Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Γεωργια μου σε καταλαβαινω τα περασα κι εγω αλλα τελος καλα ολα καλα!!!! Σου εδωσε τιποτα χαπια για συσπασεις μετα την αμνιο?

Ελα Μινακι μου ναι μου εδωσε προληπτικα αντιβιωση και χαπια για τις συσπασεις για 4 μερες μου ειπε να τα περνω και να ειμαι χαλαρα οχι ξαπλα αλλα χαλαρα στο σπιτι.

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

οχι τιποτα....εχω καιρο ακομαααααααα!αθηνα μουετοιμαζειμια κοπελα καποια πραγματα ,μπειμπυ στ,πορτ μπεμπε,μπανιες α,κτλ..και θα παω να τα παρω γιατι σαβ-κοπαω αθηνα ερχοτια οπι θειεοι μου απο βελγιο γιαμι αεκθεση σκυλων και παιρνουν μερος και θα τα συνδυασω!αχ μακαριν αειχ απερισσοτερε μερες...αλλα δεν προλαβαινω

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημεραααααααααααααααα κοριτσακια μου!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Γιωργια μου !!!

πολυ ΧΑΡΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!! ΟΛΑ ΣΟΥΠΕΡ....ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!

με το καλο να το κρατησετε στην αγκαλια σας το κοριτσακι σας :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κισομαναααααααααααααααααααααααααααααααα????!!! τι κανεις????...κλωτσαει η μικρη κισοκόρη??? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μινακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!! τι κανεις μπεμπα μου???...πως εισαι?....εχουμε κανα νεο?????

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

με το καλο να το κρατησετε στην αγκαλια σας το κοριτσακι σας :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κισομαναααααααααααααααααααααααααααααααα????!!! τι κανεις????...κλωτσαει η μικρη κισοκόρη??? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μινακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!! τι κανεις μπεμπα μου???...πως εισαι?....εχουμε κανα νεο?????

η μπεμπα καλα ο γαμπρος μου????? τιποτα νεωτερο αναμενουμε!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

οχι τιποτα....εχω καιρο ακομαααααααα!αθηνα μουετοιμαζειμια κοπελα καποια πραγματα ,μπειμπυ στ,πορτ μπεμπε,μπανιες α,κτλ..και θα παω να τα παρω γιατι σαβ-κοπαω αθηνα ερχοτια οπι θειεοι μου απο βελγιο γιαμι αεκθεση σκυλων και παιρνουν μερος και θα τα συνδυασω!αχ μακαριν αειχ απερισσοτερε μερες...αλλα δεν προλαβαινω

Εγω πηγα ενα γυρο για να εχω μια ιδεα τι παιζει πριν πλακωσουν και οι πολλες οι ζεστες...γιατι τον Σεπτεμβριο θα τα κλεισω και θα τα αφησω στο μαγαζι μεχρι αρχες Νοεμβριου. Τωρα τον Αυγουστο θα βαψουμε κιολας το σπιτι και θα κανω και κατι μικροαλλαγες που θελω

zpMsp2.png

Γεια σου Μπαμπακι μου ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου νασε καλα !!!!

Μου εφυγε ενα τεραστιο βαρος παντως

Εσυ τι κανεις???

zpMsp2.png

καληεμρ αμαρακιιιιιιιιιι!!!!μια χαρ αολα!γεωργιτσα..τιπαιζειλοιπον????αχαχασιγα σιγ ανη λιποθυμησουμε1εγωμονο κλινικε ςειδα προχτες...σου ειπα?καλα οταν ειδα το δωματιο ωδυνων μ επειασε κατιτις.αλαλ οκ φανταζομαι με τα μαθηματ αανωδυνου θ αειμαι ακλυτερα....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

η μπεμπα καλα ο γαμπρος μου????? τιποτα νεωτερο αναμενουμε!!!!

καλημεραααααααααααααααα !!!

μολις βγηκε απο το χειρουργιο το μικρακι μου και ολα πηγαν καλα!!!....τωρα περιμενουμε να ξυπνησει .....ελπιζω να μην ποναει πολυ το καμαρι μου.....δεν θελω να το νιωθω στεναχωρημενο και να κλαιει....αχχχ

ρε συυυυυυυυυυυυυ 15 δεν περιμενες????.....αχ Παναγια μουυυυυυυυ....αντε να δουμε....θα σκασωωωωωωωωωωωωωωωωω

Γεια σου Μπαμπακι μου ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου νασε καλα !!!!

Μου εφυγε ενα τεραστιο βαρος παντως

Εσυ τι κανεις???

τι ευχαριστεις!!!!.....ολα σουπερ θα πανε :mrgreen:

τι να κανω?....πηζωωωωωωωωω......αλλα τα μεγαλα ζορια των προηγουμενων εβδομαδως περασαν ;)

καληεμρ αμαρακιιιιιιιιιι!!!!μια χαρ αολα!γεωργιτσα..τιπαιζειλοιπον????αχαχασιγα σιγ ανη λιποθυμησουμε1εγωμονο κλινικε ςειδα προχτες...σου ειπα?καλα οταν ειδα το δωματιο ωδυνων μ επειασε κατιτις.αλαλ οκ φανταζομαι με τα μαθηματ αανωδυνου θ αειμαι ακλυτερα....

καλημεραααααααααααααααααα κισομανααααααααα!!!

θα κανεις μαθηματα????...μπραβο ρε συυυυ !!!!...ποτε ξεκινας???....θελουμε ενημερωση!!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Λοιπον φιλεναδα τα κρεαββατακια με συφουνιερα ξεκινουν απο 600 και φτανουν μεχρι 2000 και τα καροτσακια που ειδα απο 500 ( ενα καλο ) κα φτανουν μεχρι 1800 για τα αλλα δεν ρωτησα.

Οσο για την κλινικη εγω θα γεννησω εκει που παω τωρα αφου μονο εκει γενναει ο ντοκτορ μου και ειναι μονο η διαμονη 170 δικλνο και 250 μονοκλινο !

zpMsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...