Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

δενεχω ωραριο μαρακι,μπορει 5 μπορει 10 το βραδυ...μπορεικαι ναη μηγυρισω σπιτι,,,πιο παλι ααυτο βεβεαια

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα εχω στη δουλει ατ απερισσοτερακαι καποια σπιτι!θ παω χαλκιδικη πρωτα οΘεος,εχουμε ενα μικτο σπιτακι το στεκιμας και την αραζουμε,απλα μεχριπερυσι οκαλοςμου δουλευε 28 μερες το μηνα καικαθοταν μονο 2 κυριακες τομηνα και δνε πηγαιναμε...μονο για μι αμερα...κι αμα λογω κιμ=νησης,τωρα πηρανα τομοκι αεχει 2 σαβ-κα το μηνα ελευθερα και πηγαινουμε,ασε με την περιοδο δεν τιθεται θεμα,οπου με πουν παωωωωωω!σουπερ λεμε
δενεχω ωραριο μαρακι,μπορει 5 μπορει 10 το βραδυ...μπορεικαι ναη μηγυρισω σπιτι,,,πιο παλι ααυτο βεβεαια

καλεεεεεεεεεεεεε τι δουλεια κανεις??....που εχεις εκει ζωντανα???....και που δεν εχεις ωραριο????:roll::roll::roll:

μακαρι να πατε και να αραξετε και να ξεκουραστεις.....εγκυος γυναΙκα σε εχουν χωρις ωραριο......απααααααααααααα

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλο σ/κ Κισα μουυυυυυυυυυυυυυ

να ξεκουραστεις και να αραξεις !!!

φιλακια πολλα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen:

καλημέρα κοπελιές!

Χάθηκα λίγο αυτές τις μερες..οι 2 εβδομαδες που πέρασαν ήταν τόσο γεμάτες που ούτε να σκεφτώ δεν προλάβαινα.. οι ετοιμασίες για το νεο γραφείο μου, κάποιες συνεργασίες, ραντεβού με πελάτες δημόσιες υπηρεσίες, όλα μαζαμένα!!!! τουλαχιστον τελος καλο ολα καλά..

ο καλός μου λείπει απο χτες σε ένα συνέδριο και δεν μου αρέσει που ειμαι μονη..

κισάκι γιωργία μαριαέφη πόσο χαίρομαι που είστε καλά εσεις και τα μπεμπάκια σας..αγγελικούλα μου επιστέφεις δουλειά ε άρα όλα τέλεια πια!!

τόνια μου πολλές φορές σκέφτομαι αυτά τα θέματα με τη δουλειά και το παιδί αλλά ακόμα δεν θέλω να τα παρατήσω.. είμαστε και σε δ΄υσκολες εποχές..σε καταλαβαινωγιατί πέρισι ήμουν σε αυτή τη φάση και μάλλιστα για 2-3 μήνες τα είχα παρατήσει... ήμουν υπάλληλος σε αρχιτεκτ γραφεία και όταν έμαθα για την δευτερη εγκυμοσύνη παραιτήθηκα το τραγικό ήταν ότι την ίδια μερα έμαθα ότι παλλινδρόμησε... αλλά σε εκείνο το διάστημα έκανε τελικά πολύ καλό και σε μένα και στον μικρό που έμεινα σπίτι... τώρα που είμαι ελευθερος επαγγελματίας είναι διαφορετικά... γιατί κανονίζω μόνη μου σε μεγάλο βαθμό το ωραριό μου... όταν είσαι υπάλληλος και έχεις να κάνεις το 8ωρό σου είναι πολύ δύσκολο... άν μπορούσες να βρείς μια μέση λύση ίσως θα ήταν το καλύτερο..

μπαπακι η ώρα η καλή κλείσατε ημερονμηνία τελικά ε?άντε με το καλό!!!!!

τζουλάκι πως παει το διάβασμα..δε εχει διακοπές φέτος? κανε υπομονή κοριτσάκι μου και θα περάσουν τα δυσκολα.

minaki μαργκότ τζίνα?? τι κανετε??

φιλιά σε όλες και σε όσες ξεχασα.. επλίζω να σας πετύχω online kamia fora

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααααααααααααααααααααα !!!

SOS κοριτσιααααααααααααααααααααααααααααα

πειτε μου αυτη η μεταλλικη γευση ποτε την αισθανεστε???????

που???...την νιωθω στον ουρανισκο μου 2-3 μερες τωρααααααααααααααααα :roll::roll::roll:

Εμακι μου καλη αρχη και ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

οι υπολοιπες τι κανετε????

καλημερααααααααααααααααααααααααααααα kisha:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

περιμενω 10/7.............κ το στηθος τουμπανο!

Minakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ???????

εσυ ενιωσες καθολου αυτη τη μεταλλικη γευση?????

αχ ας μου πει καποια που την ενιωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :confused:

Διαφημίσεις

Καλημέρα Αγαπούλες μου!!! :) Ξέρω έχω πάρει πολλές απουσίες..

Αλλά τώρα επέστρεψα στην δουλειά οπότε να'μαι πάλι!!!

Τι κάνετε όλες? Δεν έχω διαβάσει πολλές σελίδες!!

Κισσάκι μου να χαίρεσαι την μπεμπούλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):)

Πορτοκαλάκι μου με το καλό ο γάμος!!!! Μεταλική γεύση?? Εγώ την είχα καταλάβει λίγες μέρες πριν την περίοδο πάντως η οποία δεν ήρθε ποτέ ;) Μακάρι ψυχή μου μακάριιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

Εμυ μου συγχαρητήρια για την δουλίτσα σου! Άντε τώρα θα πάτε κ διακοπούλες κ ποιός σας πιάνει μετά ;)

Συμπεθερούλα μου γλυκειά συμφωνώ με τα κορίτσια κ εγώ..δεν θα άφηνα ευκολα την δουλειά μου γιατί ξέρω οτι μετά απο λίγο θα μου την έδινε στο σπίτι κ εκτός αυτού 2 μισθοί στο σπίτι αυτήν την εποχή είναι απαραίτητα! Ειδικά αφού ο Κων/λης θα πάει στον παιδικό σιγά σιγά ,τότε θα νιώσεις κάπως..Σκέψου το κοριτσάκι μου κ είμαι σίγουρη οτι θα πάρεις την πιό σωστή απόφαση!

Μινάκι μου τι κάνεις?

Μαργοτάκι?

Τζούλη? Τελείωσες με την πτυχιακή?

Γεωργίτσα όλα καλά με το νινάκι σου έ? Σούπερρρρρ :):)

Φιλάκια πολλά κ σε όλες όσες δεν αναφέρω το αλτσχαιμερ χτύπησε ήδη..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Τονια μου εγω αν μπορουσα θα καθομουν στο σπιτι μου γιατι κακα τα ψεματα ο παιδικος καποια στιγμη τελειωνει αρχιζει το σχολειο αλλιως ειναι να ειναι η μαμα στο σπιτι να περιμενει!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

μαρακι ειναινωρις γιατεστακι.σε 3 μερεςμπορειςνα κανεις εν ακλιαρμπλου θα δειξει!μακαρικοπελαμου μακαρι!!!!αγγελιουλι τικαλα πο εισια παλι πισω!τι λεει το μικρουλι σου ?πως πας?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημερα αγγελικουλα και μινακιιιι!μαρακιμε ξεσηκωσεςρε!!!αντε να πληθαινουν οι γκαστρουλες λεμεεεεεεεεεεε

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...