Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Καλησπέρα! 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Τελικά τι αποτέλεσμα της βιοψίας έδειξε χρόνια ενδομητρίτιδα και από τότε ξεκίνησα αντιβιοτικά και γακακτοβακιλλους. Δεκέμβρη θα πρέπει να επαναληφθεί για να δούμε αν καθάρισε και αν όλα πάνε καλά να προχωρήσουμε με τη μεταφορά.

Εύχομαι και σε σένα ό,τι καλύτερο! 🙂

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Μου είπε απο το τηλέφωνο κάτι τρελλά ποσά αν θυμάμαι καλά 1:16000 κάτι τέτοιο αλλά όταν ρώτησα τα νούμερα μου λέει πραγματικά σου μιλάω είναι τόσο καλά που δεν αξίζει κάν να ασχοληθείς!! Οπότε κ εγώ δίνω ενα μεγάλο χαδάκι στον μπεμπούλη μου κάνω τον σταυρό μου και προχωράμε! :P

αχχχχχχχχχχχχχχχ.......ΛΟΥΚΟΥΜΑΑΑΑΑΑΑΑ μουυυυυυυυυυυυυυ !!!!....δωσε χαδακι κ απο μενα....και πες του οτι περιμενω εν αγωνιως να δω τα πατουσακια του με το καλο!!!!! :mrgreen::mrgreen:

ναι κιεμενα ετσιμου ειπε γιατμεειχε βαλει να σκεφτομαικαι την αμνιοπαρακεντηση πριν κανω αυχενικη!αλαλ μου λεει δ εχρειαζεται!

αντε καλεεεεεεεεεεε αμνιοπαρακεντιση?!!!....εσυ εισαι μικρο παιδι!!!! :mrgreen:

αχ βρε κοριτσακια ολα καλα θα πανε με τα μωρα σας ....με το καλο να τα κρατησετε στην αγκαλια σας ........αιιιι μαρεςςςςςςςςςς βουρκωσα παλι......

Αγάπες μου γλυκιές σας αφήνω για σήμερα :-(

Έχω μία διπλωματική που με περιμένει, χαχα!!

Πολλά φιλάκια εγκυούλες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σας αγαπώ πολύ!!!!

καλο διαβασμα γλυκο μου!!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φιλια σε οσες εφυγαν!να σαικαλα μαρακι μου γερα θα ειναικατα δικα σας κοριτσια ερχονται λεμεεεεεεεεεεεε

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Αγάπες μου όμορφες να μην μου αγχώνεστε γιατί εγώ νιώθω οτι πολύ γρήγορα το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα και θα ρίξω τέτοιο χορό...δεν μπορείτε να φανταστείτε!!!! :P:p Σας αγαπώ πολύ πολύ και τις δύο! Ειστε απίστευτα γλυκά κορίτσια και κυρίως ψυχούλες!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Κορίτσακια γειαααααα!

Ειναι καμια εδώ?

Εγω νέα δεν εχω να σας πω.... αυτη η περίοδος ειναι μια απο τις πιο δυσκολες στη ζωή μου (ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ) και προσπαθω να ξεπεράσω διάφορα πράγματα.

Ετσι εχω παραμελήσει και τις προσπάθειες για ένα ακόμη μωράκι!

Θέλω να ξέρετε οτι σας σκέφτομαι και οτι μπαινω που και πού στα γρηγορα και διαβαζω τα νεα σας!!!

Να ειστε ολες καλα και οι εγκυούλες να προσέχετε!!!!!!!!!!!!

Φιλιααααααααααα!

Διαφημίσεις

Αγάπες μου όμορφες να μην μου αγχώνεστε γιατί εγώ νιώθω οτι πολύ γρήγορα το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα και θα ρίξω τέτοιο χορό...δεν μπορείτε να φανταστείτε!!!! :P:p Σας αγαπώ πολύ πολύ και τις δύο! Ειστε απίστευτα γλυκά κορίτσια και κυρίως ψυχούλες!

Αγγελικούλα μου, να τον χαίρεσαι τον ΓΙΟ!!!!!!!!!!!

Με το καλό να τον κρατήσεις στην αγκαλιά σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σου αξίζει κάθε ευτυχία!!!!!!!!!

Mpapaki η ώρα η καλή κούκλα μου!!

Κισάκι εύχομαι πανω απ'ολα να ειναι γερό το μωρό σου αλλα εγω που εχω κορη ενα σου λεω: θα λιώνεις απο την πολλή αγαπη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κι αυτη για σενα!

Τονια μου, εμι, ξανθή, σας σκέφτομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλια σε όλες!

να σαι καλα μαργκοτακιμου!!!να τη χαιρεσαι!καλα ξεμπερδεματακουκλα,σε περιμενουμε!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Mpapaki η ώρα η καλή κούκλα μου!!

Κισάκι εύχομαι πανω απ'ολα να ειναι γερό το μωρό σου αλλα εγω που εχω κορη ενα σου λεω: θα λιώνεις απο την πολλή αγαπη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κι αυτη για σενα!

Τονια μου, εμι, ξανθή, σας σκέφτομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλια σε όλες!

που σαι βρε κοριτσι!!!!!.....ευχαριστω πολυ να σαι καλα!!! :mrgreen:

Κοριτσαρες μου συγνώμη που σας αφησα ξαφνικα αλλα οπως παντα εγινε πανικος και σήμερα.

Φιλια πολλά, καλο απόγευμα και ελπίζω να σας πετυχω και αυριο.

ΟΚ εγω προσωπικα σε συγχωρω....οι αλλες δεν ξερω :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

αχ λουκουμα μου εσυ ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

βρε κοριτσια μου κανενα νεο για το Μαρακι μας????????????

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

kalhspera koritsakia m ti kanete???

ageliikoula sinxritiria gia ton paidaro ;););) tha des ola tha pane kala thelei thn mama o pitsirikos ;););)

maraki ante h wra h kalh kopela m ante k sths anipantres sta kefalakia tous

oi ipolipes pws m eiste ola kala????

egw koritsakia poli treximo etimazw to komotirio sto spiti m vevea k olo eimai exw na vrw ton exoplismo ;););) kata ta alla ola kala prospathies gia moraki to exw afisei otan einai na erthei tha erthei den to kinigaw to thema auta apo mena elpizw na mporesw aurio na sas vrw mesa na ta poume

filiaaaaaaaaaaaaaaaa se oles k kala na pernate kalo vradiiiiiiiiiiiiiiiiii:p:p:p:p

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

Καλησπέρα γλυκιές μου κοπελίτσες...

Χάθηκα σήμερα, αλλά είχα συνάντηση με τον supervisor το πρωί και γύρισα με έναν τρομερό πονοκέφαλο και δεν μπήκα καθόλου.

Καλά πήγε η συνάντηση, αλλά με έχει πιάσει μια μελαγχολία σήμερα, άλλο πράγμα! Ένα "θέλω να τα παρατήσω όλα και να φύγω", ένα "πού πάω, ποια είμαι" και άλλα τέτοια ωραία...Μετά έβγαλα κι όλο το απόγευμα με Μάλαμα κι ήρθε κι έδεσε...Θα μου περάσει το ξέρω...απλώς τα είπα να ξεσκάσω!!!

Με έχει πιάσει και τρελή απαισιοδοξία με το θέμα του μωρού. Κι ο καλός μου, μου έχει σπασει τα νεύρα, την μία είναι κουρασμένος, την άλλη δεν έχει χρόνο. Πώς θα γίνει το μωρό χρυσέ μου???? Πφφφφφφ!!!!!!!

Νιώθω ξαφνικά πολύ κουρασμένη με όλα!Συγγνώμη για την γκρίνια...αύριο θα είμαι σίγουρα καλύτερα...

Φιλιά σε όλες σας!

6237481d19.png

Καλημερουδια κουκλες τι μου κανετε ???

Εμεις ολα καλα και τρεχουμε.

Το Μαρακι τι κανει εχουμε κανενα νεο ?

Τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουνουν ??

Βρε Κισακι μου γιατι σκεφτεσε να κανεις αμνιο? αφου ο ντικττορ λεει δεν χρειαζεσαι κατι ξερει . Εγω θα κανω σε 3 βδομαδες περιπου παρολο που η αυχενικη ηταν πολυ καλη αλλα επειδη ειμαι 36 θα κανω. Ο ντοκτορ μου ειπε αν θελω αλλα συμφωμησαμε και οι 2 οτι ειναι καλυτερα αφου περασα το οριο ηλικιας να το κανω να μας φυγει καθε εγνοια. Μια αγωνια την εχω η αληθεια αλλα τι να κανω , θα το κανω !

Μπαμπακι, Εμακι, Τονια, Μργκοτ, Ξανθη, Τζινα Αγγελικουλλα,Τζουλι,Μινακι καλη σας μερα φιλακια πολλα !!

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

καλημερα !τζινακιιιιιιιιι!ανοιγεις κομμωτηριο σπιτι!καλες δουλειες κοπελαμου!γεωργιτσα μυο δεν τη σκεφτομαι,μου το ελεγε στην αρχη να συνηθισω στηνιδεα,αλλα δρε χρειαζεται τωρ αμου ειπε ολα καλα1κι εσενα μια χαρα θα ενια και το σπορακι απολυτως υγιες!εμενα ειναιπολυ ζωηρο!ολοκουνιεται απο τη 16η εβδ +3ημερε ςπου τοενιωσα,οσο παεικουνιεταικαι περισσοτερο!εχω ραντεβου 15/6 καιμετα θακανω β' επιπεδου εξω θαμουκλεισειραντεβου ογιατρος!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...