Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πες στα πεθερικά σου ότι περιμένεις να γίνει ο γάμος πρώτα(νομίζω διάβασα θα παντρευτείς ή λέω βλακείες;;;)

εγω που δεν τους κανω κανενα κεφι??

ουτε γαμο? αλλα ουτε και μωρο?

φαντασου τι εχουν παθει?

λενε για γαμο και τους λεω,μπααααα.....

ετσι εεεεεεεεεεεεεεεεεεε ερχομαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κρυψου !!!!!!!!!!! γιατι αν σε βρω που θα σε βρω αλιμονο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα εχει και κρουασανακι διπλα...και βουτηματα δεν θα ειναι σκετος ο καφες....εεε? εεεε? εεεε???

xpcZp2.png

ναι λέμε οτι θα παντρευτουμε τον Ιουνιο...οι συγκεκριμενοι ειναι περιπτωσαραααααααααααααα σε αυτο το θεμα...ενα θα σου πω οτι απο την πρωτη μερα που με γνωρισαν σαν σχεση ζητουν εγγονακι...οποτε δεν παιζει να απαντησω πρωτα ο γαμος....απλα πλεον απαντω αμα θελει ο Θεος.....

βεβαια αλλιως ηθελα να απαντησω....αλλά.....

μωρε τι θελουν και ανακατευοντε???????????? πες τους οτι θα το κανετε παραγγελια αμαν τι ανθρωποι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

ρε κοριτσια χριστουγεννα ερχοντε τι παθατε με τις μελαγχολιες?????????? δεν ειμαστε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλε παρτε λιγο τα πανω σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΜΕ!!!!!! βαθειά ανάσα και αλάζουμε κουβέντα. στεναχωρούμε και τη Μαιρούλα μας και δεν κάνει.....

Λοιπόν θα φτιάξετε κανένα γλυκό τωρα για τις γιορτες?

Διαφημίσεις

αφού σε φέρνουν σε δύσκολη θέση άσε και εσύ τις ευγένειες...

χαχαχαχχα....αυτοι γεννηθηκαν για να με φερνουν σε δυσκολη θέση (σε αυτο το ζητημα) :tongue::tongue::tongue:

απλα δεν ασχολουμαι....λένε...λένέ...λένα....μπαινακης βγαινακης εγω :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

ναι λέμε οτι θα παντρευτουμε τον Ιουνιο...οι συγκεκριμενοι ειναι περιπτωσαραααααααααααααα σε αυτο το θεμα...ενα θα σου πω οτι απο την πρωτη μερα που με γνωρισαν σαν σχεση ζητουν εγγονακι...οποτε δεν παιζει να απαντησω πρωτα ο γαμος....απλα πλεον απαντω αμα θελει ο Θεος.....

βεβαια αλλιως ηθελα να απαντησω....αλλά.....

μην της μιλας κι αστην να λυσσαξει...

θα εχει και κρουασανακι διπλα...και βουτηματα δεν θα ειναι σκετος ο καφες....εεε? εεεε? εεεε???

αστα αυτα και δεν με καλοπιανεις με τετοιααααααααααααααααααα σουσουραδααααααααααααααααααααα χαχαχαχαχαχαχαχαχα

ttc72e7.aspx

κοριτσια οι πεθερες εχουν τα παλια μυαλια μην τους δινεται σημασια...πειτε τους ολα θα γινουν και κοψετε την συζητηση εκει..εμενα ευτυχως δεν με πρηζουν

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

αστα αυτα και δεν με καλοπιανεις με τετοιααααααααααααααααααα σουσουραδααααααααααααααααααααα χαχαχαχαχαχαχαχαχα

θα σου παρω και τσουρεκι απο τον Τεκερνλη....;);););););)

xpcZp2.png

εγω που δεν τους κανω κανενα κεφι??

ουτε γαμο? αλλα ουτε και μωρο?

φαντασου τι εχουν παθει?

λενε για γαμο και τους λεω,μπααααα.....

χαχαχαχχααχαχχαχαχαχαχααχχαα !!!

καλα κ εγω μια απο τα ιδια...7 χρονια τωρα λενε γαμο...γαμο...γαμο....και ελεγα ειμαστε μικροι ακομα :tongue::tongue::tongue:...ο συντροφος μου 44 και εγω 32 ! χαχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχα

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

να σου πω κατι mpap?

αν τυχον ξαναπει κατι...πες της/τους (οποιοι ειναι) ευθεως.

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ! ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑ (ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΑΜΑ) ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ!!!

ΟΠΩς ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ "πεθερα" μου...οταν θα αρχισει να φαινεται θα το μαθετε...οχι νωριτερα...

εχω να σας πω πολλα τετοια...

ΠΑΜΕ!!!!!! βαθειά ανάσα και αλάζουμε κουβέντα. στεναχωρούμε και τη Μαιρούλα μας και δεν κάνει.....

Λοιπόν θα φτιάξετε κανένα γλυκό τωρα για τις γιορτες?

μπααααααααααααααα θα τα φτιαξει η πεθερα για μενα χαχαχαχαχα οσο ωραια μαγειτευω τοσο δεν μου κοβει για γλυκα χαχαχαχαχα παντος για πρωτοχρονια τησ εκανα παραγγελια γουρουνοπουλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...