Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουυυυ μινακιιιιιιιιιι!ταιριαζουμε!!!αχαχα θε ςνα τα φτιαξουμε?μαριαδη,αν εισαι ...θα με βρει ςκερναω μπυρα!νταξ?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Κίσσα εγώ στην εγκυμοσύνη δεν πείρα κανένα ρούχο εγκυμοσύνης όλα ήταν κανονικά αλλά τα φορέματα φρόντιζα να είναι με περιθώριο στην κοιλιά....Δηλαδή αυτά που στέκονται στην λεκάνη και κάνουν σαν δίπλωμα...κάτσε θα βάλω φώτο...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ουυυυ μινακιιιιιιιιιι!ταιριαζουμε!!!αχαχα θε ςνα τα φτιαξουμε?μαριαδη,αν εισαι ...θα με βρει ςκερναω μπυρα!νταξ?

θα τσακωθουν οι οικογενειες πειραζει κισακι μου αλλα λενε σαν θελει η νυφη κι ο γαμπρος χαχαχαχαχαχαχχαχαχα 00020285.gif

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

αν δεν ειμαι, δλδ δεν θα μου κανεις την τιμη να σε κερασω ουτως ή αλλως;;;

εισαι κοντα σε εκεινες τις περιοχες;; λες να κανονισουμε καμια συναντηση;;

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

πρεπει να φυγω.... κισσακι αν γουσταρεις μπυρα οπως κ να εχει, εγω θα ειμαι θεσσαλονικη απο 27 του μηνα κ για 10 μερες! αν θελεις, στειλε μου με πμ το τηλ σου!

φιλιαααααα σε ολες!! σας ευχαριστω!!!!!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

μαριαδη...εχει ςπμ πμ πμ πμ ...πιο φτην απιο φτην α...πρισουνικ μαρινοπουλος.. τη θυ,αστε τη διαφημιση?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημερ αξανυοθλα,κιεγωκανεν αρουχο εγκυμοσυνης δεν πηρα δ εμου αρεσουν ,η μοδα αλλωστε φετος εχειολο ριχτα φορεματακαικαιπουκαμισες,εξοπλιστειτε απο τωρα κι ερχοντιακαι τα μωρα λεμεεεεεεεε!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλημερ αξανυοθλα,κιεγωκανεν αρουχο εγκυμοσυνης δεν πηρα δ εμου αρεσουν ,η μοδα αλλωστε φετος εχειολο ριχτα φορεματακαικαιπουκαμισες,εξοπλιστειτε απο τωρα κι ερχοντιακαι τα μωρα λεμεεεεεεεε!

χαχαχαχαχχαχαχα εγω δεν παιρνω τιποτα εχω τα προηγουμενα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Την καλύτερη δουλειά έκανες....Κοίτα όπως σε είδα στις φώτο είμαι σίγουρη ότι εγκυμοσύνης δεν θα χρειαστείς....εγώ ήμουν πιο βαριά από σένα και επειδή μόνο κοιλιά έκανα και δεν πήρα πολλά κιλά με κανονικά ρούχα την έβγαλα και ειδικά το χειμώνα είχε παίξει και πολύ κολάν...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

κολαν βαζω κι εγω ...και δε νιδρωνω...μακαρινα μη χρειαστωγιατιειναιαπαισια,ευτχω ςκαομη βολευομαι και το χειμων απου θα παραφουσκωσω βλεπουμε!!!ευυχω ςτοκαλικαιρκαι θ α βγει καλα ελπιζω και ανετα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...