Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

α δεν εχω ιδεα το κισακι εχει πολυ δουλεια!!!!!

απο το παραθυρο δεν θα το σκαει θα εχει τις πλατουλες της μαμας για να βγαινει ειδικα αν συνεχισει να δουλευει νυχτα!!!!!

Για να δουμε μηπως ειναι σημαδι τα ρουχα!!!!!

χαχαχαχαχχα....ετσι μπραβο !!!

αχ ετσι εκανε και η μαμα μου...εχει κανει κατι πλατες....ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!! :tongue::tongue::tongue:

αχ μακαρι αγαπακι μου μακαριιιιιιιιιι !!!

βαλτον κατω και αλλαξε του τα φωτα :tongue:

ρε συ εκτος του οτι ολες εχουν εξαφανιστει αυτες τις μερες....η μουμου μας εχει πολυ καιρο να κανει εμφανιση....ειχες κανενα νεο της?

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα να περνας μουμουκα μας!!!!...κανε καμια βουτια κ για μενα :mrgreen:

Hello πορτοκαλάκι μου και Μινάκι μου γλυκό!!!!

Εγώ αδιαθέτησα και μάλιστα 3 μέρες νωρίτερα, τί είναι αυτό πια αυτόν τον μήνα, όλες νωρίτερα πήραμε την πίκρα, χιχιχιχιχι!

Anyway, τώρα και να θέλω δεν μπορώ να συνεχίσω τις προσπάθειες γιατί ο καλός μου έρχεται Ελλαδίτσα για το καλοκάιρι (έχει την μανούλα του που δεν είναι καλά και ήδη έχει τύψεις που λείπει όλο το χρόνο οπότε πρέπει οπωσδήποτε να γυρίσει). Εγώ πάλι θα μείνω εδώ να τελειώσω την διπλωματική μου γιατί έτσι μου είπε ο supervisor και μάλλον έχει δίκιο!

Κατα τα άλλα μετακομίζω κιόλας και για αυτό έχω εξαφανιστεί, έχουμε άπειρες δουλειές!!!Πακεταρίσματα, καθαρίσματα! Αφηστε έχουν ένα σύστημα εδώ που αν δεν αφήσεις απόλυτα πεντακάθαρο και σαν καινούριο το σπιτι φεύγοντας πληρώνεις πρόστιμο :shock::shock::shock: Επίσης πληρώνεις πρόστιμο αν αφήσεις δικά σου πράγματα μέσα!

Έχω και το διάβασμα...

Μαράκι μου μην μασάς και μην στενοχωριέσαι για τους γονείς του καλού σου! Εσύ θα κάνεις ό,τι θέλεις και ό,τι σου αρέσει περισσότερο, άλλωστε εσύ παντρεύεσαι, όχι αυτοί! Αν δεν τους αρεσει, ξύδι!!!!!! Σιγά μην τους κάνεις την χάρη να σου χαλάσουν την προετοιμασία και τον γάμο.

Μινάκι θεά η μικρούλα σου, έχει να κάψει καρδούλες αυτή, ουουουουουουουου!!! Ήμουν σίγουρη πως θα της κάνεις πλάτες, θα είσαι πολύ σούπερ μαμά γιατί είσαι πολύ σούπερ άτομο γενικότερα, χωρίς κολλήματα κτλ κτλ.

Καλέ τί κατεβατό έγραψα?

Μουμούκα εύχομαι να περνάς τέλεια στις διακοπούλες σου!

Μαριαεφάκι μου σε σκέφτομαι κι εύχομαι σύντομα να ηρεμήσεις και να μην ταλαιπωρείσαι, πάνω από όλα όμως το μωρακι να είναι καλά!

Αγγελικούλα μας?? Πού είσαι? Έχεις καιρό να μας γράψεις νέα σου!!!

Κισάκι μου, γιουχου!!!! Εσένα δεν σε φοβάμαι σε τίποτα!!

Εμάκι, Ξανθούλα, Τόνια, Μαργκοτ, Ριτάκι? Δώστε σημεία ζωής!!!

Τα φιλιά μου σε όλες!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και καλή εβδομάδα τι κανετε?? ελπίζω να είσαστε καλά.. ελπίζω επισης να είναι προσωρινή η ερημιά που έπεσε στο καφε μας...

εγώ την προηγούμενη εβδομάδα πήρα ενα τηλεφώνημα απο τον ΟΑΕΔ ότι εγκίθηκε μια αίτηση που είχα κανει απο νοεμβριο του 09 για μια επιδότηση που θα με βοηθούσε να ανοιξω δικό μου γραφείο. την πεμπτη ήρθαν για αυτοψία και έτσι όλη την εβδομάδα είχα πολύ τρέξιμο για να ετοιμάσω τον χωρο... έτσι έχω πλέον επίσημα το δικό μου γραφειάκι, που είναι ένα κουκλί παρεπιπτόντως και είμαι παρα πολύ χαρούμενη!!!

κατα τα άλλα καλά αδιαθέτησα χτες... ελπίζω να είναι η τελευταία φορά γιατί μετά ξεκινάμε και μεις για παιδάκι και ο Θεός βοηθός!!...

σε 2 βδομάδες παω διακοπές!!! ανυπομονώ!!!!

εσεις τι κανετε?

Καλημερα κοριτσακια μου και απο μενα τι κανετε ??

Πως περασετς το Σ/Κ σας ξεκουραστηκτε?

Εγω εια τρελλο τρεξιμο κοινωνικς υποχρεωσεις βασικα και ειχα καιτην αδερφη μου εδω που ειρθεγια 3 μερες απο Αθηνα ( το μονο καλο ) και την τραβολογαγα και αυτην μαζι μας.

Κατ τα αλλαδοξα το θεο μεγαλωνουμε μεχρι την περασμενη Τριτη που πηγα στον ντοκτορ ειμαστε 19 ποντους και 240 γραμμαρια γυναικες !!!!και ευτηχως ολα μια χαρα Α! και πηρα και 7 κιλα ( η γαιδουρα )

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

μπραβ ο ρε γεωργιαααααααααααα!!!!εμεις ειμασταν 330 γρμ, και αυριο παω γιατρο το απογευμα αρα τατερτη λογικα θ αεετε νεα μου!παμε για τη μεγαλη γυμνη φωτο,τη σοκιν!!!β΄υπερηχος!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Hello πορτοκαλάκι μου και Μινάκι μου γλυκό!!!!

Εγώ αδιαθέτησα και μάλιστα 3 μέρες νωρίτερα, τί είναι αυτό πια αυτόν τον μήνα, όλες νωρίτερα πήραμε την πίκρα, χιχιχιχιχι!

Anyway, τώρα και να θέλω δεν μπορώ να συνεχίσω τις προσπάθειες γιατί ο καλός μου έρχεται Ελλαδίτσα για το καλοκάιρι (έχει την μανούλα του που δεν είναι καλά και ήδη έχει τύψεις που λείπει όλο το χρόνο οπότε πρέπει οπωσδήποτε να γυρίσει). Εγώ πάλι θα μείνω εδώ να τελειώσω την διπλωματική μου γιατί έτσι μου είπε ο supervisor και μάλλον έχει δίκιο!

Κατα τα άλλα μετακομίζω κιόλας και για αυτό έχω εξαφανιστεί, έχουμε άπειρες δουλειές!!!Πακεταρίσματα, καθαρίσματα! Αφηστε έχουν ένα σύστημα εδώ που αν δεν αφήσεις απόλυτα πεντακάθαρο και σαν καινούριο το σπιτι φεύγοντας πληρώνεις πρόστιμο :shock::shock::shock: Επίσης πληρώνεις πρόστιμο αν αφήσεις δικά σου πράγματα μέσα!

Έχω και το διάβασμα...

Μαράκι μου μην μασάς και μην στενοχωριέσαι για τους γονείς του καλού σου! Εσύ θα κάνεις ό,τι θέλεις και ό,τι σου αρέσει περισσότερο, άλλωστε εσύ παντρεύεσαι, όχι αυτοί! Αν δεν τους αρεσει, ξύδι!!!!!! Σιγά μην τους κάνεις την χάρη να σου χαλάσουν την προετοιμασία και τον γάμο.

Μινάκι θεά η μικρούλα σου, έχει να κάψει καρδούλες αυτή, ουουουουουουουου!!! Ήμουν σίγουρη πως θα της κάνεις πλάτες, θα είσαι πολύ σούπερ μαμά γιατί είσαι πολύ σούπερ άτομο γενικότερα, χωρίς κολλήματα κτλ κτλ.

Καλέ τί κατεβατό έγραψα?

Μουμούκα εύχομαι να περνάς τέλεια στις διακοπούλες σου!

Μαριαεφάκι μου σε σκέφτομαι κι εύχομαι σύντομα να ηρεμήσεις και να μην ταλαιπωρείσαι, πάνω από όλα όμως το μωρακι να είναι καλά!

Αγγελικούλα μας?? Πού είσαι? Έχεις καιρό να μας γράψεις νέα σου!!!

Κισάκι μου, γιουχου!!!! Εσένα δεν σε φοβάμαι σε τίποτα!!

Εμάκι, Ξανθούλα, Τόνια, Μαργκοτ, Ριτάκι? Δώστε σημεία ζωής!!!

Τα φιλιά μου σε όλες!

καλημεραααααααααααααα τσουπρες!!! :mrgreen:

που σαι βρε Τζουλάκη μου???????

ευχομαι να πανε ολα καλα με τη μητερα του καλου σου & να ειναι περαστικα ολα !

Καλοριζικοοοο το νεο σπιτάκι....σιγα-σιγα ολα θα γινουν μην αγχωνεσαι ναι????

με το καλο να τελειωσεις τη διπλωματικη σου....και να αρχισεις να κατιφοριζεις προς Ελλαδιτσα!!!!!....ασε τα βιλια και παμε παραλιααααααα :tongue:

καλημέρα και καλή εβδομάδα τι κανετε?? ελπίζω να είσαστε καλά.. ελπίζω επισης να είναι προσωρινή η ερημιά που έπεσε στο καφε μας...

εγώ την προηγούμενη εβδομάδα πήρα ενα τηλεφώνημα απο τον ΟΑΕΔ ότι εγκίθηκε μια αίτηση που είχα κανει απο νοεμβριο του 09 για μια επιδότηση που θα με βοηθούσε να ανοιξω δικό μου γραφείο. την πεμπτη ήρθαν για αυτοψία και έτσι όλη την εβδομάδα είχα πολύ τρέξιμο για να ετοιμάσω τον χωρο... έτσι έχω πλέον επίσημα το δικό μου γραφειάκι, που είναι ένα κουκλί παρεπιπτόντως και είμαι παρα πολύ χαρούμενη!!!

κατα τα άλλα καλά αδιαθέτησα χτες... ελπίζω να είναι η τελευταία φορά γιατί μετά ξεκινάμε και μεις για παιδάκι και ο Θεός βοηθός!!...

σε 2 βδομάδες παω διακοπές!!! ανυπομονώ!!!!

εσεις τι κανετε?

καλως το κοριτσακι μας!!!!!

Καλη αρχή και πολλες καλες δουλειες κοριτσακι μου!!!!!!!!....καλοριζικο το γραφειο σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen:

αχ τυχερουλα ....ποιυ θα πατε να κανετε πλιτς πλιτς???

και εκτος απο το πλιτς πλιτς στις διακοπες.....εχμμμμ....ξερεις εσυ βαλε κατω τον αντρα σου ..... :cool::tongue::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

kaλημερα κοριτσιαα111τρωω πεπονι!!!μολις γυρισα απο χαλκιδικη

καλημεραααααααααααααα κισααααααααααααααααααααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλημερα κοριτσακια μου και απο μενα τι κανετε ??

Πως περασετς το Σ/Κ σας ξεκουραστηκτε?

Εγω εια τρελλο τρεξιμο κοινωνικς υποχρεωσεις βασικα και ειχα καιτην αδερφη μου εδω που ειρθεγια 3 μερες απο Αθηνα ( το μονο καλο ) και την τραβολογαγα και αυτην μαζι μας.

Κατ τα αλλαδοξα το θεο μεγαλωνουμε μεχρι την περασμενη Τριτη που πηγα στον ντοκτορ ειμαστε 19 ποντους και 240 γραμμαρια γυναικες !!!!και ευτηχως ολα μια χαρα Α! και πηρα και 7 κιλα ( η γαιδουρα )

καλημερα Γιωργια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!

19 ποντους???? και 240 γρ????....γεννιεται μια Θεά!!!!...ενα σουπερ μοντελλλλλλ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:....μπραβο κοριτσαρα μου...ολα σουπερ θα πανε!!!!!!!

ελααααα μην αγχωνεσαι πολυ για τα κιλα....μετα θα σε στρωσω εγω ;)

Διαφημίσεις

μπραβ ο ρε γεωργιαααααααααααα!!!!εμεις ειμασταν 330 γρμ, και αυριο παω γιατρο το απογευμα αρα τατερτη λογικα θ αεετε νεα μου!παμε για τη μεγαλη γυμνη φωτο,τη σοκιν!!!β΄υπερηχος!!!!

παλι φωτογαφιση εχεις??? απαπαπαπαπαααα....κ εσενα μοντελο θα γινειιιιιιιιιι :mrgreen::mrgreen::mrgreen: χαχαχαχχαχα....ολα σουπερ θα πανε αγαπακι μου!!!!

ναι ειμαι σιγουρη!!!χιχιχι!αντε να το δω μου ελειψε λεμεεεεεεε!!!

ελα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!! αι μαρηηη πρωι πρωι βορκωσα!!!....οταν το δεις στειλε κ ενα φιλακι απο τη θεια μπαπ !!!!!!!!!!!

εσυ τι κανεις?με τοθεμ αγαμου ,ταπαθερικα ολα κουλ,το δεχτηκαν/?

αχ ασε με δεν αντεχω αλλο..............ολα στραβα κ αναποδα....με τους γρουσουζηδες!!!!....το σαββατο μας πηραν παλι τηλ απο Ζαρουχλα οτι ο πατερ δεν δεχεται να κανει το μυστηριο και τωρα ψαχνουμε για αλλο παππα......ειλικρινα κουραστηκα....ολο αναβολες....στραβες.....τι να πω?....δεν ξερω απο που μας εχουν ερθει οι μουτζες....:(:(:(

ρε μπας και να πας στο δημαρχο????βαλε νυφικο και καντον στο δημαζρχειο!αμαν πια ρεκοριτσιμου,κανε κανενα ευχελαιο....φιλακι παντα δινω απ'ολα τα κοριτσια,και διπλα απο ις αγαπημενες θειες!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...