Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σουπερρρρρρρρρρρρρρρ!!!και δουλεια ε???αντ εμπραβο το κοριτσι μας,μακαρι και ημαριαεφηνα ειναικαλυτερα με αδιαθεσιες....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

kalhera koritsia kalo mina se oles

mapaki ante na mpeis k si sto club xixixixi ante me to kalo kopela m

kishaki vale stixima vre ola gia thn mpoumpou xaxxx

tonino diavasa ton provlimatismo sou ean mporeis k vgenoune ta exoda katse me to antraki sou na to xareis

emena ta nea m ta idia trexw k den ftanw me to komotirio erketh doulitsa doxa ton theo ola kala oso gia mpempaki to exoume afisi pros to paron den to kinigaw auta ta nea m

Γεια σου Τζινακι,

ανοιξες κομμωτήριο? Μπράβο, καλες και πολλες δουλειες

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε?

εγω ψιλοχαθηκα γιατι ειχα πολα τρεχαματα παλι.....( ειχαμε συγγενεις απο Αγγλια) και εκανα τον ξεναγο.

Κατ τα αλλα δοξατο θεο ειμαστε μια χαρα, αρχισα και νιωθω την ζουζου μου αυτες τις μερες και ειναι συγκλονιστικο!!!!

Απο βδομαδα θα παμε να την δουμε κιολας.

Μπαμπακι, Κισακι, Τονια, Αγγελικουλλα, Μαρακι, Εμακι, Μινακι, Ξανθουλλα,Μαρκοτακι τα φιλια μου και πολυ καλο Σαββατοκυριακο να εχουμε !!!!!

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

Διαφημίσεις

το ενιωσε ς τομωρακι???σουπερ ανατριχιλα ε???αλλοπραμα λεμε!!!!καλημερα κουκλες!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Ξεχασα να σας πω... εδώ και αρκετο καιρο με απασχολει ένα ερώτημα... να συνεχισω να δουλευω ή να κατσω σπιτάκι μου να μεγαλώσω τον γιοκα μου?

Οικονομικά δόξα τον θεο με τα έσοδα του αντρα μου δεν θα έχουμε πρόβλημα, αν συνεχισει έτσι η δουλειά του, ανησυχω βέβαια γιατι ελευθερος επαγγελματιας ειναι και ποτε δεν ξέρεις..

Ο κυριοτερος λογος που συνέχισα να δουλευω ήταν η συνταξη, οταν γεννήθηκε ο μικρός ειχα ήδη 17 χρονια δουλειάς και αν δεν αλλαζαν το ασφαλιστικό στα 55 επαιρνα σύνταξη και μπορουσα να σταματησω και απο τα 50 δηλαδή σε 12 χρονια... τώρα?? έτσι που τα έχουν κάνει να συνεχίσω να δουλεύω γιατι??

Από την πρωτη ημέρα που γύρισα στην δουλειά μέχρι και τώρα αισθάνομαι ενοχές που τον αφήνω, αισθάνομαι τύψεις που εκανα ενα παιδι και τον μεγαλώνει η μανα μου ουσιαστικά και με ενοχλεί... μέχρι τώρα δικαιολογουσα τον εαυτο μου με το θεμα της συνταξης τώρα όμως που αλλάζουν όλα δεν ξέρω τι να κάνω.

Εντωμεταξει τα πρωινα πλεον εχω προβλημα με τον Κων/λη, που θα πας και μην πας πουθενα και διαφορα τέτοια... εχει τυχει να παιρνω τηλ για να δω τι κάνει και να μαλλωνει με την ξαδελφη του και τον ακουω να με φωνάζει και αισθανομαι αθλια...

Από την αλλη βέβαια απο τα 18 δουλευω εχω τον δικο μου μισθό (κοινο ταμειο βέβαια με τον αντρα μου) αλλα ήμουν παντα οικονομικά ανεξάρτητη... Πριν γεννήσω ήμουν της αποψης ότι, ποτέ δεν πρέπει η γυναίκα να αφήνει την δουλεια της αλλά μετά τον Κων/λη αλλαξαν πολλά.

Δεν ξέρω πως θα ειναι χωρις να έχω μισθό.. εννοω πως θα νοιωθω η αλήθεια ειναι οτι στην δουλεια δεν βρισκω πλεον κανενα ενδιαφερον, ειλικρινα δουλευω για τα ενσημα, μ΄αρεσει το σπιτι αλλά αν βαρεθώ? αν μετα απο χρονια που θα μεγαλώσει ο Κων/λης βρεθώ με αδεια χερια σε ενα σπιτι που κανεις δεν θα με έχει "αναγκη"?

Δεν ξέρω... σας ζάλισα και με το μεγάλο μύνημα θα ήθελα να ακουσω τις απόψεις σας

καλημερα κοριτσιααααααααααααααααααα !!!

Τονια μου σου ''χρωσταω'' μια απαντηση

Το σκεπτικό μου είναι το εξής , δεν ξέρω σε τι κλάδο εργαζεται ο αντρας σου όμως τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολυ....δυστηχώς...μακαρι ο κλαδος του να ειναι απο αυτους που δεν εχουν νιωσει την κριση!!!....εμεις που ειμαστε στον κλαδο της διαφημησης ....ηδη εχουμε ΤΕΡΑΣΤΙΑ πτωση....θα στα πω αναλυτικα αλλη στιγμη.....ενα θα σου πω διώξαμε απο πελατη μας τον γνωστο εκδοτη και κριτη greek Idol....επειδη δεν εχει να μας πληρωσει για υπηρεσιες ενος ετους πριν......και ακομα δεν εχει αρχισει η κριση για τα καλα!!!!

Εχεις δίκιο οσον αφορα το θεμα συνταξης....όμως ένα εξτρα εισοδημα στην οικογενεια μπορει να προσφερει επιπλεον,π.χ. να τα βαζεις στην ακρη για το μελλον του παιδιου σου...., να καλυπτεις καποια επιπλεον δικα σου εξοδα που χωρις αυτο το εισοδημα ισως να μην μπορεις πλεον να τα καλυπτεις και να πρεπει ή να μειωσεις κατι που σε ευχαριστει ή να μπεις στη διαδικασια του να μην εισαι ανεξαρτητη....και δεν εννοω πως ο καλος σου θα σου αρνηθει....είναι ομως θεμα ψυχολογιας....αν με πιανς???!!! ;)

απο την αλλη το παιδι σε λιγο καιρο αναγκαστικα θα παει σταθμο....οποτε τι????....θα μεινεις σπίτι?????....θα βαρεθεις σιγουρα , το πρωτο διαστημα πιστευω θα το ευχαριστηθεις....μετα????...μετα ίσως μου πεις θα βρω αλλη δουλεια.....στους δυσκολους καιρους μας θα ειναι σα να κερδισεις το Λοττο το να βρεις μια αξιοπρεπη δουλεια!!!

Σιγουρα το οτι σου λειπει το παιδι τωρα ....και του λειπεις τις ωρες που εργαζεσαι ειναι πολυ σημαντικος λογος για να σταματησεις να εργαζεσαι....σκεψου ομως όλες τις παραμετρους για μια τετοια αποφαση....δυστηχως στις μερες μας εκτος απο το συναισθημα ...πρεπει να λειτουργουμε με τη λογικη ακομα και για τετοιου ειδους προβληματισμους ;)

Σκεψου και αλλες πιο ενδιαμεσες λυσεις....μπορεις να προτεινεις στον εργοδοτη σου να δουλέυεις με μειωμενο ωραριο....αντι 8ωρο 6ωρο ή 4ωρο ....μπορει να βολευει κ εκεινον οικονομικα....ήδη 3 πελατες μας το εχουν προτεινει σε καποιους απο το προσωπικο για να μην προβουν σε απολυσεις.....συζητησε το δεν εχεις να χασεις ΤΙΠΟΤΑ!!!

ελπιζω καπως να βοηθησα :mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε?

εγω ψιλοχαθηκα γιατι ειχα πολα τρεχαματα παλι.....( ειχαμε συγγενεις απο Αγγλια) και εκανα τον ξεναγο.

Κατ τα αλλα δοξατο θεο ειμαστε μια χαρα, αρχισα και νιωθω την ζουζου μου αυτες τις μερες και ειναι συγκλονιστικο!!!!

Απο βδομαδα θα παμε να την δουμε κιολας.

Μπαμπακι, Κισακι, Τονια, Αγγελικουλλα, Μαρακι, Εμακι, Μινακι, Ξανθουλλα,Μαρκοτακι τα φιλια μου και πολυ καλο Σαββατοκυριακο να εχουμε !!!!!

Γιωργιααααααααααααααααααααα τι ωραια νεα ειναι αυτα?????

εφαγες κλωτσια???????????? :tongue::tongue::tongue::mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ τι ωραιααααααααα????!!!!

Κισααααααααααααααααααα????

Μινακι??????????????????????

Τζουλη?????????????

Εμυ??????????????????????

Ξανθη???????????????????

Μαργοττ????????????????????

Λουκουμα??????????????????

Μαριαεφη????????????????????

Μουμου??????????????????????

τι κανετε ωρε κοπελες???? :mrgreen:

καλημερουδιαααα ημουν στα ζωντανα!!!!τι κανετε?κιεγω ειμαι της ιδιας αποψης με το μαρακι τονινο,τα ιεπαμε και χτες.....η αποφαση δικη σου

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλημερουδιαααα ημουν στα ζωντανα!!!!τι κανετε?κιεγω ειμαι της ιδιας αποψης με το μαρακι τονινο,τα ιεπαμε και χτες.....η αποφαση δικη σου

που σαι????

καλησπερα μπεμπα μου !!!

δεν πηγες δουλεια σημερα?

τι κανει το κισομωροοοοοοοο?????

στη δουλεια ειμαι κοριτσακιμουυυυυυυυυυυ!εννοειται στη δουλεια!

αααα.....επειδη ειπες οτι ησουν στα ζωντανα....;)

τι ωρα σχολας Κισακι?

any plans για σ/κ??? τι θα κανετε???

τα εχω στη δουλει ατ απερισσοτερακαι καποια σπιτι!θ παω χαλκιδικη πρωτα οΘεος,εχουμε ενα μικτο σπιτακι το στεκιμας και την αραζουμε,απλα μεχριπερυσι οκαλοςμου δουλευε 28 μερες το μηνα καικαθοταν μονο 2 κυριακες τομηνα και δνε πηγαιναμε...μονο για μι αμερα...κι αμα λογω κιμ=νησης,τωρα πηρανα τομοκι αεχει 2 σαβ-κα το μηνα ελευθερα και πηγαινουμε,ασε με την περιοδο δεν τιθεται θεμα,οπου με πουν παωωωωωω!σουπερ λεμε

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...