Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

εσυ δεν μου λες να σε ρωτησω κατι μηπως κοιτας το τικερακι σου και δεν πας για χοριακη?????????? χαχαχαχαχαχαχα

εισαι απιστευτη αν σου πω οτι πριν το εβλεπα και σκεφτηκα καλα εσυ μετρα....χαχαχαχα

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λίγο τα χριστούγεννα (ποτέ δεν ήταν η αγαπημένη μου περίοδος), λίγο το ότι δεν έχω περίοδο (κανονική) αλλά έγκυος δεν είμαι... και έχω και τον αδερφό μου να μου λέει '' τι έγινε θα κλωτσίσει τίποτα εκει μέσα?''

και ενώ ήμουνα μια χαρά (ψυχρεμη) με έρηξε πολύ.... άρπαχτήκαμε κιόλας.

Γιατι ρε γαμώτο δεν καταλαβαίνουν οτι δεν είναι ένα κουμπάκι και τσουπ! να το το μωράκι:(

Μην δινεις σημασια σε αυτα τα πραγματα ριτακι μου αστους να λενε

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

λίγο τα χριστούγεννα (ποτέ δεν ήταν η αγαπημένη μου περίοδος), λίγο το ότι δεν έχω περίοδο (κανονική) αλλά έγκυος δεν είμαι... και έχω και τον αδερφό μου να μου λέει '' τι έγινε θα κλωτσίσει τίποτα εκει μέσα?''

Γιατι ρε γαμώτο δεν καταλαβαίνουν οτι δεν είναι ένα κουμπάκι και τσουπ! να το το μωράκι:(

μην δινεις σημασια σε τετοια...δεν ξερει ο καθενας πως το παιρνεις εσυ....για καλο φανταζομαι στο λεει!!!! και ολα θα γινουν!!!!!

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

εφυγε αλλα πρεπει να της δωσουμε να καταλαβει οτι ειμαστε εδω οχι μονο για τα χαρουμενα και τα ωραια αλλα περισσοτερο για τις μαυριλες που μας πιανουν ετσι δεν ειναι κοριτσια????????

ακριβως ετσι Μινακι μου !!!

της εστειλα προσωπικο μηνυμα;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

μην δινεις σημασια σε τετοια...δεν ξερει ο καθενας πως το παιρνεις εσυ....για καλο φανταζομαι στο λεει!!!! και ολα θα γινουν!!!!!

ναι δε λέω οτι το λέει για κακό αλλά μόνο εμείς ξέρουμε πόσο μας ''τρώει'' ο αδερφούλης μου με αγαπάει πολύ και το ξέρω.

αχ βρε Ριτακι μου πόσο σε νιώθω?!!!...εχω το ιδιο προβλημα με τα ''πεθερικα''....μη δινεις σημασια...και μη πεφτεις απο τετοιου ειδους λόγια....;)

XA XA XA!!!

εσενα τα λενε στα μουτρα...εγω που ακουω ολο υπονοουμενα, απο την οικογενεια του καλου μου,οχι απο την δικια μου!

αλλα...το χω αλλαξει το τροπαρια....

το βλεμμα της αγελαδας το ξερεις? αυτο εχω!

δεν μπα να λεει.....

απλα...αμα δω και λεει και λεει...θα την ακουσει καποια στιγμη κανονικα!!!

και δεν θα της αρεσει!

Διαφημίσεις

αχ βρε Ριτακι μου πόσο σε νιώθω?!!!...εχω το ιδιο προβλημα με τα ''πεθερικα''....μη δινεις σημασια...και μη πεφτεις απο τετοιου ειδους λόγια....;)

πες στα πεθερικά σου ότι περιμένεις να γίνει ο γάμος πρώτα(νομίζω διάβασα θα παντρευτείς ή λέω βλακείες;;;)

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

πες στα πεθερικά σου ότι περιμένεις να γίνει ο γάμος πρώτα(νομίζω διάβασα θα παντρευτείς ή λέω βλακείες;;;)

ναι λέμε οτι θα παντρευτουμε τον Ιουνιο...οι συγκεκριμενοι ειναι περιπτωσαραααααααααααααα σε αυτο το θεμα...ενα θα σου πω οτι απο την πρωτη μερα που με γνωρισαν σαν σχεση ζητουν εγγονακι...οποτε δεν παιζει να απαντησω πρωτα ο γαμος....απλα πλεον απαντω αμα θελει ο Θεος.....

βεβαια αλλιως ηθελα να απαντησω....αλλά.....

θα σε κερασω εγω καφεδακι αριστοτελους διπλα στην θαλασσα...και θα σε ηρεμησω...χαχαχα

ετσι εεεεεεεεεεεεεεεεεεε ερχομαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κρυψου !!!!!!!!!!! γιατι αν σε βρω που θα σε βρω αλιμονο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...