Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

ελα μαργκοτακι!!!σου εκανα.......σορρυ μπερδευτηκα πριν!ελπιζω περαστικα και αγυριστα,αφου δνεειναιθεμα υγειας παλικαλα!μαρακι σεπτεμβριο η κρεμαλα ε???τελεια εκκλησια κλεισε!τα αλλα αστ αοπως βολεψει!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωραια μαρακι κλεισε γλεντικαι δημαρχο κοριτσιμου,καλυτερ αθαπερασεις!!!στο λεει η κισα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

margotte κάνε υπομονή θα περάσει και η δύσκολη φάση που θα πάει;;;; Μαράκι κρατάω γερά στην δίαιτα, το Σάββατο έχω ζύγισμα και είμαι σίγουρη ότι κατέβηκα....το περπάτημα με βοηθάει πολύ!!!!

Όσο για την εκκλησία μη μασάς αν είναι κοντά σου πήγαινε κατευθείαν από εκεί και άσε τα τηλέφωνα!!!!

καλως το κοριτσι!!!!

ειμαι σιγουρη οτι θα εχεις χασει κ αλλα....δεν σε φοβαμαι εσενα :cool::cool::cool:

εχω παει 100 φορες στην εκκλησια αλλα κανεις δεν ειναι εκει....ανηκει το εκκλησακι στη Μονη Πεντελης....απο εκει μου εδωσαν το τηλ του πατερ....ο οποιος καθε μερα μου λεει το εξης '' αχ πουλακι μου παρε αυριο στις 10....τον παιρνω απο τις 10 εως το βραδυ και δεν απανταει....απανταει καποια στιγμη και ξαναμανα ο ιδιος διαλογος!!!!.....χαχαχαχαχαχχαχα

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλως το κοριτσι!!!!

ειμαι σιγουρη οτι θα εχεις χασει κ αλλα....δεν σε φοβαμαι εσενα :cool::cool::cool:

εχω παει 100 φορες στην εκκλησια αλλα κανεις δεν ειναι εκει....ανηκει το εκκλησακι στη Μονη Πεντελης....απο εκει μου εδωσαν το τηλ του πατερ....ο οποιος καθε μερα μου λεει το εξης '' αχ πουλακι μου παρε αυριο στις 10....τον παιρνω απο τις 10 εως το βραδυ και δεν απανταει....απανταει καποια στιγμη και ξαναμανα ο ιδιος διαλογος!!!!.....χαχαχαχαχαχχαχα

χμμμμμμμμμμμμμμ

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

ΟΚΚΚΚΚΚ....δεν υπαρχει αυτο....μολις με πηρε τηλ ο ο παππας!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχχαχαχαχαχα.....και εχει ημερομηνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εγω στο δηαμρχειο εφαγα πολυ ρυζιιιιιιιιιι το ειχαν προσφορα και μου πεταξαν πολλα τσουβαλιαααααα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Επιτέλουςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....μπράβο κούκλα μου άντε τώρα και επίσημα η ώρα η καλή;;;πότε με το καλό;;;

χαχαχαχχαχαχαχα ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

τωρα ετοιμασου και για το πιο κουλο της ιστοριας.....

πριν ενα λεπτο με πηραν τηλ. και απο τη Ζαρουχλα (εκει που λεγαμε να κανουμε τον γαμο απο την αρχη).....και μου ειπαν μακαρι να κανετε εδω το γαμο και ολο το χωριο θα ειναι διπλα σας για οτι χρειαστειτε!!!!!!!!!....μεχρι και μπομπονιερες μας εχουν λεει με παραδοσιακα γλυκα !!!!!!!!!!!!

χαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχα.....κοριτσια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτοοοοοοοοοοο !!!!

ειστε γουρλουδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

11 Σεπτεμβριου .....τωρα ακριβως που δεν ξερω....εχουμε και επιλογες τωρα....μολις μιλησα και με τον καλο μου και μου λεει τι εγινε ????....βγες στο μπαλκονι να δεις αν γκρεμιστηκε ο φουρνος χαχαχαχχαχαχαχαχα

που να διαλεξω????

βουνο?΄΄ή θαλασσα?????????

Διαφημίσεις

δύσκολη απόφαση....μάλλον θα διάλεγα ζαρουχλα απλά για το πιο παραδοσιακό.....Αλλά από την άλλη εδώ θα είσαι πιο άνετη εκτός και αν έχετε διαμονή και εκεί....και τώρα που βλέπω και φωτος από ζαρουχλα ψηφίζω δαγκωτό ζαρούχλα...άσε που θα έχεις και πρωτότυπες φωτογραφίες γάμου....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

μια επιλογη θαλασσα ειναι εδω

http://www.matihotel-weddings.com/agios-andreas.jpg

ή εδω

http://www.zarouhla.gr/near.html

και σκεψου οτι πρπει ν αφιλοξενησετε και κοσμο αν εισαι ζαρουχλαααααα,εξτρα χρηματα για το ξενοδοχειο,...το σκεφτηκες?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...