Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

σημερα το πρωι εκανα γαριδομακαροναδα...ειχαν περισσεψει γαριδες απ οπροχτε ςπου εκανα σαγανακι

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τονινοοοοοοοοο!τικανεις?το επεξεργαζεσαι ακομη ε?εγω καλα ειμαι ,χτες επειδη ο καλο ςμου δουλευει απογευμα αυτη την εβδομαδ απηγα στη μαμαμουκαι το βραδυ πηγαμε στηγιαγια μου και εκει ηταν καιηπεθερακαι η κουμπαρ ατηςμανας μου και εβαζαν στοιχημα για το μωρο!αχαχαχα!πολυ γουσταρα!

Στοιχήματα εεε?? Για πες τουλάχιστον πεσαν μέσα?

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

οι 2 λεν αγορι....και ενα αντρογυνο απο τη δουλει αο αντρας αγορι η γυανακα κοριτσι και ειναι σιγουρη...αχαχαχ μπα,λες να παιξω να τους τα φαω...????αχαχα οχι γιαμενα για το φουκαριαρικομωρομου!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αχχαχα!!!ασε!θ απεσιε πολυ γελιο!!!καινα μουλεει ο καλο ςμου ρε ολοι κοριτσια εχουν πρεπει νακανουμε τη διαφορα,λεω οτι εκανες εκανες----τα προκοψες μου ηρθε ν ατουπω αλλα κρατηθηκα-!!!αχαχαχα!τωρα οτι εγινε εγινε!!!θ αψαχνει συνταγη γιααγορι !αχαχαχαχ!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

μου λεει ρε συ,ολοικοριτσια εχουν πρεπει ν ακανουμε τη διαφορα,πως θα γινει πρεπει και καποιος να "καρφωνει¨" ας οψεταιπουδενμπορω να μιλησω ν ατου πω κανονισε ποιος θ ασου την "καρφωνει"εχει να απλωσει στριγκακια...εχει ν ακαρτερησει στο μπαλκονι...............αχχααχ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μια πολυυυυ γρηγορη καλημερααααααααααααααααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κισααααααααααααα τι κανεις????.....εγω βαζω στοιχημα 100.000 ευρω οτι ειναι κοριτσι :tongue::tongue::tongue: χααχαχχαχα

Τονιαααααααααααααααααααααααααααααααααα οβερρρρρρρρρρ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

που σαι??????????.....διαβασα τον προβληματισμο σου και θα σου απαντησω μολις ξελασκαρω λιγο.....ετοιμη την εχω την απαντηση :cool:

εγω περιμενω την Κυριακη τελικη απαντηση απο τον πατερ της Ζαρουχλας για το αν θα κανει το γαμο.......ο Δεσποτης εδωσε την αδεια του παντως να γινει ο γαμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:....οποτε κατα 99%

28 Αυγουστου κρεμιεμαι :tongue::tongue::tongue:

οι υπολοιπες τι κανουν?

Μαριαεφη μου ολα σουπερ!!!!!!!!!!!!!! φιλακια πολλαααααααααααα

ο λουκουμας τι κανει????

Μινακι??????????????????????

φιλια σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

μου λεει ρε συ,ολοικοριτσια εχουν πρεπει ν ακανουμε τη διαφορα,πως θα γινει πρεπει και καποιος να "καρφωνει¨" ας οψεταιπουδενμπορω να μιλησω ν ατου πω κανονισε ποιος θ ασου την "καρφωνει"εχει να απλωσει στριγκακια...εχει ν ακαρτερησει στο μπαλκονι...............αχχααχ

χαχαχαχχα πωπω νομιζω οτι θα πρέπει να τον προετοιμασεις λιγο γιατι πολυ σιγουρο τον βλεπω για αγορι χαχαχαχαχα

μια πολυυυυ γρηγορη καλημερααααααααααααααααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κισααααααααααααα τι κανεις????.....εγω βαζω στοιχημα 100.000 ευρω οτι ειναι κοριτσι :tongue::tongue::tongue: χααχαχχαχα

Τονιαααααααααααααααααααααααααααααααααα οβερρρρρρρρρρ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

που σαι??????????.....διαβασα τον προβληματισμο σου και θα σου απαντησω μολις ξελασκαρω λιγο.....ετοιμη την εχω την απαντηση :cool:

εγω περιμενω την Κυριακη τελικη απαντηση απο τον πατερ της Ζαρουχλας για το αν θα κανει το γαμο.......ο Δεσποτης εδωσε την αδεια του παντως να γινει ο γαμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:....οποτε κατα 99%

28 Αυγουστου κρεμιεμαι :tongue::tongue::tongue:

οι υπολοιπες τι κανουν?

Μαριαεφη μου ολα σουπερ!!!!!!!!!!!!!! φιλακια πολλαααααααααααα

ο λουκουμας τι κανει????

Μινακι??????????????????????

φιλια σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :mrgreen:

Καλημεραααααα

Καλο κρεμασμα Μαπακι!!!!!! Ευχομαι να ειναι το τελευταιο εμποδιο πλεον.

Ο λουκουμας καλα ειναι, αύριο επιστρέφει στην δουλεια. Μια χαρα το σπορι!!!

Φιλακια, περιμένω την απαντηση σου.

kalhera koritsia kalo mina se oles

mapaki ante na mpeis k si sto club xixixixi ante me to kalo kopela m

kishaki vale stixima vre ola gia thn mpoumpou xaxxx

tonino diavasa ton provlimatismo sou ean mporeis k vgenoune ta exoda katse me to antraki sou na to xareis

emena ta nea m ta idia trexw k den ftanw me to komotirio erketh doulitsa doxa ton theo ola kala oso gia mpempaki to exoume afisi pros to paron den to kinigaw auta ta nea m

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

Διαφημίσεις

καλημερα μαρακι μου!!!βαλε στοιχημα θ ακερδισεις!!!!28 αυγιυστου εχω αλλου ς 2 γαμου ς αλλα ενταξει μην αλλαζει ς ημερομηνι αγι αμεν αθα το βολεψω!αχαχχατζινακι μουμπραβο ρε συ δουλιτσ αν αυπαρχειιιιιιιιι!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αχαχχαα τα φιλια μου και λιγη απο την τρελα μουυυυυυυυυυυυ!μ ετην μπουκιτσα μιλαει καμια?περιμενω νεα απο μαρακι και αγγελικουλα και γεωργιτσαααααα!αντε κοριτσια μπειτε να μας πειτε!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...