Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχαα!ξανθουλααααααααα μαακριν α ειμαικαλομανα αλλ αανθες αλλαζουμε!πορτοκαλακια μου...εχειςτρεξιμο ακομη σε ζοριζουν τουλαχιστον αεχειδροσιαποθα πατε

Κίσσα δεν αλλάζουμε(τον λατρεύω τον κουκλάκο μου) αλλά μπορούμε και επίσημα πλέον να συμπεθερέψουμε και θα την έχω την κισσοκόρη στα ώπα ώπα!!!Ε τι λες;;;Έχουν και καλή διαφορά ηλικίας.....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κίσσα δεν αλλάζουμε(τον λατρεύω τον κουκλάκο μου) αλλά μπορούμε και επίσημα πλέον να συμπεθερέψουμε και θα την έχω την κισσοκόρη στα ώπα ώπα!!!Ε τι λες;;;

ελα αρχισαν τα προξενεια ωραιααααααααααααα

Εμεις θα παρουμε τον ανηψιο της μπαπ τα συμφωνησαμε!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

τωρα που το ειπα πορτοκαλακι τι κανει ο γαμπρος μου????

αχ ασε βρε συμπεθερα αυριο κανει επεμβαση στα κρεατακια του το μαναρι μου !!!!...κ εχω πολυ αγχος !!!....κατα τ αλλα μια χαρα ειναι :mrgreen::mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

αχ ασε βρε συμπεθερα αυριο κανει επεμβαση στα κρεατακια του το μαναρι μου !!!!...κ εχω πολυ αγχος !!!....κατα τ αλλα μια χαρα ειναι :mrgreen::mrgreen:

αχ το γαμπρουλακι μου καλε δωσε του ενα τεραστιο φιλιιιιιιιιιιιιιιιι

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

αχαχα ξανθουλι κατσε να κοψω χαρακτηρ αοταν βγειμε τοκαλο,γιατι δυστροπη την κοβω...........θα τη στρωσω καιμετα παρτε την!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Κίσσα δεν αλλάζουμε(τον λατρεύω τον κουκλάκο μου) αλλά μπορούμε και επίσημα πλέον να συμπεθερέψουμε και θα την έχω την κισσοκόρη στα ώπα ώπα!!!Ε τι λες;;;Έχουν και καλή διαφορά ηλικίας.....

να τα τα συμπεθεριασματα!!!!! χαχαχαχαχχααχχαχα....πολυ γουσταρωωωωωωωωω....κισαααααααααααααααα ειναι σουπερ γκομινακι ο γιος την Ξανθης!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αχ το γαμπρουλακι μου καλε δωσε του ενα τεραστιο φιλιιιιιιιιιιιιιιιι

θα του δωσωωωωωωωωωωωωωωωωω :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αχαχα ξανθουλι κατσε να κοψω χαρακτηρ αοταν βγειμε τοκαλο,γιατι δυστροπη την κοβω...........θα τη στρωσω καιμετα παρτε την!

γουσταρω τα δυστροπα γκομινακιααααααααααα χαχαχαχαχααχαχχαχα.....βρισκουν τους καλυτερους αντρες χαχαχαχαχχαχα :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

η κορημου η τζουλιααααααααααα!αχαχαχαμπα αυτη ειναι φτηνη...η ντουβλη δνε πουλαει....λολιτα...?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...