Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

φιλεναδιτσες μου δεν σας ξεχνω!

απλα οι ζαλαδες δεν με αφηνουν σε ησυχια!τι του μιλαω να σταματησει να με ταλαιπωρει τιποτα!!

κανα ευχαριστο?

Μαρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!! αχ επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αχ σε ταλαιπωρει εεεε????....δεν πειραζει αυτο σημαινει οτι δεν ειναι μουντρουχικο το μωρο....ειναι ζωηροοοοοοοοοοο!!!!!

φιλακια πολλα αγαπακι μου και να μπαινεις οποτε μπορεις να μαθαινουμε τα νεα σου εεεε????....μας ελλειψες!!!!

το Εφακι σου τι κανει???

κοριτσαρες μου χαθηκατε παλι????

Μαρια μου ελπιζω συντομα να ηρεμησεις!!!!

Πορτοκαλακι που εισαι μηπως ερχεσαι Ροδο????

καλημερααααααααααααααααααααααα.....οχι δεν ερομαι Ροδο :(....σε λιγες ωρες θα ειναι εκει η κολλητη μου εχει εξεταστικη...αλλα δεν καταφερα να ερθω....πολλη δουλεια καμαρι μου

εσυ πως εισαι???

Κισαααααααααααααα????? τι κανεις μαρη???? ολα ΟΚ?

οι υπολοιπες???

Λουκουμα????? ου ου ουυυυυυυυ!!!

Τονια???? οβερρρρρρρ

Μαργκοττ????....ολα ΟΚ

Τζουληηηηηηηη ασε τα βιβλια ....παμε παραλια :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλημερααααααααααααααααααααααα.....οχι δεν ερομαι Ροδο :(....σε λιγες ωρες θα ειναι εκει η κολλητη μου εχει εξεταστικη...αλλα δεν καταφερα να ερθω....πολλη δουλεια καμαρι μου

εσυ πως εισαι???

μπουχουχου κι εγω σε περιμενα για να παμε μαζι!!!!! καλα ειμαι στην αναμονη!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

μπουχουχου κι εγω σε περιμενα για να παμε μαζι!!!!! καλα ειμαι στην αναμονη!!!!!

αχ Που να ερΘω βρε φιλεναδα???....χθες δουλευα μεχρι το ξημερωμα......:roll:

αντε κοριτσακι μου.....ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.....εγω αδιαθετησα την Κυριακη (μαλλον λογω ουρασησς)....και σε σκεφτομουν.....;)

αντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αχ Που να ερΘω βρε φιλεναδα???....χθες δουλευα μεχρι το ξημερωμα......:roll:

αντε κοριτσακι μου.....ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.....εγω αδιαθετησα την Κυριακη (μαλλον λογω ουρασησς)....και σε σκεφτομουν.....;)

αντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εγω δεν παω θα περιμενω να ερθεις πρωτα χαχαχαχχαχαχχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

εγω δεν παω θα περιμενω να ερθεις πρωτα χαχαχαχχαχαχχα

ΧΑΑΧΑΧΑΧΑ....ΟΚΚΚΚΚΚΚΚ θα παει το παιδι φανταρος και θα ερθω στο επισκεπτηριο :tongue::tongue::tongue:.....το πιασες το υποννοουμενο ετσι????....θα ειναι και αγορι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

α ωραια ακομα δεν τον ειδαμε αχχαχαχαχαχαχαχαχα

χαχχααχχαχαχα.....εγω μια χαρα τον βλέπω........:mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen:....εεεεεεε εεεεεεεε εεεεεεε εεεερχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...