Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν πειράζει μινάκι μη σε πάρει από κάτω τώρα......και αν δεν ήρθε τώρα θα έρθει έχε πίστη....

Συμπεθέρααααααααα που είσαι καλέ;;;;

οχι ρε ενταξει καλα ειμαι σιγα δεν μπορω να χαλιεμαι και μαζι με μενα και η μικρουλα μου!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα στις ομορφες!!!!

Μινακι μου ο γαμπρος σου αναρρωσε κιολας ...γερο σκαρι λεμεεεεεεεεεεε :tongue:

ολα πηγαν ΠΟΛΥ καλα.....και επειδη ειναι και αντας=αντρας.....δεν εκλαψε ουτε μια στιγμη !!!!!

τα δικα μου νεα ....χαλια.....ανακοινωσαμε οτι ο γαμος θα γινει στη Ζαρουχλα.....και εγινες ο 3ος παγκοσμιος με το πεθερικον....εγω δεν ημουν μπροστα....αλλα τον εκαναν χαλια τον καλο μου.....αφηστε με....αντι να ειμαι χαρουμενη αυτες τις στιγμες....μου μαυριζουν την ψυχη....τεσπα....θα το αντιμετωπισω

Μινακι μου εσυ ακομα περιμενεις?????????????

φιλια σε ολες !!!!!!!!!!1

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλημερα στις ομορφες!!!!

Μινακι μου ο γαμπρος σου αναρρωσε κιολας ...γερο σκαρι λεμεεεεεεεεεεε :tongue:

ολα πηγαν ΠΟΛΥ καλα.....και επειδη ειναι και αντας=αντρας.....δεν εκλαψε ουτε μια στιγμη !!!!!

τα δικα μου νεα ....χαλια.....ανακοινωσαμε οτι ο γαμος θα γινει στη Ζαρουχλα.....και εγινες ο 3ος παγκοσμιος με το πεθερικον....εγω δεν ημουν μπροστα....αλλα τον εκαναν χαλια τον καλο μου.....αφηστε με....αντι να ειμαι χαρουμενη αυτες τις στιγμες....μου μαυριζουν την ψυχη....τεσπα....θα το αντιμετωπισω

Μινακι μου εσυ ακομα περιμενεις?????????????

φιλια σε ολες !!!!!!!!!!1

μωρο μου ασε τους να λενε οτι θελουν!!!! Οχι αγαπη μου αδιαθετησα το Σαββατο παει και το μπανιο χθες:( Πωπωπω τι γαμπρο παιρνω αντρακλα μπραβο ρε συ χαρηκα που ειναι καλα το πουλακι μου!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

κοριτσακια μου!!!!!!!!1

τι κανετε??

μαρακι οι ετοιμασιες πως πανε??

τα δικα μου νεα ειναι ειναι οτι στις 28/6 παω για αυχενικη...οι εμετοι συνεχιζουν και εγω -6 κιλα κοιλιτσα εχω λιγακι βεβαια και καποια παντελονια δεν μου κανουν ποια αλλα δεν με νοιαζει φορεματακια και φουστιτσες αναλαφρες!

κοριτσια επωφεληθειτε απο εκπτωσεις σε οτι μπορειτε!σας τα κρατανε στα μαγαζια να ξερετε και ψαξτε και τα στοκ εχουν πιο παλια μοντελα αλλα τι πειραζει?πηρα απο το στοκ της ΗΡΑΣ οταν ημουν εγκυος στην Εφη 2 παντελονια εγκυμοσυνης με 10 ευρω αντι για 40 που εγραφαν πανω και αυτο γιατι δεν ειχαν 2 κουμπια που τα εραψα μονη μου! α και μην παρετε σουτιεν εγκυμοσυνης αλλα σουτιεν θηλασμου κατευθειαν τα mothercare εχουν πολυ ωραια ποιοτητα παντως εγω εχω ακομη της πρωτης μου εγκυμοσυνης.

εγω βεβαια τα εχω ολα απο την κορη μου και ετσι δεν θα παρω κατι...μονο πετσετες στα σιγουρα θα παρω για το μωρο και ισως κανα ακομη ζιπουνακι αν και εχω κρατησει της Εφης μου θα παρω και κατι καινουργιο!

Γεια σας κοριτσακια μου χαθηκαμε βλεπω αυτεςτις μερες .

Τι κανετε ?

Μαρακι μου πολυ χαρηκα με τα νεα σου αντε να κανετε και την αυχενικη σας και ολα καλα να πανε. Αυτοι οι εμετοι σε ταλαιπωρουν ρε φιλεναδα ε? Σε λιγο λογικα θα τελιωσουν ?

Τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν?

Κισακι , Αγγελικουλλα, Εμακι, Μινακι Μπαμπακι, Τονια, Ξανθη φιλακια σε ολες !!!

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

Διαφημίσεις

μωρο μου ασε τους να λενε οτι θελουν!!!! Οχι αγαπη μου αδιαθετησα το Σαββατο παει και το μπανιο χθες:( Πωπωπω τι γαμπρο παιρνω αντρακλα μπραβο ρε συ χαρηκα που ειναι καλα το πουλακι μου!!!!

καλημερα Μινακι μουυυυυυυυυυυυυ !!!

ελαααα δεν πειραζει....ολα ΟΚ!!!....αλλωστε τωρα μολις ξεκινησε το καλοκαιρι...θα κανεις πολλα μπανακια!!!! :mrgreen:

ασε ρε Μινακι....θσκατα ειμαι...

αλλα δοξα το Θεο ολα πηγαν καλα με τον μικρο !!!!!!!!!!!!

κοριτσακια μου!!!!!!!!1

τι κανετε??

μαρακι οι ετοιμασιες πως πανε??

τα δικα μου νεα ειναι ειναι οτι στις 28/6 παω για αυχενικη...οι εμετοι συνεχιζουν και εγω -6 κιλα κοιλιτσα εχω λιγακι βεβαια και καποια παντελονια δεν μου κανουν ποια αλλα δεν με νοιαζει φορεματακια και φουστιτσες αναλαφρες!

κοριτσια επωφεληθειτε απο εκπτωσεις σε οτι μπορειτε!σας τα κρατανε στα μαγαζια να ξερετε και ψαξτε και τα στοκ εχουν πιο παλια μοντελα αλλα τι πειραζει?πηρα απο το στοκ της ΗΡΑΣ οταν ημουν εγκυος στην Εφη 2 παντελονια εγκυμοσυνης με 10 ευρω αντι για 40 που εγραφαν πανω και αυτο γιατι δεν ειχαν 2 κουμπια που τα εραψα μονη μου! α και μην παρετε σουτιεν εγκυμοσυνης αλλα σουτιεν θηλασμου κατευθειαν τα mothercare εχουν πολυ ωραια ποιοτητα παντως εγω εχω ακομη της πρωτης μου εγκυμοσυνης.

εγω βεβαια τα εχω ολα απο την κορη μου και ετσι δεν θα παρω κατι...μονο πετσετες στα σιγουρα θα παρω για το μωρο και ισως κανα ακομη ζιπουνακι αν και εχω κρατησει της Εφης μου θα παρω και κατι καινουργιο!

ΜΑΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

επιτελους καρδια μου εγραψες!!!!.....ολα ΣΟΥΠΕΡ θα πανεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!....κανε ενα χαδακι στην κοιλιτσα σου στο μπεμπε απο μενααααααααααααααααααααααααααααααα !!!

σε ταλαιπωρει λιγο...ειναι ατακτο μωρο....αλλα θα περασουν γρηγορα οι εμετοι !!!

Σ αγαπαμε ολες πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σας κοριτσακια μου χαθηκαμε βλεπω αυτεςτις μερες .

Τι κανετε ?

Μαρακι μου πολυ χαρηκα με τα νεα σου αντε να κανετε και την αυχενικη σας και ολα καλα να πανε. Αυτοι οι εμετοι σε ταλαιπωρουν ρε φιλεναδα ε? Σε λιγο λογικα θα τελιωσουν ?

Τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν?

Κισακι , Αγγελικουλλα, Εμακι, Μινακι Μπαμπακι, Τονια, Ξανθη φιλακια σε ολες !!!

Γιωργια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ !!!

τι κανεις μπεμπα μου?.....το μωρακι εριξε καμια κλωτσια???:tongue:

Οι υπολοιπες τι κανετε?????....αχ χαθηκατε!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηη Κισααααααααααααααααααααααααααα????...ολα ΟΚ?

την Κυριακη πηγαμε Ζαρουχλα για να κανονισουμε τα του γαμου.....και σε καποια φαση βλεπω ενα υπεροχο πουλι που ειχε στην ουρα λευκο και μπλε....και μου λεει ο καλος μου το βλεπεις?....ειναι Κισα !!!!;).....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ναι λεγεταικαι καρακαξα...

Είναι πτηνό (ξηροβατικό) που ανήκει στην οικογένεια των κορακιδών της τάξης των στρουθιόμορφων. Έχει μήκος σώματος γύρω στα 25 εκατ. κι άλλα 20 εκατ. έχει η ουρά της. Το πτέρωμά της είναι μαύρο με πράσινες και γαλάζιες ανταύγειες, γκρίζα ράχη κι άσπρα κοιλιά και πλάγια. Η κίσσα θεωρείται απ' τα πουλιά που έχουν βαρύ πέταγμα. Τα φτερά της είναι κοντά κι όχι πολύ δυνατά. Γι' αυτό πετάει δύσκολα και πάντα σε μικρές αποστάσεις.

Προτιμά να ζει σ' ανοιχτές περιοχές όπου υπάρχουν μικρές συστάδες δέντρων και που φυσικά υπάρχει κοντά νερό. Τα πουλιά αυτά είναι παμφάγα. Θα νόμιζε κανείς ότι έχουν νοημοσύνη κι ότι το κάνουν επίτηδες να καταβροχθίζουν και να καταστρέφουν ότι είναι χρήσιμο στον άνθρωπο. Έτσι τρώνε με μανία το καλαμπόκι, μόλις αρχίζει και φυτρώνει, με αποτέλεσμα, σ' εκτάσεις σπαρμένες, να μην αφήνουν ούτε ένα φυτό. Καταστρέφουν ακόμη το φύτρο του σταριού, τρώνε τ' αβγό των μικρών πουλιών, καταστρέφουν ακόμη τα φρούτα πάντα λίγο πριν απ τη συγκομιδή.

Γνωστές ακόμη είναι απ' την συνήθειά τους να κλέβουν και να κουβαλούν στις φωλιές τους αντικείμενα που γυαλίζουν.

Οι κίσσες μπορούν να ζήσουν στην αιχμαλωσία, ενώ μπορούν να εκπαιδευτούν στο να κλέβουν και να κουβαλούν στη φωλιά τους διάφορα αντικείμενα αξίας. Αυτό δεν αποτελεί υπερβολή, ότι δηλ. υπάρχουν στα δικαστικά χρονικά μερικών χωρών τέτοιες περιπτώσεις

http://wildlife-archipelago.gr/wordpress/birds-el/%CE%BA%CE%AF%CF%83%CF%83%CE%B1/

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

βεβαι δεν ειχα στομυαλο μου τηνπονηρια της γιατο νικνειμ ,αλλα μου αρεσει σα λεξη!!!

τι εγινε μρ τη ζαρουχλα και το πεθερικο?τι κανει ςαλλο μαρακιμου ηρεμησες?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

βεβαι δεν ειχα στομυαλο μου τηνπονηρια της γιατο νικνειμ ,αλλα μου αρεσει σα λεξη!!!

τι εγινε μρ τη ζαρουχλα και το πεθερικο?τι κανει ςαλλο μαρακιμου ηρεμησες?

χαχαχααχα !!!

αγαπακιιιιιιι μου!!!!!!!!! τι κανεις???

τι να κανω ρε κισα?....θσκατα....

μου εχουν μαυρισει την ψυχη.....γιατι στη Ζαρουχλα?....εμεις δεν θα ερθουμε λενε....που θα γινει το τραπεζι?...σε καμια παλιοταβερνα στη λαδοκολλα?....πως θα χτενιστει το πεθερικον????.....μπλα μπλα μπλα....

ειναι μην παρω αναποδες....ειμαι γενικα ηρεμος ανθρωπος και δεν μου αρεσουν οι εντασεις....αλλα οταν με προσβαλλουν γινομαι αλλος ανθρωπος ειδικα οταν εχω δικιο !!!....αντε μην παω σε κανα δημαρχειο και δεν τους πω κουβεντα και θα το φυσανε και δεν θα κρυωνει......ετοιμαζω το γαμο μου μεσα στη μαυριλα......αι σιχτηρια ......το θετικο της υποθεσης ειναι οτι ο καλος μου δεν πτοειται !!!

αυτο εχει σημασια!οι δικουι σου τιλενε/σημασια εχει ν αθελετε εσυκαι οαντρας σου!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...