Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

αχχχχχχχχχ πηζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω κ εσεις ειστε ολες εδωωωωωωω....αδικιααααααααααααααααααα :tongue:

λουκουμα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ:mrgreen: :mrgreen:

Μινακιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ:mrgreen: :mrgreen:

κοριτσια εχω καλο ενστικτο...ή εχω μουρλαθει εντελως :tongue::tongue::tongue:

και η γευση παραμενει......αχχχχχχχχχχχχχχ

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η συμπεθερα που ειναι?????

Έλα μου ντέ!! Είπα κ εγώ να μπώ μετά απο τόσο καιρό κ έχει πέσει περονόσπορος :tongue:

Είναι αυτό που λένε είπε να πάει ο Εβραίος στο παζάρι κ ήταν η μέρα Σαββατο ΧαχχαΧΑχαα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

αχχχχχχχχχ πηζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω κ εσεις ειστε ολες εδωωωωωωω....αδικιααααααααααααααααααα :tongue:

λουκουμα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ:mrgreen: :mrgreen:

Μινακιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ:mrgreen: :mrgreen:

κοριτσια εχω καλο ενστικτο...ή εχω μουρλαθει εντελως :tongue::tongue::tongue:

και η γευση παραμενει......αχχχχχχχχχχχχχχ

Που είσαι βρε ψυχή μου????????Εγώ πάλι γιατί εμπιστέυτομαι το ενστικτό σου????? Καλά έτσι κ κάτσει τώρα θα τρελαθώ απο την χαρά μου ειλικρινά!!!!!!!!! :D:D:D:D

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Που είσαι βρε ψυχή μου????????Εγώ πάλι γιατί εμπιστέυτομαι το ενστικτό σου????? Καλά έτσι κ κάτσει τώρα θα τρελαθώ απο την χαρά μου ειλικρινά!!!!!!!!! :D:D:D:D

αχχχχχχχχχχ σας αγαπωωωωωωωωωωωωω ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

πηζωωωωωωωωω γμτ μου....

αντε να δουμε κ το φυλλο του μπεμπε σου...εχω αγωνιαααααααααααααααααα;)

Διαφημίσεις

Βρε βρε ολος ο καλος κοσμος !!!!!!!

Τι κανετε τσουπριτσες ολα καλα???

Αγγελικουλλα μου επιτελους κοπελλα μου εμφανιστηκες ολα μια χαρα βλεπω ντε παντα καλα και να μας ενημερωεις για το φυλο

Μπμπακι μπυ αντε μα το καλο σουπερ καλοκαιριατικο δωρο, εγω παντως οταν περιμενα την περιοδο που τεικα δεν ηρθε εκτος απο το στηθος τουμπανο μια μερα εχησα 3 coca cola γιατι νομιζα οτι κατι ειχαν στην γευση και πικριζαν αλλα τελικα μαι χαρα ηταν απλα εγω δεν ειχα σωστη γευση ! ΜΑΚΑΡΙ αγαπη μου ΜΑΚΑΡΙ ο θεος και η Παναγια να σε βοηθησαν

Κισακι ,Εμακι Μινακι τι κανετε ομορφες?????

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

αχχχχχχχχχχ σας αγαπωωωωωωωωωωωωω ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

πηζωωωωωωωωω γμτ μου....

αντε να δουμε κ το φυλλο του μπεμπε σου...εχω αγωνιαααααααααααααααααα;)

Κάνε δουλίτσα σου αγάπη εμείς εδώ είμαστε! Υπομονή θα κάνουμε λίγες μέρες και θα δειξει πορτοκαλάκι μου! Πάντως η διαίσθηση της μάνας ισχύει!!! ;)

Όσο για το φύλο του μπεμπέ..ο γιατρός στην αυχενική ήταν ξεκάθαρος..ο δικός μου ο γιατρός ομως πριν ενα μήνα που με είδε δεν είδε κάτι στα σίγουρα..οπότε κ δεν μου είπε! Πιστέυω όμως μεθάυριο να το δει κ να μας πεί! Εννοείται πως θα σας ενημερώσω!! :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αγγελικουλλα μου επιτελους κοπελλα μου εμφανιστηκες ολα μια χαρα βλεπω ντε παντα καλα και να μας ενημερωεις για το φυλο

Μπμπακι μπυ αντε μα το καλο σουπερ καλοκαιριατικο δωρο, εγω παντως οταν περιμενα την περιοδο που τεικα δεν ηρθε εκτος απο το στηθος τουμπανο μια μερα εχησα 3 coca cola γιατι νομιζα οτι κατι ειχαν στην γευση και πικριζαν αλλα τελικα μαι χαρα ηταν απλα εγω δεν ειχα σωστη γευση ! ΜΑΚΑΡΙ αγαπη μου ΜΑΚΑΡΙ ο θεος και η Παναγια να σε βοηθησαν

Γεωργίτσα μου!!!!! Ναι μωρέ εξαφανίστηκα δίκιο εχεις αλλά στο σπίτι δεν έμπαινα για πολύ ώρα δεν μπορούσα το λαπτοπ στα πόδια μου ζεσταινόμουν! Τώρα όμως επανήλθα δριμύτερη!! χαχαχαχα

πες μου κάτι εσύ που είσαι πιο παλιά.. Το μπεμπέ σου το έχεις νιώσει καθόλου? Κ αν ναί πως?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα γεωργιτσα,ανδριανουλα,καλημερα κουκλιτσες!μαρακι μακαρι κουκλα μου αν δεν μπορει ςν απεριμενςι μια χοριακη θα δειξει σιγουρα..εχιε ςτσιμπηματα η φαγουρα στο στηθος?δ εθελω να ξεσηκωθεις τζαμπα...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Γεωργίτσα μου!!!!! Ναι μωρέ εξαφανίστηκα δίκιο εχεις αλλά στο σπίτι δεν έμπαινα για πολύ ώρα δεν μπορούσα το λαπτοπ στα πόδια μου ζεσταινόμουν! Τώρα όμως επανήλθα δριμύτερη!! χαχαχαχα

πες μου κάτι εσύ που είσαι πιο παλιά.. Το μπεμπέ σου το έχεις νιώσει καθόλου? Κ αν ναί πως?

Εγω Αγγελικουλλα μου τωρα αρχισα να ωιθω καποια περιεργα ραγματα στην κοιλια μου , απροσδιοριστα κατι σαν φτρουγισμα σαν κτυπος κατι τετοιο, Παντως οταν ρωτησα τον γιατρο πιο παλια μου ειπε οι μετα τη 20 βδομδα αρχιζουμε να καταλαβενυμε κποια πραγματα ειδικα στι προτοτοκες πιο πριν αυτο που νιωθουμε πιο πολυ ειναι και η διαφορες μετακινισεις που γινοντε στην περιοχη για να κανουν τοπο στην μητρα, πχ ταεντερα πουα μετακινουντε και τετοια

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

πορτοκαλακι μου τωρα θα σου εστελνα μυνημα αχχχχχχχχχχχχ τηλεπαθεια!!!!!!

Ο γαμπρουλης μου τι κανει?????

XAXAXAXA....ο γαμπρουλης σου παλι αρρωστος ηταν !!!...40 πυρετο...τελικα ειχε και αμυγδαλιτιδα και γαστρεντεριτιδα ταυτοχρονα....ελιωσε το πουλακι μου...αλλα ευτυχως κρατησε 2 μερες και τωρα αλητευει πάλι :D

το Ελισσαβετακι τι κανει?????????????????????

αχ ευχαριστω Γιωργια μου...αντε να δουμε.....η γευση μου χαλιααααααα :roll:

Κάνε δουλίτσα σου αγάπη εμείς εδώ είμαστε! Υπομονή θα κάνουμε λίγες μέρες και θα δειξει πορτοκαλάκι μου! Πάντως η διαίσθηση της μάνας ισχύει!!! ;)

Όσο για το φύλο του μπεμπέ..ο γιατρός στην αυχενική ήταν ξεκάθαρος..ο δικός μου ο γιατρός ομως πριν ενα μήνα που με είδε δεν είδε κάτι στα σίγουρα..οπότε κ δεν μου είπε! Πιστέυω όμως μεθάυριο να το δει κ να μας πεί! Εννοείται πως θα σας ενημερώσω!! :)

αντε υπομοβη μεχρι μεθαυριιιοοοοοοοοοοοοοοοοοο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλημερα γεωργιτσα,ανδριανουλα,καλημερα κουκλιτσες!μαρακι μακαρι κουκλα μου αν δεν μπορει ςν απεριμενςι μια χοριακη θα δειξει σιγουρα..εχιε ςτσιμπηματα η φαγουρα στο στηθος?δ εθελω να ξεσηκωθεις τζαμπα...

οχι κισακι μου κανενα αλλο συμπτωμα....μονο το κλασσικο πρησμενο στηθος...και την χαλια μεταλλικη γευση.....αν δεν δω καθυστερηση...δεν κανω τιποτα ;)

Κοριτσακια μου σας φιλω παω να φαω και τα λεμε μετα

καλη ορεξηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :mrgreen:

εγω κοριτσια 16 εβδ +3 ημερων το ενιωσα,σαν αστραπη να διασχιζειτο την κοιλιαμου!απο τοτε οσοπαει δυναμωνει,σα χτυπος ειναι!!!απιστευτο ν αχαζογελα ςμονη σουκαι ναμηνξερουν οιαλλοι γιατι

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...