Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

ετσι πρέπει το ξέρω....αλλα πέσαμε πολυ και οι δυο μας...κλαιγαμε σαν μωρα παιδια χθες....στεναχωρηθηκε και ο καλος μου πολυ...δεν ξερω γιατι αλλα αυτη τη φορα ημασταν ''σιγουροι''...είπαμε παντως οτι θα προσπαθουμε συνεχώς , και αν την επομενη φορα ΔΕΝ...θα παει εκεινος για εξετασεις....

Σε νοιώθω 1000% ειλικρινα σου μιλαω... Και για να μπώ σε κάποιες λεπτομέρειες για μένα..Για πές μου πώς να νιώθω άραγε εγώ που έχασα το πρώτο μου παιδάκι πριν καλά καλά το χαρώ ε? Και σαν να μην έφτανε αυτό...Τον Φεβρουάριο θα γεννούσα...και ακόμα δεν είμαι καν έγκυος..

Κάθε μήνας που περνάει είναι καρφί στην καρδιά μας όμως πρέπει να συνεχίσουμε με ελπίδα!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα...........μουμου που εισαι ????? ακους τι λενε οτι εξαιτιας σου τωρα καθυστερω να παω για χοριακη χεχεχε

vre kopela m peigene na kneis mia xoriakh tha sta valw egw ta lefta xixixixixixi poooooooooo exw anxothei twra

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

μπορεις να με λές και mpap :tongue::tongue::tongue:

αγχος ιδιαιτερο δεν ειχαμε μεχρι χθες.....

και γενικα δεν κανουμε σεξ μονο και μονο για το μωρο....απλα επειδη προσπαθουμε πολυ καιρο και ειμαστε και τοοοσα χρονια μαζι...που για να καταλαβεις στις αρχες της σχεσης μας ημουν με ενα τεστ στο χερι ...τοσο απροσεχτοι ημασταν...θα επρεπε να εχουμε 10 παιδια ...λέμε τωρα...γι αυτο ειπαμε για εξετασεις

σορυ αλλα μαζευτικαμε πολλες ειναι και θεμα τυχης μην βαζετε στο μυαλο σας το δεν μπορω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

και γενικα δεν κανουμε σεξ μονο και μονο για το μωρο....απλα επειδη προσπαθουμε πολυ καιρο και ειμαστε και τοοοσα χρονια μαζι...που για να καταλαβεις στις αρχες της σχεσης μας ημουν με ενα τεστ στο χερι ...τοσο απροσεχτοι ημασταν...θα επρεπε να εχουμε 10 παιδια ...λέμε τωρα...γι αυτο ειπαμε για εξετασεις

auto kanw k egw sex mono gia paidi k m thn eipe o giatros m asta na pane k egw me ton kalo m eimai 12 xronia mazi k den mas ekatse oute mia fora asta na pane

Σε νοιώθω 1000% ειλικρινα σου μιλαω... Και για να μπώ σε κάποιες λεπτομέρειες για μένα..Για πές μου πώς να νιώθω άραγε εγώ που έχασα το πρώτο μου παιδάκι πριν καλά καλά το χαρώ ε? Και σαν να μην έφτανε αυτό...Τον Φεβρουάριο θα γεννούσα...και ακόμα δεν είμαι καν έγκυος..

Κάθε μήνας που περνάει είναι καρφί στην καρδιά μας όμως πρέπει να συνεχίσουμε με ελπίδα!!

πωωωωωωω...τι λές βρε Αγγελικουλα?!!!...:-(:sad::-(

ετσι ειναι οπως τα λές...σας ΕΥΧΟΜΑΙ μεσα απο την καρδια μου να αποκτησετε το μωρακι σας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Ολες μαζι θα τα βαλουμε!!!!!! και με το φαγητο τι εγινε????????

ante oles mazi apo 1 euroulaki k paei gia xoriakh. me pio fagito xixixixixxi:tongue::tongue::tongue:

πωωωωωωω...τι λές βρε Αγγελικουλα?!!!...:-(:sad::-(

ετσι ειναι οπως τα λές...σας ΕΥΧΟΜΑΙ μεσα απο την καρδια μου να αποκτησετε το μωρακι σας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσάκι μου γλυκό θα τα καταφέρουμε ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!! Στο υπόσχομαι αυτό!!! Θα έχει η μία την άλλη για συμπαρασταση και θα μείνουμε όλες μας έγκυος τον επόμενο μήνα!!!! Έλα ρίξε μου ενα χαμογελάκι να χαρώ κι εγώ...

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

mpap μην βαζεις τετοια στο μυαλο σου τωρα..τοσες φορες μπορει απλα να μην ηταν οι γονιμες μερες σου και να μην εγινε ποτε......ασε τα χαζα ολα καλα θα πανε!!!!παρε κανενα τεστ ωορηξιας και δωστου να καταλαβει εκεινες τις μερες

xpcZp2.png

συγνωμη για να καταλαβω,

ειστε εγκυες,κλαιτε!

ερχεται η περιοδος,κλαιτε!

πονατε, κλαιτε!

εγω ουτε εγκυος ειμαι,ουτε περιοδο εχω,ουτε ποναω!!

τι να πω?

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩΩΩΩΩ!!!!

xoris vlakeies twra egw ti skeutome eimai me to kalo m 12 xronia twra tha eixa gio h korh 12 xronwn poooooooooooooo m erxete trella panagia m 12 xronwn pooooooooooooooo asta na pane ti skeutome h gineka !!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...