Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΜΥ Ο ΜΗΠΩς Ν ΑΚΑΝΕΙ ςΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ Η ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ Ν ΑΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙς ?αν εισια εγκυος και βλεπεςι αιμα πρπεει να συμβουλυετιες το γιατρο σου!καλωσορισες!!!

γεια σου κισαααα! συμφωνώ και γώ άν έχεις υποψίες πρέπει να δεις άμεσα τον γιατρό σου.. άλλα συμπτώματα έχεις?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά ο μικρός του την έχει βαρέσει..θέλει λει να παει στη θαλασσα να κανει μαγιώ... χαχαχα έχει μπερδεψει τη λέξη μπάνιο με τη λέξη μαγιώ χαχαχα.

την πέμπτη θα πάει στο νησί με τους γονείς μου και την δευτέρα πάμε γερμανία με τον άντρα μου για 5 μερες σε μια φίλη.. αυτά προσ το παρόν απο διακοπές ..

χαχαχαααχχαχαχαχαχαχαχα το μαναρακι μου!!!!!!!!

δωστου ενα τεραστιο φιλι απο μεναααααααααααααααααααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σουπερ!!!!

κατα τα άλλα εληξε και η περίοδος τησ αναμονής επιτέλους όπότε βουρρρρρρρρρρρρρ

ΒΟΥΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δεν ελπιζω να θελετε να κανετε και βολτες στη Γερμανια να δειτε την χωρα????.....θα σας πουμε εμεις και θα σας περιγραψουμε τα αξιοθεατα οταν γυρισετε :tongue::tongue::tongue:....εσεις εχετε αλλη δουλειαααααααααααα :cool:;););)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

KORITSIA KALHSPERA EIMAI KAINOURIA EDW KAI 8ELW NA SAS PW TH DIKH MOU ISTORIA MPAS KAI ME DIAFWTISETE LIGAKI HTAN NA ADIA8ETISW EX8ES KURIAKH TO SAVVATO PRWI PRWI KSUPNISA ME ENAN ISXIRO KAI PROTOGNORO PONO STH KOILIA PARELIPSA NA PW PWS KANOUME PROSPA8IA GIA PAIDAKI LOIPON EX8ES KURIAKH TO APOGEUMA PIGA TOUALETA KAI EIXA AIMA STO SKOUPISMA APO EKEI KAI PERA TIPOTA PARAPANW H 8ERMOKRASIA MOU MONIMOS 37.1 KAI PONOI PERIODOU MIA ERXONTE MIA FEUGOUN XWRIS OMWS APOTELESMA SHMERA DEUTERA TO PRWI PALI LIGO AIMA META ENTONO PONO PERIODOU KAI TIPOTA PALI ENTOMETAKSI NIW8W IGRA TA OPOIA EINAI DIAFANA AOSMA KAI AREA SAS NERO MIPWS KAMIA KOPELA MPOREI NA ME VOH8ISEI TI MPOREI NA EINAI OLO AUTO EUXARISTW POLU EK TWN PRWTERWN

καλως το κοριτσι!!!

ολα αυτα που λες μπορει να σημαινουν και εγκυμοσυνη...μπορει και οχι....ενα τηλεφωνο ή μια επισκεψη στο γιατρο σου ειναι η σωστη λυση!!!

ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα!!!!....και πέρνα και μια βολτα απο εδω να μας πεις τα νεα σου ναι???? :mrgreen:

χαχαχαααχχαχαχαχαχαχαχα το μαναρακι μου!!!!!!!!

δωστου ενα τεραστιο φιλι απο μεναααααααααααααααααααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σουπερ!!!!

ΒΟΥΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δεν ελπιζω να θελετε να κανετε και βολτες στη Γερμανια να δειτε την χωρα????.....θα σας πουμε εμεις και θα σας περιγραψουμε τα αξιοθεατα οταν γυρισετε :tongue::tongue::tongue:....εσεις εχετε αλλη δουλειαααααααααααα :cool:;););)

χαχαχαχαχα το έχω πάρει πολ΄ζεστά το θέμα αφού αν δεν μεινω εγκυος νομίζω πως θα απογοητευτώ... εντατικές προσπάθειες... άσε που λείπει τώρα σε ένα συνέδριο οπότε μου έχει λείψει έτσι κι άλλιώς.. η σωστή συνταγή για να δεσει το γλυκό...χιχι

κοριτσι αμυο εδ ειμαι αλαλ κολλουσ επολυ ο πισης!!!!εσπασαν τα νευραμου!!!τωρα σ αν αξεκολλησε!αχ ρ εμαρακι με ξεσηκωσε ςπολυ λεμεεεεεεεεεε!

χαχαχαχχα ο πισης !!!! χαχαχαχαχχαχα

α ρε Κισαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :tongue::tongue::tongue:

ρε συ λες να γινεται τπτ και να εχω κανα σπορακι???!!!

απο εκει που το αφησα το θεμα παιδι ....να ερθει τσουππππππππππ ???!!!

αντε να δουμε θα δειξει...

τσουπρες σας χαιρετω γιατι επεσε δουλεια....

φιλακια πολλααααααααααααααααααααααααααααααα

μουτς μουτς στα μουτρα σας !!! :mrgreen:

Διαφημίσεις

ρε συ λες να γινεται τπτ και να εχω κανα σπορακι???!!!

απο εκει που το αφησα το θεμα παιδι ....να ερθει τσουππππππππππ ???!!!

αντε να δουμε θα δειξει...

με εκει είναι που την "πατάνε" όλες !!!!!!!!!

άντε καλή δουλίτσα!!!! φιλιά!!!!!!!!1

ΦΙΛΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΕς...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΓΑΝΙΣΩ σνιτσελ....αυριο εχω γιατρους....εχω ιγα θυροειδη,εχω β΄επιπεδου,εχω και το γιατορυλημου μετα!το παιδιμο υεχει την τιμητικη του!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

UXARISTW POLU KORITSIA GIA TO ENDIAFERON SAS AN KAI DE SAS KLIVW OTI ANISIXW DE MOU EXEI SUMVEI POTE KSANA KATI TETOIIO KAI OMOLOGW OTI FOVAMAI 8A SAS KRATAW ENIMERES KAI KATI POU KSEXASA NA SAS PW PWS TO SAVVATO EKANA TEST EGYMOSYNHS KAI VGIKE ARNITIKOTATO TWRA AN PARW TO GIATRO THL FOVAMAI PWS 8A MOU PEI KAI TI ME PIRES AFOSON TO TEST VGIKE ARNITIKO DE KSERW ISWS PREPEI NA PERIMENW MERIKES HMERES AKOMA

ΦΙΛΕΝΑΔΕς ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΤΟ!!!!!!!!!!ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΤΥ!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΙΣΑΚΙ!!

ΕΜΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΕ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!!

ΤΟΝΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ??Ο ΜΙΚΡΟΣ?

ΜΑΠΑΚΙ ΟΛΑ ΟΚ ΜΕ ΤΟΝΒ ΓΑΜΟ??

Διαφημίσεις

Εγω Αγγελικουλλα μου τωρα αρχισα να ωιθω καποια περιεργα ραγματα στην κοιλια μου , απροσδιοριστα κατι σαν φτρουγισμα σαν κτυπος κατι τετοιο, Παντως οταν ρωτησα τον γιατρο πιο παλια μου ειπε οι μετα τη 20 βδομδα αρχιζουμε να καταλαβενυμε κποια πραγματα ειδικα στι προτοτοκες πιο πριν αυτο που νιωθουμε πιο πολυ ειναι και η διαφορες μετακινισεις που γινοντε στην περιοχη για να κανουν τοπο στην μητρα, πχ ταεντερα πουα μετακινουντε και τετοια

Ναι κοριτσάκι έτσι κάπως ένιωσα κ εγώ πριν απο 1 εβδομάδα, πως είναι οταν πετάει το μάτι σου? έ..έτσι αλλά κάπως πιο δυνατά στην κοιλιά. Απλά απο τότε δεν έχω καταλάβει κάτι ξανά. Το Πιθανότερο όμως είναι ότι σχετικά ειναι νωρίς όπως λές οπότε υπομονή!

εγω κοριτσια 16 εβδ +3 ημερων το ενιωσα,σαν αστραπη να διασχιζειτο την κοιλιαμου!απο τοτε οσοπαει δυναμωνει,σα χτυπος ειναι!!!απιστευτο ν αχαζογελα ςμονη σουκαι ναμηνξερουν οιαλλοι γιατι

Εσύ Κισσάκι μου το ένιωσες τόσο νωρίς γιατί είσαι πολύ αδύνατη παίζει ρόλο αυτό! Αχ..ανυπομονώ κ εγώ!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

κοριτσακια μου καλημερα τι κανετε? Εγω πρεπει να παω ΟΑΕΔ και εφορια για μια προσληψη και βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι θα φυγω κατα τις 10 να τελειωσω το καφεδακι μου πρωτα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Καλησπερα και Καλη εβδομάδα,

τι μου κάνετε??

Καλημερααααααααααααααααααααααα Τονιαααααααααααααα !!!....οβερ :D

τι κανεις παιδι μου?....ο μικρουλης????

ΦΙΛΕΝΑΔΕς ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΤΟ!!!!!!!!!!ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΤΥ!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΙΣΑΚΙ!!

ΕΜΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΕ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!!

ΤΟΝΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ??Ο ΜΙΚΡΟΣ?

ΜΑΠΑΚΙ ΟΛΑ ΟΚ ΜΕ ΤΟΝΒ ΓΑΜΟ??

βρε βρε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε το Μαρακι μας!!!!

αντε μπραβο αγαπάκι μου!!!!!....να ηρεμησεις λίγο !

το Εφακι σου τι κανει?....για πες πως αντεδρασε οταν εμαθε οτι περιμενει αδερφακι????....αχχχχχ :mrgreen:

πολυ χαρηκα Μαρακι μου που εισαι καλα!!!!!!!!!!!!!!.....παρε μια τεραστια αγκαλιαααααααααααααααααααααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πως να πανε Μαρακι μου?....τα ειχαμε χυμα τωρα μας ηρθαν και τσουβαλατα....χθες 02,00 το ξημερωμα χτυπησε κινητο....για καλο δεν ηταν....μπηκε ο πατερας του καλου μου με καρδιακο στο νοσοκομειο....ελπιζω να πανε ολα καλα......πφφφφ....δεν μας θελει βρε κοριτσια....δεν μας θελει...καλα να ειναι ο ανθρωπος δε λεω....αλλα δεν μας θελει....

αχ κουτουλαω....μεχρι τις 06,00 το πρωι νοσοκομειο ημασταν....και καπακι στη δουλεια..............

ΦΙΛΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΕς...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΓΑΝΙΣΩ σνιτσελ....αυριο εχω γιατρους....εχω ιγα θυροειδη,εχω β΄επιπεδου,εχω και το γιατορυλημου μετα!το παιδιμο υεχει την τιμητικη του!

Κισακι μου καλημερα !!!.....ολα σουπερ θα πανε με τις εξετασεις σου!!!!!....περιμενουμε τα αποτελεσματα ναι????.....δωσε ενα χαδακι στην κοιλιτσα σου στην κισοκορη απο μενααααααααααααααααααα:mrgreen:

Λουκουμα ???? ου ου ου ....τι κανεις????????????/.....το μπεμπε???

Μινακιιιιιιιιιιιιιιι καλημεραααααααααααααα !!!!

την καλημερα μου σε ολες!!!!!!!!!!!

maraki,tonino,mariaefh aggelikoylaaaa,kalhmera shkvuhka pali apo tiw 5.15 opvw kaue mera...kafe mpalkonath kai hremia,phga gia uyroeidh kai akoloyuoyn b/ epipedoy kai giatroylhw moy,mexri tote,phga hru ame ta podia,peripoy 8 xln ekana mpalkonoi, se ligo genikh kai fagaki,lev nakanv soyfle!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...