Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

αυτο εχει σημασια!οι δικουι σου τιλενε/σημασια εχει ν αθελετε εσυκαι οαντρας σου!

οι δικοι μου ξετρελαθηκαν με την ιδεα και μας ειπαν οτι θελετε εσεις παιδια εμεις θα βοηθησουμε σε ολα !!!!

η μαμα μου ηδη προτεινε να φτιαξει εκεινη το γλυκο κουταλιου που θα μπει σε βαζακια αντι για κλασσικη μπομπονιερα !!!!....μας το ειχαν προτεινει οι γυναικες του χωριου...αλλα η χρεωση τους τσουρουφλιζει....5 ευρω η μπομπονιερα!!!!!! :roll::roll::roll:....οποτε θα φτιαξει η μαμα μου;)

εσυ για πες τα νεα σου....ποτε ξαναπας γιατρο?

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σουπερ τοτε...χεσε το πεθερικον,,,ετσικι αλλιως με τιποτα δ εθ αευχαριστηθει!μη χαλιεσαι!!!εχει ςτη συμπαρασταση του καλου σου και των δικων σου!αχ τι γλυκο θ ακανετε?εχει λεει βαζακαι στο μακρο,ραπλενεις,τααποστειρωνεισ τοφουρνο μικροκυματων και ετοιμο!!!τελεια μπουμπουνιερα!!!μπραβο ρε μαρακιιιιιιιιιιιι!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καληθεληση και διαθεση να υπαρχιεκαι ολα γινονται,αλλα απο την αλλη πλευρα δ εβλεπω να υπαρχει!εγω ξανα γιατρο 29/6 για βέπιπεδου και 6/7 στο γιατρουλη μου!!!αχχχχ το μπεμπεδακι δυναμωσε!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κι αναλογα μ ε το γλυκο κανειςκαι την προσκληση...κερασακι...ροζουλινι στηνπροσκληση,πορτοκαλι,πορτοκαλι στηνπροσκληση...αλλα με φουξ παπουτσι,πρπει ν ασυνδυασεις και το γλυκο και την προσκληση!αχχχχ τι ομορφα,μου αρεσουν τα χειροποιητα αλλα δνε πιανουν τα χεριαμου!!αμα μουδειξουν κατικανω!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

σουπερ τοτε...χεσε το πεθερικον,,,ετσικι αλλιως με τιποτα δ εθ αευχαριστηθει!μη χαλιεσαι!!!εχει ςτη συμπαρασταση του καλου σου και των δικων σου!αχ τι γλυκο θ ακανετε?εχει λεει βαζακαι στο μακρο,ραπλενεις,τααποστειρωνεισ τοφουρνο μικροκυματων και ετοιμο!!!τελεια μπουμπουνιερα!!!μπραβο ρε μαρακιιιιιιιιιιιι!

ακριβως αυτο θα κανω!!!!

ναι ξερω τα αποστειρωνεις οπως και τα μπιμπερο :tongue::tongue::tongue:

καληθεληση και διαθεση να υπαρχιεκαι ολα γινονται,αλλα απο την αλλη πλευρα δ εβλεπω να υπαρχει!εγω ξανα γιατρο 29/6 για βέπιπεδου και 6/7 στο γιατρουλη μου!!!αχχχχ το μπεμπεδακι δυναμωσε!

αχχχχχχχχχχχχχ αντε πλησιαζει η μερα!!!!!.....θελουμε ενημερωση ναι?????!!!

ΟΛΑ ΣΟΥΠΕΡ θα πανε ομορφο γλυκο και ατακτο κισακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ειναι 330 γραμμαρια~!29/6 βεβαι αποσο θα ειναι δνε ξερω λογικα μισο κιλο θαειναι!

μισο κιλο???? χαχαχαχαχαχχαχα....μπραβο το καμαρι μου....αντε να δουμε!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κι αναλογα μ ε το γλυκο κανειςκαι την προσκληση...κερασακι...ροζουλινι στηνπροσκληση,πορτοκαλι,πορτοκαλι στηνπροσκληση...αλλα με φουξ παπουτσι,πρπει ν ασυνδυασεις και το γλυκο και την προσκληση!αχχχχ τι ομορφα,μου αρεσουν τα χειροποιητα αλλα δνε πιανουν τα χεριαμου!!αμα μουδειξουν κατικανω!

χαχαχαχαχχαχχα.....επειδη θα γινει 28 Αυγουστου μαλλον βυσσινο θα κανουμε....οποτε μια χαρα ταιριαζει με το παππουτσι χαχαχααχχαχαχαχαχα

α ρε κισα με εκανες και γελασα!!!!....και γαμωωωωωωωωωωωωω.....αλλες συνδιαζουν το παππουτσι με το νυφικο και εγω με το γλυκοοοοοοοοο :tongue::tongue::tongue:

βυσσινο σουπερ!ηοεθερμαου κανμει πολυ ωραια γλυκακουταλιου,ιδιως βυσσινο,κερασι,πορτοκαλι και λεμονι δνε παιζεταιλεμε!μιαμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!βυσσινο σουπερ!!!ναι ρε γιατιθ απρωτοτυπησεις!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

βυσσινο σουπερ!ηοεθερμαου κανμει πολυ ωραια γλυκακουταλιου,ιδιως βυσσινο,κερασι,πορτοκαλι και λεμονι δνε παιζεταιλεμε!μιαμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!βυσσινο σουπερ!!!ναι ρε γιατιθ απρωτοτυπησεις!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

kisaki ta leme se ligo giati epese douleia

filakiaaaaaaaaaaa

που ειστε καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????

Διαφημίσεις

καλα ειμαι εδω στην πιεση παλευω για να μην ερθω αυριο μπας και τελειωσω την μετακομοιση του μπαμπα μου ασε και με επιασαν τα νευρα μου χθες που πηγα στην αποθηκη αλλα επρεπε να παρω και τα ρουχα εγκυμοσυνης για πλυσιμο μηρως και καταφερω και τα γλυτωσω απο την μουχλα τυχαιο???

Ημικρη καλα ειναι της εβαλα τα μπραζιλ και καμαρωνε ο πατερας της χαχαχαχχαχχαχα καμαρωνε τωρα που μπορεις του ειπα σε λιγο θα παθαινεις εγκεφαλικα χαχαχαχαχχαχαχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καλα ειμαι εδω στην πιεση παλευω για να μην ερθω αυριο μπας και τελειωσω την μετακομοιση του μπαμπα μου ασε και με επιασαν τα νευρα μου χθες που πηγα στην αποθηκη αλλα επρεπε να παρω και τα ρουχα εγκυμοσυνης για πλυσιμο μηρως και καταφερω και τα γλυτωσω απο την μουχλα τυχαιο???

Ημικρη καλα ειναι της εβαλα τα μπραζιλ και καμαρωνε ο πατερας της χαχαχαχχαχχαχα καμαρωνε τωρα που μπορεις του ειπα σε λιγο θα παθαινεις εγκεφαλικα χαχαχαχαχχαχαχα

δε νομιζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αγαπακι μου μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!

χαχαχαχαχαχχααχα....το μαναρακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!....

καμαρωνε ο δικος σου εεε????....οταν θα το σκαει απο το παραθυρο με τα μινακια της να ω τι θα κανει?!!! χαχαχχααχχαχα :tongue::tongue::tongue:

που εχουν εξαφανιστει ολες μου λες????????????? :roll:

α δεν εχω ιδεα το κισακι εχει πολυ δουλεια!!!!!

απο το παραθυρο δεν θα το σκαει θα εχει τις πλατουλες της μαμας για να βγαινει ειδικα αν συνεχισει να δουλευει νυχτα!!!!!

Για να δουμε μηπως ειναι σημαδι τα ρουχα!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...