Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

καλημερααααααααααααααααααααααααααααααα

ΛΟΥΚΟΥΜΑ τι κανεις??????

ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΚΙ εγω δεν καταλαβα ουτε οτι ειμαι εγγυος χαχαχχαχαχχα

Καλημέρα Μινάκι μου!!! :):):)

Καλά αυτό με το τηλ δεν υπάρχει!!!! Όλες μα όλες τις φορές που με πήρες το τηλ κάπου το τραβούσαν κάτι σκύλοι έλεος!! Αφού κάθε φορά που το κοιτούσα μετά λέω αν ειναι δυνατόν πάλι δεν την πρόλαβα!!

Τι κάνεις ζουζού μου? Εγώ δουλίτσα κ πάλι !

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερααααααααααααααααααααααααααααααα

ΛΟΥΚΟΥΜΑ τι κανεις??????

ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΚΙ εγω δεν καταλαβα ουτε οτι ειμαι εγγυος χαχαχχαχαχχα

Καλημέρα Μινάκι μου!!! :):):)

Καλά αυτό με το τηλ δεν υπάρχει!!!! Όλες μα όλες τις φορές που με πήρες το τηλ κάπου το τραβούσαν κάτι σκύλοι έλεος!! Αφού κάθε φορά που το κοιτούσα μετά λέω αν ειναι δυνατόν πάλι δεν την πρόλαβα!!

Τι κάνεις ζουζού μου? Εγώ δουλίτσα κ πάλι !

χαχαχαχχαχαχχαχαχα δεν πειραζει αν και δεν σου κρυβω πως με ανυσηχησες ρε ζουζου !!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

μαρακι ειναινωρις γιατεστακι.σε 3 μερεςμπορειςνα κανεις εν ακλιαρμπλου θα δειξει!μακαρικοπελαμου μακαρι!!!!αγγελιουλι τικαλα πο εισια παλι πισω!τι λεει το μικρουλι σου ?πως πας?

Συμφωνώ απόλυτα με την Κισσομαμά!!

Νιέεεεεε γύρισα!!!!! Μου λείψατε κοριτσάκια! :)

Το μικρουλάκι μου θα το δούμε πάλι την Τετάρτη κ ανυπομονώ!!! Έχω να το δώ 1 μήνα!!! Αλλά το ξέρω ότι είναι καλά το νιώθω! Απο αποκόλληση εχω καθαρίσει εδώ κ 20 μέρες περίπου!! Δόξα το θεό! Άντε μεθαύριο που θα πάμε θα ξεκαθαρίσει το τοπίο κ για το φύλο ;) για να δούμε αυτός της αυχενικής είχε δίκιο?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχχαχαχχαχαχα δεν πειραζει αν και δεν σου κρυβω πως με ανυσηχησες ρε ζουζου !!!!!

Παιδί μου σου λέω δεν υπάρχει!!! Πως είναι ο απόλυτος συντονισμός? Ε... το αντίθετο ΧΑχΑχαΧΑ :P:p:p

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Παιδί μου σου λέω δεν υπάρχει!!! Πως είναι ο απόλυτος συντονισμός? Ε... το αντίθετο ΧΑχΑχαΧΑ :P:p:p

μα λεω σε καποια φαση ρε γμτ μπας και επαθε κατι το κοριτσακι η μηπως δεν θελει να μου μιλησει????:lol::lol::lol::lol:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

χαχαχαχαχαχαχαχαχα Ανδριανουλαααααααααα ελα

γελας? τσ τσ τσ καθομαι κ γω σαν την κασιδιαρα αποκει κ περιμενω κ λεω τις διχνει ον αρα μεσα ειναι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

μα λεω σε καποια φαση ρε γμτ μπας και επαθε κατι το κοριτσακι η μηπως δεν θελει να μου μιλησει????:lol::lol::lol::lol:

Τι λες βρε χαζούλι????????:confused::confused::confused:

Σιγά μην δεν ήθελα να σου μιλήσω! Και όλο έλεγα να στείλω μήνυμα κ όλο κάτι γινόταν κ δεν το έκανα! Γενικά με το τήλ δεν τα πάω κ πολύ καλά όπως θα κατάλαβες χιχιχιχιχι εχω ενα θέμα! :D

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...