Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Kαλημερααααααααααααααααααααααααααααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κισααααααααααααααααααααααααααααααα???????????????????

έρχεται η ΚΙΣΟΚΟΡΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ αγαπάκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ........ετοιμάσου να φτιάχνεις τρελοκοτσιδάκια , να αγοράσεις στριγκακια και βραζιλιάνικα βρακακιαααααααααααααααα :tongue::tongue::tongue::mrgreen::mrgreen::mrgreen:....ε ρε στρακες που θα κανει το κισοκοριτσοοοοοοοοο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γιωργία μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟ κ εσυ κοριτσάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!....Τονια???? Λουκουμαααα???? ου ου ουυυυυυυυ......έρχονται οι ΝΥΦΕΣ !!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ολα καλα θα πανε Γιωργια μου....χαλαρωσε και αοπλαυσε τις στιγμες!!!

Αχ μου φτιαξατε τη μερααααααααααααααααααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μινακι??????????????.....πως εισαι?????????

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με το καλό να αγκαλιάσετε τα κοριτσάκια σας....Εγώ που ήθελα σαν τρελή κόρη έκανα αγόρι αλλά δεν τον αλλάζω με τίποτα τον βεντούζα μου το κολλητήρι....

Ξέρετε τι λένε στο χωριό μου ;;;

Της καλομάνας το παιδί, το πρώτο είναι κορίτσι!!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

τι κανει πορτοκαλακι?τανε αγια το γαμο ποι αειαι τα τελευταια?

τι να κανει το πορτοκαλακι???....ξεζουμιζεται :tongue:...πολυ τρεξιμο....προχθες το βραδυ τελειωσα με τα VMA και ειμαι πτωμααααααααααααααααα...αλλα ΟΚ τελεια ηταν ;)

θα παμε το σ/κ ζαρουχλα να δουμε τι θα κανουμε....τελικα η αρχαιολογικη υπηρεσια απαγορευει να γινει οποιοδηποτε μυστηριο στην εκκλησια (ειναι του 10ου αιωνα) ....αλλα δεν αφηνει ουτε και στον εξωτερικο χωρο....θα παμε να δουμε και μια αλλη εκκλησια και βλεποντας και κανοντας.....ουφφφφφ ασε με βαρεθηκα.....

καλα ειμαι κοριτσακι αν και αισθανομαι πως ερχεται η ρημαδιασμενη!!!!

καλημερα γλυκα μου !!!....καλα μεχρι να ερθει ελπιζουμε :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Με το καλό να αγκαλιάσετε τα κοριτσάκια σας....Εγώ που ήθελα σαν τρελή κόρη έκανα αγόρι αλλά δεν τον αλλάζω με τίποτα τον βεντούζα μου το κολλητήρι....

Ξέρετε τι λένε στο χωριό μου ;;;

Της καλομάνας το παιδί, το πρώτο είναι κορίτσι!!!!

καλημερα Ξανθη μου!!!!!

τι κανεις?...ο μικρος σου?

Διαφημίσεις

δεν ειμαι καλα00020072.gif

γιατι αγαπακι μου???????? τι εγινε??????????????

τιποτα απλα δεν ειμαι καλα:(

θα περασειιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....ειπαμε καποιες ανωριμες ορμονες κανουν παρτυ χωρις να σε ρωτησουν :tongue::tongue::tongue:.....ετσι ειναι τα θηλυκα...ατακτα :tongue::tongue::tongue:

αχαα!ξανθουλααααααααα μαακριν α ειμαικαλομανα αλλ αανθες αλλαζουμε!πορτοκαλακια μου...εχειςτρεξιμο ακομη σε ζοριζουν τουλαχιστον αεχειδροσιαποθα πατε

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

αχαα!ξανθουλααααααααα μαακριν α ειμαικαλομανα αλλ αανθες αλλαζουμε!πορτοκαλακια μου...εχειςτρεξιμο ακομη σε ζοριζουν τουλαχιστον αεχειδροσιαποθα πατε

οχι τωρα τελειωσαν τα πολλα τρεξιματα ;)

ναι θα εχεο δροσια ...μη σου πω και κρυο γιατι ειπαν πως το σ/κ θα πεσει η θερμοκρασια .....οτι να ναι....ρε γμτ μου ενα σ/κ περιμενουμε κ εμεις και χαλαει ο παλιοκαιρος τς τς τς

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...