Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΛΟΙΠΟΝ θα αφησουμε τις στεναχωριες και τις απαισιοδοξιες...οπως λεει και η μουμου μαλλον οι ορμονες εδω εχουν βαρεσει κοκκινο και δεν ξερουμε τι να κανουμε!!!! Μερες χαρας ερχονται θα ειμαστε αισιοδοξες θα εχουμε πιστη και ολα θα γινουν...καθε πραγμα στον καιρο του και αν μας τυχαινουν αναποδιες και προβληματα ενα ενα θα τα αντιμετωπιζουμε.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xpcZp2.png

koritsia sas afinw den eimai kala tha sas xalasw k den to thelw den mporw allo filia se oles

αχχχ...βρέ ginaki μην κλαις.....!!!!....και μείνε...ακους εκει θα μας χαλάσεις???~!!!!!....γι αυτο ειμαστε ολες εδω...να ανεβαζουμε η μία την άλλη ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

ελα κοριτσαρα... παρε τα πανω σου....

ειπαμε θελει τρελα το θεμα...

εγω τρελανα εσας..τρελανα το γιατρο.... αφου μου ειπε ο ανθρωπος.. "τι να κανω ,επρεπε να σε δω απο κοντα,οχι αλλα τηλεφωνα"..

χο χο...

το καλο της υποθεσης ειναι οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕΞ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΡΟΥ! ΟΠΟΤΕ ΑΝ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ. το ειπε ο γιατρος!! ΠΩς ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΡΟΥ! Ε,ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ...

ΕΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...

(σορυ που αργω να απαντησω αλλα πηζω και σημερα)

που θα πάει θα ανέβω....αλλα ημουν ΤΟΣΟ σίγουρη αυτη τη φορα...που μου ηρθε ο ουρανος σφοντυλι....

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

αχχχ...βρέ ginaki μην κλαις.....!!!!....και μείνε...ακους εκει θα μας χαλάσεις???~!!!!!....γι αυτο ειμαστε ολες εδω...να ανεβαζουμε η μία την άλλη ;)

εφυγε αλλα πρεπει να της δωσουμε να καταλαβει οτι ειμαστε εδω οχι μονο για τα χαρουμενα και τα ωραια αλλα περισσοτερο για τις μαυριλες που μας πιανουν ετσι δεν ειναι κοριτσια????????

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

που θα πάει θα ανέβω....αλλα ημουν ΤΟΣΟ σίγουρη αυτη τη φορα...που μου ηρθε ο ουρανος σφοντυλι....

δεν πειραζει τουλαχιστον οσο κρατησε το απολαυσες και ηλπιζες...την επομενη φορα θα εισαι!!!!!!!

xpcZp2.png

Τι έχεις ριτάκι?

λίγο τα χριστούγεννα (ποτέ δεν ήταν η αγαπημένη μου περίοδος), λίγο το ότι δεν έχω περίοδο (κανονική) αλλά έγκυος δεν είμαι... και έχω και τον αδερφό μου να μου λέει '' τι έγινε θα κλωτσίσει τίποτα εκει μέσα?''

και ενώ ήμουνα μια χαρά (ψυχρεμη) με έρηξε πολύ.... άρπαχτήκαμε κιόλας.

Γιατι ρε γαμώτο δεν καταλαβαίνουν οτι δεν είναι ένα κουμπάκι και τσουπ! να το το μωράκι:(

δεν πειραζει τουλαχιστον οσο κρατησε το απολαυσες και ηλπιζες...την επομενη φορα θα εισαι!!!!!!!

εσυ δεν μου λες να σε ρωτησω κατι μηπως κοιτας το τικερακι σου και δεν πας για χοριακη?????????? χαχαχαχαχαχαχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

εφυγε αλλα πρεπει να της δωσουμε να καταλαβει οτι ειμαστε εδω οχι μονο για τα χαρουμενα και τα ωραια αλλα περισσοτερο για τις μαυριλες που μας πιανουν ετσι δεν ειναι κοριτσια????????

συμφωνω!!!! εδω ειμαστε για ολα για καλα για κακα για εγκυμοσυνες για τα νευρα μας που σπανε απο ολα ....για τις δουλειες που μας πρηζουν....για τα ονειρα που εχουμε ..... για τις αποριες για ΟΛΑ..τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...