Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

ε τι παιδι μου οτι κι οτι θα σας δωσουμε αντε συμπεθερα πιπιλα του το μυαλο απο τωρα μην μας τον φαει καμια αλλη!!!!!

χαχαχαχχααχχαχαχααααααααααα....μωρε εκλεισε λεμεεεεεεεεεεε :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

θα εχουν ενα θεματακι με τις μπριζολες ομως χαχαχαχχααχχαχα....ειναι κ αυτος φαγανος ....φαινεται αλλωστε!!!!:tongue::tongue::tongue:

οσο θυμαμαι την μικρη με τη μπριζολα στη φωτο λιωνωωωωωωωωωω :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχχααχχαχαχααααααααααα....μωρε εκλεισε λεμεεεεεεεεεεε :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

θα εχουν ενα θεματακι με τις μπριζολες ομως χαχαχαχχααχχαχα....ειναι κ αυτος φαγανος ....φαινεται αλλωστε!!!!:tongue::tongue::tongue:

οσο θυμαμαι την μικρη με τη μπριζολα στη φωτο λιωνωωωωωωωωωω :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ασε και την Κυριακη τα ιδια εκανε που ψησαμε ε το πολυ πολυ να τις περνουμε 3 3 τα κιλα για να φανε αντε και επειδη ειμαι και καλη πεθερα μπορει να τους δωσω και το σπιτακι μου να μενουν!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ασε και την Κυριακη τα ιδια εκανε που ψησαμε ε το πολυ πολυ να τις περνουμε 3 3 τα κιλα για να φανε αντε και επειδη ειμαι και καλη πεθερα μπορει να τους δωσω και το σπιτακι μου να μενουν!!!!!

χαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα !!!

εισαι Θεααααααααααααα !!!.....και επειδη εισαι καλη πεθερα δεν θελουμε προικα !!!! :tongue::tongue::tongue:

ευχαριστω πολυ μαρακι μου αλλα ολο και κατι θα παρει το κοριτσακι μου με το μπραζιλιαν μονο δεν την δινω

χαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχα !!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

ρε κοριτσακι κλεινουν τα ματια μου και δεν μπορω να φυγω κιολας γμτ

αχ λεςςςςςςςςςςςς????????????????????????????????

α ρε Μινακι ετσι και εισαι ερχομαι ΡΟΔΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:....μακαρι Παναγια μου....ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

αχ λεςςςςςςςςςςςς????????????????????????????????

α ρε Μινακι ετσι και εισαι ερχομαι ΡΟΔΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:....μακαρι Παναγια μου....ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

αντε να ερθεις κι ας μην ειμαι αχαχαχαχαχα αλλα ελπιζω να ειμαι να σου πω την αληθεια!!!! αλλα θελω να ερθεις και να εισαι κι εσυ

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

αντε να ερθεις κι ας μην ειμαι αχαχαχαχαχα αλλα ελπιζω να ειμαι να σου πω την αληθεια!!!! αλλα θελω να ερθεις και να εισαι κι εσυ

χαχαχαχχαχαχαχα......εγω λεω να ερθω κατα τις 18 να παμε μαζι για χοριακη χαχαχαχχαχαχαχαχαχα ΛΟΛ :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

οκ μεσα ειμαι χαχαχαχαχα ελα 20 και 21 να παμε τι λες???

μεχρι τις 21 θα εχω αδιαθετησει μαρηηηηηηηηηηηηηη :tongue::tongue::tongue:....αλλα δε γ@μιεται και να εχω αδιαθετησει μια χοριακουλα θα τη χτυπησω ετσι για να σου κανω παρεα την ωρα της αναμονης :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μεχρι τις 21 θα εχω αδιαθετησει μαρηηηηηηηηηηηηηη :tongue::tongue::tongue:....αλλα δε γ@μιεται και να εχω αδιαθετησει μια χοριακουλα θα τη χτυπησω ετσι για να σου κανω παρεα την ωρα της αναμονης :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χαχαχαχαχαχαχαχα δεν υπαρχεις χαχαχαχαχαχαχαχαχαα σιγα μην αδιαθετησεις εδω μαζι μου να φυσαμε να ξεφυσαμε χαχαχαχαχαχαχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

kisaki εισαι μια κουκλα! Και μικρούλαααααααααααααα!

Να ζησετε! Παντα ευτυχισμένοι!!!!!!

Κι εσυ Μαράκι εισαι θεάαααααααααα!

φτου σας βρε κορίτσια!!!

ΣΑς φιλώ~!~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...