Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου καλη σας μερα και σας ευχαριστω παρα πολυ !

Ναστε καλα ειλικινα ηταν οι πιο αγχωτικο περασα μεχρι τωρα.

Ας ειναι καλα το πουλακι μου αλλα μεχρι να με παρει ο νοκτορ να μου πει ολα καλα ειχα ζαλαδες ταση για εμετο χαλια ειμουνα...

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

Κοριτσακια μου καλη σας μερα και σας ευχαριστω παρα πολυ !

Ναστε καλα ειλικινα ηταν οι πιο αγχωτικο περασα μεχρι τωρα.

Ας ειναι καλα το πουλακι μου αλλα μεχρι να με παρει ο νοκτορ να μου πει ολα καλα ειχα ζαλαδες ταση για εμετο χαλια ειμουνα...

Γεωργια μου σε καταλαβαινω τα περασα κι εγω αλλα τελος καλα ολα καλα!!!! Σου εδωσε τιποτα χαπια για συσπασεις μετα την αμνιο?

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καλημερα κοριτσια, μελλουσες κ νυν εγκυουλες! ειναι καμια εδω που θελω να ρωτησω κατι;;

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

αχ ωραια! λοιπον, προσπαθουμε 2,5 χρονια. Εχω κυκλο 28-29 ημερων κ συνηθως κανω ωορηξια την 16η μερα. Αυτη την φορα καταλαβα την ωορηξια μου την 12η μερα, ενω ποτε δεν ειχε συμβει τοσο νωρις. Απο την 16η μερα μεχρι σημερα εχω καποιες στιγμιαιες ζαλαδες κ ενοχληση στο στηθος. Με πονανε οι θηλες μου κ ειναι ευαισθητες κ αν σκυψω μπροστα χωρις να φοραω σουτιεν, νιωθω το στηθος μου βαρυ κ να με ενοχλει... Γενικα, νιωθω αρκετα εξαντλημενη, αλλα δεν μπορω να κοιμηθω αρκετες ωρες...

εχει τυχει σε καμια κατι τετοιο;;

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

αχ ωραια! λοιπον, προσπαθουμε 2,5 χρονια. Εχω κυκλο 28-29 ημερων κ συνηθως κανω ωορηξια την 16η μερα. Αυτη την φορα καταλαβα την ωορηξια μου την 12η μερα, ενω ποτε δεν ειχε συμβει τοσο νωρις. Απο την 16η μερα μεχρι σημερα εχω καποιες στιγμιαιες ζαλαδες κ ενοχληση στο στηθος. Με πονανε οι θηλες μου κ ειναι ευαισθητες κ αν σκυψω μπροστα χωρις να φοραω σουτιεν, νιωθω το στηθος μου βαρυ κ να με ενοχλει... Γενικα, νιωθω αρκετα εξαντλημενη, αλλα δεν μπορω να κοιμηθω αρκετες ωρες...

εχει τυχει σε καμια κατι τετοιο;;

αν ειναι ετσι τοτε θα αδιαθετησεις στην 14 μερες μετα την ωορηξια εχουμε πει πολλες φορες οτι τα συμπτωματα ειναι τα ιδια και για εγκυμοσυνη και πριν αδιαθετησουμε οποτε εμεις τουλαχιστον δεν το ψαχνουμε πια!!! απο τοτε που ξεκινησα για το 2ο παιδακι καθε μηνα εχω και κατι διαφορετικο οποτε κανε λιγη υπομονη και αυριο η μεθαυριο κανε μια χοριακη!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

το μονο σιγουρο συμπτωμα εγκυμοσυνης κ κοινο σε ολες τις γυναικες ειναι η καθυστερηση της περιοδου, αλλα ειπα μηπως εχει τυχει κ σε καμια αλλη, ετσι για μια γνωμη!!

στο μεταξυ την αλλη κυριακη θα ταξιδευσω με αεροπλανο κ με τρωει ακομα περισσοτερο να μαθω αν ειμαι!!

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

εμενα τα συμπτωματα εγκυμοσυνης ξεκινησαν 4 μερες μετα την επαφη στην ωορρηξια,δηλαδηπρηξιμοκοιλια ςκαι στηθους,ζαλαδες ...αλλα οι θηλες με υποψιασαν γιατιηταν ερεθισμενες..απο την 4η κιολας μερα μετα την ωορρηξια,σου ευχομαι το πολυποθητο!εμενα το τεστ εδειξε 3 μερες πριν τηνπεριοδο...αοιγευμ ακιολας,κλιαρ μπλου ειχ απαρει,παντως για 29 ημερων κυκλο...αργα δεν κανεις ωορρηξια 16η μερα?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

μεχρι την αλλη κυριακη θα ξες...!αλλα το αεροπλανο απαγορευεται αυστηρα στο πρωτο τριμηνο της εγκυμοσυνης...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

το μονο σιγουρο συμπτωμα εγκυμοσυνης κ κοινο σε ολες τις γυναικες ειναι η καθυστερηση της περιοδου, αλλα ειπα μηπως εχει τυχει κ σε καμια αλλη, ετσι για μια γνωμη!!

στο μεταξυ την αλλη κυριακη θα ταξιδευσω με αεροπλανο κ με τρωει ακομα περισσοτερο να μαθω αν ειμαι!!

την αλλη κυριακη στις 27 δηλαδη?

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

εμενα τα συμπτωματα εγκυμοσυνης ξεκινησαν 4 μερες μετα την επαφη στην ωορρηξια,δηλαδηπρηξιμοκοιλια ςκαι στηθους,ζαλαδες ...αλλα οι θηλες με υποψιασαν γιατιηταν ερεθισμενες..απο την 4η κιολας μερα μετα την ωορρηξια,σου ευχομαι το πολυποθητο!εμενα το τεστ εδειξε 3 μερες πριν τηνπεριοδο...αοιγευμ ακιολας,κλιαρ μπλου ειχ απαρει,παντως για 29 ημερων κυκλο...αργα δεν κανεις ωορρηξια 16η μερα?

εκτος απο το πρηξιμο στην κοιλια, ολα τα αλλα ειναι ιδια...!!!! μακαρι........

την αλλη κυριακη στις 27 δηλαδη?

ναι, στις 27. κανονικα "περιμενω" την αλλη πεμπτη;;:roll::roll:

n3I0p3.pngi5JOp3.png

εκτος απο το πρηξιμο στην κοιλια, ολα τα αλλα ειναι ιδια...!!!! μακαρι........

ναι, στις 27. κανονικα "περιμενω" την αλλη πεμπτη;;:roll::roll:

αν εκανες ωορηξια την 12η μερα υπολογισε 14 μερες μετα οποτε αν εισαι στην 23 μερα τοτε μαλλον Κυριακη αλλιως οπως ειναι κανονικα ο κυκλος σου την Πεμπτη!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...