Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

'Ετσι έτσι!!!!Μπράβο κούκλα μου!!!

Η ζουζούνα σου τί κάνει??Αρχίσατε μπανάκια εκεί?

αχ ρε αγαπη τι μπανια μαλλον Κυριακη αν ειναι ωραια μερα ασε οικογενειακος την περασαμε την αρρωστια αλλα εγω πιο βαρια γιατι ελεγα απο την Παρασκευη ελα μωρε δεν ειναι τιποτα θα περασει!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ ρε αγαπη τι μπανια μαλλον Κυριακη αν ειναι ωραια μερα ασε οικογενειακος την περασαμε την αρρωστια αλλα εγω πιο βαρια γιατι ελεγα απο την Παρασκευη ελα μωρε δεν ειναι τιποτα θα περασει!!!!!

Πωωωωωω, πολύ σπαστικό να αρρωσταίνεις καλοκαίρι μήνα!! Αλλά πέρασε και να μην ξαναγυρίσει!!!!!!

Κυριακή μπανάκι, αχχχχχ, υπέροχα, ζηλεύω τρελά!!!!!! Η μικρή σου χαρά φαντάζομαι στην θάλασσα ε? Παιχνίδι και κακό!!! Τέλεια, τέλεια!!!! Θυμάμαι όταν ήμασταν μικρες με την αδερφή μου, μας κυνηγούσαν για να φύγουμε από την θάλασσα, δεν ξεκολλούσαμε με τίποτα!!!!

6237481d19.png

Τζουλάκι είσαι καλά;;;έχω μέρες να σε πετύχω....Μινάκι ευχάριστα διαβάζω,άντε αφού βρήκατε την ωορρηξία βουρ....Με το τσιγάρο τι έγινε πως τα πας;;;;

αστο το τσιγαρο δεννννννννν ακομα ας μεινω εγγυος εγω και θα το στειλω στο δ.......

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Πωωωωωω, πολύ σπαστικό να αρρωσταίνεις καλοκαίρι μήνα!! Αλλά πέρασε και να μην ξαναγυρίσει!!!!!!

Κυριακή μπανάκι, αχχχχχ, υπέροχα, ζηλεύω τρελά!!!!!! Η μικρή σου χαρά φαντάζομαι στην θάλασσα ε? Παιχνίδι και κακό!!! Τέλεια, τέλεια!!!! Θυμάμαι όταν ήμασταν μικρες με την αδερφή μου, μας κυνηγούσαν για να φύγουμε από την θάλασσα, δεν ξεκολλούσαμε με τίποτα!!!!

κι εμεις τα ιδια ρε πηγαιναμε πρωι και γυρνουσαμε βραδυ τι ωραια χρονια!!!!! τωρα που να πας να κατσεις τοσες ωρες!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Τζουλάκι είσαι καλά;;;έχω μέρες να σε πετύχω....Μινάκι ευχάριστα διαβάζω,άντε αφού βρήκατε την ωορρηξία βουρ....Με το τσιγάρο τι έγινε πως τα πας;;;;

Καλά Ξανθούλα μου σε γενικές γραμμές! Χθες με είχε πάρει λίγο από κάτω, αλλά σήμερα καλύτερα!!!! Πήζεις καλή μου διαβάζω στην δουλειά! Πόση αδειούλα μπορείς να πάρεις? Άντε, να ξεκουραστείς κι εσύ!!

Το πορτοκαλάκι μας παρακουράζεται!!!!!!!!!

6237481d19.png

Αγάπες, σας αφήνω γιατί πρέπει να πάω στο σουπερ, έχει αδειάσει το ψυγείο εντελώς!!!Θα ξαναπεράσω μια βολτουλα αργότερα αν είστε μέσα!

Χίλια ευχαριστώ για την παρεούλα, είστε όλες υπέροχες!!!!!!

Πορτοκαλάκι μου, σου στέλνω την αγάπη μου γλυκιά μου, και να μην μας εξαντλείσαι στην δουλειά!!!Είδες τί έπαθα εγω!!

Μινάκι μου εσύ βουουουουουορρρρρ είπαμε ε???

Ξανθούλα μου να μου έισαι καλά και να μου φιλησεις τον μικρό σου!!!

Φιλιά πολλά σε όλες!

6237481d19.png

Αγάπες, σας αφήνω γιατί πρέπει να πάω στο σουπερ, έχει αδειάσει το ψυγείο εντελώς!!!Θα ξαναπεράσω μια βολτουλα αργότερα αν είστε μέσα!

Χίλια ευχαριστώ για την παρεούλα, είστε όλες υπέροχες!!!!!!

Πορτοκαλάκι μου, σου στέλνω την αγάπη μου γλυκιά μου, και να μην μας εξαντλείσαι στην δουλειά!!!Είδες τί έπαθα εγω!!

Μινάκι μου εσύ βουουουουουορρρρρ είπαμε ε???

Ξανθούλα μου να μου έισαι καλά και να μου φιλησεις τον μικρό σου!!!

Φιλιά πολλά σε όλες!

μακιααααααα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Φιλιά πολλά τζουλάκι και ελπίζω να μη σε ξαναπάρει από κάτω...Χαμόγελο μεγάλο!!!!

Βρε κούκλα αφού το σταμάτησες το ρημάδι άστο...Πάρτο απόφαση και από σήμερα στοπ να μην επιβαρύνεις το σπόρι ούτε μια μέρα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Φιλιά πολλά τζουλάκι και ελπίζω να μη σε ξαναπάρει από κάτω...Χαμόγελο μεγάλο!!!!

Βρε κούκλα αφού το σταμάτησες το ρημάδι άστο...Πάρτο απόφαση και από σήμερα στοπ να μην επιβαρύνεις το σπόρι ούτε μια μέρα...

αχ ρε Ξανθη μου δικιο εχεις!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου τι μου κανετε??

Σας ευχαρηστω παρα πολυ γιατις ευχες σας που θα κανω αμνιο κοριτσακια μου ! Ο ντοκτορ μου λεει οτι τωρα πια ειναι κατι πολυ απλο το αμνιο και δεν εχει καθολου ρισκο για το μωρο γιατι θα γινει με μια νεα μεθοδο λεει. Δεν ξερω αλλα του εχω εμπιστοσυνη οτι ολα θα πανε καλα.

Εσεις κανενα νεο το Μαρακι τι κανει εχι καμια νεα της ?

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

Παλι δεν πετυχα καμια σας !!!!!!

Λοιπον ομορφες αναχωρω να παω να κανω κατι ψωνια που θελω και φυσικα κατι δουλιτσες που με εβλε ο αντρας μου ...

Λοιπον φιλακια πολλα και πολυ πολυ καλο Σαββατοκυριακο ν εχετε !!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

Μαρακι, Μαρακι, Εμι, Μινακι, Κισακι, Αγγελικουλλα, Ξανθουλλα, Τονια, Τζινα Μαρκοτ, και υπολοιπες τσουπριτσες.....

4832cf3c04241ab082ad14a1b97aa620_12.gif

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...