακι, Μινακι, Ξανθουλλα Μαρκοτακι φιλακια

Olivv welcome !!!!

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

λοιπον,το μωρακι σουπερ...ζυγιζει 520 γρ ολ αφυσιολογικα,χερι αποδια δαχτυλα,αορτες,καρδουλα,νεφρα,ρινικο οστο,αυχενικη διαφανεια,μια χαρα,γεννητικα οργανα δεν εξεταστηκαν...απλα παλιειχε τα χερια στ αμουτρα,το ζορισαμε πολυ γιαμια φωτοπροφιλ καιμετα γυρισε τον κωλο του και ησυχασαμε!!!χαχαχα

στην τιμη ειναικαι ο παιδοκαρδιολογος μια και ο υπερηχος αυτος δινει 65 % πιθανοτητα οτι ολα σουπερ,τοσα μπορει να δειξεικαι 45%για την καρδια.καιθα ξανακανω γενικη αιματος καιουρων μια και μεγαλωνει και ισως μου απορροφα αρκετο σιδηρο!ολα τελεια!

Μπραβο Κισακι μου ολα μια χαρα με την μπεμπουλα σου !!!

Εμεις ειμαστε 320 γρα. !!!

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...