Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Καλημέρα σας όμορφες....Είσαστε καλά;;;;Σας διαβάζω κάθε μέρα απλά πνίγομαι.......βγάζουμε τις μεταθέσεις τώρα και είμαι η νούμερο ένα ένοχη αν κάτι πάει λάθος γιατί ο κώδικας είναι δικός μου οπότε....Ευτυχώς τελειώσαμε και τώρα περιμένω μόνο να ανακοινωθούν...

Εντωμεταξύ στις 23 του μήνα θα φύγει και ο άντρας μου για ένα μήνα το ταξίδι που πάει κάθε χρόνο και είμαστε ελαφρώς στεναχωρημένοι αφενός γιατί το παιδί πλέον καταλαβαίνει και του λείπει ο μπαμπάς του αφετέρου γιατί δεν θέλω να μένω μόνη μου τόσο καιρό...Θα περάσει και φέτος που θα πάει....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια! πολύ δουλειά εχει πεσει και δω... χαζοδουλειες δηλδ αλλά είναι εξωτερικές δουλει΄ες και ετσι δεν προλαβαινω και γω να πολυμπαίνω... σας σκεφτομαι ομως όλες.

πολλά φιλιά! ελπίζω καποια στιγμή να ξαναβρεθούμε όλες μαζι online οπως παλιά :*

kalhmera koritsaki amoyyyyyyy!τι μου κανετε σημερις?ελπιζω ολ ακαλα κι εγω μια χαρα ειμαιιιιιιι!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλά είμαστε ξανθή μου! καλά και ο μικρός..

θα σας φυγει ο μπαμπας σας ε?? αχχχ πολύ είναι 1 μηνας αλλά υπομονή θα περάσει.. ο μπαμπας μου που έπαιρνε μεταθέσεις έκανε πολύ συχνά ταξίδια και κάποιες φορές έλειπε και για πανω απο μηνα... είναι δυσκολο αλλά περναει ο καιρός.. και μας μας ελειπε πολύ και θυμαμαι που όταν επεστρεφε ξαγρυπνούσαμε για να τον υποδεχτούμε..

κισάκι κισομωράκι και μηνα καλημέρα:)

Έτσι είναι μας λείπει και τον θέλουμε...Αλλά να μην είμαι και αχάριστη άλλοι στο πολεμικό ναυτικό πάνε μόνο ένα μήνα σπίτι τους οπότε εμείς καλά είμαστε!!!Θα περάσει όπως πέρασε όλες τις φορές!!!Μετά θα του φέρει του μικρού και ένα δώρο ο μπαμπάς από το ταξίδι και θα το ευχαριστηθεί ο μικρούλης μου....

Κισσάκι καλημέρα....άντε την έφαγες την μισή εγκυμοσύνη άλλο λίγο έμεινε!!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ολα καλα περιμενω απο 16 και μετα αλλα δεν κανω τιποτα αν δεν παει 23 24 του μηνα!!!!

καλημερααααααααααααααααααααα κοριτσιααααααααααααααααα !!!:mrgreen:

αχ μου εχετε λειψειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..............

Μινακι μαζι είμαστε....15/6 περιμενω.....;)

κισαααααααααααααααααα??????????????? φουσκωνει ηκοιλιτσα????

Εμυ μου!!!!!!!!!!!!!!!!! τι κανεις καρδια μου?

Ξανθουλα μου υπομονη...1 μηνας ειναι....δυσκολο το ξερω ειδικα για το παιδι !!!

Φιλιααααααααααααααααααα στα μουτρα σας :tongue::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

αλλο τοσο κοριτσι αοπως τολετε!!!!φουσκωνει μαρακιμου,πμπες προφιλ ν αδει ςφωτο ...εχει και οτυ γαμου!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

αλλο τοσο κοριτσι αοπως τολετε!!!!φουσκωνει μαρακιμου,πμπες προφιλ ν αδει ςφωτο ...εχει και οτυ γαμου!

Kisha εισαι ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....κουκλαρααααααααααα.....φτου φτου φτουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

γεια σου μαρακι τρεχεις και συ ε??

κισααα θελω και γω να δω!!!

καλημερααααααααααααααααααααα

ασε Εμακι μου......σαν τον Βεγγο τρεχω....

μπες στο προφιλ της και ες τα αλμπουμ της!!!!!!!!.....ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε το κοριτσακι μας :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΟΥ τι κανεις ολα καλα? εγω παντως αν δεν παει 23 δεν κανω τιποτα προχθες ειδα καφε απο τοτε τιποτα ψιλοποναω βεβαια χαμηλα αλλα θα δειξει!!!!!

Τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανετε???

Ξανθη μου καντε υπομονη δυσκολο βεβαια αλλα θα περασει γρηγορα ο καιρος

Εμυ μου τι κανεις?

Κισακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...